Godkväll!

Idag är ingen vanlig dag, för det är Nappes födelsedag. Bästa lilla plutt!

I övrigt har dagen verkligen gått i ett. Första passet med fakturaärenden på kundservice avklarat, jobbade över några timmar och åkte direkt till salongen för jobb där. Väl hemma hade jag en hel del administrativt jobb för företaget att ta tag i med mail som väntade, fakturor som skulle betalas, bokföring som skulle kommas ikapp. Tretton timmar efter morgonens första telefonsamtal känner jag att jag kan hålla kväll nu. Helt slut i huvudet kan jag säga. Sista arbetsuppgifterna fick jag verkligen kämpa mig igenom. Nu är det i alla fall gjort, så en och annan sten har definitivt släppt. Nu väntar en lugn kväll med den nyblivna 1-åringen för att samla energi till de sista två arbetsdagarna den här veckan. Tanken på att inte behöva ställa klockan på 05:15 på lördag är en stor drivkraft just nu. I can do this!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Egentligen skulle jag ju ha publicerat en Veckans blogg här igår, men jag fick in lite sista minuten-bokningar på salongen så dagen gick i ett och jag hann helt enkelt inte med. En utvald blogg kommer jag att visa här idag och jag kommer säkert att plocka fram någon ytterligare i dagarna när jag har lite mer tid att disponera.

Som veckans första blogg har jag valt ut @annatiren

Jag lockades tidigt av härliga bilder och inredningsinspiration som verkligen föll mig i smaken. Kika gärna in hos henne.

Dessa härligt inspirerande bilder är lånade från Annas blogg.

.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej där!

Jag fortsätter med lite kollage med inredningsinspiration. Denna gången blir det till köket och jag ska faktiskt erkänna att mycket av det på bilderna är sådant som jag redan har (eller har haft, beroende på uppdelning av hemmet). Eftersom det mest var jag som lagade mat så blev det nog ganska naturligt så att jag var den av oss som önskade mig grejor i julklapp och födelsedagspresent eller köpte själv när jag hittade något särskilt. Köket blev också lite prioritet för mig eftersom jag började intressera mig för matlagning och bakning när jag flyttade hemifrån, så där har det varit väldigt mycket "jag". Inte så konstigt kanske att jag fastnade för just liknande grejor igen.


Observera att detta inlägg innehåller annonslänkar.

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte bara passa på att påminna om att jag har en veckans blogg på gång. Reglerna är enkla, såklart! Du väljer själv om du vill kommentera inlägget här eller i originalinlägget.


1. Följ mig här på Nouw och/eller instagarm (http://instagram.com/askarblom)

2. Kommentera i detta inlägget att ni är med. Skriv gärna lite om vad du bloggar om också.


På söndag kommer jag att välja ut någon, eller några, som jag lyfter upp lite extra här.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej på er!

Jag och Fia har som tradition att köpa några extra små julklappar till varandra varje år som vi får lov att öppna på julaftonsmorgon. En av klapparna som jag la under hennes lilla gran var ett paket te från Clipper. Det blev liggande i lådorna och dök upp här hemma för några veckor sedan. Mamma blev jätteförtjust och skickade snabbt iväg en bild till sin väninnas dotter som var på väg till London samtidigt som hon bad mig att specificera vilken butik det var köpt i. Hon hade inte riktigt väntat sig att jag skulle svara Coop i Malmö. Samma eftermiddag gick jag och Fia och handlade här i Staffanstorp och hittade flera sorter på City Gross här. Så långt som till London behöver vi alltså inte åka för att hitta favoritteerna!

När jag var och hämtade paket i Malmö i helgen passade jag på att spana in Coops utbud (det är lite större än vad det är på City Gross här.) Jag fick med mig två nya smaker hem. Citrus & Aloe Vera har jag hunnit testa och den var också en vinnare! Såg att Bodystore har ännu fler sorter, så när te-lagret börjar tunnas ut får det nog bli en beställning därifrån.

Har ni provat deras teer? Har ni i så fall någon favorit?Observera att detta inlägg innehåller annonslänkar.

Likes

Comments