Header

Allmänt

Dagen i ära fyller min pappa år och det firas med middag på restaurang i Göteborg. Vi besökte en väldigt bra och trevlig restaurang med namn Komex. Det är koriansk och mexikansk mat och vi valde att köpa lite olika maträtter som vi delade på. Det är en väldigt annorlunda typ av upplägg när man äter. Trots att man köper en huvudrätt får man sätta ihop det själv. Men det var iallafall jättegott. När vi kom hem fick pappa öppna lite paket men nu är det dags för mig att sova.
Tyvärr var det väldigt mörkt inne på restaurangen så det gick knappt att fotografera..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt

​Tre dagar i huvudstaden med Emelie var verkligen välbehövligt. Jag kände verkligen att jag ville komma bort lite och inte tänka på saker som hände hemma. Vi bodde på HTL Hotels Kungsgatan vilket var en perfekt hotell. Bättre läge kunde man inte önska och rummet var bra så vi var väldigt nöjda. Det blev iallafall en hel del shopping och mat under dagarna i Stockholm. Men anledningen till att vi åkte dit var så klart för att gå på Justin Bieber. Jag var nöjd med konserten, dock tycker jag det var synd att golden cirkle området var så stort och att vi som hade ståplats kom väldigt långt bak.. Trots att vi nästan stod längst fram på ståplats var det långt kvar till scenen och jag som inte är jättelång kan väl inte påstå att jag såg så mycket. Men jag är över lag ändå nöjd. Framförallt är jag glad över att jag fick åka dit tillsammans med Emelie och ha riktigt roliga dagar tillsammans med henne. 

Likes

Comments

​Nu är jag tillbaka i Göteborg och skolan efter några dagar i Stockholm med Emelie. Mer om detta kommer i kommande inlägg. Men jag tänkte ge en liten kort förklaring på hur det kommer se ut här. När jag bestämmer mig för att göra något vill jag oftast göra det till 110%. Vilket även gäller här och nu. Därför vill jag inte slänga upp ett halvdant inlägg bara för att det ska hända något här. Utan de inlägg jag publicerar vill jag vara stolt över och tycka att de är bra. Eftersom jag har en hel del igång just nu kommer jag inte prioritera att uppdatera här, men jag ska försöka eftersom jag tycker att det är roligt. Förhoppningsvis hittar jag tid till allt, men skolan, körkort, fotboll, jobb och nära & kära går faktiskt före. 

Som sagt, jag ska försöka men jag vill endast lägga upp saker jag tycker är bra. Det kommer därför bli lite mindre snabba inlägg och mer väl arbetade inlägg med förhoppningsvis bättre bilder. 

Likes

Comments

Allmänt

​Igår bestämde jag mig för att beställa en Iphone 7 plus i matt svart. Jag har länge velat ha en ny mobil då jag känner att min 5s inte riktigt räcker till med tanke på hur mycket jag använder den och vad jag använder den till. Men eftersom jag nu är 18 år fyllda blir det en investering som jag själv får stå för. Efter en del jobbande i sommar så känner jag själv att jag förtjänar en ny ordentlig telefon. Tillslut valde jag även 7 plus då det är den som verkligen lockar mig mest. Dock är väntetiden lång, ca 6 veckor kommer det troligtvis ta innan den blir min.. Men jag väntar med spänning!! 

Förövrigt så kämpar jag på med skolarbeten, har flera prov och inlämningar det närmsta som jag måste lägga tid på. Tyvärr har jag dessutom dragit på mig en förkylning så jag hoppas innerligen att den försvinner tills imorgon då det bär av mot Stockholm. Som start denna morgon blev det iallafall islatte, gud va det är gott!

Likes

Comments

Allmänt

Efter en lång bloggpaus och mycket tänkande har jag bestämt mig för att starta upp bloggandet igen. Denna gång valde jag faktiskt att radera allt som tidigare funnits i denna blogg och start om helt på nytt. Något jag saknat väldigt mycket är att fotografera vilket jag inte alls gör lika mycket när jag inte har något ställe att publicera bilderna på. Och eftersom fotografering är ett väldigt stort intresse för mig vill jag komma igång med det igen.

Trots att jag har en hel del igång nu känner jag att det var dags att börja. På Torsdag åker jag till Stockholm och ska då försöka få ihop någon trevlig bild till header och sedan ska jag även troligtvis fixa lite mer här under tiden. Men nu ville jag bara starta igång allt igen.

Dessutom ser jag denna blogg som ett sätt att uppdatera om mitt gymnasiearbete som jag sakta med säkert kommer sätta igång med nu. Jag tänker mig att jag kommer göra ett separat inlägg om det lite senare och förklara vad jag ska göra.

Likes

Comments