View tracker

Hej! Idag har det vatit en dag full med shopping här i Stockholm. Här kommer lite bilder från dagen idag.

Likes

Comments

Att äta frukost på kaffeverket är så himla mysigt! Har längtat att äta här ända sen föra gången jag var här.

Likes

Comments

Min outfit för första middagen i Stockholm blev väldigt simpel! En puder rosa tröja från Bik bok, svart jeans, adidas super start, en kappa från zara och en väska från Michel Kors. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska lugn dag i skolan och efter skolan drog jag till gymmet vilket var väldigt härligt. Min outfit idag blev väldigt höstig, en orange tunika från forever 21, jeans från ginatricot, kappa från zara, over the knee boots från nelly och en väska från Michel Kors.

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska seg dag, först skola och sedan introduktionslektion för övnings körning. Just nu sitter jag och plugga inför mitt prov imorgon. Ha det bra!

Likes

Comments

Idag har det varit första dagen i skolan efter lovet vilket var riktigt tråkigt, vill bara tillbaka till värmen och stället! Här snöar det och är kallt. Och jag har fortfarande inte kommit in i den svenska tidzonen så är väldigt trött hela tiden. Idag har jag redan haft två prov, i Franska och Svenska vilket gick ok. Nu efter skolan sitter vi på Espresso House och pluggar inför vårat näst prov så får vi hoppas att det kommer går bättre.

Likes

Comments

Hej alla! Nu var det ett tag sen jag skrev något på bloggen men jag har helt enkelt haft fullt upp i att njuta av sista veckan i Florida. Igår kom jag hem till Sverige vilket är riktigt tråkigt! Sista veckan bode vi i ett stort jätte fint hus med en annan familj vilket var super kul. Det har blev en hel del shopping när det var ett par dagar med dåligt väder. Ha det bäst!

Likes

Comments

Första dagen i Miami var lung och skön, vi gick och kollade på Miami beach, åt, shoppade och tog ett dopp i poolen på det nya hotellet. Nu är det dags för middag och jag har på mig en svart vringad långklänning.

Likes

Comments

Sista dagen i Forth Myer blev till en shopping dag, pedikyr och ett mysigt kvällsdopp. Imorgon fortsätter vi till Miami vilket ska bli väldigt kul!

Likes

Comments

Dagens outfit blev en marinblå playsuit från H&M, ett par sneakers från adidas och ett par lily & rose öronhängen för att piffa upp outfit lite mer. Nu är det dags för shopping vilket jag är super taggad för!

Likes

Comments