Header

Hej!
I början av sommaren så köpte jag Mary Kays Satin Lips (lip mask & lip balm) eftersom mina läppar torkade ut totalt och vanligt lypsyl hjälpte inte.
Jag använde setet en gång och det blev direkt bättre och efter det har jag använt dom så fort jag får tid/kommer ihåg..!
Tar endast 2 minuter och de blir fantastiskt mjuka efteråt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag och Emma tog en promenad förbi Gävle International Street Market igår och vi cirkulerade säkert minst 50 gånger..
Street Market är drömmen för mig då jag skulle kunna säga att jag älskar mat mest av allt. Ostar, bakelser, baguetter, salamis, paella, frukt... Jag ville bara inte gå därifrån!! Det var som att vara runt om i hela Europa på bara några minuter.

Street Market håller på tills på söndag och jag kan säga att de flesta av mina måltider tills dess kommer vara därifrån.

Likes

Comments

Hey u guys!
Jag satt här i soffan och började shoppa efter nya BUS, sedan insåg jag - att jag har ju flera stycken! Tänkte beskriva de jag har och hur de fungerat för mig (olika för alla, självfallet).


St. Tropez Gradual Tan Medium/Dark - Cirka 250 kr (200ml).
Denna lotion är väldigt dryg och håller länge, men känns också väldigt oljig och jobbig på huden.
Jag har inte upplevt att jag blivit speciellt brunare även när jag använt den väldigt ofta (morgon & kväll i en vecka) och efter det så har jag bara använt den efter duschen när jag inte orkat med mer komplicerad BUS.
Jag har tidigare provat St. Tropez Self Tan Dark Bronzing Mousse som är väldigt populär. Det var faktiskt den första moussen jag provade på och jag var väldigt nöjd, tills jag utforskade lite andra märken. Då upptäckte jag det jobbiga med att ligga grön en hel natt och inte kunna röra sig, samt att det var väldigt lätt att få ränder.
Detta är olika person till person, men denna rekommenderar inte jag så starkt... Tyvärr.
🌸 🌸

Dove Summer Revived Body Lotion Medium/Dark - Under 100 kr (200 ml).
Denna lotion är rätt bra. Den gör en gradvis fint brun, men den är ändå långsam. Denna skulle jag rekommendera för den personen som inte vill vara alltför brun. Annars är den jämn och (enligt mig) luktar jättegott!
🌸 🌸 🌸

L´Oréal Sublime Bronze Express Pro Self-Tanning Dry Spray Deep Tan/Intense Deep - Under 200 kr (150 ml).
Den här sprayen äger!! Jag använder vanligtvis Intense Deep men nu fick jag Deep Tan av en kompis så jag använder båda. Sprayar cirka 30-40 cm från kroppen. Den torkar fort och då brukar jag köra en omgång till. Ibland lägger jag t.o.m på Doves BUS efter och då blir jag garanterat brun direkt.
Nedsidan med denna är att den flagnar lätt. Detta är också person till person då jag flagnar mest på pannan och på bröstet. Därmed skrubbar jag i duschen och använder den direkt efter.
Rekommenderar.
🌸 🌸 🌸 🌸

Whitetobrown - Under 200 kr (250 ml).
Detta är en lotion men används som en mousse (dvs med handske och cirkelrörelser). Den har en liten grön ton, vilket motverkar "orangehet". Jag har faktiskt varit väldigt nöjd med denna då den gröna tonen inte syns och du blir direkt brun och fin, dock ska den ändå tvättas av efter cirka 6-8 timmar.
Färgen håller i cirka 1 vecka, men jag är lite missnöjd över att den inte är så intensiv.
I affären så bad jag om färgen Dark, men den skulle bli alldeles för mörk för mig (enligt honom...).
För lite blekare hy så rekommenderar jag varmt denna!! Den är billig och jämn och fin. Definitivt värt.
Nu ska jag investera i Dark och förhoppningsvis så fungerar den på mig.​
🌸 🌸 🌸 🌸 🌸

Kram!

Likes

Comments

Igår klipptes det äntligen!! Före och efter-bilder har Gabriela så jag lägger ut dom så fort hon skickat över dom.

Nu har inte jag klippt speciellt mycket, men för mig så är det ofattbart befriande. Ska här i dagarna börja med balsammetoden också, så man förhoppningsvis bättrar ännu mer på kvalitén.

Nu ska jag gå ut på en promenad (som oftast blir till en Pokémon-runda...)

Kram

Likes

Comments

Heey. Jag raderade nyss en massa tidigare inlägg här på bloggen.
När jag kollade igenom allt jag skrivit tidigare så insåg jag hur sjukt dåligt jag mådde förr, och jag skämdes lite för hur mycket privata saker jag faktiskt skrev ut.

Jag mår jättebra nu.
Jag har min fantastiska sambo och pojkvän. Jag har mina underbara vänner som förgyller mina dagar. Jag har mitt jobb som håller mig sysselsatt, och jag trivs faktiskt rätt bra där.
Det enda negativa jag kan finna nu är väl att jag inte har ork eller tid för att träna, trots att man betalar gymkortet varje månad... Men funderar på att ta mig ut idag och faktiskt utnyttja kortet lite.Min pojkvän är det finaste i hela min värld. Han är helt underbar.
Jag tänkte på det inatt när jag gick upp på toa och när jag kom tillbaka till sängen så var han vaken. Han kramade om mig så fort jag la mig ner, kysste mig på pannen, och efter en halv sekund så hade han somnat.
Den tryggheten hittar man inte i vem som helst.
Vi har gått igenom ofattbart mycket. Tragiska och hemska saker, men att vi fortsatte kämpa för varandra och att vi äntligen har funnit denna punkt, där allting är perfekt, så var allting värt det.

Finns ingen annan för mig.

Likes

Comments