Natt 1/4 är avklarad...snart semester, håll ut.
Denna natten har ändå varit skön men Gud vad jag inte trivs på mitt jobb 😔

Likes

Comments

Jag är ledig!
Har storstädat dammsugit, dammtorkat och tvättat golvet. Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på Tv. Det har varit soligt idag. Är våren påväg?

Likes

Comments

Hej jag är sjuksköterska och har egentligen världens bästa jobb.....MEN ja det finns ett stort "men", om man känt att arbetet lönar sig och att man kan utföra sina arbetsuppgifter hade det varit ännu roligare.

Slår upp ögonen, vaknar, tvättar och klär på mig. Tar mig motvilligt mot dörren och tar på mig vinterskorna, öppnar dörren och går ut med en klump i magen. Tankarna går på T-banan påväg till jobbat. Det tar ca 45 minuter på den tiden hinner man mycket....tänka..... Ner i källaren och ta på sig den vita landstingspyjamasen snacka med kollegorna. Gå tillsammans med kollegorna upp till avdelningen. Fortfarande med klumpen i magen. Vad väntar en? Öppna dörren till avdelningen och det känns som lugnet före stormen. Blir tilldelad patienter och börjar läsa.

Arbetspasset börjar 20:45. Nästan hela avdelningen är full....och fler barn kommer under tidig morgon. Akuten ringer upp patienter en efter en. Blir sura för att vi inte kan ta emot patienterna. De har också mycket...Börjar springa 22:00. Bryter ihop och gråter 22:30. Trött, har inte kunnat äta eller dricka någonting.....springa......patienter som krampar, patienter som har ont och oroliga föräldrar som man inte hinner att lugnt ta hand om.....oj är klockan redan 6:00. Nu börjar patienter som ska opereras under förmiddagen att anlända. INGA salar, vi talar om patienter som är så nervösa att de vill ta premedicinering. De sätter vi in i ett behandlingsrum med en säng. Utan toalett och dusch!
Morgonpersonalen löser av. Musten går ur och man kan åka hem för att sova....45 minuters väg hem, tankar......gjorde jag allt? Gav jag den medicinen?.....18:30 ringer klockan åter och det är dags för klumpen att göra sig påmind igen.......

Likes

Comments

Inne på min andra vecka med förkylning och hosta. Kraxar värre än en kråka också. Idag ska jag bara sova för ska jobba natt. Två nätter denna veckan. Känns skönt :)

Nu ska jag titta vidare på filmen jag just satt på och sen ska jag upp och göra frukost.

Likes

Comments

Hej hej!

....ledig idag och ska snart iväg till jobb för att ta nytt fotografi till mitt nya E-tjänstekort eftersom det gamla gått i sönder. Ja sånt får man syssla med på min lediga tid, jobbrelaterade saker. Så jäkla trött :(


Likes

Comments

Då har jag jobbat mina tre nätter. Skulle egentligen jobbat i natt (söndag) också men bytte den mot torsdag. Denna helgen har varit jätte lugn. I natt hade A köpt med sig sushi som vi åt. Mumms.

Jag börjar känna mig bättre, eller iallafall just nu känner jag mig bättre. Tog snabbsänka (CRP) igår den visade 20 mg/L och i natt 11 mg/L vilket tyder på att min infektion i kroppen är påväg åt rätt håll men jag har ju en sådan jävla hosta!

Likes

Comments

Idag tar jag hand om mig själv. Denna masken är så sjukt skön, peel off mask. Ansiktet känns så rent och friskt efteråt.

Finns att köpa på Kicks, passa på nu när det är REA!

Likes

Comments

Kör sjukstuga här hemma. Det började i söndags då jag vaknade med ont i halsen och feber 38,2 grader. Sen kom förkylningen. Så i måndags skulle jag jobbat natt men fick sjuka mig. Hade dock bara 37,7 grader som högst men eftersom jag hade feber dagen innan och fortfarande mådde skit så blev jag hemma. Hoppas jag blir frisk till på fredag då jag ska jobba hela helgen. Har aldrig varit såhär trött som jag är nu, helt matt i kroppen känner jag mig. Men tror detta är nödvändigt för att ladda ur batterierna helt och sen ladda om. Har varit rätt körigt på jobb nu den senaste tiden att detta var väntat, RS-virus, överbeläggningar på överbeläggningar. Har inte sovit en hel natt sedan i fredags utan att drömma om jobbet, helt sjukt, jag har jagat lakan och givit mediciner i drömmen.

Nu vaknade jag i soffan, denna natten har jag dock inte drömt om jobbet så det var skönt, ska ta någonting och dricka och sen försöka somna om igen. Tänkte se om jag kommer ut i stan senare idag så jag får lite frisk luft. Så ni som tänkt gå i affärer med era Små bebisar bli hemma för RS-harden skall ut på stan.

Likes

Comments

Idag har vi lekt och badat hela dagen, är helt slut. Började med att fastna med nageln i en vägg och spräckte den på mitten så det typ pissar blod. Vi har åkt vattenrutschkanorna och strömmar, sett fiskar under vattnet och åkt på vågor! Jätte rolig och mysig dag.

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Gustavsviks äventyrsbad. Ska bli kul, en massa bad och lek :)

  • 201 readers

Likes

Comments