Då är snart denna veckan slut. Just nu är jag påväg till skolan för handledning i examensarbete sen är det helg.

I veckan har jag varit och hospiterat på barnonkiologen. Intressant och kul.

Ha en bra dag Anna !!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Idag fyllde T år och jag hade kvällspass på min praktik. Så igår när jag var i Fittja fick jag låna hans bil för att ta mig hem till Högdalen igen. Idag innan praktiken så köpte jag en bukett rosor och gjorde ett kort. Som jag sen körde med till T's lägenhet när han. Jobbade och ställde på bordet. Romantisk som jag är. Snacka om att han blev överraskad när han kom hem från jobbet!

  • 41 readers

Likes

Comments

Hej!

Jag ska vara barnvakt på fredag. SJÄLV!!
Har nämligen träffat en kille med världens underbaraste dotter och på fredag ska han ut med jobbet och tanken var att hon skulle vara hos sin farmor då. Men ungen vill hellre vara hos mig. Jag har aldrig varit barnvakt innan till en 8-åring!! Vad gör man? Hur gör man?!

....lite rädd är jag. Men kommer nog gå bra detta. Vi är ett bra team jag och hon <3

  • 82 readers

Likes

Comments

Ikväll myste jag till det med kräftor, aioli, vitlöksbröd och vitt vin. Kände att jag var förtjänt av det efter denna veckan med uppsatsskrivande!!

Nu ligger vi i soffan jag och Zaga och kollar på "fångarna på fortet".

  • 184 readers

Likes

Comments

  • 185 readers

Likes

Comments

God morgon!

Sitter just nu på tuben påväg till Kista för lite uppsatsskrivande. Till frukost åt jag två lingongrova med räksallad på och mina egen odlade tomater :)

Det är alltid så gott att äta eget odlade saker. Mer ekologiskt kan det ju inte bli. Utesluta en jävla massa gifter.

Igår var jag på bio med T och hans dotter. Vi såg "Hitta Doris" som är uppföljaren av "Hitta Nemo". Alltså rösterna, jag menar alla fiskarnas olika dialekter är ju det som gör filmen ;)

  • 191 readers

Likes

Comments

Var hos barnmorskan idag och skulle checka läget! Mitt blodtryck låg på 130/90 vilket är på tok för högt!! Ska tillbaka om ca 3 månader för ny kontroll! Misstänker Hypertoni pga. Stress!

Det är följden av mitt yrkesval. Snälla politiker ta tag i detta nu innan vi blir sjukskrivna hela högen ! Jag är 27 år, jag vill inte gå på blodtryckssänkande medel :(

  • 201 readers

Likes

Comments

Igår var jag på Gröna Lund med Ida och lyssnade på Jill Johnsson. Hon är en fantastisk sångerska.

  • 224 readers

Likes

Comments

Ligger i soffan och kollar på Triathlon med Lisa Nordén. Hon ligger bra till. Jag är sjuk och trött idag. Sjukanmälde mig igår för kände att jag var för förkyld för att jobba natt. Ingen feber som tur är men måste vila upp mig till jag ska börja skolan på måndag!

I går kväll var det ju fotbollsfinal i OS för vårt svenska damlandslag. Det blev ett silver! Historiskt!!

  • 239 readers

Likes

Comments

Jag kan säga att det kommer dagar då jag mår rent ut sagt skit. Gråter och funderar över livet. Men nästa dag mår jag bra igen. I lördags var en sådan dag då jag mådde skit rent ut sagt. Ville inte äta, ville bara ligga under täcket i soffan och bara sova bort dagen.

Idag var en annan dag, jag mådde bättre. Idag bjöd T mig på bio med han och hans dotter. Vi såg "husdjurens hemliga liv". Animerat men med mycket humor. Skrattade en del. Gjorde tydligen ett bra intryck på dottern. Som ville åka simulator med mig och sedan sagt till pappa att jag var snäll och trevlig. Tur man kan imponera på någon :)

Nu har jag precis sett Usain Bolt i Finalen på 100m. Helt outstanding!

Nu aka jag sätta på någon film och kanske sova en stund. Ska försöka vända dygnet jobb imorgon igen. Fyra pass kvar till skolan börjar!

  • 257 readers

Likes

Comments