Hej på er!

Vilken berg- och dalbana den senaste månaden varit. Jag har verkligen tagit tag i mig själv, skaffat ett extrajobb, utvecklat salongen, sökt hjälp för både fysiska och psykiska besvär för att komma på banan och bli den bästa versionen av mig själv. (Det låter klyschigt, jag vet, men jag kan inte komma på något bättre uttryck för det).

Samtidigt är det mycket som är tufft. Jag bor fortfarande hos mamma och pappa, men längtar hem varje dag. Förtvivlan blandas med inspiration av allt nytt och spännande som händer. Det finns så mycket jag skulle vilja göra. Allt från spännande aktiviteter och äventyr till att piffa till hemma och skapa en ny, positiv, känsla. Jag drömmer om att få lägga de extra pengarna som kommer in på nya jobbet på weekendresor, ny soffa, badkar, färska blombuketter och god mat... Jag vill prova nya spännande maträtter och sitta på balkongen och läsa tidningar. Öppna upp för att vara med spontan och hitta på mer både som par och i större grupp. Jag vill ha middagsbjudningar, gå på bio och se sportevenemang live. Jobba vidare på de brister jag blivit påmind om att jag har och skapa den framtiden jag drömmer om. Frustrationen över att jag inte har förutsättningarna för att ta tag i det nu tär på mig, men jag försöker ta vara på inspirationen så gott jag kan.

Lite personligt idag, men just nu är det så mycket som pågår i huvudet att det är oundvikligt att blogga utan att gå den vägen. Hoppas att jag ska kunna hitta inspirationen på en nivå så att jag kan få ut det här också. Jag saknar bloggandet och vill gärna komma igång igen, men för att komma dit behöver jag sortera tankarna lite och strukturera upp tillvaron lite.

Likes

Comments

Hej på er!

Efter senaste veckornas motgångar känns det som att det börjar bli lite positivt igen. Det börjar hända lite spännande på jobbfronten nämligen. Inom kort kommer jag att ha ett eget rum på salongen, istället för att dela med en kollega och behöva turas om när det gäller vilka dagar vi kan jobba. Det gör att jag kan satsa på ett helt annat sätt. Dessutom har jag gått vidare till sista steget i en rekryteringsprocess för ett extrajobb. I och med det egna rummet på salongen blir jag mycket mer flexibel i hur jag lägger mina bokningar och kan planera för att få loss mer tid för att göra någonting vid sidan om också. Jag har varit på intervju hos bemanningsföretag och nu väntar ett möte med uppdragsgivaren för att se så att allt känns bra där. Hoppas verkligen att det går bra, för det hade varit så skönt att äntligen komma på banan ordentligt när det gäller jobb och lyfta mig själv ett snäpp.

Håll tummarna för mig på onsdag nästa vecka!

Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer ett snabbt inlägg med lite bilder på dagens makeup. Produkter i fokus är Anastasias Modern Renaissance-palett och Nyx Soft Matte Lip Cream i färgen Ibiza.

Observera att inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Hej på er!

Drygt en vecka har gått sedan jag fick packa de första väskorna och flytta hem till mamma och pappa på obestämd tid. Då trodde jag att det handlade om ett par dagar, men det blir mer permanent än så. Just nu har jag överhuvudtaget ingen aning om hur framtiden ser ut, utan tar en dag i taget. Jag vet att många tycket att man ska vara väldigt personlig på bloggen och att man gärna vill läsa om allt, men för mig är det viktigt att skilja på att vara personlig och att vara privat. Det som händer mellan mig och Martin nu är i högsta grad privat och mellan oss och givetvis de som vi väljer att anförtro oss åt som bollplank. Det jag kan säga är att det här inte alls var vad jag ville och att det är väldigt tufft. Jag har ett fantastiskt skyddsnät bakom mig med goa kollegor, underbara vänner och inte minst världens bästa familj som erbjuder husrum samt support och stöttning dygnet runt. Jag har mycket spännande framför mig fortfarande och det är där jag kommer att försöka lägga mitt fokus nu, även om dipparna såklart kommer med jämna mellanrum. En vecka är inte så lång tid även om det känns som en evighet i det här läget.

Innan vändningen förra torsdagen var jag och min kära syster på Emporia. Jag skulle en sväng till Hyllie för att köpa en elektrisk brits att ha i salongen, så medan vi inväntade att mamma och pappa skulle komma och hjälpa till med transport passade vi på att spana in rean lite. Jag har inte alls varit så imponerad i år, men några små fynd blev det.


Jag har sedan tidigare tänkt att jag skulle vilja har lite dekorationsstenar för att ha som rekvisita vid fotografering av till exempel skönhetsprodukter. Blev mer än nöjd när jag hittade dessa på TGR. 25:- för allihop!

På TGR råkade Fia få syn på iPad-fodral som var märkta med 10:-. En felmärkning visade det sig, då det egentligen skulle vara en nolla till, men eftersom priset var skyltat fick vi ändå lov att köpa vars ett för 10:-/st. (Jag råkade ge mitt till Martin under en av våra diskussioner i veckan, så jag får ge mig ut på jakt efter ett nytt ändå... Jäkla typiskt när man handlar på känsla och inte hinner tänka efter ordentligt.)

Även en spegelbricka har stått högt upp på min önskelista, men jag har inte hittat någon jag varit beredd att lägga massa pengar på, då det egentligen inte är något jag behöver. Denna hittade jag på Jysks rea för 75:- och slog till. Den blev jättefin i hallen hemma i Malmö med ljusstakar och en liten vas med löv, men det hann jag inte fota innan det körde ihop sig. Resultatet av det får ni helt enkelt se när jag hittat en ny plats för den framöver, om den inte hamnar i någon flyttlåda i väntan på nytt, eget, boende.

Likes

Comments

Hej på er!

Efter att ha varit extremt taggad på livet med nytändning på jobbet, stort intresse i bloggen och kärleken till min sambo tog tillvaron en, för mig, helt oväntad twist i torsdags. Jag bor just nu hemma hos mina föräldrar på obestämd tid och kommer därför att ta en time out härifrån för att bearbeta tankar och känslor i lugn och ro. Ambitionen är att komma tillbaka så snart som möjligt, då jag behöver engagera mig i något men allt har sin tid och just nu behöver jag den tiden till annat.

Vi hörs!

Likes

Comments