View tracker

Tjao👋 Idag hade jag en ledig dag så drog iväg till stan med Mamma och Maja och shoppade lite eftersom de öppnade nya köpcentret idag, kulkul dehär behövde jakobstad! Hittade dock inte mycket eftersom det var så otroligt mycket folk där så gick inte så bra att shoppa i lugn och ro😅 Men vi taar det nån annan da då det inte är lika proppfullt!

Nu sitter jag med min finskaläxa och en kopp kaffe och ska så småningom söka mig till sängs, goodnight!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag fyller min fina syster år, massor med grattiskramar från mig❤ Love yoou!

Likes

Comments

View tracker

Klickade mig in på nelly idag och såg dessa två ögonstenar som dessutom var på rea så måsta bara beställa hem dom, eftersom sjätte december kommer imot och gymnasiets självständighetsbal. Har dock inte hört nåt av den ennu men räknar med att de ska ha den iår också, haha förhoppningsvis!😁

Likes

Comments

Idaag har jag haft en ledig dag, så jag och kevin packade en liten väska och gav oss ut i skogen en stund. så myysigt och fridfullt!

Sen sku kevin ha ett par svarta byxor så vi körde iväg till kokkola och shoppade lite, hittade en tröja och en fin höstig skjorta.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg till nykabi och träffa gamla stallkompisarna, kulkul! Ha en fin helg allesammans😘

Likes

Comments

Lite bilder från dagens match show. Madicken var suverän och fixade en fjärde plats, stolt! Finaste och bästa hästen💓

Nu ska jag sätta mig framför datorn och göra lite skolarbeten och sen läsa på en anatomi tent jag har denna vecka, roligt med studieliv! 

Likes

Comments

​Här kommer lite mer bilder av hunvalparna, såå söta är de ju😍

Likes

Comments

Idaag är det fredag och helg, såå skönt denna vecka har det varit så fullt upp så tar imot helgen med öppna armar. Idag hade jag bara en timme i skolan från 8-9, var dit och skriva en tent som jag dessutom klarade så allt är på topp!

Fotade lite av hundvalpisarna idag👇 Men nu ska jag till stan en sväng så hinner bara lägga in en. 

Ha en fin helg alla😘


Likes

Comments

Idag har jag hängt i vasa med syster. Har shoppat och ätit sushi, inte alls gott tycker jag men måste ju lära mig att äta det, haha!

Har också fotat lite höstbilder👇

Likes

Comments

Har varit en sköön helg med bara familjen och vänner, brasåå! Nu ligger jag hos Emma&Jonis i vasa och ska ta natten snaart, har självstudiedag imoron så for hit ikväll och ska va här imoron och shopp lite och bara umgås me Emma.
Gonatt hade bra😚

Likes

Comments