Hej på er!

Efter senaste veckornas motgångar känns det som att det börjar bli lite positivt igen. Det börjar hända lite spännande på jobbfronten nämligen. Inom kort kommer jag att ha ett eget rum på salongen, istället för att dela med en kollega och behöva turas om när det gäller vilka dagar vi kan jobba. Det gör att jag kan satsa på ett helt annat sätt. Dessutom har jag gått vidare till sista steget i en rekryteringsprocess för ett extrajobb. I och med det egna rummet på salongen blir jag mycket mer flexibel i hur jag lägger mina bokningar och kan planera för att få loss mer tid för att göra någonting vid sidan om också. Jag har varit på intervju hos bemanningsföretag och nu väntar ett möte med uppdragsgivaren för att se så att allt känns bra där. Hoppas verkligen att det går bra, för det hade varit så skönt att äntligen komma på banan ordentligt när det gäller jobb och lyfta mig själv ett snäpp.

Håll tummarna för mig på onsdag nästa vecka!

Likes

Comments

Hej på er!

Här kommer ett snabbt inlägg med lite bilder på dagens makeup. Produkter i fokus är Anastasias Modern Renaissance-palett och Nyx Soft Matte Lip Cream i färgen Ibiza.

Observera att inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

Hej på er!

Drygt en vecka har gått sedan jag fick packa de första väskorna och flytta hem till mamma och pappa på obestämd tid. Då trodde jag att det handlade om ett par dagar, men det blir mer permanent än så. Just nu har jag överhuvudtaget ingen aning om hur framtiden ser ut, utan tar en dag i taget. Jag vet att många tycket att man ska vara väldigt personlig på bloggen och att man gärna vill läsa om allt, men för mig är det viktigt att skilja på att vara personlig och att vara privat. Det som händer mellan mig och Martin nu är i högsta grad privat och mellan oss och givetvis de som vi väljer att anförtro oss åt som bollplank. Det jag kan säga är att det här inte alls var vad jag ville och att det är väldigt tufft. Jag har ett fantastiskt skyddsnät bakom mig med goa kollegor, underbara vänner och inte minst världens bästa familj som erbjuder husrum samt support och stöttning dygnet runt. Jag har mycket spännande framför mig fortfarande och det är där jag kommer att försöka lägga mitt fokus nu, även om dipparna såklart kommer med jämna mellanrum. En vecka är inte så lång tid även om det känns som en evighet i det här läget.

Innan vändningen förra torsdagen var jag och min kära syster på Emporia. Jag skulle en sväng till Hyllie för att köpa en elektrisk brits att ha i salongen, så medan vi inväntade att mamma och pappa skulle komma och hjälpa till med transport passade vi på att spana in rean lite. Jag har inte alls varit så imponerad i år, men några små fynd blev det.


Jag har sedan tidigare tänkt att jag skulle vilja har lite dekorationsstenar för att ha som rekvisita vid fotografering av till exempel skönhetsprodukter. Blev mer än nöjd när jag hittade dessa på TGR. 25:- för allihop!

På TGR råkade Fia få syn på iPad-fodral som var märkta med 10:-. En felmärkning visade det sig, då det egentligen skulle vara en nolla till, men eftersom priset var skyltat fick vi ändå lov att köpa vars ett för 10:-/st. (Jag råkade ge mitt till Martin under en av våra diskussioner i veckan, så jag får ge mig ut på jakt efter ett nytt ändå... Jäkla typiskt när man handlar på känsla och inte hinner tänka efter ordentligt.)

Även en spegelbricka har stått högt upp på min önskelista, men jag har inte hittat någon jag varit beredd att lägga massa pengar på, då det egentligen inte är något jag behöver. Denna hittade jag på Jysks rea för 75:- och slog till. Den blev jättefin i hallen hemma i Malmö med ljusstakar och en liten vas med löv, men det hann jag inte fota innan det körde ihop sig. Resultatet av det får ni helt enkelt se när jag hittat en ny plats för den framöver, om den inte hamnar i någon flyttlåda i väntan på nytt, eget, boende.

Likes

Comments

Hej på er!

Efter att ha varit extremt taggad på livet med nytändning på jobbet, stort intresse i bloggen och kärleken till min sambo tog tillvaron en, för mig, helt oväntad twist i torsdags. Jag bor just nu hemma hos mina föräldrar på obestämd tid och kommer därför att ta en time out härifrån för att bearbeta tankar och känslor i lugn och ro. Ambitionen är att komma tillbaka så snart som möjligt, då jag behöver engagera mig i något men allt har sin tid och just nu behöver jag den tiden till annat.

Vi hörs!

Likes

Comments

God kväll!

När Martin var hos frisören innan jul hade han turen att vinna dagens lucka i deras julkalender. Han var snäll nog att välja en present att lämna vidare till mig, istället för den som hade passat honom bättre. Jag fick detta fina paket med schampo, balsam och leave-in moisturizer från NAK. Ska bli väldigt spännande att testa. Har i alla fall redan konstaterat att det luktar väldigt gott!

Har ni provat några produkter från dem?

Likes

Comments