Idag åkte vi till 남산 타워 (Namsan Tower) vilket är ett torn där man kan kolla ut över en del av Seoul. Namsan Tower är dels känt för alla låsen som par har satt upp för att "föreviga deras kärlek", men jag och Anna satte ett lås för våran vänskap och våran Korearesa. 🇰🇷❤️

Imorgon är vår sista dag här:((( Så nu packar vi för fullt och hoppas att vi kan få med allt utan någon övervikt😬

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var vi på National Palace Museum om Korea vilket är ett museum om Koreas historia och kultur. Här är lite bilder från det och när vi kollade på ett palats som heter 경복궁 (gyeongbokgung).

Likes

Comments

Idag var vi på ett café där man kan göra sina egna mobilskal! Det var jätteroligt men var ganska pilligt så det tog ca 2,5h att komma på vad man skulle göra för skal och sen fixa allt.

Likes

Comments

Hej alla! Jag klarade provet! Det var jättesvårt så jag är stolt över att jag klarade det. Så nu går jag i elementary, dock var det bara jag och en annan tjej från min gamla klass som gick vidare när det var 6st som gjorde det vilket var synd. I elementary är allt jättesvårt och jag saknar min gamla lärare men det funkar.

Igår var vi på Lotte World som är en av Koreas största nöjesparker. Vi åkte dit med våran rumskompis och hennes kompis som är på besök här. Vi åkte karuseller, gick runt och kollade på allt och åt mat. Vi hade jättekul och det var skönt att komma bort fränt allt pluggande och skola för en eftermiddag.

Likes

Comments

Hejsan alla, uppdateringen har varit jättedålig de senaste 3 veckorna pga plugg o läxor nästan varje dag. Idag jag haft speaking test och imorrn ska jag ha ett skriftligt prov, det gick helt okej bra men hoppas på bättre imorrn.

Till middag idag gjorde vår värdmamma kimbap och tteokbokki [tåckbåcki] vilket är typiska koreanska maträtter. Kimbapen är risrullarna fyllda men gurka, morot, ägg och andra grönsaker och tteokbokki är den stora skålen med "riskorvarna" i en röd sås. Vet inte hur jag ska förklara riskorvarna på ett bättre sätt men det smakar typ som ris fast större/tjockare och mer tuggmotstånd. Tteokbokkin var jättestark men jag kunde smaka iaf haha. Kimbapen var jättegod och är en av mina favoriträtter här!

Nu ska jag fortsätta plugga och sen gå och lägga mig så att jag är utvilad tills imorrn🌞🇰🇷

  • Mat

Likes

Comments

Idag är det sjukt varmt!☀️Det har varit runt 31 grader hela dagen och soligt så vi bestämde oss för att sola på våran takterrass efter vi kom hem från skolan. 😎 Nu har vi gått ner till vårt rum för det vart för varmt haha, nu ska vi bara chilla och plugga resten av förmiddagen.

Likes

Comments

Igår var vi på SMtown och SMCOEX Mall. SMtowm är en slags utställning för alla K-pop band som tillhör SM entertainment (en label för bla K-pop grupper och är en av de största). Där fanns även en affär där man kan köpa merchandise för alla grupper, ett café och biosalonger. SMCOEX Mall är ett köpcentrum som också tillhör SM entertainment.

  • K-pop

Likes

Comments

Idag har vi varit och shoppat på Lotte department store. De är en galleria med typ 9 våningar nära där vi bor. Affärerna där var lite konstiga men vi hittade iaf ett Zara! Sen gick vi och köpte glass, nu är vi hemma och ska göra läxor medans vi väntar på middag. 🛍🇰🇷

  • Shopping

Likes

Comments

Nu har vi precis kommit hem från att ha varit på en 노레방(norebang). Det är typ som karaoke, man "hyr" ett rum i en timme så får man sjunga så många låtar hinner med! Vi gick dit med våra rumskompisar och vi hade jättekul! Efter de gick vi och köpte godis och nu sitter vi o äter d o bara chillar. Hon på bilden bredvid Anna heter Chichi och bor i rummet bredvid oss, hon åker dock på måndag vilket är synd för hon är jättesnäll!!

Likes

Comments

Igår var vi på ett jättegulligt glasställe som ligger nära vår skola, supergod glass! Vi såg när d spelade in en tv-show där för typ en vecka sen så vi var tvungna att prova! Vi har typ bara tagit det lugnt hela veckan så d är därför uppdateringen inte har varit så bra hehe❣️🇰🇷

  • Mat

Likes

Comments