View tracker

Hej på er!

Här kommer det första inlägget i min lilla serie med inlägg från vår London-resa. Jag vill redan i förväg be om ursäkt för alldeles för få bilder. Glömde det i början och sen hade vi lyckats stöka till för mycket för att det skulle bli några bra bilder.

Standarden på hotell i London är väl sällan speciellt hög, om man inte lägger ner en halv förmögenhet på boendet. Vi hittade ett hotell i närheten av Paddington Station, ungefär där jag brukar bo med min syster när vi är på våra traditionsenliga resor. Jag tycker att det är ett väldigt trevligt område och det finns bra tunnelbaneförbindelser med både Paddington och Lancaster Gate inom krypavstånd. För ca 2500kr för tre nätter måste jag säga att jag är väldigt nöjd med hotellet. Förutom att det låg bra till så var det rent och fräscht, personalen var trevlig och det låg ingen heltäckningsmatta på golvet! Det var bara ett par småsaker som var något störande... Sängen var lite för kort, så när jag låg på mage stack fötterna ut nedanför (jag visste inte ens att det fanns olika längder på vuxensängar?!). Eluttagen var lite dåligt planerade, men inte värre än att vi kunde möblera om lite för att nå dem, och temperaturen på vattnet i duschen gick inte att justera så vi blev lite skållade (hellre det än att inte ha något varmvatten alls dock). Jämfört med de flesta andra hotell jag bott på i London så är jag ändå imponerad. Trots nämnda brister kan jag definitivt tänka mig att bo här igen.

Imorgon kommer nästa inlägg från London - då får ni följa med på utflykt!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej där!

Nu är vi, som sagt, på plats hemma igen efter ett par intensiva, och givetvis fantastiska, dagar i London. Under ett par dagar nu kommer jag att lägga upp lite inlägg därifrån. Från början tänkte jag mig att jag skulle göra en liten resedagbok, men blir det snarare inlägg från utvalda platser. Min erfarenhet av wi-fi i London är inte den allra bästa och jag blev inte motbevisad den här gången heller. Därför har jag inte kunnat uppdatera som planerat under tiden. Det kommer inte heller att bli några shopping-inlägg, helt enkelt för att mitt fokus den här veckan har varit julklappar och jag vill ju inte att någon ska råka se va de ska få... Håll utkik i dagarna så får nu läsa om ett ställe jag inte kan åka till London utan att besöka, en visit hos Martins favoriter, ett hotell som höll måttet (för att vara engelsk standard) m.m. Första inlägget kommer imorgon.


Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Idag har det verkligen varit fullt ös. Dagen började dock lugnt tillsammans med Martin, Nappe, våra ställbara sängar och de två första avsnitten av årets julkalender. Det kör vi en repris på imorgon när nästa avsnitt är släppt.

På agendan i övrigt har vi haft handling inför morgondagens 30-årskalas här hemma, matlagning och förberedelser av tårtor inför detsamma och hembesök av en kund som ville fixa till fransarna lite inför helgens festligheter. Jag är dock väldigt bra på banan inför morgondagen, så det känns riktigt bra.

När jag började bli klar med den vegetariska varianten av morgondagens middag bad jag Martin komma ut och provsmaka. Ca en kvart senare kom han ut igen och frågade om jag fortfarande inte hade märkt att jag hade något i huvan på tröjan. Jag hade ingen aning, men när jag kände efter hittade jag ett förhållandevis stort och tungt paket (förstår fortfarande inte hur jag lyckades att inte lägga märke till det...) Någon har tydligen bra koll och överraskade med en Black Opium parfym från YSL, bara sådär en fredag... Han kan, min Martin!

Likes

Comments

Hej på er!

Inget långt inlägg idag heller, utan jag kör lite recap när vi kommer hem och jag kan sitta i lugn och ro vid datorn. Måste ändå dela med mig av den magiska julbelysningen på Regent Street här i London. Det är bland det absolut vackraste jag har sett. Önskar så att jag kunde ta med en uppsättning hem!

Likes

Comments

Hej på er!

Lite tveksam tillgång till wi-fi på hotellet, så några längre blogginlägg blir det inte förrän vi kommer hem, men ett par bilder från igår kväll kan jag bjuda på så länge!

Likes

Comments