För några dagar sedan bestämde jag mig för att testa Mathem. Vilken bra idé man klickar hem vad man ska ha (ungefär som att gå i en vanlig butik). Nästa dag kom det en kille upp till dörren med matkassar med allt som jag klickat hem. Så smidigt. Perfekt för mig som jobbar natt och inte har tid eller ork att ta mig till affären.

Man kan även leta efter recept och klicka hem alla ingredienser. Idag lagade jag efter deras recept. Pasta med kyckling och ädelostsås. Himmelskt god!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det dags för Elton John att uppträda på Gröna Lund. Vilken konsert.

Vi var där jag och T redan 16:20. Klockan 17:00 kom meddelandet att entrén stängde för kvällen då det var fullt i parken. Alltså över 17.000 personer. Helt jävla sjukt!!

Innan konserten var vi och åt, drack skit äcklig öl och sen spelade vi på hjul. Vi vann inte ett skit. Sen gick vi förbi "IKAROS", och där var ingen kö så vi bestämde oss för att åka den. Gick och köpte biljetter och satte oss i karusellen. Haha halvvägs upp i karusellen ångrade jag mig och ville av 😄 Men efter vi åkt den kan jag tänka mig att åka den igen. Inte alls så äcklig som jag trodde den skulle vara.

Likes

Comments

Helgen på jobb har varit rent ut sagt för jävlig!! Men i går fick jag äntligen spendera en kväll med de bästa....och i morse mös vi med en god frukost!! 😍

Likes

Comments

Som vanligt har jag oturen att jobba midsommarafton. Det är väl det sämsta med mitt yrke att man måste jobba alla högtider på året.

Men jag har ändå världens bästa pojkvän som kommer hem till mig innan jag ska dra till jobbet och äter sill, potatis, gräddfil och gräslök och Jordgubbar i massor! <3

Jag är så lyckligt lottad som hittat dig!

Likes

Comments

Vad är det för en dag, vad är det för en dag? Ja, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag. Hurra hurra hurrraa!

Likes

Comments

Vi var i nackareservatet idag en stund, jag, farmor och farfar. Har aldrig varit där men Gud så fridfullt och fint! Dit ska jag igen.

....sen hemma blev det smörgås och en titt på Champions Leauge. Real Maderid vann!
Nu är det läggdags, imorgon ska jag och farmor tvätta!!

Likes

Comments

I 27 år och 356 dagar har jag kunnat kalla denna personen för mamma. Hon har alltid stått vid min sida. Visst kommer vi inte alltid överens men jag vet att hon alltid finns där för mig.

Det är tack vare denna människan jag är här idag men framförallt den människan som uppfostrat mig till den jag är idag och det är jag evigt tacksam för. Älskar dig!! 💕

I samarbete med UNICEFsverige vill jag därför backa min mamma och ge henne möjlighet att hjälpa fler barn till ett bättre liv. Jag vill ge henne möjlighet att ge vidare det jag fått en mamma som bryr sig 💕 #backamamma

Likes

Comments

I fredags hade vi personalfest hos chefen. Fy tusan va roligt. Hon hade bokat in en kock som lagade mat. Riktig god sådan. Vädret var på vår sida. Ja kunde inte bli bättre med dessa fantastiska människorna. Otroligt kul!

Utan dessa fantastiska människorna hade jag inte orkat vara kvar på avdelningen jag jobbar på. Att två sammanslagna avdelningar kan bli så bra!

T A C K F Ö R D E N N A D A G!! 🍓

Likes

Comments

Haft för lite att göra i natt. Finns ju en anledning varför just jag jobbar på ett barnsjukhus. Man får leka 😄

God Natt!!

Likes

Comments

Fyfan säger jag bara. Tänker iallafall aldrig sätta upp en lampa mer i hela mitt liv.

Var iväg och hämtade mitt marmorbord som jag köpte igår...också köpte jag en lampa att ha över köhsbordet, sen slant det ner en porslinskaktus och en marmorbricka ;)

Blev iallafall dessa snyggingar som fick flytta hem till mig idag. Nu ska jag bara hitta en snygg matta också, få mina dörrar målade samt göra om sovrum och badrum sen är jag nog nöjd :)

Likes

Comments