Enda en ny uke er i gang. Tiden går for fort synes jeg. Forrige uke hadde jeg sånn nesten høstferie, og vi hadde besøk av mamma og lillesøster noen dager. Det var veldig koselig, alt for lenge siden sist jeg så dem! Vi gikk tur til Fløyen, var på bowling, spiste mye god mat, spilte en del bordspill og hadde det veldig fint! 


Nå er leiligheten tom igjen, og hverdagen må starte. Har liksom ikke komt i gang på skolen i år, jeg var på Rhodos i starten, så var det nesten rett i praksis og nå har det vært høstferie. Jeg har MYE som skal leses, skrives og pugges, og nå er det virkelig på tide å starte! Nå er det slutt på å ta studiedager som fridager, jeg må få opp noen rutiner igjen, for de har forsvunnet helt, og hverdagen må tilbake for fult!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments


I dag var det utrolig deilig å våkne av meg selv, selv om det var klokken 08.00. Uthvilt og i godt humør startet jeg på en deilig lørdagsfrokost - nemlig muffins med ost og skinke.12-15 mellomstore muffins:

♥ 2,5 dl hvetemel
♥ 1,5 dl sammalt hvete grov
♥ 1 dl havregryn
♥ 2 ts bakepulver
♥ 1 ts salt
♥ 2 ts paprikakrydder
♥ 2-3 ts oregano
♥ 60g revet ost
♥ 60g skinke
♥ 2 egg
♥ 2 dl melk
♥ 60g smeltet smør


Bland sammen alt det tørre i en bolle, tilsett ost og skinke i biter.
Bland i egg, melk og smeltet smør, og rør godt til alt er blandet.
Fordel røren i muffinsformer. Antall vil variere etter størrelsen på formene.
Stek muffinsene på 200 grader i ca. 15 min. Følg med underveis, da steketid vil variere etter størrelse.

Så er det bare til å nyte deilige matmuffins til frokost, lunsj eller kanskje tilbehør til middagen? Kan tenke meg disse er fine å ha med i matpakken også!


Håper dere får en fin lørdag!Likes

Comments


God fredag!
Da er det endelig helg, og det er utrolig herlig! Nå er praksisperioden helt over. Litt stusselig i grunn at jeg ikke skal tilbake, det var tre fine uker, men det er fortsatt fint med helg og litt mer fritid. I natt kom kjæresten hjem fra jobb, så denne dagen går til kos. Det blir en tur til byen for middag og kino, koselig!

Himmelen har vært så fin de siste dagene, disse bildene er fra i går kveld - så vakkert og fargerikt!Ha en super fredag!


Likes

Comments


Hei! I dag ble jeg ferdig med mine siste timer med undervisning i praksis, det gikk veldig fint og nå er jeg klar for de to siste dagene med bare observasjon og møter. Jeg trives godt ute i praksis, men det er litt godt å være ferdig også, hehe! Nå har jeg varmet meg pizza, det ble litt fort gjort i dag, og skal slappe av en time på sofaen. I kveld er det kino med jentene som står på planen, så det blir koselig!

Håper dere får en super onsdag videre!


Likes

Comments


Jeg startet jo litt med å sette meg mål for måneden her i vår, og det har jeg lyst til å prøve å fortsette litt med. Målene blir jo ofte litt like, da jeg ønsker å fortsette med det samme over tid, som for eksempel trening. Men det var veldig greit å ha de her på bloggen, da er de liksom sagt høyt, og det er ikke like lett å droppe hele greiene lenger. Derfor har jeg nå satt meg noen mål for oktober.


♥ 15 treningsøkter
Dette har jeg hatt hver gang jeg faktisk har satt meg mål, og det har gått veldig greit. Øktene varierer litt, det kan være ulike økter hjemme, en tur i nærområdet, fjellturer og så videre. Sommeren har vært ganske slapp når det gjelder trening, og nå er det på tide å komme seg opp av sofakroken og bevege seg litt mer igjen!


♥ Lage mer mat
Etter at jeg startet på mat og helse har jeg blitt mer interessert i å lage mer mat hjemme, helst prøve ut nye oppskrifter. Jeg har alltid likt å lage mat, men interessen har faktisk blitt større. Det er fort gjort å lage mye av det samme når en finner noe som smaker digg. Jeg har også begynt å prøve ut flere retter uten kjøtt, noe som har vært vellykket så langt. Det smaker godt, er bra for kroppen og det blir også ofte mye billigere. 
Målet går altså ut på å prøve nye oppskrifter og nye råvarer.Så blir det kanskje noen flere oppskrifter her inne også. 


♥ Nyte de små hverdagsgledene
Jeg er egentlig ikke særlig glad i høsten, og blir fort litt slapp når været er grått og trist. Men jeg ønsker å utnytte de gledene som er i hverdagen, og prøve å kose meg mer når det blir mye innetid. For eksempel ta meg en kopp med kakao under et teppe til en fin film, eller kle meg opp i regnklær og gå en tur i frisk luft. Lete etter de positive tingene. Slike ting hjelper ofte mye på humøret, og kanskje jeg kan klare å nyte høsten litt mer enn vanlig?

♥ Få orden på hva som er i leiligheten
Hehe, dette her dere. Det er nå over et år siden vi flyttet inn i leiligheten, og det er fortsatt noen esker med ting og tang som bare har blitt gjemt bort i boden og ellers i skapene her hjemme. Finner stadig ting jeg ikke visste vi hadde. Nå er det på tide å dra det ut, sortere, og finne en plass hvor alt kan være. Det har blitt utsatt lenge nok!Har dere noen mål for måneden?


Håper dere har en fin dag!Likes

Comments


Søndag! Det er som oftest en veldig fin dag, og det har det også vært i dag. Jeg har styrt på med litt forskjellig her hjemme, slik at jeg er klar for en ny uke. Jeg har også kost meg med denne hjemmelagde iskremen. Jeg har aldri laget is før, men det gikk i grunn greit. Er ikke heelt fornøyd så jeg har noen endringer til neste gang jeg skal lage den, og så skal jeg dele oppskrift da. Men det var herlig å ha noe søtt å spise på i dag, så det passet veldig fint at denne sto ferdig i frysen!Håper dere får en fin søndag videre!Likes

Comments


I dag laget jeg en grønn smoothie for første gang, haha. Jeg bruker alltid å ha bær i smoothien, men droppet det i dag, og det må jeg gjøre flere ganger. I denne har jeg eple, kiwi, ananas og spinat. Den ble utrolig frisk og god!

Det passet fint at smoothien ga meg mye energi, for nå har jeg litt forskjellig som må gjøres hjemme!


Nam!


Håper dere får en super lørdag!Likes

Comments


God helg!
Åh, så utrolig deilig med fredag. Denne helgen blir i utgangspunktet veldig rolig, da jeg skal prøve å bli kvitt de siste restene av sykdom. Tett nese, dotter i ørene og sår hals er utrolig slitsomt så nå er det på tide det forsvinner! Været er helt elendig og jeg har pakket meg godt inn i teppet. Her skal jeg ligge resten av kvelden, og det blir herlig!

Håper dere får en super helg!


Likes

Comments


Da var helgen her, endelig! Helgen er egentlig mye bedre nå som jeg er i praksis og jobber hver dag. Det var utrolig deilig å komme hjem og vite at jeg kan sove lenger enn 05.30 i to dager! I dag ble det både middag og dessert, og jeg har slappet av på sofaen en god stund. Nå må jeg snart rydde litt før vi får besøk i kveld.

Håper dere får en fin fredag og en herlig helg!


Likes

Comments