Ingen träning idag heller då jag fortfarande är lite halvt sjuk..vilket suger! När jag är sjuk så inser jag alltid hur jäkla mkt jag bara älskar träningen, inser det i vanliga fall också men just när jag är tvungen att vara ifrån den så får jag världens abstinens. Kan inte förklara hur otroligt bra jag mår av träning och speciellt löpning. Det är min drog tror jag och jag mår fysiskt och psykiskt riktigt dåligt utan den!
Så istället för träning idag efter jobbet så fick det bli matlagning. En paleo köttfärspaj blir det idag! Gjord på mandelmjölsbotten med ägg och kokosolja och så köttfärs, lök, kokosmjölk och ägg i fyllningen!

Såhär ser den ut i ugnen 👌😍

Likes

Comments

Ny blogg, nytt liv..typ så!
Tänker att jag ska börja blogga, om mitt liv och speciellt då om träning och hälsa då det är typ det som mitt liv handlar om allra mest!
Vad många ( de flesta) i min närhet inte vet är att jag lider av en ätstörning sedan flera år tillbaka. Det syns inte på mig, jag pratar aldrig om det och sköter det i hemlighet. Dock är jag så trött på det, är trött på att må dåligt, ha ångest och känna mig ensam. Vill fokusera på hälsa och träning för att må bra, inte för att se ut på ett visst sätt!
Om ett år ska jag köra den svenska klassikern och om ett halvår springa mitt första maraton. Då funkar det inte att svälta sig själv, då måste jag vara mitt starkaste jag. Både psykiskt och fysiskt. Därför ska jag nu träna och äta på ett sätt som gör att jag bygger upp min kropp istället för bryter ner. Följ mig på min resa. Från ätstörd och fånge i mitt eget sinne till frisk och fri.

Precis såhär lugn och trygg vill jag känna mig

Likes

Comments