Sommarlov

Hej!!

Det var ett tag sedan jag var hänt men nu är jag tillbaka. Okej om jag ska sammanfatta från senaste gången jag skev. hmm aa okej det var typ ett halv år sedan jag var inne och skrev. Men jag har firat julafton, nyår och min födelsedag i mars. Jag har också varit på studenten i juni. Och blivit o vän med typ alla men det är så livet är.

Nu ska jag iallafall försöka uppdatera så gott jag kan.

Om två veckor så åker jag till polen för att vara där i 10 dagar så då kommer jag ej kunna uppdatera. Och jag ska vara med en killkompis under sommaren om han ens vill fortfarande, och så ska jag också till Turkiet.

jag vet ej vad jag ska göra mer osv, mer typ sitta hemma och kolla på The Vampire Diares. asså jag är så ledsen att det inte kommer en säsong 9. Elena är ju borta två säsonger och det är ju typ hon som gör hela serien. Men Stefen och Demon är ju inte så dumma heller själv så tycker jag att dom ser bra ut. I mina ögon är Stefen den söta och Demon den snygga.

Jag har funderat på va roligt liv man har om man är en skådis. Du får betalt för det du älskar och du behöver inte vara i skolan utan kan vara och spela in en serie. skulle så gärna vilja vara en skådis speciellt i TVD. Och det skulle också vara med dom som är med i serien.

aja slutpratat om det och så hörs vi av nästa gång jag skriver

Ha det så bra så hörs vi hejdå

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments