Hejsan!! Eeextremt längesen man var inne och skrev något här men tänkte att det alltid är kul att lägga upp lite balbilder. Imorgon är det dags för studenten och har aldrig varit mer taggad och ångestladdad samtidigt. Det är ju både ett avslut och en början, så känslorna kommer nog vara flyga runt lite överallt under morgondagen. Men det ska bli så otroligt kul, vilket även balen var!!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Grekland är verkligen hur fint som helst och vi har haft fantastiskt väder varje dag!! Vi har mest legat vid poolen och havet och bara tagit det lugnt. På kvällarna har vi gått ut och ätit på olika små restauranger och det har varit supermysigt! Xx

Likes

Comments

​Denna söndag läser jag lite ELLE och hänger på mitt nya rum som är otroligt fint och nystädat just nu. Ska även iväg och döma lite fotboll vilket ska bli kul! Fin söndag på er!

Likes

Comments

​Hej allesammans och trevlig lördag!!

Idag har jag en riktig chill-dag och inte mycket har åstadkommits. Dock var vi på handelsträdgården i Mölnlycke för mamma skulle köpa nya plantor och buskar till vår uteplats. Då passade jag på att köpa en mini-orkideé som jag satte i en guld-kruka jag hade sedan innan. Det blev så fint och jag är jättenöjd. Igår var jag på stan och gick in på RUM21. Helt klart en favoritaffär och jag hittade en plant holder från Ferm Living samt en kruka från HAY. Köpte även en brudorkideé till den och det blev också jättefint! Blommor livar verkligen upp. 

Likes

Comments

Hej!!

Nu har det gått ett tag igen utan att jag klickat mig in och skrivit här. Dels har extremt mycket hänt i Maj och dels har jag inte riktigt haft ork/lust. Som sagt har Maj varit fullspäckat och månaden var planerad in i detalj. Jag tog körkort, jobbade, dömde fotboll, var på studentmottagningar, gick i skolan och tränade. Nu i det senaste har jag dömt väldigt mycket fotboll vilket har varit både kul och jobbigt! Det har varit så otroligt varmt så sommarkänslan har verkligen infunnit sig i det senaste. Vi har grillat massor och hjärnan har redan checkat ut på sommarlov. I skolan har det varit fullt upp fram tills denna veckan ungefär. Nu gör vi ingenting haha, blir som att gå från 0 till 100. Men jag har två (!!) inlämningar kvar och sen är jag klar inför sommaren. Vilket känns sååååå skönt. Sen börjar jag sommarjobba och döma ännu mer fotboll. På midsommar ska vi åka till Östra Ämtervik och vara hos farmor och fram tills dess är jag kvar i Göteborg. Sedan ska jag försöka ta mig 1-2 veckor till Värmland för uj vad jag saknar farmor, mormor och alla kompisar! Känns som om det var 100 år sedan jag var där sist.

​Förra året på midsommar!! Så mysigt uppe i Piteå.

Likes

Comments

Inte alls långt från vårt nya hus finns det många fina spår att löpa och gå i. Så himla fint och härligt att vara nära naturen igen.

Likes

Comments

Så mycket minnen man har med de här tjejerna. Det saknar man otroligt mycket. Nu när fotbollssäsongen börjar komma igång och man inser att man inte ska spela något i år! Tråkigt, men kul att kolla tillbaka på gamla bilder!

Likes

Comments

Jag kollade på "gympaläraren" med familjen nu på kvällskvisten. Det handlar om idrotten i skolan. Varför är man inte med? Varför är det tråkigt? Många av barnen som inte är med på idrotten känner sig otrygga i miljön. I att göra bort sig och att andra ska döma dem. De känner att någon kommer tycka att de är sämre och trycka ner dem. Något som jag både förstår och inte förstår. Visst är man osäker i vissa situationer, man är osäker på sig själv och sin kapacitet. Men att man oroar sig över vad alla andra ska tycka och tänka hela tiden? Vart kommer det tänket ifrån? Är folk så elaka att man inte ens kan gå på idrotten i skolan utan att få kommentarer? Är inte lärarna medvetna om det? Är det ​INGEN som säger ifrån? Det känns så konstigt att man inte ska kunna utvecklas eller pröva något nytt utan att bli dömd. Eller varför har folk så dåligt självförtroende? Är det för att samhället sprider den "perfekta bilden" av det "perfekta livet" på nätet. Eller är det så att man helt enkelt inte ska tycka att man själv är bra? Hur ska man då kunna bli bättre, eller ens våga försöka?

Jag har bestämt mig för att jag är ​bäst i världen. I mitt huvud kan jag göra allt. När vi har gymnastik på idrotten i skolan, då gör jag mentalt 100 volter i huvudet. Jag har alltid varit bra på idrott och i skolan. Men samtidigt har jag kämpat och trott på mig själv. Jag hade aldrig kommit såhär långt om jag inte trott hela tiden att det är möjligt. Jag försöker sätta mig in i att hela tiden gå runt och tänka "Gud vad dålig jag är!" "Undra om de skrattar åt mig?" "Det kommer aldrig gå!"... Inget hade ju fungerat i mitt liv. Jag säger inte att man ska ta det åt andra hållet heller, men helt ärligt, hellre åt det överdrivna hållet än åt det andra, där man själv tycker man är sämst. Oavsett vad som får dig att må bra. För det är ju faktiskt du som borde vara i fokus. Vem bryr sig om alla andra? Inte jag och det borde ingen annan heller. Börja älska dig själv och ta det därifrån. Skaffa nya kompisar som uppskattar dig. Det viktigaste i livet är att du tror på dig. Försök att alltid lita på omvärlden och försök. För om du inte ens tror att du kan försöka, så år det ju ingen idé. Kontentan av det hela: ​DU ÄR BÄST!

Likes

Comments

Hallå hallå!

Just nu är det fullt ös medvetslös i mitt liv. Hela helgen har bestått av jobb och jag har fått gå upp 07 både lördag och söndag vilket varit lite tufft. Jag har fått sommarjobb på Strömma Kanalbolag och där ska jag jobba som aktivitetsledare/servitris på deras härliga båtar. I lördags hade vi utbildning hela dagen vilket var mycket lärorikt och trevligt. Vi fick träffa många av dem man ska jobba med hela sommaren och lära känna dem lite bättre. Idag har jag dömt 3 matcher som examen på domarkursen. Dömde Fair Play Cup på Heden och tyckte själv att det gick bra. Enligt min coach gick det också bra och nu får jag börja döma "på riktigt"! Så nu är båda sommarjobben igång och rullar. I veckan hade jag mycket plugg som avslutades med ett matteprov på fredagen. Förhoppningsvis blir det lite lugnare den här veckan. Dock har vi testvecka i handbollen med styrketester samt cooper, intressant... haha. Just nu sitter jag och pluggar på körkortet men ska snart gå och lägga mig. Som sagt, fullt ös, MEDVETSLÖS.

trevlig söndag!

På tisdag 19onde April ska min syster vara med i FC NÖRD på TV12, kl 21!!!!! Kolla in det!

Likes

Comments