View tracker

Idag har vi lekt och badat hela dagen, är helt slut. Började med att fastna med nageln i en vägg och spräckte den på mitten så det typ pissar blod. Vi har åkt vattenrutschkanorna och strömmar, sett fiskar under vattnet och åkt på vågor! Jätte rolig och mysig dag.

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Gustavsviks äventyrsbad. Ska bli kul, en massa bad och lek :)

  • 85 readers

Likes

Comments

Äntligen kan jag slappna av, nu inser jag att det faktiskt är på riktigt, nu när jag har examensbeviset i min hand...Nu kan jag ärligt säga att efter lite mer än ett års slit och tårar är jag färdig specialistsjuksköterska inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar 😝✌️️

  • 105 readers

Likes

Comments

Nu är julen över. Den har varit så mysig, fått träffa hela släkten och vänner. Idag ska jag åka tillbaka till Stockholm!

Julen började bäst, fick godkänt på uppsatsen. Så nu kan jag börja titulera mig specialistsjuksköterska med inriktning hälsa och sjukdom inom barn - och ungdom!
Smaka på den titeln om ni kan 😜👍

  • 134 readers

Likes

Comments

Har börjat sticka och har precis blivit klar med min mössa. Skit jobbig att göra men nu är den färdig. Vad tycks ? :)

  • 301 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagarna då jag satt hemma och grät över mitt liv och mådde så jäkla dåligt är som bortblåsta. Det var ett bra tag sedan jag kände mig så ledsen....och detta tack vare dessa fina underbara människorna...Jag är så lyckligt lottad. Tänk att jag för tre år sedan träffade denna mannen för första gången och nu i nästan lite över tre månader har vi setts mer eller mindre varje dag...livet leker och jag är lyckligast i världen <3

  • 393 readers

Likes

Comments

...Zaga har ännu inte bajsat så ringde tillbaka till veterinären i morse, de ville kolla på henne så hon inte är förstoppad. Hon har ju knappt ätit heller för den mixade maten är ju inte den godaste. Men sagt och gjort, bokade in en tid klockan 14:00. När vi kom dit visade det sig att hon hade lite avföring i buken så ingen förstoppning. Men däremot var hon lite uttorkad. Så hon fick dropp och sen fick vi hem lite medel så hon kan börja bajsa.

Att sätta dropp var ju inte det mest uppskattade, hon fräste och skrek, fäktade och bet loss nålen. Kan förstå henne för droppet sattes subcutant, alltså under huden och inte i en ven. Det spänner ju i huden och gör ont.

Så för att hon skulle komma igång och äta lite så fick jag mata henne med en spruta som jag fick av veterinären. Men nu i kväll och i natt får hon mjukmat för att imorgon har det gått två dygn med flytande föda. Men hon fick det lite tidigare så att Jon kommer igång med maten....och det åt hon av!!

Hon gick en shot Lactulos när vi kom hem också ska hon få en shot imorgon. Hon tyckte den var god för ho. Slickade sprutan. Aja hon är på bättringsvägen iallafall. Nu ska jag sova!

Natti natti !!

  • 421 readers

Likes

Comments

  • 427 readers

Likes

Comments

Igår opererades Zaga. De tog ut en tand och tömde analsäckarna. Så nu håller vi på med smärtlindring, mixa mat och bara mysa. Hon är så kelen. Idag strax innan jag skulle ge smärtstillande som skall ges var 8:e h så skrek hon till som hon aldrig skrikit innan och då förstod jag att det gjorde ont, stackarn!

Hon ska ju ha smärtlindring var 8:e timme så får ställa klockan varje morgon 04:30 ska hon ha medicin. Maten skall mixas till en välling typ, skit äckligt och Zaga vill inte äta vilket jag förstår till fullo för det ser inte gott ut, hon är mer intresserad av min macka än hennes mat. Jag har fått mata med spruta, Tesked, samt klena in tassen i mat för att hon skall slicka av sig de. Men bara imorgon också sen slipper hon det flytande. Imorgon måste vi till veterinären igen för att hon har inte bajsat. Fick tvinga henne att gå på lådan och kissa innan. Jag sa: kissar du inte så kommer du inte ut från toan. Då hörde jag en suck sen gick hon upp och kissade, snacka om att ha pli på katten ;)

  • 426 readers

Likes

Comments

....så nu har jag lämnar Zaga till veterinären för operation. Veterinären förklarade allt om operationen och hur mycket det kommer kosta. Det kommer kosta ca 8.000 kr eftersom denna operationen inte tas på försäkringen.

Jag bröt i hop inne hos veterinären eftersom jag tycker att det är så jävla jobbigt att lämna iväg henne. Speciellt när det är narkos inblandat. Hon förklarade för mig vad som skulle göras samt att de kommer ringa om någonting uppstår och jag kände mig lugn!

Under min utbildning har jag lärt mig att man alltid ska berömma barnet hur fint det är osv. för att det gör föräldrarna lugna och stolta. Jag kan förstå det för när veterinären berömde Zaga hur fin hon var i pälsen och hur lugn och fin hon var i övrigt då blev jag stolt som tuppen. Min fina lilla älskling.

Efter att ha brutit i hop i bilen en stund, körde jag hem igen. När jag parkerat bilen såg jag att veterinären ringt. Jag kunde hämta henne klockan 12.00, kan tiden gå snabbare !! 😍

Nu har jag ätit frukost och ska kolla klart filmen på TV sen dammsuga och sätta mig med uppsatsen en runda!

  • 437 readers

Likes

Comments