Én gang om året er der Oscar Night på Gymnastikefterskolen Stevns. I år var det d. 12/10-17. Vi lavede videoer, Tv-reklamer, Nyhedsprogrammer, musikvideoer, kortfilm og PR-film, efter to dage med optagelser og redigering sluttede vi af med Oscar Night. Alle videoerne blev vist, og der blev fundet en vinder i de forkellige kategorier. Fint var det, høje hæle, kjoler, jakkesæt osv. Meget mere er der ikke at fortælle om Oscar Night, men det var en fantastisk aften!

Outfit: Kjole - Boohoo, Sko - Puma

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Denne gang deler jeg to playlister med jer. "Viii er Stevns 17/18" og "Kap vibes" det er de to playlister jeg selv hører 24/7. Håber at I har det godt og nyder noget skønt musik ligesom jeg :) knus

Likes

Comments

1. elevfest for Stevns 17/18. Jeg holdte opvarmning for Kapellet. Sjov, ballade, fest, farver, lyskryds og tilsidst alkohol ;)

Fællesskab er noget af det fedeste på en efterskole! Altid smil og glade Stevns børn.

Kaps kærlighed <3

Latter, hygge, spas & løjer er noget der ALDRIG forsvinder!

Et efterskole år anbefales selvom jeg kun har gået på efterskole i 1 måned... :)

Likes

Comments

Nu til daglig går jeg på efterskole. En kæmpe omvæltning fra den normale hverdag derhjemme. Som sagt går jeg på efterskole, og jeg går på Gymnastikefterskolen Stevns på Sjælland.

For at give et lille indblik i min hverdag hernede, så går jeg i skole (what a surprice) men mine timer ligger fra 07:55 til 18:15. Jeg har min hovede linje som er rytme, og så har jeg to valgfag (begynder spring, og CCs pusterum)

Hverdagen er meget anderledes, som den man kender derhjemme fra folkeskolen. Men det er også ret med forandringer.

Jeg vil prøve at opdatere oftere om mit efterskole år på Stevns.

knus en glad efterskole elev

Et forsjov billede fra første "rigtige" skoledag - 21/8-17

Likes

Comments

Sweatshirt - Baum und Pferdgarten

Jeg har købt denne lækre sweatshirt fra Baum und Pferdgarten. Selvom jeg købte den i går, så er jeg allerede utrolig glad for den! Normalt er gul, lilla og glitter ikke lige mig, men denne her er jeg HELT vild med!

knus

Likes

Comments

Ganni har lanceret en ny kollektion Love Society, og jeg er helt vild med den!! Disse 10 items nedenunder er nogle af mine yndlings items fra deres nye kollektion. Selvom jeg ved at jeg ikke kommer til at eje en del af det, så kan man stadig dagdrømme om det ;))

Generelt så elsker jeg deres t-shirts, og jeg kommer nok også til at eje én, to eller flere fra deres nye mega lækre kollektion!!

møs

Likes

Comments

Sko - New Balance 585, made in USA

(samme model, men en anden farve)

Jeg har længe haft overvejet at købe et par New Balance 990NV2, men her i ferien har jeg fået købt et andet slags par i Neunmünster (Designer Outlet) i Tyskland. Allerede nu er jeg SÅ glade for dem, og de passer stort set til alt!

Første gang jeg købte et par New Balance sko overraskede det mig, at ens fod ser mindre ud, og det gør de også med denne model selvom det er en mande sko.

Knus

Likes

Comments

Et fedt sommer-outfit til sommeren også selvom det danske sommervejr ikke er helt så godt, en lækker nederdel med leopard print kan du ikke komme helt galt afsted med. Nike tasken er praktisk og lille, og lige til at snuppe med på vej ud af døren (tasken har jeg selv køb, og modtaget i dag :))

Knus

Likes

Comments

Instagram@annanieelsen