Winnerbäck, Lars Winnerbäck du är fantastisk, du är bättre än fantastisk. Denna kväll var bland de bästa i hela mitt liv. Så mycket kärlek. Allra längst fram i mitten där skulle jag såklart stå. Det är ju självklart! Ögonkontakt flera gånger om med Lasse och det är verkligen ingen överdrift har aldrig varit med om de så många gånger innan. Gick därifrån utan röst och lyckligare än på länge. Herregud! Får inte nog av honom eller känslan jag fick. Nu hoppas jag att jag får chansen att se honom en gång till denna sommaren. Dock kommer jag inte få var längst fram där då för har ingen möjlighet alls att vara där så tidigt. Synd men det viktigaste kanske ändå är att se honom lite grann och höra hans fantastiska låtar i verkligheten. Får se helt enkelt. Nu tänker jag dela med mig av bilder jag tog för som sagt jag kan inte få nog.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lasse älskade Lasse herregud vilken kväll. Allra längst fram i mitten, femte person in ,ögonkontakt med Lasse minst 10 gånger och då överdriver jag inte! Spellistan han valt för kvällen kunde omöjligt varit bättre. Jag grät, skratta ,dansa och sjöng hela långa kvällen. Denna kvällen kommer alltid ligga så varmt i hjärtat. Tack Lars för denna gången vi ses definitivt igen!
-kom ihåg mig då!

Likes

Comments

Jag måste verkligen bli bättre på att skriva. Jag tycker det är roligt men jag hittar aldrig tiden. Nu när min semester börjat också så har dagarna bara sprungit förbi vilket inte känns bra. Jag vill vara hemma för alltid trots att jag älskar mitt jobb men jag får väll inte klaga är ju trots allt hemma sju veckor i sommar dock bara fem kvar. I alla fall så har jag och Lea fantastiska dagar som innehåller alt från bus till att hitta på saker. Tobias har inte börjat sin semester så vi bara väntar och väntar. Imorgon är hans sista jobb dag så då har vi tre veckor ihop där vi bara ska njuta tillsammans. Vi har inte så mycket inbokat utan vi vill ta dagarna som det kommer och boka under dagarnas gång men ett besök till på Liseberg med Lea har vi bestämt.
Annars så är allt toppen idag är det dagen jag väntar länge på. Ikväll spelar Lars Winnerbäck här i stan och om jag är taggad? Oh ja jag är så taggad att jag snart spricker. Det kommer bli helt fantastiskt. Han är verkligen min allra största idol! Att jag ska dit med fina vänner gör bara saken ännu bättre.
Nu springer tiden iväg måste rusa nu. Ska försöka uppdatera er imorgon. Ha en fin kväll.

Likes

Comments

Idag stötte jag på en text på Facebook som handlade om förhållanden och otrohet. Texten var väldigt bra och jag fick en hel del funderingar kring det själv och tänkte därför ta upp de jag med. 

Vi kan väll börja med förhållanden. Ett bra förhållande visas gärna utåt att allt är tip top man har aldrig bråkat aldrig tjafsat och aldrig på något vis varit oense om något. För mig är det där bara strunt eller ett riktigt farligt förhållande jag menar hur är det möjligt att två människor alltid tycker likt och har samma tankar och funderingar eller handlar ett sånt förhållanden bara om att du inte riktigt vågar vara dig själv och då istället bara håller med dina partner . Jag vet inte men jag tror mer på det andra för jag tycker det känns för mycket film över det hela. Jag själv hade inte velat dela mitt liv med någon som jag aldrig har sett varenda liten sida av. Jag vill veta hur min partner hade reagerat på alla möjliga olika saker. För tänk såhär om du aldrig har sett din partner arg när den dagen kommer och tro mig det gör den kan det helt enkelt bli väldigt fel. Är det inte bättre då att veta? Kunna prata om de och sen vet ni? 

För mig är ett lyckligt förhållande de som innehåller allt. Det ska finnas lite små gnabb, man ska tycka olika om saker och bli oense så länge inte de sakerna tar över de bra. Självklart ska de bra ha övertag. Kunna skratta kunna vara löjliga och alltid kunna vara helt hundra dig själv. För mig är det perfekta förhållandet tillit glädje, lycka och sorg. 

