Hej på er! Detta är outfit nr 2 härifrån tröjan är från new look, kjolen från topshop, skorna är köpta i brighton men kommer inte ihåg varifrån hehe och väskan är från MK. Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har vi varit och shoppat och jag hittade faktiskt lite grejer bal 2 stycken jackor. Men annars har vi inte gjort något speciellt utan mest tagit lite små promenader och ätit. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Här är min första outfit från Antibes, min blus är från NAKD, min kjol är från topshop och mina solglasögon och väska är från Michel Kors. Kram!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är vi i Antibes och hölsar på farmor och farfar. Vi kom igår kväll och idag var vi och hälsade på några vänner till farmor och farfar där vi solade och badade eftersom det var jätte fint väder. Sen när vi kom hem gick vi lite på stan och sedan gick vi ut och åt. Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det söndag vilket innebär söndagsångest, iallafall för mig haha då jag har flera prov denna veckan som kommer inklusive nationella vilket ger mig väldigt mycket stress. Och idag tog jag Jasmine och Hilda en fika på espresso house vilket var super mysigt. Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Här är en vårig outfit som jag hade igår när det var riktigt varmt. Byxor är från berhska, tröja från new look, jacka från river island och solglasögon från ray ban. Kram.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det super härligt och varmt väder och jag har varit på släktkalas och firat min syssling vilket har varit jätte mysigt. Jag och syrran tog även lite bilder som kommer komma upp snart! Ha det bäst, kram.

Likes

Comments

Hej på er! Idag är det första maj vilket är en röd dag som innebär att det inte är någon skola eller jobb, såå skönt! Så istället är jag på släktkalas och äter god mat haha. Kram

Likes

Comments