Det började med att jag började må jättelilla i slutet av mattelektionen igår. Jag hade en lektion kvar men kunde inte stanna och tog bussen hem. Det visade sig vara den baguetten som jag åt till lunch på skolan, fick jag upp och började kräkas. Mådde dåligt flera timmar efter. Jag var hemma från skolan idag och nu på eftermiddagen kände jag mig bättre. Imorgon tillbaka till skolan. Jag kände det var tur att jag inte blev magsjuk...

Det skulle ha varit jobbigt att missa mycket i skolan... när man senare kommer ta höstlov en vecka tidigare.

XOXO

Likes

Comments

Bild från i onsdags

De senaste dagarna har det inte hänt så mycket, jag gick till skolan kom hem pluggade lite och sedan lite tv-serie på det. Men i onsdags i alla fall så hämtade jag mina glasögon, vilket var bra för nu ser jag mycket bättre. Man ser allt mycket tydligare från långt håll. Mitt synfel är inte så stort, det är från långt håll jag ser dåligt.

Igår fredag så var jag och åt middag med några tjejer på GBK i Richmond. Vi hade det jätte trevligt och god mat var det också. Jag tog en avokado sallad med sötpotatis pommes till. Pommesen kan jag start rekommenera om jag gillar sötpotatis.

Idag så händer det inte så mycket det är typiskt London väder här idag. Det regnar och sedan uppehåll. Jag sätter nog på en film och får se om jag träffar några i kväll.

Om 45 dagar drar jag och familjen till D U B A I... för att fira mina föräldrar som fyller 50 år!

XOXO

Likes

Comments

Hello, det var ett tag sen... Igår var jag och familjen på IKEA i Croydon som ligger söder om London. Där vi käkade lunch och köpte lite små saker bland annat en skrivbordslampa. Det kan ju vara bra nu när man ska sitta och plugga på sitt rum. Sedan skulle Johan på hockeyträning som låg ca 10 min ifrån IKEA.. Vilket var bra!

Vi kollade när han tränade men sen vart det lite tråkigt så pappa skjutsade hem mig och mamma. Eftersom hans träning skulle hålla på 1,5 timme. När jag kom hem så hoppade jag in duschen och efter det åt jag pannkakor som mamma hade fixat. Efter det satte jag på " Den största dagen " den tv.serien som Mia Parnevik har spelat in. Jag blir så rörd av de hon fixar och vad människorna har varit med om.

Nu är jag på väg till skolan, börjar 10.25 på måndagar vilket är rätt så skönt men inte så roligt att första lektionen är historia. Det är inte mitt starkaste ämne direkt, Sedan har jag matte, företagsekonomi och naturkunskap. Slutar 15.50.

XOXO

Likes

Comments

Hej på er!
Helgen har varit väldigt avslappnade och framför allt varmt... Jag hade långhelg vilket kanske var lite lyxigt. Igår var det Bank holiday som man har är i England där det är en ledig dag för alla så ingen skola.

Annars har jag och familjen varit i Wembledon bland annat där var vi på matmarknad. Det var jättetrevligt och mysigt. Sen har jag även börjat se en tv-serie som heter dance academy som utspelar sig i Australien. Den finns på Netflix. Jag tycker att det är jättebra.

Idag skola men vi har typ idrottslag hela dagen med team building. Jag börjar vid 10 och slutar runt 15.00 så det blir rätt skönt. Imorgon börjar de första lektionerna, det ska bli spännande. Efter skolan får jag se om jag ska till optiken och göra syntest. Jag har känt att jag har börjar se dåligt på långt håll.

XOXO 

Likes

Comments

Bilden tagen från Google

Idag var det första dagen i gymnasiet, 11 elever i klassen vilket känns bra. Vi har bara introduktion dagar nu de första dagarna, vilket är ett bra start på terminen. Det känns som det kommer bli ett bra år med nya upplevelser och lärdomar. Jag börjar följa mitt schema från den 31 augusti.

Likes

Comments

ÄNTLIGEN tillbaka i London efter två månader i Sverige, man har kommit hem till ett värmenedslag 30 grader och strålande sol. Nu kommer man packa upp resväskan och ta det lugnt resten av dagen. Ladda upp för skola om 2 dagar... Det kommer bli så skönt att få sova i sin egna säng i natt.

xoxo

Likes

Comments

På tisdag flyger man tillbaka till underbara London efter 2 månader i Sverige. Jag fattar inte hur sommaren kan ha gått så fort fast de senaste veckorna har man saknat London, sitt egna rum och framför allt sova i sin egna säng. Min rygg har inte riktigt pallat alla säng byten jag har gjort de senaste månaderna. Dessutom bara 4 dagar kvar till man börjar gymnasiet... Jag är själv lite nervös för att träffa alla nya människor och hur året kommer gå.

XOXO

Likes

Comments

I början av juli hängde jag med Linnéa och tog några bilder på mig med hennes systemkamera. Bilderna vart väldigt fina!

Likes

Comments

RIDLÄGER

​I början av sommaren var man på ridläger med massa bra människor. Hästen jag hade då under 6 dagar, han hette Melker. 

Likes

Comments

Instagram@annarylandeer