Min framtidsplan ser positivt ut men man vet inte vad som kan hända på vägen dit. Jag har fått ett sjukt bra jobb som jag trivs på, mina kollegor är super gulliga mot mig. Efter min provanställning som är i 6 månader så kommer jag att köpa mig en lägenhet inne i stan. Håller på att kika lite på Hemnet om inspiration om hur jag vill att min lägenhet ska se ut. Längtar sjukt mycket till att köpa min lägenhet. Längtar sjukt mycket till att skaffa barn men det får vänta några år tills boendet och jobbet är lite mer stabilare, då jag jobbar kvällar som bartender och hyr en stuga. Om några år vill jag även gifta mig och ha ett stort bröllop med nära och kära. Men jag är sjukt glad och positivt i mitt liv just nu.. Vänta är stor för att se vad framtiden har att erbjuda.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I lördags blev det spa med gamla jobbet. Vi va på Grand hotel spa i Saltsjöbaden. Det var så mysigt vi drack gott vin och satt och pratade. Efter det gick vi till jobbet och käkade jätte god indiskmat. Jag är inte så förtjust i det, men jag blev chockad av att det var så gott. Sen gick vi ut på kvällen, det var också jätte kul.

Likes

Comments

Idag är det torsdag och det innebär att det är en dag kvar tills Fredag! Är så taggad på att helgen kommer. I haka jag på personalfest och söndag blir väl vara en hemma dag. I veckan har jag jobbat på mitt nya jobb. Det är så kul där och dom jag jobbar med är så snälla. Sen har jag även fixat lite hemma och sånt. Nu ska jag strax åka och tvätta hos min pappa och även äta middag där.

Likes

Comments

Idag var de en slapp dag för mig. Sov ut eftersom jag somnade kring 04:00 imorse. Vid 14;00 skulle jag vara på ett möte och skriva på ett kontrakt för att jobba. Så glad att allt går bra just nu i livet. Efter det åkte jag hem till min granne och satt och snackade skit. Hon bjöd mig på en super god middag. Är fortfarande kvar hos henne men ska strax gå hem.

Likes

Comments

Mamma är på besök i Stockholm. Så hon bor hemma hos mig så det är super mysigt att ha mamma här. Ikväll ska vi äta middag hos min syster som bjuder på vegetarisk mat. Det är super mysigt och hon har dukat och fixat.

Likes

Comments

Idag sov jag ut långe för jag jobbade igår ikväll till sent. Vaknade av att min syster ringde och frågade om jag vill följa med till hennes landställe. Fick stressa ner till båten och vi hängde där hela dagen och fixade i ordning lite. Det var super mysigt. Vi käkade mackor i solen och myste. Jag fick sätta ihop lite Ikea möbler. Men min dag har varit bra. När jag kom hem så lagade jag lasagne.

Likes

Comments

Tog sovmorgon idag igen för jag somnade väldigt sent igår. Tog sen en lång dusch och träffade min kompis. Vi åkte till Nacka forum och hon shoppade. Nu sitter vi bilen på väg hem till henne och ha lite spa och mysa. Vad gör ni ikväll?

Likes

Comments

Idag har jag tagit sov morgon och det var super skönt. Har tvättat och donat hemma. Har även sökt massa jobb och håller tummarna på att jag för nått.

Det är fredag imorgon vad har ni för planer?

Likes

Comments

Hej alla glada läsare!

Jag har glömt att berätta att jag har en tjejgrupp på Facebook som heter Secret & Beauty. Den är rätt död men ni får gärna gå in och kika så håller vi tummarna på att den blir mer aktiv.

Likes

Comments