Helg, Familj

På senaste tiden har jag spenderat en del tid med min familj och var verkligen fattat hur viktig den är för mig.

Igår åt jag middag med min Mormor och min bror på Phil's burger. Då pratade vi mycket om familjen och vi hade verkligen jätte mysigt.

Idag vill jag skriva ett inlägg med massor av kärlek och cred till min mormor som alltid funnits här för mig. Hon är lite som en extra mamma för mig då jag ofta spenderat tid med henne som liten. Nu när jag börjar bli äldre så spenderar jag mindre och mindre tid med henne och jag har riktigt dåligt samvete över detta så därför börjar jag nu ta tag i det.

Jag vill bara säga till er som läser detta att ni verkligen borde ta hand om eran familj och vet ni att ni har en mormor/farmor eller morfar/farfar som ni inte träffar jätte ofta så gör ni deras dag genom att bara ringa, ta en fika eller skicka ett sms och visa hur mycket ni älskar dom!!

Puss Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • Filed under: Helg, Familj

Likes

Comments

Helg

ÄNTLIGEEN!!

Fy fan vad skönt att det finally har blivit sommar. Trots att snö är hur härligt som helst så kommer nog sommaren före på min "jag gillar..." lista.

I fredags så var jag iallafall hos Michan i djursholm, Jag var typ inte på humör just den kvällen (vet inte varför hade ingen anledning var bara inte så taggad) så jag satt typ bara och kollade på min mobil. Missförstå mig inte för det var jätte mysigt ändå dock var vi inte så många och jag åkte hem rätt tidigt.

Men sen igår (Lördag) så hade vi den årliga vårshowen i stallet då vi i år hade 50-60 tals tema (t.ex. Grease och Elvis) och eftersom jag sitter med i usek (ungdomssektionen) så var jag med i självaste showen tillsammans med de andra usek medlemmarna och alla barnen i stallet. Vi hade extremt kul eftersom vi sjöng och dansade mycket. Efter showen åkte jag hem och bytte om osv och träffade sedan Alice och Nikita på Odenplan. Vi gjorde inte jätte mycket utan vi åkte bara till Stadshagen där vi typ satt på en fotbolls plan och lyssnade på musik medan några andra spelade fotboll sen åkte vi typ hem.

Så min helg har absolut inte vart jätte händelsefull utan bara mysig och chill. Men nu tänkte jag typ gå ut och sola eftersom det är jätte soligt och 19°C.

Puss Puss

  • Filed under: Helg

Likes

Comments

Vardag

Heej

Jag hade tänkt att börja blogga seriöst eller hur man ska uttrycka sig. Själv älskar jag att läsa bloggar och blir typ jätte peppad och inspirerad och tänkte då "why don't give it a try".

Det jag tänkt att blogga om är väll mitt liv, händelser och mycket starka åsikter om saker. Jag hoppas verkligen ett ni gillar det!!

Puss Puss

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments