Heej hoppas du mår bra ♡

Idag ska jag inte göra så mycket jag ska bara ta det lungt och försöka göra några yt videos♡
Som ni ser så är detta min frukost den innehåller
1.Yoggi yogurt skogsbär🌸

2.start müsli naturel🌸

3.yoggi vanilj🌸

4.frysta hallon🌸

Och nu kommer vi till drickan♡

1.en Espressohouse mugg🌸

2.vatten🌸

3.frysta hallon.🌸


Hoppas att du kommer få en fin dag♡


//Anna♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heejj förlåt att jag inte har bloggat på länge jag har varit upp tagen att packa mycket för att vi ska flytta.och de jag har gjort i dag är att jag har varit med min kille och vi har gått på Espressohouse och jag beställde en lemonad som de va mynta och is i. Jag kommer att blogga på så ofta jag kan❤️❤️❤️❤️//Anna❤️❤️

Likes

Comments

Hej! I dag va jag i Nyköping och va på Espressohouse
Och shoppade det va så kul. Jag va där med mina bästa vänner Amanda och Matilda💗 först satt vi i en park där vi bor och skratta och sa" haha det skulle va så gott med lite Frapino. Och sen tog vi bussen till Nyköping och vi hade så kul!❤️❤️❤️//Anna💖

Likes

Comments

Bästa dagen! I dag fyller Lennox år jag är moster till han
Det va en väldig rolig dag! Tårta som min syster bakat och kakor och cupcakas👌❤️. Han fick jätte mycket Presenter och av oss fick han en blå och grön kana... juste jag glömde han fyller 1 år🎉 han är så underbar och hans föreldrar är så underbara som det bara går.
Lennox kan gå nu och han och jag lekte vid hans boll hav, han satt och kastade små bollar på mig😹. Och han är så full av glädje och söt het som det bara går.


//Anna💖

Likes

Comments

Jag längtar till grönan så mycket! Dom här bilderna är från föra gången jag va på med min bästa kompis Jasmine❤️det va så kul vi åkte så mycket. Jasmine tvingade upp mig i eclips och insane! Jag började gråta när vi satte oss i i eclips och Jasmine sa "du klarar det här du kommer va så stolt efter det här!" Och jag sa " men tänk om gungan går av!" Och hon sa "nej det gör den inte kom igen vi kan sjunga Elektrisk av Marcus och Martinus!😹" och jag bara okej😰.
Och sen när vi skulle åka insane så fick jag panik! Det kändes som om att mitt liv skulle ta slut. Men vi åkte och det va S K I T K U L! Kan inte vänta till nästa gång❤️❤️❤️.


\\Anna💖

Likes

Comments

Hej, idag så hänger jag med mina bästa vänner och det är väldigt varmt nu i sommar så ska jag byta skola och flytta så jag kommer va i en annan om givning. Vi har haft en sleppover och det va så kul.det kommer nya inlägg varje tisdag ha det så bra.

Likes

Comments

Några snygga Ralph Lauren tröjor som passa perfekt till sommar och höst!

Likes

Comments