Mine Outfits

Strik: Dries Van Noten / Kjole/Nederdel: Envii

I foregårs kom min nye kjole fra Envii, og derfor blev jeg jo selvfølgelig nødt til at have den på i skole i går. For at være helt ærlig, synes jeg egentlig ikke kjolen i sig selv er særligt pæn, men underdelen er bare sindssygt flot som en nederdel. Derfor ville jeg altid style den med en t-shirt eller trøje over. Det så super sødt ud med den mørkeblå strik over.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Mode

I dag er det simpelthen udgave nummer 20 af Toppen af Poppen, som udkommer! Synes faktisk det er ret vildt, jeg har blogget i over et halvt år nu, for det føles slet ikke som så lang tid.

I får lige det her mega søde billede med af Matthew Perry og Jennifer Aniston fra de gode gamle Friends-tider.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Jeg elsker smykker og ville ønske, jeg havde lidt flere. Men samtidig er jeg afsindigt dårlig til at købe smykker. Dette resulterer så, desværre, i, at jeg ønsker mig en helvedes masse smykker uden faktisk at få dem købt. Her får I så en collage over nogle af de smykker, jeg godt kunne tænke mig. Og så kan det være jeg faktisk får købt dem nu.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Jeg er blevet helt vild med de halvlangenederdele her til efteråret, hvor det stadig er varmt nok til bare ben. Derfor har jeg samlet en række fine nederdele, der gerne måtte havne i mit klædeskab indenfor de næste par måneder.

Den sorte satinnederdel fra Arket købte jeg faktisk her i lørdags, og hvis ikke det var fordi, de ikke havde den grønne i min størrelse, havde jeg nok også taget den med hjem.

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Billeder fra Vaerkstedets Instagram. Her .

På mandag har ejeren af smykkefirmaet, Anna Reinholdt Jewelry, fødselsdag. Og det er blevet med 20 % rabat på alle de vildt seje halskæder. Alt du skal gøre for at få rabatten er at bruge koden BIRTHDAY22.

Jeg har længe ønsket mig en halskæde fra mærket, men da de ikke er helt billige, har jeg aldrig taget mig sammen til det. Hvis jeg havde pengene lige nu, havde jeg helt klart købt halskæden, der hedder style 03, men det må så blive en anden gang desværre.

Likes

Comments

Mine Outfits

Strik: Mango / Bukser: Gap / Sneakers: Nike

I går havde jeg min nye, og allerede yndlings, strik fra Mango på sammen med mine elskede fløjlsbukser, jeg slet ikke har fået vist jer endnu, hvilket er en stor fejl, da jeg konstant går med dem. De her to ting sammen kommer uden tvivl til at være et af mine go-to outfits i efterårsperioden. Strikken er vildt billig og fåes i mange forskellige farver, jeg købte også den røde samtidig med den grønne.

Likes

Comments

Ugens Toppen af Poppen består udelukkende af Spotifys playliste Jazz Vibes. Jeg har valgt nogle af mine yndlingssange fra playlisten, men jeg synes helt klart, at I skal gå ind og sætte den på shuffle play på en grå mandag, hvor hygge er prioriteret højst.

Du kan finde playlisten her:

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode

Selvom det måske er deprimerende at tænkte på, skal vi snart til at hoppe i nogle varmere jakker. Og jeg ved ikke med jer, men jeg vil hellere være for tidligt ude men en vinterjakke end for sent ude men end sommerjakke. Det er faktisk ret trist at tænke over, at det kun vil bliver koldere og koldere fra nu af og så først bliver varmt igen om et halvt års tid. Som i kan se på ovenstående billede, har jeg forelsket mig i en del shearling jakker og dobbeltradede frakker. Specielt blazerfrakken fra Ganni er jeg totalt vild med. Den er dog udsolgt på Gannis hjemmeside, men de har den stadig i tøjbutikken Strøm.

Jakkerne er nok lidt for varme til nu, men jeg tænker, at når efteråret rigtigt er startet vil de være perfekte. Nogle af jakkerne vil måske ikke være helt varme nok til decembermåned, som for eksempel læderjakken, men så vil de være perfekte med en stor sweater indenunder.

Likes

Comments