Header

Contains affiliate links

1 2 3 4

Hejsan!

Jag har sedan länge velat haft dessa hemma i min garderob. De är så speciella och snygga. Annorlunda på något sätt. Gucci har så snygga assessoarer med de kostar ju en del, vissa gånger önskar man att man hade lite mer pengar på kontot, haha. Någon som känner igen sig?

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtans dag började med att vakna upp bredvid min älskling, fixa sig för sedan väg till skolan, skit tråkigt. Tycker alla hjärtans dag ska vara på en helg så man verkligen kan njuta extra mycket, allt känns så stressigt.

När skolan var slut, åkte vi hem till min pojkvän, käkade, fixade oss för sedan ner på stan för att se Fifthy shades darker, har längtat så. Och den var riktigt grym! Det vart inte så märkvärdigt, bara en mysdag.

Puss

Likes

Comments

Grekland

En liten throughback...

Rhodos, en minnesvärd semseter tillsammans med min pappa och mina andra halva till styvmamma och lillasyster. Vi tillbringade en vecka tillsammans på party ön Rhodos. En sak som jag tycker är riktigt spännande när man åker utomlands är att man får uppleva deras kultur men även staden. Vad tycker ni är spännande med att åka utomlands??

Vi bodde på Helena Hotell, i Rhodos Stad, det var inte 5 stjärnigt hotell om jag är ärlig, ganska sunkigt men vi valde ett billigt hotell för man är spenderar aldrig tid där ändå, haha det har man inte tid med!

Det var andra gången jag var i Grekland, första gången besökte kag Kreta men jag vill gärna åka tillbaka igen för det finns så mycket fantastiskt att se där, både öar och stränder och turist attraktioner. Under sju dagar gick och gick, aldrig vila när man är utomlands. Vi besökte Rhodos gamla stad som var mycket populär och ungefär 200 meter ifrån som bestod utav shopping, allt från Zara butiker till Tommy Hilfiger, sådant som jag gillar, en otroligt gammal Borg som var mycket intressant OCH såklart chillade vi i solstolarna och badringarna också, det är ju ett stort måste, målet är ju att bli så brun som möjligt så folk kan bli avis när man kommer hem till vardagen igen.

Kram Anna

Likes

Comments

Inlägget innehållet reklamlänkar

Barbas & Zaca´ri

Jag fick ett samarbete för en stund sedan utav ett företag som heter Barbas and Zacári, som är ett Australiskt företag som har så sjukt fina klockor både för tjejer och killar.

Detta fantastiska företag donerar 50 kronor på alla köp av varje klocka för att hjälpa till att hitta ett botemedel för cancer.

Om ni använder min rabatt kod "AARYLANDER" så får ni 20% rabatt och fri frakt på klockan ni vill ha.

Här kan ni kolla in deras sida:Barbas & Zacári

Puss

Likes

Comments