Header

Tjaa, jag lever fortfarande, lovar haha, har haft så jäkla mycket plugg bara så bestämde mig för att prioritera på plugget och ta en liten bloggpaus, har dock haft jävligt tråkigt då jag inte har bloggat. Så ska faktiskt börja lite igen då när jag har tid.

Skolan har gått sämre, det är verkligen så svårt och stressigt, nu har vi gjort två kollektioner och snart ska vi börja med kollektion 3. På julen åkte jag hem till Finland en vecka, det var mysigt att komma hem igen och blev verkligen allt för bortskämd med allt för många fina julklappar hehe..

Nu har jag kommit igång med träningen igen, måste ju bränna bort allt jag ätit på julen haha, nej men nu har jag ett bra flyt, bra mål och de är riktigt kul & skönt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

På lördagen förra veckan var jag på min första modevisning, det var Borås andra års elever som hade en modevisning på Hisingen, alla hade 3 plagg och tillslut hade de gjort ett samarbete med Peak Performance. Förhoppningsvis är det mina plagg som visas upp där om 2 år.

Mina favoriter är helt klart de gula, och sedan fanns det en orange och en röd kollektion som var såå snygga också!.

Åkte dit tillsammans med Maja och guud det var så jävla kul, alltid drömt om att gå på modevisning och det var så coolt haha. Blir nervös av att tänka på det för det var så kul!! Jag hade såklart med min kamera och fotade över 1700 bilder, så bra övning för mig att fota i mörkt utrymme, modellerna som rör på sig och ljuset som ändrar. Det blev ju inte det bästa resultatet men men.

Likes

Comments

Halloj.

En av de bästa resorna i mitt liv, men samtidigt den mest misslyckade resan någonsin var för ca ett år sedan när jag och Markus drog till Skagen över en dag. Vi tog båten tidigt på morgonen och tog tåget från någon stad i Danmark ut till Skagen. Det var iskallt, snöstorm och med storm, menar jag verkligen storm, kolla på vågorna bara haha. När vi kommit till Skagen gick vi i snöstormen ut till stället där haven möts. Det tog såå länge, vi hade motvind och vi var två stycken isbitar.

Vi hann så gott som hela vägen fram men insåg att vi inte skulle hinna gå hela vägen, isåfall hade vi missat båten hem. Jag var så himla sur över att vi inte hann fram, det var därför vi åkte, för att kolla på haven som möts. Det var de värsta tänk bara vädret verkligen, Åh gud, vilken misslyckad resa haha. Men nu efteråt skrattar vi ju åt det, så det var en rolig upplevelse.

Likes

Comments

Hannapanna

Hallojssan!

Eftersom jag varit sjuk, och fortfarande är så har jag inte fotat något. Så då har jag istället legat i sängen och kollat igenom gamla bilder på min hårddisk. Hittade dessa som jag och Hanna tog då vi var i London i somras. FAN Vad jag villar dessa bilder, dock blev jag ju såklart misslyckad på varje bild, och vad tänkte jag när jag tog på mig dessa shorts, typ de kortaste jag sett haha..

Men jag älskar dessa bilder i sig, location, känslan och ljuset typ. Vill tillbaka till London, där finns såå fina gator att fota på, verkligen oändligt. Varför finns det inte snygga gator i Göteborg med fina väggar, olika färger, clean osv. Eller kanske det finns men isåfall vet jag inte om det eftersom jag är ny inflyttad.

Vet ni några fina foto vänliga gator/platser i Göteborg?

Likes

Comments

Halloj

Igår åkte jag snabbt till Alingsås på kvällen för att kika lite på Ljus i Alingsås som lös sisa kvällen igår, var som sagt sjuk så nu i efterhand ångrar jag de, stannade ca en halvtimme och orkade faktiskt inte gå igenom ens hälften, och idag när jag vaknade kände jag direkt att jag var typ döende sjuk så stannade hemma från skolan idag.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Halloj!

Har inte rört mig en meter under hela höstlovet, så segt. Mestadels eftersom jag varit sjuk, igår kände jag mig frisk men idag när jag vaknade hade jag absolut ingen röst kvar och extremt ont i halsen. Idag är sista dagen av höstlovet så jag ska ska antagligen åka till Ljus i Alingsås ikväll, eftersom det är sista dagen de lyser. Nu är jag extremt sugen på att köpa en mönstrad liten väska, tycker det är grymt snyggt med en mönstrad väska till en denim outfit eller en enfärgad outfit.

Likes

Comments

Instagram@annaasalminen