Vi tjejer får lära oss att inte visa våra kroppar, för det är fel enligt normerna. Men för killar är det helt okej? Varför är det okej för killar att göra det men inte för oss tjejer? Jag är för första gången i hela mitt liv ganska stolt över hur min kropp ser ut och jag tänker visa för folk att det är okej att tjejer tar plats och visar sina kroppar. Jag har aldrig varit en person som har hållt koll på vad jag har ätit eller hur mycket kalorier jag får i mig per dag, för jag har inte orkat bry mig. Jag har fått blickar från människor när jag varit på tex mcdonalds och jag beställt mycket mat. Guess what I LOVE FOOD!!

Jag har riktigt dåligt självförtroende för att jag har blivit mobbad pga min kropp och mitt utseende under hela min skolgång. För att jag har haft en annorlunda hudfärg, för att jag inte har sett ut som den "perfekta tjejen" etc. Men efter att ha hört kommenterer som "du är tjock", "ska du inte äta lite mindre?"har jag lärt mig att vi alla ser olika ut. Vi alla är perfekta på vårat egna sätt. Jag har lärt mig att inte ta åt mig, det är svårt för ibland vill man bara skrika och gråta men deras ord är bara ord.

Låt aldrig någon trycka ner dig, stå upp för dig själv, du är fin som du är och det är dom som det är fel på inte du. Jag valde att skriva detta inlägg för att jag fick en kommentar från en irrelevant person ang min kropp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå där! Hoppas eran dag har varit bättre än vad min har varit. Varit på sådant dåligt humör idag men vet inte varför? Kan vara för att jag bråkade med en viss person om hans sjuka åsikter. Kan verkligen inte kommunicera med människor som inte lyssnar på det man har o säga. Anyways, jag går på film o musikgymnasiet, jag gick film men bytte nyligen till skrivande. Hade varken motivationen eller orken till att gå film längre. Kände mig väldigt utanför i den klassen så jag bytte till skrivande. Jag har alltid haft en passion för att skriva så det kändes som det bästa valet för mig.

Och idag hade ettorna sin julshow och jag hade riktigt höga förhoppningar. Och dom var så jäkla duktiga, kände mig som en stolt mamma haha. Vi dansade och skrattade så himla mycket.

Efter julshowen drog jag och min bästis Elin hem till mig för lite mys. Vi satte oss i min säng och hade det så mys, som vi alltid har. Vi snackade med Elins kompis om skillnaden mellan en punschrulle och en arracksboll. Han trodde det var samma sak??? Nej hahaha. Hon åkte hem för kanske två timmar sedan och nu har jag bara suttit och försökt pluggat men har inte ens öppnat upp mitt block. Har ni någon gång känt att ni verkligen måste plugga men verkligen inte har orken till att ens öppna upp blocket eller boken? Det är jag just nu

Your girl, Stassi

Likes

Comments

Hallå alla mina fina bloggläsare! Hoppas allt är bra med er, jag mår riktigt bra idag trots smärtan som jag haft i min mage den senaste veckan, men livet rullar på. Idag vaknade jag vid sex tiden och insåg att... jag hade sovmorgon till kvart över ett, lyckan var enorm. Så jag somnade glatt om och vaknade igen vid halv 1. Jag pallade inte fixa mig så drog till skolan osminkad och iklädd myskläder. Hade en timmes lektion, värt? Eh nae men men man måste ju gå till skolan. Nu har jag tillbringat hela kvällen till att lyssna på Niykee Heaton, baka kladdkaka och bara mysa. Så det ska vara<3

Your girl, Stassi

Likes

Comments

Äntligen tillbaka efter en bloggpaus på två år. Rekord? Det borde det vara haha. Men nu är jag äntligen tillbaka och redo att börja blogga igen! So stay tuned guys, I got some really exciting things coming for you!!<3

xoxo¨

Your girl, Stassi

Likes

Comments