Heihei! Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen. Jeg er ferdig med en slitsom eksamensperiode, eksamen er levert, og jeg har nå hatt ferie i ca. en uke. Det er så utrolig deilig! Denne uken har for det meste blitt brukt på å få alt klart før jeg reiser hjem til jul. Jeg hadde egentlig godtatt at det ikke ble noe juletre her i leiligheten, siden vi ikke skal være her i selve jula, men jeg klarte ikke å la være. Gikk å kjøpte et på Europris, og det er jeg glad for! Det er siste søndag i advent i dag, og julen er rett rundt hjørnet. Julestemningen har virkelig kommet for fult, og jeg gleder meg mye til å reise hjem til familien i morgen.
Håper dere har det fint!


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments


Boller med vaniljekrem er digg. Spesielt med melisglasur og kokos på toppen, nam! Dette er søndagskosen min i dag. Jeg liker søndager!

Oppskriften til disse bollene delte jeg forrige helg, du finner den HER. Etter å ha rullet ut bollene, knepper jeg et hull ned i midten som jeg fyller med vaniljekrem. Så er det bare til å nyte enten med pynt eller uten, de er gode uansett!


Likes

Comments


Follow me: Ajsol

God søndag morgen! Nå har jeg nettopp spist frokost, og koser meg med en episode av Grey´s Anatomy i sofaen. Skjønner ikke hvorfor jeg aldri har sett det før? Men da har jeg vertfall en god del å se fremover, og det er jo egentlig veldig fint! Mens jeg sitter her har jeg alltid lett for å gå inn på instagram å kikke. Elsker virkelig den appen! Inspirasjon og herlige bilder slår aldri feil. Kan bruke alt for mye tid på å utforske mange nye profiler, men det er så gøy! Hva heter du på instagram?

Håper dere får en fantastisk søndag!


Likes

Comments


Denne helgen har jeg rett og slett lesehelg. Ukene til eksamen blir færre og færre, og jeg har alt for mye pensum å gå gjennom. Eksamensperioden er heller ikke så lang i år. Derfor prøver jeg å være litt flink til å komme i gang nå som jeg har fridager uten planer. Jeg blir jo bare mer og mer stresset! Derfor kan det være lurt å få unnagjort en del på forhånd, slik at jeg kan repetere og øve mer enn å lese nytt stoff i selve eksamensperioden.

Disse bildene ble tatt før frosten kom, og mens bladene fortsatt hang på trærne.
Håper dere har en super lørdag, fine!


Likes

CommentsNå kommer endelig oppskriften på den hjemmelagde iskremen som jeg delte for en stund siden HER. Jeg var ikke helt fornøyd med resultatet den gangen. Har laget den to ganger i etterkant, og den siste gangen nå synes både jeg og kjæresten den var veldig god! Det er ikke store endringer, og oppskriften er veldig enkel, men denne likte jeg absolutt best!


♥ 2,5 dl fløte
♥ 2 egg
♥ 3-4 ss sukker
♥ 2 ts vaniljesukker
♥ ønsket smakstilsetning

Start med å piske egg og sukker til eggedosis.
Pisk så fløten til krem og bland i vaniljesukker mot slutten.
Vend de to rørene forsiktig inn i hverandre, slik at du bevarer luften men får ut alle "klumper".
Bland inn ønsket smak.
Hell røren i en brødform (eller noe lignende), dekk den til med f.eks. aluminiumsfolie og sett den i fryseren.Denne gangen hadde jeg hakket daim i røren, noe jeg alltid synes er godt.Forrige gang hadde jeg i raspet mørk sjokolade, det var også veldig godt. Så det er bare til å ha i det du måtte ønske, eller ingenting om du vil det. Kom gjerne med tips til endringer på oppskriften, eller forslag til smak! Jeg synes det er så gøy å eksperimentere litt med oppskrifter og smaker!