Men som sagt jag är ingen expert jag vet inte, vad tror ni? En sak jag vet är att jag trivs med min Tobias jag är lycklig och vårt förhållande för mig är allt med tillit, glädje,lycka och det finns även sorg. 


Sen nu vidare till otrohet. Det för mig är väldigt svårt. Jag har alltid sagt att Gud nåde den som skulle vara otrogen mot mig. Jag skulle sticka direkt men nu, nu vet jag faktiskt inte. Jag och Tobias har delat över 4 år tillsammans vi har en fantastisk underbar dotter är man beredd att bara sådär ge upp de lämna och gå? Hade man inte valt att försöka förlåta? Välja att istället för att se en dålig sak han gjort eller se alla de andra bra sakerna han gjort genom åren? Jag vet inte och jag hoppas att jag aldrig hade behöver veta. 

Då kommer vi till nästa. Vart går gränsen för orohet? Finns det ens någon gräns? Är man otrogen om man kysser någon? Kramar någon sådär lite extra känslosamt? Kan man vara otrogen om man skriver små flörtiga sms? Eller är man bara otrogen om man har sex med någon annan än din partner? 

Vad säger ni? 

Jag skulle säga att det finns ingen gräns överhuvudtaget utan den dagen du börjar svika din partner, börjar bry dig mer om någon annan på ett känslomässigt vis så kan vad som helst räknas som att du ör otrogen. Om min partner hade varit ute och en helt random tjej kommer fram och börjar flörta och han bestämmer sig för att det skulle vara en kul grej och säger små flörtiga ord tillbaka hon kysser honom men sen träffade han aldrig mer den tjejen. Det skulle knappt röra mig i ryggen om han hade berättat det för mig berättat att han och hans polare hade roligt åt de och försäkrat mig om att den där kyssen hon gav honom de sista hon gjorde vad han inte beredd på. Däremot hade det varit någon han sen tidigare haft känslor för och han smygit med det eller berättat och jag sen hade märkt att han bryr sig om hela grejen. Det hade tagit på mig, där hade något gått snett och något i vårt förhållande hade inte varit helt hundra. Håller ni inte med? 

Jag hör hela tiden folk säga att det va bara en kyss så det är ju inte att vara otrogen. Varför skulle de inte kunna vara de? Kom igen nu menar man verkligen allvar att det finns en gräns för otrohet? I så fall kan någon snälla berätta den gränsen för mig och med en jäkligt bra förklaring för jag kan inte begripa mig på hur man kan sätta en sån gräns som ska gälla för alla! 

Likes

Comments

Hej.
Vilken händelserik helg det har varit. Började med stressa efter jobbet för att hinna ner till utspringet. Lillebror tog studenten. Hann dit och herregud vilka känslor. Att vilja görs om de var en av de känslorna men öven hur glad och stolt jag är. Min lillebror min lille lille bror som nu blivit så stor och jag bara önskar honom all lycka i hela världen. Så där på kvällen firade vi honom. Anders hade fixat så fint där hemma och jag fick spendera hela kvällen med mina bröder och syster såklart en massa andra med. Det var härligt. Jag saknar mina syskon och träffar dom alldeles för sällan.
På igår ja lördags vaknade vi Lea ville ringa Alex och Coffe för hon ville ha pannkakor. Efter fjäsket som bara Lea kan fick det bli pannkakor så vi begav oss bort till dem. Blev sugna på att göra något och bestämde att vi skulle åka till Helsingör men sen kom vi på att man måste visa id handling nu mera och vi har inget till Lea så typiskt men bättre att komma på de innan än när vi skulle hem. Haha. Så istället packade vi in oss alla i bilen och styrde mot Göteborg. En sån mysig dag med bara strosa runt äta gott och bara ha de härligt!
Där var inte min dag slut dock. Tobias hade lovat några vänner att vara med dom i något spel på datorn så jag tänkte då hittar jag på något annat. Ringde Malin Sandra ringer mig och sen sitter jag Malin jessi och Sandra och spelar spel på Sandras balkong. Så trevligt!
Idag är det söndag och det enda jag vet att vi ska göra är handla inför kommande vecka. Så idag får vi se vart dagen tar oss.
Hoppas ni alla haft en toppen helg och avslutar den på bästa vis.

