Hej alla,

Vackra Gamla Uppsala tidigare i höst. Sitter och funderar lite på en föreläsning jag var på för ett tag sedan av Kay Pollak. Det fanns en hel del igenkännings faktorer om vi säger så. Ett ämne handlade om tvångstankar i mini format kan man säga.

I mitt fall rörde det sig om bla detta. Jag har två BB-cremer en Lancome och en Esteé Lauder. Jag hade fått för mig att jag hade tur dom dagar jag använde Lancomes och att jag hade otur dom dagar jag använde Esteé Lauder. Jag vet låter lite crazy men jag har försått det är ganska vanligt och man kan ju verkligen undra hur man får till det att man har tur för att man använder Lancome. Så för att utmana mig själv brukar jag blanda huller om buller. Vågat va??

Denna helg har jag mina tjejer hos mig och ska njuta av det till 100%. Ikväll till mormor och morfar äta middag titta på Idol äta god mat.

Ha en härlig Fredag

//Anna


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej kära ni.
Måndag igen veckorna går i en rasande takt.
I mitt arbete har jag haft 2 st chefer som delat på en 50%. En engelsk chef och en svensk. Nu ska båda sluta😞. Imorgon flyger min engelska chef in till Stockholm och vi ska ha en liten avslutning.
Det blir skumpa🍾🍾�#meltbar bästa drinkarna 😉och överlämning av arbete. Haha det kom sist på listan .
nu blir det dock Idol spänningen är olidlig 🎤🎤🎤

  • 1 Readers

Likes

Comments

Happy Friday efter en lång vecka❤️

Likes

Comments