Håper det smaker!
Likes

CommentsPå søndag var vi for første gang oppe på Ulriken. Vi tok Ulriksbanen, noe jeg aldri hadde trodd jeg kom til å gjøre i hele mitt liv! Jeg har alltid sagt at jeg skal gå i stedet. Å henge i en vogn over bakken er virkelig ikke det som frister når du har høydeskrekk. Jeg sto som forventet å holdt godt fast i Thomas mens jeg rett og slett svimlet og ventet på å endelig komme meg ut av den vogna! Heldigvis tok det ikke såå lang tid, haha.

Jeg er glad jeg turte til slutt (etter 1,5 år med utsetting), for på toppen var det helt nydelig! Det var et helt fantastisk vær og utsikten var så vakker! Snøen hadde lagt seg på fjelltoppene så langt en kunne se, og solen strålte. I tillegg drakk vi kakao, så julestemningen kom virkelig fram den dagen! Herlig å gjøre slike ting på søndager, det er jo den dagen vi som oftest bare ligger hjemme. Til tross for den noe vinglete vognen på vei opp og ned, var det en skikkelig koselig kjærestetur!Likes

Comments


En god og varm kopp med te er alltid godt nå om høsten. Jeg er blitt veldig glad i mynte te, og drikker lett noen krus av den i løpet av dagene, mens temperaturen synker. Det er så deilig å krype under et godt pledd i sofakroken med et varmt krus i hendene og bare slappe av!


Håper dere får en fin onsdagskveld! 


Likes

Comments


♥ Jeg elsker mat
- liker også veldig mye så jeg er ikke noe særlig kresen, tror jeg i hvert fall!

♥ Jeg ser veldig mye serie
- alt for mye.. Har sett veldig mye forskjellig, og liker det meste. Jeg må alltid ha noe som jeg kan se på!

♥ Jeg er ganske sjenert
- er rolig og sier ikke så mye rundt folk jeg ikke kjenner så godt. Det kommer jo an på situasjonen, men jeg blir ofte stille av meg.

♥ Jeg er veldig glad i å gå turer
- ingen jogging eller løping her nei, det er jeg virkelig ikke glad i, haha! Sikkert på grunn av den dårlige formen.. Men å gå tur sammen med noen er veldig herlig!

Jeg har fire søsken
- En halvsøster og en halvbror som begge er eldre enn meg, og som ikke har bodd med oss. Hjemme er jeg eldst og har to mindre søstre.

♥ Jeg kan være veldig kosete
- elsker rolige stunder i armkroken til kjæresten!

♥ Jeg er svak for iskrem
- no joke, haha! Jeg er seriøst farlig glad i is, det er ingenting som slår det og det får meg alltid i bedre humør

Jeg er veldig glemsk
- det er litt skummelt egentlig. Jeg glemmer ting veldig fort, noe som ikke er bra i det hele tatt. Har derfor blitt mer og mer avhengig av å kunne skrive ned ting jeg må huske!

Jeg liker å ha det ryddig rundt meg
- Jeg blir alltid i bedre humør når alt er ryddet og det ser bra ut, men dessverre er jeg til tider en skikkelig rotekopp også. Så jeg ødelegger det litt for meg selv, hehe!

Jeg elsker grønne planter
- Det er så enkelt og vakkert, og så er de mye lettere å holde liv i. Nå som vi har pusset opp og har det mye lysere hjemme, synes jeg plantene farger rommet ekstra fint!


Likes

Comments


I dag har jeg hatt noen timer på skolen, med caseoppgave og forelesning. Jeg klarte å sette meg ned å lese litt cellebiologi da jeg kom hjem også, så det er jo supert! Det ble pasta carbonara til middag i dag, det er veldig lenge siden sist, så det var digg! Jeg bruker avokado i "sausen", det setter en litt annen smak som jeg synes er veldig god.

Pasta carbonara er jo faktisk en enkel og rask middag, og det passet fint i dag:

♥ Spagetti
♥ Bacon
♥ 1 avokado
♥ 2 egg
♥ 0,5 - 1 dl fløte

Kok spagettien og stek bacon.
Bland sammen avokado, egg og fløte til en klumpfri "saus".
Sil av vannet på spagettien og ha over sausen.
Bland inn baconbitene.
Nyt!


Likes

Comments