Likes

Comments

Igår var en fantastisk dag! Började med frukost och storhandling för att sen byta om och hämta upp två vänner till oss och åka till Ätraforsdammen för att fiska lite fisk och umgås och ha det mysigt. Det blev ingen fisk men vad gör de. Lugnet och mys känslan slår allt. Kunde inte avsluta helgen på bättre sätt men idag var det tillbaka till verkligheten. Började med min längsta dag på jobbet 8-16.30 skönt att va tillbaka på jobbet men det känns nu i både kropp och huvud att jag varit hemma sen i tisdags. Jag längtar så efter semester nu har min lilla nedräkning i mitt huvud och med denna veckan är det bara fyra veckor kvar. Så nära nu! Just nu står jag med maten så springer mellan matlagning och blogg. Bäst att hålla igång så jag inte somnar haha. Tobias har slutat och är förhoppningsvis på väg hem så strax blir det mat.
Fick ett paket på posten idag med eller ja rättare sagt två men min laddare var inte lika rolig att få som Leas gudomligt söta klänning var. Så får se om hon får klä sig i den på morbrors student. Kan inte fatta att min lillebror tar studenten. Vart tog den tiden vägen liksom.
Nu kom Tobias innanför dörren här så duka och sen fram med maten. Ha det bra.

(Bilden är ifrån min brors bal, så fina både han och hans Bal dejt var)

Likes

Comments

Igår var en bra dag. Så lyckad precis som man inte trodde de kunde vara.
Vi lämnade Lea till Peter vid 11 packade upp hennes saker önskade dom en rolig dag kväll och natt och så hejdå. Åkte vidare och plockade upp Patrik och Nathalie och sen vidare och till Sandra. En väldigt varm biltur senare var vi framme i Göteborg och Liseberg, gick in fixade åkpass och blev som barn på julafton. Det var knappt något folk och med de nästan inga köer tror vi väntade som Max på någon attraktion 20 min, ni som varit där vet att det är inte mycket alls. Vädret var verkligen på vår sida och vi njöt för fullt. Utnyttjade våra åkpass till Max verkligen. Jag som vanligtvis är lite feg vågade testa på en ny berg och dal bana men just den kommer jag aldrig mer åka om. Haha.
På vägen hem hade vi kommit en bit på motorvägen när vi ser att det är kö framför oss och förstår snabbt att det är en olycka som hade inträffat så bilresan hem tog 40 min mer än vad de skulle tagit men det är sånt som kan hända och vi stod snällt och väntade i kön och var väll alla glada att vi inte var inblandade i olyckan.
Idag vaknade jag kl 10 och var utvilad så skönt verkligen. Väckte Tobias vid 11 och då tog vi en lång härlig "frukost" på stålboms. Amerikanska pannkakor blev det för mig och en panini för Tobias.
Hämtade hem Lea för en liten stund sen för att bara hem och packa ner lite mat och badkläder för att åka bort med några vänner till ljungsjön för lite grillning och bad för de som vill (och vågar haha). Skönt med en lång helg nu. Denna helgen bar så välbehövd och jag är så glad att jag fått spendera min lördag på Liseberg men mina absoluta bästa vänner!

(Då mobilen var nere i väskan större delen av tiden blev det endast en bild från Liseberg)

Likes

Comments

Godmorgon!
Här har jag och Lea varit vakna ett tag. Hon är över spänd. Hon har väntat och väntat hela veckan på det här. Det är för oss ingen stor sak egentligen. Hon ska sova hos Marie och Peter som hon gjort några gånger innan men Lea hon tycker de är stort och hon har väntar och väntat på att det ska bli lördag för hon längtar så efter detta. Så roligt och skönt att hon älskar att sova där. Vad ska då vi göra? Jo från början va det inte bestämt något alls eftersom det va Lea och Marie som bestämde detta bara vi behövde egentligen inte barnvakt men nu är det lila bra att passa på att slå på något större så vi passar på att ta med oss tre vänner och åker till Liseberg! Ska bli så roligt och jag känner mig som ett barn på nytt. Att få åka dit med de två av mina absolut bästa vänner ska bli så roligt ännu roligare är att den ena tar med sin sambo så Tobias inte behöver hänga ensam med oss brudar, haha.
Så denna morgon har Lea och jag spenderat med att packa hennes saker som hon ska ha med sig, vi har plockat ut ir bilen och hängt på cykeln som ska med till Marie och nu ska vi koka lite gröt och ringa Alexandra säger Lea. Bäst att lyssna på henne nu så vi kan väcka pappan i huset sen. Ha en bra lördag kära ni.

