Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fyllt 18 och jag hade en jätte bra födelsedag! Firade med mina fina vänner på lördagen och med släkten på söndagen, supernöjd!

Likes

Comments

Har inte skrivit här på hur länge som helst känns det som! Har nog ingen riktigt anledning utan har inte haft tid just nu eller något intressant att skriva om bara.. har haft sjukt mycket i skolan också, går ju sista året på gymnasiet nu så mycket att hålla reda på och få gjort. Men jag ska försöka klämma in något inlägg så ofta jag kan helt enkelt!

Likes

Comments

Nu har jag ännu ljusare hår igen haha, går lite fram och tillbaka hela tiden men kommer nog ha det såhär ett tag framöver. Gillar verkligen hur kallt och is blont det blev! Jag och Emma fick en liten spontan idé och gick till skolans salong efter vi hade slutat, så jag la i lite mörkare slingor på henne så fixade hon mitt hår medan slingorna satt i, hur smidigt?

Likes

Comments

Idag hade jag en slingkund i skolan, glömmer nästan alltid att ta förebild som i detta fallet men hon var hel blond innan så la i lite mörkare slingor för att hennes utväxt skulle bli lite mjukare och hon ville ha lite mer liv i det nu till hösten!

Likes

Comments

Dags att bege sig hem till kalla Sverige igen efter två härliga veckor här nere i Bulgarien

Likes

Comments

Idag har vi varit vid poolen hela dagen och bara tagit det lugnt, sen på kvällen bokade vi en sushi buffé på hotellet som var hur gott som helst!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har vi spenderat dagen vid en strand en bit ifrån hotellet, soligt och hur fint som helst! Vill aldrig åka härifrån

Likes

Comments