Contains affiliate links Mode

En af mine absolut yndlings tøjbutikker, nemlig Colette i Paris, lukker i år ned den 20. december, da opstarteren og ejeren af Colette, Colette Roussaux, går på pension. Og som butikken selv skrev på deres hjemmeside: "Colette Roussaux has reached the time when she would like to take her time; and Colette cannot exist without Colette." Altså valgte ejerne, desværre, at lukke butikken i stedet for at sælge den videre, fordi de vidste, butikken aldrig ville blive det samme uden den rigtige Colette bag roret.

Tanken om, at jeg aldrig kommer til at se den ekstraordinære butik, gør mig ked af det - Sidst jeg var i butikken, var det endnu ikke offentliggjort, at butikken lukkede. Men heldigvis er online-butikken altid en mulighed inden det sidste farvel, og derfor scrollede jeg lige siden igennem og fandt nogle fede items. Mange af items'ne er samarbejder mellem Colette og en række (ukendte for mig) mærker, hvilket er noget Colette altid har været gode til.

En ting, jeg altid har synes, var fedt ved butikken, var den måde, udvalget altid har været meget forskelligt: De har altid solgt alt fra helt vildt dyre mærker og smykker til streetwear (dog ikke den helt billige en af slagsen).

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Musik

Endnu en Toppen af Poppen er tilbage, og jeg er begyndt at tilføje en lille collage med outfitinspiration til hvert indlæg, ved ikke om der er stemning for det? Men jeg synes i hvert fald, det så meget cool ud i stedet for et enkelt billede.

Likes

Comments

Mine Outfits

Frakke: Filippa K (andre farver) / Tracksuit: Love Stories Bund + Top / Sko: Adidas

Nu er det endelig december, og det fejrede jeg med et skønt gensyn med min søde veninde Cecilie. Det var iiiiiskoldt, og jeg havde på ingen måde nok tøj på, men kulden ødelagde bestemt ikke den hyggelige dag. Vi spiste frokost på den hyggeligste cafe på Odensegade på Østerbro, som hedder Mokkariet. Der skal jeg uden tvivl hen igen! Efter det gik vi op mod Østerport Station og kiggede i butikkerner, vi stødte på, på Østerbrogade. Først var vi inde i en kæmpe stor Normann Cph. Der var en hel etage kun med guld! Derefter gik vi ind i den sødeste lille butik ved navn Boii Studios, hvor jeg købte tre "fliser" til mit værelse. To af "fliserne" er allerede i brug som parfumeholder og smykkeholder.

Forresten vil jeg også gerne lige nævne Cecilies Instagram-butik @earcandy_, hvor hun sælger de fineste perlesmykker, som man selv kan bestemme farverne til. Jeg havde købt en halskæde af hende og fik den endelig i går. Og den er sååå fin! Du kan se den korte perlehalskæde herunder:

Perlehalskæde: EarCandy / Guldhalskæde: Marlene Juhl Jørgensen (lignende)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Billeder via min Tumblr.

Jeg har her for nyligt lagt mærke til, at størstedelen af alle mine blogposts er Toppen af Poppen indlæg, og det må I meget undskylde... Men jeg flyder ikke ligefrem med kreativitet her for tiden, og da det langsomt bliver mørkere og mørkere, er det heller ikke særligt nemt at tage ordentlige outfitbilleder. Jeg skal nok prøve at stramme mig lidt an på kreativitetsfronten fra nu af!

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Nu er vi jo kommet til dette års Black Friday, og det ville virkelig undre mig, hvis det er gået forbi din næse... Men nu for at minde dig om det endnu en gang, hvilket de fleste sociale medier sikkert allerede har gjort hele dagen, har jeg lavet en oversigt over, alle de steder, hvor du kan finde gode rabatter.

Liste over rabatkoder:

Med koder:

Limi Copenhagen: 15% på alle sorte varer med koden 15OFF.

Naked Copenhagen: 20% med koden BLACKFRIDAY20.

Asos: 20% med WIN20.

Adidas: 30% med koden CYBER30.

Anna Reinholdt Jewelry: 35% med koden BLACK35.

Uden koder:

Rezet Store: 25% på alt.

Love Stories: Op til 30% på alt.

Magasin: 20% på alt bolig og mellem 20-50% på udvalgte tøjvarer.

H&M: Op til 50%.

Zara: 50% på udvalgte varer.

Maria Black: Op til 50% på bestemte varer.

Colette: 50% på udvalgte varer.

iDeal Of Sweden: 50% på alt.

Zalando: Op til 70%.

Boozt: Op til 70%.

God shopping og weekend!

Likes

Comments

Mine Outfits

Hoodie: Zara / Bukser: Gap / Sneakers: Adidas

Jeg har altid haft en lille kærlighed for min brors trøjer, og den kærlighed er kun blevet større med alderen. Desværre er min bror også blevet en del større med årene - i højden altså...

Det er ikke altid nemt, når man (kun) er 1,75 m, at passe ens brors (på 2 meter) tøj. Men i mandags kunne jeg simpelthen ikke lade være - det resulterede så i et outfit bestående af en ALT for stor camel-farvet hoodie, mine sorte fløjlsbukser, hvilket var de eneste par stramme bukser, jeg lige kunne overskue den morgen, og mine grå Adidas Campus. Skoene har jeg forresten slet ikke fået vist jer endnu, men de blev købt i efterårsferien, og jeg er så glad for dem!