Likes

Comments

Här händer inte mycket. Har flera gånger försökt få ihop något men det blir inte mycket av de och så får det väll vara ibland. Vi lever på och jag mår super! Jag är så tacksam varje dag över min lilla familj och just nu i denna tid har vi tagit en del beslut. Ett beslut vi tagit tillsammans är att jag valt att tacka nej till att stanna kvar på mitt jobb för att söka mig vidare. Vart jag kommer hamna är i denna stund inte riktigt klart men bi oroar oss inte speciellt mycket för jobb kommer jag alltid att ha. Jag har sökt och varit på intervjuer men hoppas mest på en av de förskolorna så där får vi hålla både tummar och tår väntar ivrigt på svar. Eftersom jag valde att inte stanna kvar blir jag också hemma under stängings veckorna på Leas förskola så fredagen den 1/6 går jag på semester och eftersom hösten inte riktigt är bestämd vet jag bara att jag börjar någon gång i augusti vilket känns otroligt bra. Vi har även tagit en del andra beslut men hur mycket jag än hade velat berätta för er så har vi kommit fram till att vi håller de för oss själva men tids nog kommer jag att berätta de för er alla. Vi har även blivit medbjudna på en resa i februari och vi tänker för fullt på om vi kan tacka ja till den. Det hade ju varit fantastiskt att kunna följa med på de och komma bort en vecka till något varmt och nytt spännande land. Annars rullar dagarna på och maj månad har bara sprungit förbi det känns som att man stod där och tog emot maj med öppna armar men innan man hann stänga armarna så var den redan förbi. Det är ibland ruskigt vad snabbt tiden går. Sommar värmen har kommit hit och det känns som vi har fått flera dagar av smak på sommaren och vad för fina dagar och värme den kommer att ge oss. Härligt!
I måndags kväll fick Lea feber och nu verkar det inte bättre än att hon kan Ha åkt på en lättare ögon inflammation så jag var hemma med henne igår och är även idag. Igår passade jag på att städa men la mest tid på tvätt och lägga undan för små kläder som innan bara varit nedslängda i påsar, tog även tag i hallen där nere och istället för att ha alla vinterkläder in tryckta i garderoben har jag lagga ner dom och burit ut dom till förrådet. Skönt att få ordning igen här hemma. Idag ska jag fortsätta med städning och allt vad som hör till de. Tänkte kanske även hinna med att baka lite. Får se hur mycket jag hinner med under dagen. Så dags att jag sätter igång. Ha en bra dag kära ni så hörs vi snart igen.

Likes

Comments

Nu kan man klassa mig som sämst på att komma ihåg bloggen men jag vill kunna uppdatera er med något som skulle kunna vara intressant och jag vet inte riktigt om det kommer bli så. Har ni några tips vad ni vill läsa hör gärna av er.
Iaf så är jag hemma idag det var jag även igår, Lea har fått tillbaka sin hosta igen och sover så oroligt på nätterna pga hostan. Vet inte vad jag ska sysselsätta mig med idag men städa trappan och hallen där nere ska städas sen kanske jag får baka eller något sånt. Annars så har ni inte missat något sådär speciellt. Livet rullar på framåt och våren är påväg med stora steg. Skönt! Har nog aldrig längtat efter vår och sommar innan, jag är en vinter människa eller ja var förr iaf nu verkar det ha vänt, jag bara väntar och väntar, in och kolla vädret stup i kvart och blir besviken när den visar några få grader ute liksom kom igen det är april!
I helgen ska vi till Kalmar. Har en tjej som väntar ivrigt att få åka till morfar. Hon har till och med köpt ett fiskespö som morfar ska lära henne fiska med eftersom morfar älskar att fiska men måste ju säga att Leas rosa fiskespö med prinsessor på är helt klart snyggast.
Nu ropar min mage efter frukost så får gå upp och fixa det. Hörde Lea säga att hon ville ha pannkakor. Får se om jag orkar.
Ha det bra alla och hjälp gärna till att hitta inspiration.

Likes

Comments