Ganni har lanceret en ny kollektion Love Society, og jeg er helt vild med den!! Disse 10 items nedenunder er nogle af mine yndlings items fra deres nye kollektion. Selvom jeg ved at jeg ikke kommer til at eje en del af det, så kan man stadig dagdrømme om det ;))

Generelt så elsker jeg deres t-shirts, og jeg kommer nok også til at eje én, to eller flere fra deres nye mega lækre kollektion!!

møs

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Sko - New Balance 585, made in USA

(samme model, men en anden farve)

Jeg har længe haft overvejet at købe et par New Balance 990NV2, men her i ferien har jeg fået købt et andet slags par i Neunmünster (Designer Outlet) i Tyskland. Allerede nu er jeg SÅ glade for dem, og de passer stort set til alt!

Første gang jeg købte et par New Balance sko overraskede det mig, at ens fod ser mindre ud, og det gør de også med denne model selvom det er en mande sko.

Knus

Likes

Comments

Et fedt sommer-outfit til sommeren også selvom det danske sommervejr ikke er helt så godt, en lækker nederdel med leopard print kan du ikke komme helt galt afsted med. Nike tasken er praktisk og lille, og lige til at snuppe med på vej ud af døren (tasken har jeg selv køb, og modtaget i dag :))

Knus

Likes

Comments

Sommerferie i Danmark eller rettere sagt der hjemme eller i sommerhuset. Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg synes at det er SÅ nederen ikke at skulle på ferie/til udlandet.

Så denne weekend har jeg været inde og besøge min søster på Vesterbro. Jeg tog ind til hende tidligt om fredagen, da jeg kom tog vi direkte over til Øksnehallen hvor der var noget foto ting. Det var virkelig fedt lavet, det var gratis og du fik lov til at låne et kamera og du fik hukommelseskortet med hjem. Mega fedt koncept!

Det var en virkelig hyggelig weekend, håber jeres har været ligeså god eller bedre!

Møs

Likes

Comments

Her for nyligt købte jeg en enkel sommer "kjole". Jeg troede det var en kjole indtil jeg prøvede den. Det var nemlig en playsuit/kjole. Jeg fandt den i Zara på Fisketorvet til kun 129 kr. Det er nok en af mine bedste køb denne sommer!

Kan ikke finde et link til den, fordi den ikke er på Zara´s hjemmeside.

Nyd den danske sommer :/

Knus

Likes

Comments

1// HER 2// HER 3// HER 4// HER 5// HER 6// HER 7// HER 8// HER 9// HER

Farver skal der til, når det er sommer!! Weekday har massere af farverigt sommer tøj til gode penge.

Selvom vejret i Danmark ikke er så sommer "agtigt" kan man sagtens gå i lækkert sommer tøj ;)

Møs

Likes

Comments

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER

Midi nederdele er et sommer musthave, fordi at de er nemme at style, og de giver et lækkert sommer look.

Man kan style dem med et par sneakers, et par sandaler eller lignende. Og selfølgelig skal der også en fed tee til looket.

Knus

Likes

Comments

Selvom der nok er en del år til at jeg flytter hjemme fra, så har jeg stadig nogle ønsker til hvad mit fremtidige hjem skal bestå af. Jeg håber også at disse ting på et tidspunkt kommer til at befinde sig i dit hjem, fordi at tingene er SÅ fede og de kan være med til at danne et stilfuldt og enkelt rum.

Anna Riel

Likes

Comments