​Nuu är resan till spanien i höst bokad. I september sätter vi oss nästan hela klassen på flyget och åker iväg, ska bli så sjuukt kul!

Helgen har varit helt braa, jobbade fredagkväll, på lördagsmorgonen åkte vi iväg till dragsvik och hälsa på vänner så kom hem sent på kvällen och gjorde inte så mycket. Idag har jag mest suttit och läst på prov (försökt iallafall, hittar alltid något roligare att göra, heh) och nu ska jag ut på en promenad före jag taar natten. 


Likes

Comments

Idaag är det en av mina favoritdagar, vändagen. Slutade 12 i skolan så har hunnit med mycket idaag, städat, bakat och gjort vändagsmiddag åt familjen. mysigtmysigt.

Likes

Comments

Fredag kväll och lördag morgon spenderades i jobbet men nu tar jag heelg påriktigt, ska bli sköönt!

Likes

Comments

Här ser ni några saker jaag gärna skulle ha i garderoben just nuu, speciellt den blå och vit randiga "skjortan", såå fin! och skooorna, måste haa.

Idaag har jag legat i sängen hela dagen med huvudvärk och bara varit upp och äta mellan varven, men nu är jag utvilaad och orkar med veckan. Är förresten ledig på torsdag så blir bara tre dagar denna vecka!

Likes

Comments

I lördags kom Moa och gav mig denna, en försenad födelsedagspresent. Ååååh blev så glaaad har velat ha denna sjukt länge, sååååå fin! 

Annars har helgen varit helt bra, i lördags hejjade vi på alva från tv soffan, en sjätteplats blev det, hon är ju bara föör duktig!! Annars har jag bara tagit det lungt och umgåts med vänner!

Ikväll har jag, pappa och Martina varit och sko madicken till forsbyy, har varit så trött heela dagen så nu ska jag lägga mig neer och försöka sova och klockan är bara 9, sköntskönt!

Likes

Comments

Ikväll har vi varit till nykabi på kalas med gamla stallkompisarna, roligt att sees ibland! Fick också låna hem ett nytt bett jag ska testa på madicken, såå taggad!

Har också självstudiedag imorgon så ska ta en lång sovmorgon, sköntskönt!

några bilder från helgen👇

Likes

Comments

Tar imot helgen med öppna armar, dehär veckan har gått långsamt känns det som så nuu är det extra skönt med helg!

Nu sitter jag och väntar att någon ska komma och hämta mig och så ska jag umgås med mina vänner, hoppas ni får en braa helg😗

Likes

Comments

Första dagen i skolbänken på typ 2 månader, kändes kuuul men vet att det är en jobbig period framöver så gäller att vara aktiv och lääsa mycket!📚 Konstit noog är jag endå riktigt taggad, haha fåår se hur länge!😆

Två bilder från helgen, Antons första match med jeppis, två mål gjorde han och blev matchens bästa spelare, det firade vii med friends, såå duktig är han!❤

Likes

Comments

Ikväll har jag varit ut och äta med flickorna, händeer allt för sällan att vi umgås och det är såå tråkit för er tycker jag om❤ Varje gång har vi lika roligt!

Sen kom jag och Moa på en dålig idee att vi skulle färga ombre åt oss, men det bleev typ liite orange, heheh! menmen, det gåår ju att fixa.

Likes

Comments

Nu är 2016 över, ett år med både glädje och sorg! Har haft mångamånga fina stunder men också mindre fina. Men nu är det nytt år och nya möjligheter att se fram emot, är säker på att 2017 kommer bli ett braaa år!

Mitt år snabbt i bilder, har hunnit med en maassaa roligt 2016 och nu siktar vi på ett ennu händelserikare år 2017!👍

Likes

Comments