Toppen af Poppen har stået lidt på pause de sidste uger, men nu er jeg tilbage med endnu mere nyt musik! Billedet bringer mig virkelig tilbage til sommerferien, hvor størstedelen af, hvad jeg lavede, bestod af at høre den her musik udenfor...

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Buksedragt: Juicy Couture / Sneakers: Nike / Cover: iDeal of Sweden

Jeg skal virkelig blive bedre til at få folk til at tage outfitbilleder af mig, for de sidste par outfits, jeg har delt med jer, har bare været billeder fra mit spejl. Og det er jo ikke helt lige så fedt... Men ihvertfald kan I her se, hvad jeg havde på i lørdags, da jeg var på Louisiana med min mor og mormor, og bagefter i biffen med mine to veninder og se Alt eller Intet. Hovedudstillingen på Louisiana er af Marina Abramovic og var nok noget af det mærkeligste, jeg længe har set.

Likes

Comments

iDeal of Sweden har været så søde at sende mig det her virkelig flotte cover. Jeg er så vild med printet, fordi det er med at til give en sjov detalje til alle mine outfits. Udover at printet er super fint, virker det også til at beskytte mobilen rigtig godt, dog har jeg ikke tabt min mobil endnu, så det er bare et gæt. Ikke nok med at jeg har fået det fine cover, har iDeal of Sweden også givet mig en rabatkode til jer. Koden hedder SOMMER2017 og giver - 30% i de næste 24 timer, så skynd jer ind og skaf jer et nyt cover!

I kan finde hjemmesiden her og link til mit cover her.

Likes

Comments

Tee: Maison Kitsuné / Nederdel: H&M / Sneakers: Nike / Taske: Isabel Marant Étoile

I går var jeg i København sammen med min bedste veninde Emilie. Vi havde ikke set hinanden siden Musik i Lejet, så det var bare virkelig dejligt at være genforenet. Inde i byen gik vi bare rundt og hyggede, vi var forbi Hermes butikken, hvor de delte lækre ispinde ud og også i Gannis popup-shop, som de har lavet i forbindelse med modeugen.

Forresten har jeg fået lavet et til hul i det ene øre, hvilket er mega fedt, hvis I spørger mig! Jeg fik det lavet hos The Old Barber Shop på Skindergade. De var virkelig søde derinde, så det sted anbefaler jeg virkelig, hvis du selv skal have lavet huller i ørene.

Vi fik ikke taget nogle rigtige billeder inde i byen, så det bliver bare til et hurtigt spejlbillede af mit outfit, desværre.

Likes

Comments

Her i torsdag realesede de hypede Nike Air Max 97 i tre nye farver, og da jeg selv var inde i byen, blev jeg nødt til lige at smutte forbi Naked og prøve dem i sort (link her). Ikke overraskende kom de med mig hjem, og jeg er så forelsket i dem. De er ret rå og kønsneutrale, hvilket er præcis den slags sko, jeg har ledt efter længe. Nedenunder kan I se, hvordan de ser ud med og uden blitz. På billedet har jeg dem på sammen med et par cool Ganni bukser.

Man bliver anbefalet at købe skoene i en halv størrelse større, men de havde ikke den rigtige størrelse til mig, så de er en hel størrelse større end, hvad jeg normalt går med.

Likes

Comments

Contains affiliate links

De fleste af os starter, som I nok allerede ved, i skole igen indenfor det næste stykke tid. For mit vekommende er det på onsdag, og for at være helt ærlig kan jeg ikke beslutte mig for om, jeg glæder mig eller slet ikke kan overskue det, haha.

Vi kender vidst alle sammen de mennesker, der kommer i skole igen som en helt ny person. Enten er de skudt helt i vejret, er blevet klippet helt anerledes, eller også har de bare fået en helt ny garderobe og stil. Desværre er det ikke den helt store mængde nyt tøj, jeg har anskaffet mig i løbet af sommeren. Men man har vel lov til at håbe, det bliver denne sæson, jeg får købt alt det, jeg ønsker mig? Hvis nu det faktisk skulle ske, får I her en liste over de ting, jeg nok ville købe først.

De sidste par år har jeg ikke rigtigt taget vinteren og den kommende sæson seriøst og bare gået med t-shirts året rundt. Det er ikke altid lige klogt, og derfor har jeg besluttet mig for, at jeg skal have anskaffet mig nogle rare sweatre indenfor det næste stykke tid.

Likes

Comments

Sweater: Ganni / Nederdel: H&M (secondhand) / Taske: Isabel Marant Étoile / Solbriller: Céline

I får lige to billeder fra her forleden, hvor min mor og jeg var forbi vores yndlings cafe, Emmerys, og drak latte og nød det gode vejr.

Likes

Comments

Tee: Stella McCartney / Skjorte: American Vintage / Nederdel: Ganni / Slippers: købt i Madrid / Taske: Isabel Marant Étoile

I torsdags var jeg sammen med en flok helt fantastisk søde piger. Vi var i alt seks piger, der var sammen fordi, vores veninde Ane, der normalt bor i Nordjylland, er i København. Det var så mega hyggeligt at være sammen samlet og chille i byen.

Vi startede dagen ud med kaffe og chai på Original Coffee på Illum Rooftop, der sad vi så i en times tid og havde det mega optur over vores reunion. Da vi så blev frokostsultne smuttede vi på en af mine Go-to steder i København, nemlig YoBurger. Vi var fanget der i lidt tid, fordi det begyndte at sile ned, men der var vildt god stemning, så det gjorde os ingenting.

Det var en virkelig hyggelig dag med nogle helt ekstremt søde piger, så jeg håber, vi alle sammen bliver samlet igen en anden dag.

Likes

Comments

Jeg var i sidste uge til Musik i Lejet, og derfor har jeg valgt at fremhæve nogle af de sange, jeg hørte live. Der var den fedeste stemning i Tisvilde, mens jeg var der, og jeg regner stærkt med at komme tilbage til næste år. Hvis altså jeg må bo hos min søde veninde igen, haha.

Undskyld, kvaliteten på billedet ikke er bedre, men jeg synes, det her billede fangede stemningen aller bedst.

Jeg har sat sangene i rækkefølge, så I får en smule fornemmelse for, hvordan det hele var fordelt.

Torsdag:

Fredag:

Lørdag:

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hvis jeg nu var lidt ældre og havde lidt flere penge, ville det her uden tvivl være et af mine go-to outfits, når jeg skulle i byen. Jeg har tilføjet den hvide t-shirt for at give outfitet et mere casual look. Og for at gøre det mere passende til om dagen ville jeg nok bytte skoene ud med et par cool sneakers. Mixet mellem den feminine kjole og de rå accessories går rigtig fint hånd i hånd sammen, så både den rockede og feminine pige (nok mere en kvinde/dame) kan gå med det.

Likes

Comments