Hej där!

Inatt har jag verkligen inte sovit bra. Tankarna snurrade åt alla håll så jag kunde inte komma till ro. Jag slumrade till ibland men drömde mycket och vaknade flera gånger med andan i halsen. Det är aldrig kul att få en avbokning, men idag var det med en liten uns av tacksamhet jag läste sms:et från förmiddagens kund om att hon inte skulle kunna komma på sin tid, vilket gav mig ledigt för dagen.

För att rensa tankarna lite pluggade jag in hörlurarna och gick en lång promenad. Om det inte varit för att jag fick skoskav på båda fötterna hade jag kunnat gå hur länge som helst. Det är nästan så att det är bud på att låna mammas foppatofflor som inte behöver sitta åt över hälen och gå i alla fall en liten sväng till.

Inspirerad av det fina vädret och blommor och knoppar som jag fick syn på under min promenad plockade jag fram kameran när jag kom tillbaka in. Tyvärr bjöd inte trädgården på lika mycket blommor och blad här, och de krokusar som finns börjar nästan blomma över. Mammas vårplanteringar för igår och lite blommor inne föll offer för kameran i alla fall. Rosorna på bordet har gjort sitt, men jag älskar torkade rosor så jag passade på att föreviga även dem. Ett bra litet tidsfördriv för att skingra tankarna när fötterna vill vila.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Började dagen idag med en kort tur till salongen. Inför dagens start hade jag sju arbetsdagar framför mig, så jag är rätt nöjd med att få en liten mjukstart idag. När man slutar jobba kl. 11 känns det nästan som en ledig dag även om man har fått ta sig upp och iväg. Mina föräldrar är väldigt generösa med skjuts till och från salongen när jag är här (kollektivtrafiken mellan deras hus och salongen är långt ifrån den smidigaste). På vägen hem idag behövde pappa åka en sväng inom Netto, så jag passade på att följa med in. Jag tycker att Netto kan vara ganska kul, då det händer titt som tätt att man hittar något spännande bland deras tillfälliga partier. Idag hittade jag till exempel en fin låda med fack, som jag tyckte var utmärkt att förvara små kontorsprylar i och ha på skrivbordet för att piffa till lite.


Likes

Comments

Hej där!

Avslutar en bra dag med fredagsmys med familjen. Passar på att lägga in en liten lista över dagen också.

Dagens humör: Mycket bra!


Dagens borde: Komma ikapp med bokföringen (vilket faktiskt blev gjort också)


Dagens frisyr:
Fläta hela dagen, men nu utsläppt och vågigt.

Dagens smink: Sotning i bruna och rosa toner med skuggor från The Balm Nude Dude

Dagens doft: Karl Lagerfeldt For Woman

Dagens klädsel: Ljusa jeans och svart stickad tröja

Dagens planer: Imorse jobbade jag ikapp min bokföring innan jag åkte in till Malmö. Mötte upp Martin för att hämta våra årskort och hämta mat på Vespa innan hans nattjobb. Nu fredagsmys med mamma, pappa och Fia då jobb väntar i helgen.

Dagens fundering:
Har jag någonsin åkt med stadsbuss 34 i Malmö då den hållit tiden?

Dagens tråkigaste: Att det stod pappas namn istället för mitt på årskortet... haha!

Dagens längtan: Allsvenskan!!

Likes

Comments

Hej på er !

Vaknar upp till härligt vårväder idag och känner mig lite lättare i kroppen än jag gjort på ett bra tag. Började dagen med att fylla april med jobbpass på nya jobbet nu när de släppte lite fler. Det blir inte lika mycket som i februari och mars, men en del fick jag i alla fall ihop. Fördelen med det blir ju att jag kanske hinner med mer av annat.

I eftermiddag blir det en del jobb på salongen och innan dess en mysig fika med rester av tårtan som Fia bakade till pappas födelsedag igår.

Givetvis rockar jag sockorna idag för att hylla olikheter på internationella Downs Syndromdagen.


Likes

Comments

Godmorgon!

En liten "dagens lista" får inleda söndagsmorgonen innan det är dags att åka ut till salongen för dagens jobb.

Dagens humör: Utvilad och vid gott mod


Dagens borde: Packa in pappas födelsedagspresenter till imorgon


Dagens frisyr: Lockar

Dagens smink: Osminkad

Dagens doft: Hugo Boss - Pour Jour Femme

Dagens klädsel: Svarta jeans och grå topp med silverdetaljer

Dagens planer: En hel del jobb på salongen och söndagsmiddag med familjen. Eventuellt lite smygstart på ett av vårens projekt.

Dagens fundering: Vad ska jag bjuda på när jag får finbesök imorgon?

Dagens tråkigaste: Att Max verkar ha varit lite dålig inatt. Hoppas att han repar sig fort!

Dagens längtan: Lönen som kommer nästa vecka! Jag älskar mitt jobb med företaget, men jag ser verkligen fram emot att få ut en vanlig lön som kan gå direkt till privata utgifter utan att behöva fundera på hur mycket företaget behöver buffra för. Dessutom skönt att inte behöva ta ut något från företaget utan faktiskt kunna bygga upp en bra buffert.


Likes

Comments