Finns inget mer o säga om denna låten, den är helt enkelt så jävla awesome att ord inte räcker till

Nicky Romero - Toulouse (headhunterz remix)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni får ursäkta att jag inte la upp någon låt igår men jag hade faktiskt inte tid, hade en "stor" Halloweenfest att anordna.

Headhunterz, Wildstylez & Noisecontrollers få stå för dagens låt!


Likes

Comments

En gammal goding med två av världens bästa hardstyle Dj's. Det är nog en av deras allra bästa låtar som dem någonsin gjort. En favorit jag alltid kommer älska ♥

D-Block & S-te-fan - Music made addict


Likes

Comments

Kan inte hjälpa att känna medlidande för människorna i USA just nu.. jag tror nog denna är den värsta stormen dom någonsin haft? Sandy är en riktig jävla bitch, och konstigt nog så drabbas alltid USA av sånt här, fattar inte det.
Men man är ju bara mänsklig att känna så, sitter och bläddrar igenom bilderna på Aftonbladets sida och ser katastrofen, allt som har blivit utsatt, alla människor som förlorat sina hem.
Senaste uppdateringen på Aftonbladet "New York - En delad stad"... usch.

Här är några få av dom bilder som lagts ut

Bildkälla: Aftonbladet

Ni ser ju själva, jag hade verkligen inte klarat av detta.. hade jag varit en av invånarna i USA hade jag säkerligen varit en av dom som också redan dött.. jag har inte den överlevnadsstyrkan, inte kunna kämpa så.

Likes

Comments

Glömde blogga igår, eller i alla fall lägga upp dagens låt, hoppas det är okej ändå!

Här kommer i alla fall denna dagens låt:

Noisecontrollers - Break the show


Likes

Comments

Har nästan precis upptäckt hur fantastiskt Ebay är. Har aldrig tänkt på att handla där innan förrän nu, faktiskt var det en kompis som tipsade om det för hon brukar handla där och det är verkligen galet billigt. Fick 3 stycken ringar och en plånbok för endast 97 kr!

Likes

Comments

Dagens låt är också väldigt ny och har inte släppts ännu, tror jag inte i alla fall. Den spelades också när Headhunterz spelade på Ziggo Dome den 20 oktober. Här är en "preview", men det är hela låten ändå, konstigt nog.

Frontliner ft John Harris - Halos


Likes

Comments