Hey venner!

Jeg får dagligt herre mange spørgsmål, omkring min makeup. Derfor vil jeg rigtig gerne fortælle jer om, hvornår jeg startede med at gå med det og hvad min mening er til det i dag.

Til at starte med kan jeg fortælle, at jeg selv startede meget ung, faktisk allerede i 5. Klasse. Jeg ved godt, at det i manges øjne godt kan virke helt forkert, men jeg synes det var fint for mig. Det eneste jeg gik med på det tidspunkt, var alligevel kun mascara og det var det. Efterfølgende er der selvfølgelig kommet mere til.

Makeup for mig, er noget jeg kan udfolde mig kreativt med. Jeg synes det er super sjovt at lege med. Alle de forskellige teknikker og sjove farver der er at vælge i mellem. Dog synes jeg også, at det er super vigtigt ikke at være afhængig af makeup, man burde godt kunne gå ud i offentligheden uden, og stadig føle sig super godt tilpas. Selv fortrækker jeg med, men uden er langt fra et problem.

Jeg mener, at det er op til folk selv at vælge, hvor meget de har lyst til at gå med. Det er helt vildt forskelligt fra person til person, hvornår man vil starte og hvor meget man vil gå med. Det skal vi acceptere. Man skal gøre det, man selv føler sig skide godt tilpas med.

xoxo Anna-Sofie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments


Hey venner!

Her på det sidste, har jeg haft et par tanker, som har fyldt en helt del. Især omkring det at nogen allerede inden de har mødt en, tror de ved hvem man er som person. Jeg synes det er super ubehageligt, at stå i den situation og ville for alt i verden helst være foruden. Jeg ved godt, det ikke nødvendigvis behøver at være negativt, dog tror jeg godt, vi alle hurtigt kan blive enige om, at det kan virke virkelig overskridende og er super ubehageligt. Jeg synes virkelig man skal passe på, med at dømme andre mennesker, inden man har mødt vedkommende i det virkelige liv.

En anden ting, jeg synes er super vigtigt er, at man som person husker på, at hvile i sig selv. Jeg ser ingen grund til at spille en rolle. Det er tusind gange federe at være sin helt egen. Det er det virkelig. Hvis jeg skal være helt ærlig, så synes jeg det er alt afgørende at være sig selv, så er det faktisk lige meget hvad der handler om. Det at kunne se sig selv i øjne og stå ved alt det man har haft lavet igennem tiden, har i den grad en stor betydning. Det betyder alverden for mig. Det er værd at huske på. Ingen tvivl der.

Jeg håber i alle er stolte af hvem i er. Glem det med at være "perfekt". I er perfekte på jeres helt egen unikke måde og det håber jeg i husker på. Det ville gøre mig så hjernedød glad. Alle mennesker har noget godt at byde på, og det ved jeg i også har.

xoxo Anna-Sofie

Likes

Comments

Hey venner!

Jeg har nu i en længere periode, rigtig gerne ville starte min egen blog op. Og da livet ikke vare evigt, så jeg har altså besluttet at det skal være nu. En ting i stensikkert kan forvente fra mig, er at jeg bliver en del aktiv her på bloggen. Jeg tror slet ikke i kan forstille jer, hvor vildt det her er for mig. Tænk at jeg rent faktisk sidder, og skriver mit første blogindlæg lige nu?! Jeg glæder mig for sindssygt til at dele alle mine, til tider ret så crazy tanker med jer! Men generelt også bare fortælle jer om, hvad det egentlig er jeg render rundt og laver. Når jeg altså ikke sidder i folkeren, som jeg inderst inde egentlig bare gerne vil være færdig med nu. Heldigvis er der ikke så lang tid tilbage - så alt skal nok gå. Hvis ikke vil jeg gøre mit allerbedste, for at få 9. klasse til at blive det fedeste år.

-Jeg håber selvfølgelig at i vil følge med.


xoxo Anna-Sofie

Likes

Comments