Som vanligt har jag oturen att jobba midsommarafton. Det är väl det sämsta med mitt yrke att man måste jobba alla högtider på året.

Men jag har ändå världens bästa pojkvän som kommer hem till mig innan jag ska dra till jobbet och äter sill, potatis, gräddfil och gräslök och Jordgubbar i massor! <3

Jag är så lyckligt lottad som hittat dig!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vad är det för en dag, vad är det för en dag? Ja, det är ingen vanlig dag för det är MIN födelsedag. Hurra hurra hurrraa!

Likes

Comments

Vi var i nackareservatet idag en stund, jag, farmor och farfar. Har aldrig varit där men Gud så fridfullt och fint! Dit ska jag igen.

....sen hemma blev det smörgås och en titt på Champions Leauge. Real Maderid vann!
Nu är det läggdags, imorgon ska jag och farmor tvätta!!

Likes

Comments

I 27 år och 356 dagar har jag kunnat kalla denna personen för mamma. Hon har alltid stått vid min sida. Visst kommer vi inte alltid överens men jag vet att hon alltid finns där för mig.

Det är tack vare denna människan jag är här idag men framförallt den människan som uppfostrat mig till den jag är idag och det är jag evigt tacksam för. Älskar dig!! 💕

I samarbete med UNICEFsverige vill jag därför backa min mamma och ge henne möjlighet att hjälpa fler barn till ett bättre liv. Jag vill ge henne möjlighet att ge vidare det jag fått en mamma som bryr sig 💕 #backamamma

Likes

Comments

I fredags hade vi personalfest hos chefen. Fy tusan va roligt. Hon hade bokat in en kock som lagade mat. Riktig god sådan. Vädret var på vår sida. Ja kunde inte bli bättre med dessa fantastiska människorna. Otroligt kul!

Utan dessa fantastiska människorna hade jag inte orkat vara kvar på avdelningen jag jobbar på. Att två sammanslagna avdelningar kan bli så bra!

T A C K F Ö R D E N N A D A G!! 🍓

Likes

Comments

Haft för lite att göra i natt. Finns ju en anledning varför just jag jobbar på ett barnsjukhus. Man får leka 😄

God Natt!!

Likes

Comments

Fyfan säger jag bara. Tänker iallafall aldrig sätta upp en lampa mer i hela mitt liv.

Var iväg och hämtade mitt marmorbord som jag köpte igår...också köpte jag en lampa att ha över köhsbordet, sen slant det ner en porslinskaktus och en marmorbricka ;)

Blev iallafall dessa snyggingar som fick flytta hem till mig idag. Nu ska jag bara hitta en snygg matta också, få mina dörrar målade samt göra om sovrum och badrum sen är jag nog nöjd :)

Likes

Comments

Jag har i ca en månad nu testat Natural Circles. Innan gick jag på P-piller men vid mina två senaste besök hos barnmorskan så visade det sig att jag hade högt blodtryck, så inga mer recept skrevs ut. Istället fick jag ett recept på P-stav men det tvekar jag på då jag är rädd att jag inte heller ska tåla den och har bara hört en massa negativt.

Men så hörde jag talas om Natural Cycles och tänkte det ska jag testa. Har bara hört bra om det och tänkte "vi gör ett försök". Du behöver inte proppa i dig en massa olika ämnen utan det enda man gör är att sticka en temp under tungan. Tempen får du när du registrerat ett konto.

Jag har som sagt bara använd detta i en månad, det tar ett tag innan appen och din kropp synkar med varandra. Eftersom jag jobbar natt så är det lite krångligare men jag lär mig så småningom.

Likes

Comments

Då var man påväg på det sista arbetspasset för denna veckan. Imorgon är jag ledig. Har jobbat hela helgen, men i fredags var jag ledig och åkte in till stan och solen. Där träffade jag Ida, vi åt lunch på TGIF och sen satte vi oss vid Tegnérlunden en stund innan vi bestämde oss för att dra till systemet och handla lite dricka innan de stängde.

Sen bestämde vi oss att sätta oss i Vasaparken på kvällen men då försvann solen. Vi köpte en engångsgrill och lite korvar, en mysig sommarkväll. Mr T joina oss också :)

Sen stack jag och Mr T ner till söder och satte oss på en pub innan vi drog hem till mig!!Likes

Comments

Skulle haft några här hemma idag som skulle byta ytterdörren till en säkerhetsdörr. Det är ju bara jag i hela höghuset som har en gammal dörr.

Jag slutade 7:15 och var hemma ca 8:30. "Dörrbytarmänniskorna" skulle komma mellan 12-14. Jag vaknade 11 och sen snooza jag var 10:e minut fram till ca 13:30. Då ringde det på telefonen och dörren blev inte av idag. De hade en man kort och han inte med mig idag. Aja sen var det ju omöjligt att somna om. Så gick upp.

Min pojkvän ville ut i stan efter jobbet då det varit sjukt fint väder idag. Sagt och gjort. Vi drog till stan. Åt på Burger King. Jag var så jävla trött och är det fortfarande. Vi satte oss sen på en bar och beställde in vars två sejdlar med öl (1L öl) han trodde inte jag kunde dricka men, jag är ju inte den som är den, så jag drack.

Nu ligger jag i min säng och ska sova, kommer säkert sova till 12 imorgon. Hoppas vädret blir fint imorgon också.

God natt <3

Likes

Comments