Header

Idag har varit en riktigt bra dag. Ett skönt jobbpass med moppe ute i solen och utan stress. Mina ben uppskattade minst sagt att få åka moppe idag och skippa cykel. Men imorgon blir det tillbaka till cykel igen. Vädret idag var iallafall väldigt bra, lite kallt men solen värmde ändå. Efter jobbet gick jag och hämtade ut ett paket men fortsatte sedan med en promenad på närmare en timma. Skönt att vara ute och få frisk luft och bara lyssna på en podd. Imorgon får jag lite sovmorgon och börjar två timmar senare, skönt att få lite extra tid på morgonen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Och så ligger jag här i sängen, återigen vaken för sent med tanke på när jag ska upp imorgon. Men jag är expert på att fastna på webbshoppar och försvinna in i en annan värld.

Tillbaka till gårdagen, förmiddagen gick till att försöka få klart mitt rum vilket vi nästan lyckades med. Fick införskaffat en ny och bättre möbel samt gardiner. Nu återstår det att sätta upp två hyllor, köpa någon typ av fåtölj/pall, eventuellt fixa en bänkskiva och sy upp gardinerna. Låter kanske som mycket men delar av det lär dröja lite att fixa då jag vill bo in mig lite och se vad jag behöver och inte. Men jag trivs så mycket bättre i mitt rum redan, det lilla jag har ändrat har gjort stor skillnad.

På kvällen åkte vi in till Göteborg för att äta middag på Toso som ett födelsedagsfirande för pappa. Det blev sju olika små rätter och det var otroligt gott. Unika smaker och speciella rätter, verkligen ett tips!

Idag spelades det match mot Öckerö som leder serien och redan är klara för en högre divison. Slutade med en förlust vilket var lite synd då vi kan ta på oss nästan alla deras mål. Det var alltså inga klassmål riktigt utan fippel från vårt håll och ingen som riktigt gick in ordentligt. Men de var duktiga och vi får gå vidare och satsa på vinst i de sista matcherna.

Nu väntas 6 dagars intensivt jobb, ser inte fram emot det just nu men det är bara att kämpa på.

Likes

Comments

Ytterligare två arbetsdagar har passerat. En som bestod av ösregn i princip hela dagen och en som bjöd på sol och nästan lite värme. Men nu när jag landat i min säng efter även en träning är jag helt slut i mina ben. De har fått jobba ordentligt de senaste dagarna och efter morgondagens arbetspass ska de få vila lite. Men jag har hunnit göra lite annat än jobba och spela fotboll faktiskt. Min ommöblering i mitt rum börjar bli klar, nu har jag endast sängen och garderoben kvar men jag ska försöka fixa det sista med hyllor osv till helgen. Jag har insett hur skönt det är att inte ha så mycket saker i rummet, framförallt då mitt rum inte är så stort så blir det väldigt stor skillnad när man får bort lite grejer. Men fler bilder på resultatet kommer förhoppningsvis i helgen när det är mer eller mindre klart.

Likes

Comments

Denna dag har bara sugit ur all energi inom mig och nu ligger jag äntligen i min säng. Dagen började med jobb på bring vilket innebar en cykelrunda och mina ben var rejält trötta när jag kom hem. Men det var bara att äta och ladda om för match. Idag stod Mölnlycke för motståndet och det blev 90 minuter för min del och ett mål på det. Blev dessutom ”matchens monster” då tränarna tyckte jag presterade bra. Trots att jag själv inte var helt nöjd med min individuella insats, men jag måste nog lära mig att klappa mig själv på axeln ibland och inse att man inte alltid måste göra allt 100% perfekt. Matchen slutade iallafall 2-2, kändes lite surt då vi hade flertalet chanser och en vinst hade faktiskt varit rättvist. Men ändå skönt att vi inte tappar matchen helt.

Imorgon är det jobb som står på schemat och sedan är resten av dagen fri från planer. Skönt att bara vara hemma och ta det lugnt.

Bild från en riktigt blöt match tidigare under säsongen.

Likes

Comments

Så börjar även denna helg lida mot sitt slut, jag kan dock erkänna att jag hade behövt minst en dag till ledigt. Förutom jobb erbjöd gårdagen lite festligheter hos Hanna som fyller år i veckan. Det blev en förfest med härliga tjejer innan de begav sig till Göteborg. Jag som spelade match idag åkte dock hem och somnade innan midnatt vilket faktiskt var skönt. Idag spelade jag som sagt match, mot Häcken och det slutade med vinst till oss vilket var riktigt härligt.

Utöver detta har jag fixat i mitt rum. Jag håller på att göra om så jag har tömt rummet på de flesta möblerna samt förberett inför att måla väggarna imorgon. Det blir bara att förbättra den vita färg som finns men ska ändå bli skönt att få det fräscht igen och slippa alla märken på väggarna. Men först väntar jobb imorgon så jag ska snart krypa till sängs.

Likes

Comments

Eftersom det var ett tag sedan jag uppdaterade med text om mitt liv så har det hänt mycket. Längre bak i bloggen finns bilder från både bal och student men även från studentresan. Dessa veckor var de bästa i mitt liv, garanterat och jag är glad att det finns bilder från tiden så man kan drömma sig tillbaka lite. I sommar har jag jobbat, jobbat och jobbat. Jag har haft dubbla jobb så det har blivit en hel del slit. Nu till hösten har jag bytt ett av mina jobb och nu jobbar jag på Ica och Bring som mest, men det kommer även bli något mer pass på restaurangen. Så vad mer har hänt? Jag har bytt fotbollsklubb till Floda/Tollered och trivs riktigt bra, gillar både tränare och lagkamraterna. Det var en förändring som behövdes för att hitta motivation igen. Mina dagar just nu består alltså mest av jobb och fotbollsträningar samt matcher.

Men till det bästa... Jag och Clara har bokat en enkel biljett till Thailand, närmare bestämt Bangkok den 16e Januari. Gud va vi längtar, vi planerar och söker efter allt man måste veta. Men mer om detta senare när jag har mer att berätta.

Detta var iallafall en liten uppdatering om vad som hänt senaste månaderna och hur mitt liv ser ut nu.

Likes

Comments

Jag fick en ledig tisdag denna vecka och det var riktigt skönt att bara få vara ensam hemma en dag och inte behöva bry mig om något speciellt. Det där med att försöka vara effektiv och få saker gjort har inte gått så bra men så får det vara ibland. Jag fick iallafall lite ny motivation till att börja uppdatera lite här. Dagarna består mest av jobb men jag börjar få mer tid och ork till annat nu också. Så jag ska försöka uppdatera här när det händer lite roliga saker. Idag dammade jag iallafall av systemkameran som har legat orörd länge för att knäppa lite bilder, alltid lika roligt.

Likes

Comments