View tracker

Har börjat sticka och har precis blivit klar med min mössa. Skit jobbig att göra men nu är den färdig. Vad tycks ? :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 117 readers

Likes

Comments

View tracker

Dagarna då jag satt hemma och grät över mitt liv och mådde så jäkla dåligt är som bortblåsta. Det var ett bra tag sedan jag kände mig så ledsen....och detta tack vare dessa fina underbara människorna...Jag är så lyckligt lottad. Tänk att jag för tre år sedan träffade denna mannen för första gången och nu i nästan lite över tre månader har vi setts mer eller mindre varje dag...livet leker och jag är lyckligast i världen <3

  • 209 readers

Likes

Comments

View tracker

...Zaga har ännu inte bajsat så ringde tillbaka till veterinären i morse, de ville kolla på henne så hon inte är förstoppad. Hon har ju knappt ätit heller för den mixade maten är ju inte den godaste. Men sagt och gjort, bokade in en tid klockan 14:00. När vi kom dit visade det sig att hon hade lite avföring i buken så ingen förstoppning. Men däremot var hon lite uttorkad. Så hon fick dropp och sen fick vi hem lite medel så hon kan börja bajsa.

Att sätta dropp var ju inte det mest uppskattade, hon fräste och skrek, fäktade och bet loss nålen. Kan förstå henne för droppet sattes subcutant, alltså under huden och inte i en ven. Det spänner ju i huden och gör ont.

Så för att hon skulle komma igång och äta lite så fick jag mata henne med en spruta som jag fick av veterinären. Men nu i kväll och i natt får hon mjukmat för att imorgon har det gått två dygn med flytande föda. Men hon fick det lite tidigare så att Jon kommer igång med maten....och det åt hon av!!

Hon gick en shot Lactulos när vi kom hem också ska hon få en shot imorgon. Hon tyckte den var god för ho. Slickade sprutan. Aja hon är på bättringsvägen iallafall. Nu ska jag sova!

Natti natti !!

  • 237 readers

Likes

Comments

  • 243 readers

Likes

Comments

Igår opererades Zaga. De tog ut en tand och tömde analsäckarna. Så nu håller vi på med smärtlindring, mixa mat och bara mysa. Hon är så kelen. Idag strax innan jag skulle ge smärtstillande som skall ges var 8:e h så skrek hon till som hon aldrig skrikit innan och då förstod jag att det gjorde ont, stackarn!

Hon ska ju ha smärtlindring var 8:e timme så får ställa klockan varje morgon 04:30 ska hon ha medicin. Maten skall mixas till en välling typ, skit äckligt och Zaga vill inte äta vilket jag förstår till fullo för det ser inte gott ut, hon är mer intresserad av min macka än hennes mat. Jag har fått mata med spruta, Tesked, samt klena in tassen i mat för att hon skall slicka av sig de. Men bara imorgon också sen slipper hon det flytande. Imorgon måste vi till veterinären igen för att hon har inte bajsat. Fick tvinga henne att gå på lådan och kissa innan. Jag sa: kissar du inte så kommer du inte ut från toan. Då hörde jag en suck sen gick hon upp och kissade, snacka om att ha pli på katten ;)

  • 242 readers

Likes

Comments

....så nu har jag lämnar Zaga till veterinären för operation. Veterinären förklarade allt om operationen och hur mycket det kommer kosta. Det kommer kosta ca 8.000 kr eftersom denna operationen inte tas på försäkringen.

Jag bröt i hop inne hos veterinären eftersom jag tycker att det är så jävla jobbigt att lämna iväg henne. Speciellt när det är narkos inblandat. Hon förklarade för mig vad som skulle göras samt att de kommer ringa om någonting uppstår och jag kände mig lugn!

Under min utbildning har jag lärt mig att man alltid ska berömma barnet hur fint det är osv. för att det gör föräldrarna lugna och stolta. Jag kan förstå det för när veterinären berömde Zaga hur fin hon var i pälsen och hur lugn och fin hon var i övrigt då blev jag stolt som tuppen. Min fina lilla älskling.

Efter att ha brutit i hop i bilen en stund, körde jag hem igen. När jag parkerat bilen såg jag att veterinären ringt. Jag kunde hämta henne klockan 12.00, kan tiden gå snabbare !! 😍

Nu har jag ätit frukost och ska kolla klart filmen på TV sen dammsuga och sätta mig med uppsatsen en runda!

  • 253 readers

Likes

Comments

Alltså vilken dag! Boda Borg var min idé men gud så kul. Det kostade typ 290:-/pers. Man fick 4-5h i huset + Tacobuffé ingick......med laktos och mjölkfritt allternativ. Men jag kan säga att jag skrattat så jag gråtit idag. De olika rummen var ju så kul. Vi fick ihop några stämplar, men K var nog för liten för detta äventyret. Men i ett av questarna som de kallades ( äventyrs rummen) så var det att man skulle kliva på däck på väggen. Vilket vi klarade för att komma in till nästa rum där skulle man ta sig fram på däck som hängde i linor i taket. Jag kom till ett däck men inte längre, så tittar jag upp då har T tagit K på ryggen och svingar sig som Tarzan alltså jag skratta så jag grät. Ni skulle sett 😂

Sen gick vi upp och kollade på Zombies på översta våningen. Läskigt tyckte K. På hemvägen stack vi inom och träffade några vänner till T som bodde på en camping....och sen körde vi hem till mig och åt, vid 21:30 var K så trött så de fick köra hem. Nu ligger jag själv i min säng och ska försöka somna. Summerar dagen i huvudet, riktigt kul!!

God Natt !!

  • 276 readers

Likes

Comments

Nu är vi påväg till Oxelösund för vi ska till Boda Borg på spökutflykt. Med "vi" menar jag T, K och lilla jag. Boda Borg är ett ställe där man utför olika aktiviteter men idag ska det vara spöktema och sen Tacobuffé. Kul!!!

  • 284 readers

Likes

Comments

Jobbade som sagt natt och gick av 7 i morse. Natten började bra och slutade bra men sär emellan var det ju katastrof som vanligt!

När jag kom hem sov jag iallafall några timmar, sen vaknade jag och gjorde vid mig för att sen åka till T. När jag låg på soffan ringde K och undrade om hon fick öppna presenterna som låg på köksbordet som var till henne. Klart hon fick. Hon blev jätte glad. Det var K som valde middag idag eftersom hon fyllde år igår. Det med MAX. När vi hade ätit gick T in på Net on net för att handla en till present till K. Då passade K och jag på att leka lite utomhus.

Efter MAX åkte vi hem till T igen då hans mamma skulle komma. Vi drack kaffe. Nu hoppade jag av bussen i högdalen och ska hem och sova. Fick låna bilen om jag ville och köra hem men kände att jag var för trött för att köra så valde att ta bussen.

God natt!!

  • 318 readers

Likes

Comments

Startar morgonen hos T då han gör frukost på sängen. Alltså vilken man jag hittat. Precis det jag sökt efter. En man som tar hand om mig, Behandlar mig som en man ska göra.

Nu ska jag göra vid mig och dra vidare till jobbet. Hoppas på en skön natt.

Kram!

  • 327 readers

Likes

Comments