För mig är kreativitet nyckeln till livet.

Nyckeln till lugn, och nyckeln som luckrar upp stresskänslor.

Skissa, färger, yoga, idéspåna, musik, redigering, dans, blommor, trädgård.... Det finns runt omkring, överallt, när man än vill ta tillfälle o omfamna kreativiteten.

För mig är kreativitet att gå upp tidigt en vardag, rulla ut den skrikrosa yogamattan, tända ljus, förbereda en kopp te och bara låta flowet ta över kroppen för en stund.

För mig är kreativitet att låta pennan glida mot pappret, det blir kanske inte alltid så bra, absolut inte perfekt, men vad är perfekt egentligen?

För mig är kreativitet att ligga i sängen, slå på en spotifylista och reflektera över vad låtskrivaren egentligen vill säga med låten. Känslan av att någon okänd sätter ord på ens känslor är helt otrolig.

För mig är kreativitet att öppa Photoshop och leka med en bild, kanske bara förstärka det som redan är vackert, eller ibland att flippa ur totalt och njuta av att allt är möjligt för en stund.

För mig är kreativitet att låta kroppen göra sitt, att ha hög musik och slänga med armarna samtidigt som höfterna rullar runt.

För mig är kreativitet att vara i trädgården, att göra blomsterarrangemang, att ha nyköpta snittblommor och att dofta på allt det gröna.Vad är din kreativitet?Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skör, stark, intensiv, utmattad, stress & lugn.

Att känna lite mer, lite mer än vad som anses vara normalt. Att vara en av de där 20%. Att ha en personlighetstyp, och inte en diagnos. Att försöka förstå, att acceptera och att se det ljusa i det hela.

Att efter ett kort samtal få orden sagda högt, "Du är ett litet orkidèbarn".

Att hitta, ett för mig, nytt begrepp och fenomen,som sätter ord på mina känslor, tankar och funderingar.

Att ta åt sig, att skratta så mycket att magen vrider sig, att gråta så mycket att man riktigt sitter och hulkar, att känna lycka och inspireras av en blomma och att vara helt utmattad efter en kväll med vänner eller en hektiskt skoldag.

Att aldrig känna litegrann. Att aldrig känna lagom. Att alltid känna så intensivt, att varenda liten nervtråd kämpar för sitt liv.

Att ha en högkänslig personlighetstyp, kan vara det bästa som finns.

Jag älskar, jag hatar, jag sörjer & känner lycka, så starkt att jag vill påstå att alla tänkbara känslor, är tecken på mitt friska och generellt härliga liv.Att jag blir så himla överlycklig ibland och uppskattar det minsta i det största, är priset för att jag ibland blir så himla himla ledsen, för att en kompis, förälders, kompis varit med om något tragiskt.

<3

Likes

Comments

​Wapnös julmarknad bjöd på hantverk, islandshästar och supergod choklad och marsipan.

Likes

Comments

​Underbar tavla vi fick av Johans moster, menad för vårt sovrum som är under renovering. Vi ska få vakna och somna i takt med solens strålar.

Likes

Comments

​Min härliga friyay's frulle.. Idag är vädret grått, kallt & super tråkigt så jag myser i soffan med lite skisser som jag strax ska maila till min lärare.

Idag blir det en lugn dag följt av pizza och tentaplugg med några vänner i klassen.

Wish you all the best.

Likes

Comments

  • Vad är ditt mål? (Hitta delmål!)
  • Hur ska du ta dig dit?(Kan du ta hjälp av någon, investera i något?)
  • Varför vill du uppnå ditt mål?(För att bli lyckligare, sundare, mer framgångsrik etc..)
  • Hur kommer du att må när du upplevt ditt mål?(Gladare, lugnare, tryggare, säkrare?)


Nu när jag studerar så märker jag hur himla viktigt det är med motivation för att klara av stressen & pressen som skolan och en själv sätter.

Då & då när det känns riktigt tufft så brukar jag blicka tillbaka på den ovanstående listan som jag själv slängt ihop.

Det är viktigt att påminna sig själv ibland om varför man gör det man gör, remember that.

phrases, yourself, and be-bild


Likes

Comments

​Fullkomligt älskar den violetta paletten som ni smyckar mitt & Johans balkongräcke.

Likes

Comments