Likes

Comments

Igår drog jag och några kompisar till en tjej som heter Kajsa och väl där var det många ur gulliga tjejer! Inte såna som kollar konstigt på en eller pratar bakom ryggen! Hade en riktigt härlig kväll! Tack till alla som var där!


Körde på helsvart igår

Likes

Comments

Vi är inte menade för varandra, men kommer aldrig sluta älska dig!

Likes

Comments

Hmm.. Detta med nyårslöfte! Kan inte komma på något speciellt bara sånna här klyscha saker haha! Men så får det bli detta år!

• Börja träna, beach 2014
• Sköta skolan
• Satsa allt på Anton, det här är vårat år!
Likes

Comments

Min bästavän, hon som alltid står där med öppna armar och visar att hon bryr sig! En äkta vän, men hon är även en riktigt stjärna! Hon kommer komma så jävla långt i livet med sin underbara röst!


Likes

Comments

Den 31 december började med en god frukost tillsammans men familjen och sedan bar det ut till stallet. Runt 12 skjutsade mamma in mig till stan jag mötte upp William och hans kompis oliver där, vi tog en fika och hade allmänt mysigt! Runt 14 mötte jag tjejerna vi handlade och sedan drog vi hem till becca för att börja fixa oss och laga mat. Haha som alla vet så är
Vi tjejer så det tog väldigt långt tid att fixa oss ;) smink, hår, lösögonfransar osv..

Maten åt vi runt 19, skit gott var det! Runt 20 kom Sofie och Moa kom runt 22, så då var vi hela gänget! Moa, Sofie, Lovisa, Rebecca och Linnea! Då blev det dans och massa spel, super taggad var vi!

Vid tolvslaget drog vi oss ner på stan och då mötte jag William, så gissa vem som fick min nyårskyss? ;) haha! Träffade även lite folk på stan, super trevligt! Och självklart så fick David en bamsekram som fyllde 18år 1 januari! Sen gick vi hem till becca, William hade fått i sig lite för mycket sprit så runt 03 kom mamma och pappa o hämtade oss!

MEN FAN VILKET TOPPEN KVÄLL JAG HADE! Tack tjejer och alla mina vänner för en super bra kväll, en jag sent kommer glömma!

Likes

Comments

Ja vart ska man börja! Den här helgen har verkligen varit koas!
Den började med att det blev strul mellan mig och William och den bara fortsatta att vara skit! Blev lite sömn här om dagen så igår blev det en liten tjejkväll med gamla vänner som jag har känt sjukt länge! Det var mysigt och jag fick verkligen sova ut, idag har det löst sig mellan mig och William så det är skönt! Ända jag har gjort idag är att rida jessie!

Men nu taggar jag till nyår, nya tag till nästa år!

Ska förändra lite saker till nästa år, så som att jag inte ska tänka mer på mig själv och inte försöka vara alla andra till lags för det är omöjligt! Var precis det jag gjorde och det blev alldeles för stressigt så jag fick magkatarr.. Ska även äta bättre sundare och oftare! Träna står också på schemat faktiskt, gymma, gymma!!

Ska krypa ner i soffan med en bra film nu! Puss hej!

Likes

Comments

Testade på spraytan idag, lite brun vill man ju vara till nyår! ;) jag, Sofie och becca testade på det idag, Jadu vi fick oss ju iaf ett väldigt gott skratt! Såg så kul ut när de andra var i den så kallade duschen! Kommer bli kul att se resultatet faktiskt det kunde dröja upp till 12 timmar innan det skulle synas till 100%!

Alla hästar är ridna för idag och står inne och myser med hö i boxen, har även hunnit gå på stan en sväng med Alva idag! En bra och intensiv dag!

Planen för ikväll ser ut så att jag ska äta på grappa med William och sedan träffa tjejerna för lite girltalk och massa skvaller ;)


Jag och Anton bjuder på en charmig bild!

Likes

Comments