Header

Under förra veckan fyllde Bring Sportswear 1 år. De firade de genom att ha en stor rea, 50%-70% rea på allting! Så galen som jag är hade jag väckning lite före 1 på natten (eftersom rean började midnatt i Sverige). Jag var så himla trött så Klockan hann slå 20 över 1 förrän jag hade plockat fram datan och öppnat deras hemsida. Helst hade jag velat ha ett par tights eftersom de är så jävla snygga och normalpriset är allt för dyrt för mig. Dock så var såklart alla de snyggaste tightsen slutsålda när jag skulle shoppa loss. Klickade ändå hem dessa shorts och denna sport bh, är ändå skit nöjd eftersom de är hur sköna och snygga på som helst! De kostade dessutom endast 5€ styck!


Just nu sitter jag på tåget påväg mot Malax ( det ligger i Vasa långt uppe i Finland ) Jag ska sova över där hos min bästavän och sedan ska vi tillsammans imorgon ta båten över till Umeå och därifrån köra ner till Gävle, där ska vi övernatta på ett hästhotell ( eftersom min kompis har med sig sin häst) sedan ska vi på söndag köra vidare, jag blir då av lite utanför Linköping där stallet jag ska till ligger. Sedan far Hanna iväg vidare mot Skåne. Skönt att allting löste sig angående praktiken. Dock får vi inte tillbaka pengarna för flyget men aja, man gör misstag! Huvudsaken är att allting blir okej. Nu får jag bara hoppas på att alla är trevliga där och att jag kommer trivas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Först och främst- JAG HAR KÖRKORT!! Hade ju körprov igår och före det hade jag en körlektion, den körlektionen gick såå dåligt, jag gjorde fel hela tiden och glömde bort allting. Jag var helt säker på att jag inte skulle klara körprovet men när jag satt mig i bilen tillsammans med bedömaren och jag hade kört en bit, så märkte jag att det fan gick skit bra. Såå underligt men blev iallafall godkänd och han sa att jag kör väldigt bra!

Nog med det, denna vecka har verkligen börjat underligt, den har varit full av olika känslor, på söndag-måndag var jag rätt så ledsen (nej att jag var ledsen är kanske att ta i lite, var typ mer riktigt confused i hjärnan) pågrund av olika anledningar. När jag sedan på tisdagen klarat körprovet blev allt på topp igen, ännu bättre blev det när jag ringt till min praktikplats i Sverige och beställt flyg. Sedan rasade allt igen idag på morgonen, jag har tydligen varit i kontakt med fel? person angående praktiken och stallet jag hade tänkt att jag skulle till ligger inte alls i Ulricehamn utan det ligger utanför Linköping mitt i ingenstans. Fick reda på detta då jag var påväg till skolan för att skriva matematik studentskrivningar. Skrivningarna gick åt helvete dessutom, tror faktiskt inte att jag kommer att bli student i år.

Måste snabbt försöka fixa detta med praktiken, man kan inte avboka flyget, eller såklart, men vi får inga pengar tillbaka då. Har faktiskt ingen aning vad jag ska göra. Men får hoppas att allt ordnar sig och att ett mirakel sker och att jag på något sätt blir student och får en praktikplats.

Likes

Comments

Idag ringde väckarklockan kl 04.30. Inte så skönt. Sitter nämligen just nu i bussen påväg till Salo för att ha mitt körprov. Är faktiskt inte så super nervös, men hoppas verkligen att jag kommer i genom och blir godkänd. Hade varit väldigt störande ifall jag måste ta om det eftersom jag drar iväg till Sverige på söndag.

Det är faktiskt den andra grejen jag ville berätta, igår beställde vi flyg till Sverige. Ska inte vara där i bara någon vecka utan i hela två månader. Kommer ha praktik på ett stall i Ulricehamn, Lilla Sträckås Islandshästar.

Är faktiskt ganska nervös för att fara till Sverige i två månader och jobba hos någon jag aldrig har träffat, på ett ställe jag aldrig har sett, men samtidigt ska det bli jätte roligt!
Ska även bli såå kul att träffa Markus igen, och denna gång är det inte bara en vecka som det brukar vara utan två månader!

Likes

Comments

På Torsdag då pappa kom efter mig från Kimito stannade vi vind en restaurang i Karis. KW hette den, det var super god mat!

Igår kom jag tillbaka till kimito för att festa tillsammans med alla här en sista gång före praktiken. Det var någånslags dans med dansband som spelade musik hela kvällen, men det var riktigt roligt. Idag ska jag hem igen och läsa på skrivningar.

Likes

Comments

Två härliga bilder från sommaren

Idag är der super fint väder! Solen skiner, snön smälter och det är hela 7 grader ute, så skönt! Känns som riktigt vårväder och jag längtar nu mer än någonsin till sommaren!

Idag flyttade jag ut från internatet på Kimito. Kommer inte tillbaka till skolan före i Maj eftersom jag nu ska på praktik till Sverige. Kändes faktiskt riktigt sorgligt att säga hejdå. Men tur så ska jag tillbaka till ön i helgen på en sista fest. Sedan ses vi igen i Maj.

Har studentskrivning imorgon i engelska, har sedan finska på måndag och matte på onsdag och sista skrivningen är på fredag i hälsokunskap. Måste öva på matte så mycket som möjligt, vill verkligen bli student i år men jag är verkligen inte ett matte geni, men vi får hålla tummarna!

Likes

Comments


Studentskrivningarna igår gick helt okej faktiskt, tror jag iallafall. Var ju igår hos en fysioterapeut för att kolla mitt knä och mitt ben, det visade sig att jag har valpsjukan ( penikkatauti ) i benet, det som jag antagit att jag har. Jag får inte springa tills det inte alls gör ont mera och nästa vecka har jag tid för att få specialdesignade sulor. Hon visade vad felet var, jag är "platt fotad" så det sliter på knät och på benet vilket har resulterat i att valpsjuka då. Fick även en massa olika övningar som jag ska göra varje dag och ska också dra med en is bit över benet varje dag, usch men värt ifall det gör att det blir friskt.

Idag tog jag bussen tidigt på morgonen till Kimito och klockan 2 har jag halkbana, tur så kan man inte bli underkänd eller något i det haha. Ska försöka få inbokat uppkörningen tills imorgon eller torsdag.


Likes

Comments

Älskar mina Adidas Superstar, definitivt de snyggaste sneakersena jag äger.

När detta publiceras sitter jag som bäst i skolan och skriver Modersmål studentskrivningar, förhoppningsvis går det bra, är inte så nervös faktiskt, modersmål är verkligen inte min starka sida men nog ska jag klara det bra! Efter studentskrivningarna ska jag till en fysioterapeut, det är jag faktiskt nervös över. Där ska de kolla upp mitt knä och mitt smalben.

Gick till gymmet igår ( 6km ) Därefter sprang jag på springmattan i 10 minuter och gick i 10. Tränade inga muskler idag eftersom jag inte hade tid och redan har träningsvärk i hela kroppen. Har ingen aning vad jag ska träna idag men ska iallafall köra lite på crosstrainern och sedan ser jag vad jag ska köra. Skulle gärna köra armar faktiskt (är jag sjuk? Brukar hata det.) men har sån jävla träningsvärk i hela överkroppen när jag skriver detta och tror inte att det gått över tills imorgon.

Likes

Comments

Instagram@annaasalminen