Likes

Comments

Musik

I fredags udkom Scarlet Pleasure med deres nye EP Lagune, og den er helt klart et lyt værd! Derfor har jeg valgt at dele EPen i denne uges Toppen af Poppen.

Du kan lytte til EPen her:

Likes

Comments

Mode

Søde Emilie og jeg har lavet et samarbejde, hvor vi begge poster et blogindlæg om hinanden. Så hvis du godt kunne tænke dig, at lære Emilie bedre at kende, skal du bare blive ved med at læse. Du kan forresten finde hendes blog her, hvor hendes fine interview med mig allerede er blevet postet

Hvem er du?

Jeg er en meget målrettet, kreativ og eftertænksom pige på små 18 år. Jeg er bosat i Odense sammen med min mor, far og lillebror.

Hvad får du dine dage til at gå med?

Til dagligt går jeg i 2.g på Tietgen Handelsgymnasium i Odense. Jeg beskæftiger mig her med en masse virksomhedsnært stof, som jeg er helt vild med! Jeg må dog indrømme, at jeg allerede glæder mig en hel del til at se huen på hovedet….

Hvornår begyndte du at blogge, og hvorfor?

Det er så småt en lille måned siden, at jeg startede min blog op. Jeg har i maaaange måneder gået og leget med tanken, men er aldrig rigtig kommet længere med den. Jeg har længe følt en trang til at udfolde min kreativitet, samt udfordre mig selv lidt – det værste, jeg ved, er simpelthen at få taget billeder, ikke lige det smarteste med en blog... Jeg har altid haft en stor passion for mode, så jeg tænkte, at en blog var lige mig!

Beskriv din stil:

Jeg har en meget enkel og dæmpet stil. Jeg er ikke en af dem, der skiller sig ud fra mængden med en masse farver og print. Jeg elsker at kunne sammensætte nogle forskellige basic items og så få et fedt outfit ud af det. Jeg går meget op i at være opdateret på moden og have de ting i min garderobe, som der er fremme lige nu og kommer frem i fremtiden.

Hvad er dine yndlings emojis?

Det må helt klart være: 😙 🙆🏽 💫

Hvor finder du din inspiration?
Jeg finder min inspiration mange steder fra, men oftest er det nok via Instagram. Min kamerarulle er proppet med en masse lækre outfits, som jeg har fundet derigennem. Derudover bruger jeg også rigtig meget tid på at læse diverse fashion blogs – jeg er helt vild med Sophia Roes blog!

Hvilke 3 instagram profiler er dine yndlings?
@Victoriaquitzau, @Emilisindlev og @Sophiaroe.

Hvilke apps redigerer du dine billeder med?
Jeg bruger ikke så meget tid på at redigere mine billeder, da jeg godt kan lidt, at de er meget naturlige. Hvis de mangler lidt lys eller kontrast, gør jeg det oftest bare i min kamerarulle på min iPhone. Hvis jeg synes, de skal redigeres lidt ekstra, er jeg super fan af Afterlight, VSCO og BLACK. De indeholder en masse fede effekter og kan skabe en helt speciel stemning i et ellers hammer-kedeligt billede.

Hvad står øverst på din ønskeliste for tiden?

Hmm den er faktisk ret svær…. Jeg skal til Paris med min kæreste her i starten af december, og en af de ting, der står øverst på ønskelisten, må helt klart være et par Adidas Campus i mørkegrøn (link her). Jeg er normalt ikke den store sneakerspige, men jeg må indrømme, at jeg er blevet helt forelsket i dem her. Derudover har jeg i efterårsferien forelsket mig i et par Céline New Audrey solbriller i grøn – dem håber jeg helt klart på at have med hjem fra Paris!!

Hvilket musik hører du for tiden?
Jeg hører generelt en masse forskelligt musik, og så er der nogle sange, som vil blive spillet en del mere end andre i perioder. Lige for tiden er jeg helt vild med 8TEEN af Khalid, Outcat af Fool og Good Together af Scarlet Pleasure.

Hvad er dit Go To outfit?
Lige for tiden må det må helt klart være et par sorte trompetbukser, min lyserøde strik fra H&M, min elskede blazer med tern, min Nunoo taske med frynserem og mine Giuseppe Zanotti slippers. Det fungerer altid og kan brugs i alle sammenhæng, både med og uden blazeren.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

For nogle uger siden udkom Proenza Schouler med en helt ny kollektion ment til hverdagsbrug. Den indeholder cool statement t-shirts, stumpe-trompetbukser, lange (OFF-WHITE inspirerede, hvis du spørger mig i hvert fald) bælter og alt andet, man nu end ville tage på på en casual hverdag, hvis man altså gider betale over 2000 kroner for en langærmet t-shirt og 4500 for et par armybukser. Farverne i kollektionen er enkle med få undtagelser af sjove, grafiske logoprint på t-shirtsene og en enkel lyserød regnjakke.

Alt i alt byder kollektionen på en lang række af trends, vi har set, det sidste stykke tid, og jeg er så vild med den!

Likes

Comments

Musik

Jeg færdiggjorde Friends i dag, fordi jeg har været syg med influenza siden søndag, så det var simpelthen nødvendigt at have et billede med af mine yndlingsvenner - også selvom det ikke er lang tid siden, jeg sidst delte et billede af dem...


Likes

Comments