Hej på er!

Igår var jag och Hilda ute och åt på Michelangelo och sedan vidare till biobaren där vi tog varsin super god milkshake! Vi hade det super mysigt och nu är det dags för mig att plugga som en galning då jag har tre muntliga prov imorgon och sedan ett matte prov på tisdag .Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er och glad påsk!
Min påsk helg består och har bestått utav jobb i Jönköping, vilket jag faktiskt tycker är riktigt kul även fast att jag är sliten efter hem resan från Dubai.

Likes

Comments

Hej på er!

I detta inlägget har jag lagt upp bilder på mig i bikini, vilket inte är något jag brukar göra men varför inte? Jag har en snygg bikini från triangl som jag länge velat ha så vill visa den för er. Och även fast jag har mycket kroppskomplex så försöker jag skita i det o lägga upp detta inlägg ändå. Hoppas ni kan göra det samma puss på er.

Likes

Comments

Hej på er!
Nu är det sista dagen här i Dubai vilket är jätte synd, tiden har gått så himla snabbt! Just nu sitter vi och väntar på lunchen och jag tror att vi kommer vara kvar vid poolen länge idag eftersom det är så himla skönt men väääldigt varmt vilket det har varit hela veckan runt 38 grader vilket har gjort att jag har bränt mig på en hel del ställen tyvärr.

Men jag klagar inte kommer sakna att kunna gå runt i bikini istället för en tjock vinterjacka haha.

Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag i Dubai och har varit det i 4 dagar redan och det är jätte varmt! Det är femte året vi åker hit och jag älskar det lika mycket fortfarande! Hotellet vi bor på är precis nyöppnat och personalen är fantastiskt trevliga.

Både Igår och i förrgår var vi på Dubai mall vilket är det bästa som finns enligt mig haha och vi ska nog åka dit imorgon också vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Här är bilder från de två shopping turerna.

Hoppas ni har det bra kram!

Likes

Comments

Tröja - NAKD, byxor - bik bok, Hildas jacka - boohoo, skor - depeche, väska - Chiquelle och smycken - Michael Kors.

Hej på er detta var dagens outfit! TGIF är vad jag känner just nu haha, nej men är så jäkla glad över att det är fredag idag även fast vi hade matteprov men det gick helt okej eftersom jag trodde jag skulle faila helt. Till helgen ska jag nog ta det rätt så lugnt eftersom jag inte har något speciellt planerat än.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår så hade jag detta på mig, svarta byxor från ginatricot, grå huddie från Victoria secret, jacka och mössa från JC, ett par svarta sneakers från Nike och en ryggsäck från forever 21.

Kram på er

Likes

Comments

Hej på er!
Idag har vi en lång sovmorgon vilket är riktigt skönt! Vi börjar inte förens 13:15 så tar det väldigt lugnt och kollar på serier.

Kram på er!

Likes

Comments