View tracker

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering, vet inte vad som har hänt. Har massor i skolan just nu men de är väll inget som jag egentligen kan skylla på. Har ca 2/3 franska glos läxförhör i morgon, suck😞 Har varit sjuk i nästan 2 veckor och ja vet inte vad de är för fel men samma som vanlig. Ont i magen och ingen matlust. Låter inte som en anledning till att vara hemma jag vet men jag få så himla ont, ligger med en vetevärmare på magen och inte gör något speciellt tills de börjar gå över försöker äta men inget smakar och är inte sugen på något. Men nu är jag frisk iallafall, vet inte om de har med stress och press i skolan att göra men känns lite som de. Idag har jag inte gjort något speciellt förutom att gå i skolan och allt de där andra man gör. Så en helt vanlig dag. Hoppas att ni har haft en bra dag💓

~A
Kram💓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här har ni lite bilder från senaste tiden
Puss & kram💓💓
~A

Likes

Comments

View tracker

Hej på er har inte bloggat på jätte länge känns de om haha. Men har varit sjuk till och från i snart 2 veckor, har haft sådär ont i magen så man vill ligga ihopkrupen hela tiden😪 Men förra helgen så skulle ja och min lillebror vara hos mormor och morfar. De sa att de hade en överraskning på g så vi satte oss i bilen och till slut så var vi i Eskilstuna haha. Där gick vi på Eskilstuna djurpark. Jag tycker så synd om djuren som sitter i bur,vet att de är uppfödda i fångenskap men kan ändå inte låta bli att tänka att det kunde lika gärna ha varit jag som satt i den där buren dag ut och dag in. År ut och år in. Nu vart de lite depp haha men i bland behövs de med men de var en jätte mysig dag iallafall.
Puss & kram💕
~A

Likes

Comments

Hej på er i morgon så är det fredag (taggaa) haha. Har inte hänt något speciellt den här vecka förutom att vi har haft flera oförberedda prov😪 Och i morgon so redovisning🙄På lördag och söndag så är det Örebro raceday så ska kanske åka dit och kolla runt lite. Annars så kommer det inte hända så mycket mer, vad jag vet ni iaf.
Puss & kram
~A

Likes

Comments

Hej på er idag är det (äntligen) lördag. Känns som om veckan har segat sig fram och man bara längtar till att det ska bli helg igen. Ikväll så ska ja och min familj kolla på diabetesgalan vilket ska bli jätte kul och intressant. Annars så kommer det nog inte att hända så mycket mer idag, bara slappa och ta de lugnt. Kommer säkert ett inlägg senare idag så ni vet💗

Puss & kram
~A❣

Likes

Comments

Hej på er idag så har jag varit och shoppat lite. De vart dock mer än jag trodde pust...
Aja här får ni lite bilder de vart dock ingen jätte bra på skjortan men de får ni leva med.& även på min lilla kanin💓💓

Likes

Comments

Hej på er idag så vaknade jag vid 10. Har haft kanska svårt och sova och när jag väl somnar så sover jag orolig och är lätt väckt🤔 hoppas att det blir bättre. Har typ inte gjort någonting o dag de kom ett par kompisar hem till mamma och pappa samt deras barn. Annars så har de varit väldigt lugnt i dag. Ganska skönt kan behövas sådana dagar också i bland.

Puss & kram💓💓

Likes

Comments

Hej på er idag så vaknade jag vid 10 åt frukost och bara låg i soffan och slappade. Sen kom mamma hem på lunchen och vi drog ner till Godarum och åt super mysigt verkligen!! Så så har det inte hänt så mycket mer i dag har inte varit så fint väder heller. Man har bara velat sätta sig under en varm filt och kolla på en bra film. Men aja så är det ibland. I morgon så ska jag och en vän åka till Marieberg galleria har egentligen inga pengar så det kommer inte bli mycket shopping haha. Aja de kommer ett inlägg i morgon om de.

Puss & kram finisar!!💕💕

Likes

Comments

Hej mitt namn är Anna & jag har bloggat här på nouw förut men jag loggades ut så här har vi den nya bloggen!! Det kommer ett inlägg i morgon där jag berättar mer. Bilden nedan är från Island när ja var & badade i Blue Lagoon.

Ha de bra så länge puss & kram💕💕

Likes

Comments