IgĂ„r var jag Lee och Tilda hemma hos Lee för en riktig tjejkvĂ€ll. Det var tĂ€nkt att vi skulle se melodifestivalen men nĂ€r vi vĂ€l hade satt oss vi köksbordet och börjat prata (och öppnat en flaska vin) glömde vi i princip bort det. Spenderade hela kvĂ€llen vid köksbordet och bara skrattade, Ă„t chips och spelade spel! En sĂ„dan himla underbar och rolig kvĂ€ll med mina favoriter. 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ed i ett fullsatt globen sĂ€ger ju mycket i sĂ€g sjĂ€lvt, men mĂ„ste bara pĂ„peka hur HIMLA fantastiskt bra konserten var! Det fanns inte en sittplats kvar i hela globen och stĂ„plats som vi stod pĂ„ var helt fullt. Hans upptrĂ€dande var sĂ„ sjukt professionellt och man ville inte att kvĂ€llen skulle ta slut.

MĂ„ste bara berĂ€tta om det sjukaste om hur vi lyckades ta oss sĂ„ lĂ„ngt fram Ă€ven fast vi  i princip bara köade i ca 2,5 tim. Vi har ju tre stycken sĂ„ vi bestĂ€mde att jag skulle ta vĂ„ra jackor och hĂ€nga in dem i garderoben medan Lee och Lisa skulle skynda tills stĂ„plats. Efter en del om och men med biljetter och annat sĂ„ skulle jag dĂ„ försöka hitta de tvĂ„ i ett hav av flera hundra mĂ€nniskor.., lyckades hitta dem nĂ€r jag kom in i sjĂ€lva "hallen" bara det att de tvĂ„ stod kanske 10m frĂ„n scenen med typ 300 personer bakom sig och alla stod packade som sardiner i en konservburk. Jag trodde verkligen inte att jag skulle lyckas ta mig förbi alla för det fanns verkligen inte plats att ta sig förbi Ă€ven fast folk var snĂ€lla att flytta pĂ„ sig sĂ„ gott som det gick. Lyckades i alla fall tillslut ta mig fram och var sjukt lycklig över det kan jag bara sĂ€ga!

Lyckliga kan man ju sĂ€ga att vi var..​

Likes

Comments

För mig Àr den hÀr dagen till för att inte göra nÄgonting alls förutom att ligga kvar i sÀngen nÄgra extra timmar pÄ morgonen och endast lÀmna den för att hÀmta lite julmat som man sedan Àter i sÀngen. Det Àr nÀstan en lika viktig tradition som att klÀ julgranen den 23 medan man tittat pÄ uppesittarkvÀllen. SÄ idag har jag alltsÄ i princip inte gjort nÄgot meningsfullt alls. Tittat pÄ film Àtit smörgÄs med julskinka, smyg Àtit ur aladinasken och spelar musik ur min nya högtalare. En perfekt dag.

Likes

Comments

Alla Àlskar December och julen , de flesta i alla fall. Men just runt jul blir alla sÄ fruktansvÀrt stressade för att allt ska fixas och donas, det ska köpas klappar, lagas mat och stÀdas. Vi glömmer bort att det Àr en tid som vi ska njuta av och det kÀnns som om vi har glömt bort att det Àr en tid dÄ man ska uppskatta varandra och njuta av ledighet och god mat. Det Àr sÄ trÄkigt att vi ska hetsa oss fram över julhelgen istÀllet för att stanna upp. SÄ jag ber er alla att bara slappa framför kalle anka och Àta gott idag och inte försöka fÄ allting sÄ perfekt som möjligt bara för att imponera pÄ slÀkten. God Jul pÄ er.

Likes

Comments

Det hÀr med att köpa julklappar, har alltid tyckt det varit kul men i Är kÀnde jag bara som en klump i magen av stress över vad, hur dyrt osv som klapparna ska vara. Konstigt egentligen att man blir stressad över sÄ smÄ saker man blir ju oftast glad oavsett vad man fÄr! Ja i alla fall sÄ bestÀmde jag mig för att för ett par veckor sen (ja det var tidig) för att bara köpa allt pÄ en gÄng för att liksom fÄ det överstökat. Och de mÄste jag sÀga var ett av de bÀsta besluten pÄ senare tid. Men fick dock ÀndÄ lov att köpa nÄgra fler saker som alltid men det kÀndes vilket fall mycket bÀttre att veta att allt var klappat och klart! Och har ni svÄrt att komma pÄ vad ni ska ge nu nÀr det Àr nÀra sÄ Àr mitt tips att ge nÄgot personligt snarare en dyrt, personliga saker Àr helt enkelt bÀst, det behöver inte vara för omstÀndligt

Likes

Comments

Det Ă€r alltid lika mysigt att ligga kvar och dra sig i sĂ€ngen en Söndag morgon utan nĂ„gra som helst mĂ„sten. Speciellt i december nĂ€r jullovet precis börjat dĂ„ man verkligen inte har nĂ„gra deadlines eller skolarbeten som ska göras. Bara att hĂ€mta lite frukost och mysa ner sig i sĂ€ngen framför tv:n och njuta. Kom alldeles nyss hem frĂ„n att varit och kĂ€kat lunch pĂ„ stan med Matilda och hennes kille som Ă€r hĂ€r över helgen och besöker slĂ€kten (och mig sĂ„ klart). Vi var otippat nog pĂ„ kaffestugan och gick sedan en kort runda i nĂ„gra butiker innan vi Ă„kte hem igen. SĂ„ nu tĂ€nkte jag slĂ€nga ivĂ€g ett snabbt inlĂ€gg innan jag mĂ„ste ta itu med vĂ„rar skafferi som pappa bekvĂ€mlighet nog fĂ„tt för sig att jag ska stĂ€da, thanks! Senare i kvĂ€ll stĂ„r det julpyntning och glögg pĂ„ schemat och lite tidiga julklappar som ska delas ut. 

Likes

Comments

  

Likes

Comments

Fredag idag igen, hann med rĂ€tt mycket idag Ă€ndĂ„ faktiskt. FörelĂ€sningar pĂ„ förmiddagen  och prov efter lunch. Slutade dock ganska tidigt och gick sedan ner pĂ„ gymmet för att köra igenom mitt trĂ€ningsprogram. Annars har vĂ€l inget speciellt hĂ€nt förutom att jag fick hem mina trĂ€nings tights som jag bestĂ€llde i veckan. Fick ju lov att prova dem pĂ„ en gĂ„ng sĂ„ nu sitter jag hĂ€r i trĂ€ningsklĂ€der framför tv:n. 


Likes

Comments