Nå er tiden kommet til å begynne på skole og tilbake til virkeligheten, noe som kan være vanskelig, spesielt etter sommerens eventyr med EF.

Denne sommeren reiste jeg som nevnt tidligere til fantastiske Thornwood, New York med EF. Tiden siden hjemreise har vært hektisk, og det å være borte fra livet her i Norge er ikke bare, bare - men jeg ville aldri vært foruten.
New York var som en drøm. Menneskene jeg møtte, stedene jeg besøkte - og hvordan jeg vokste som person er noe jeg for alltid vil være takknemlig for at EF gjorde mulig.

Jeg har lenge vurdert å begynne å blogge reisen min, og fortelle dere om mine fantastiske opplevelser med EF - og nå skal jeg endelig gjøre det. Det finnes allerede MYE om min forrige sommer i Brighton - og jeg håper mange fortsatt vil finne hjelp i det - men nå skal bloggen til en ny level og jeg skal fortelle dere om min livs reise til statene sommeren 2017.
JEG GLEDER MEG!!

Er det noe dere lurer på tar jeg gjerne imot spørsmål og svarer så godt jeg kan!
Jeg begynner å bli ganske erfaren angående EF og deres reiser, og vil så klart at flere skal få opp øynene for reising og opplevelser i andre land - med andre kulturer, mennesker og språk.

Fant du hjelp i bloggen må du gjerne nevne mitt navn ved bestilling - så får du ytteligere 300kr i rabatt..♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om!

Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevnener navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Parallelt med skolen hadde vi også aktiviteter. Her kan dubli plassert sammen med hvem som helst, dette går ikke etter noen bestemmelser.Min Activity Group ble formet ut av min klasse, sammen med en annen klasse. Vible da «The Biebz». Sammen med aktivitetsgruppen gjorde vi utrolig mye gøy – ogsom sagt var det minst en aktivitet om dagen.

I aktivitetsgruppen blir du også tildelt to Activityleaders. Disse vil være en av dine nærmeste kontaktpersoner gjennom helereisen. Disse tilbringer du tid med hver eneste dag, og dere knytter sværtsterke bånd. Det jeg selv opplevde var at jeg nesten så på en av mine ledere,Jonathan, som en storebror – noe som var veldig betryggende på reise alene iutlandet.

Sammen med gruppen gjorde vi masse forskjellig. Vi haddeulike aktiviteter rundt i byen, dro på lazer tag, bowling, stranda, EF arena,fotballkamp, challenges og alt mulig rart. Vi gjorde så mye morsomt, og selv omdette er obligatoriske aktiviteter ble det ofte sett på som en type «freetime».Her kunne vi, sammen med aktivitetslederen bestemme ulike ting vi hadde lysttil å oppleve – og det var da mulig at dette kunne bli en aktivitet en avdagene.

Vi dro også på en rekke utflukter sammen, til blant annetSeven Sisters og Plymouth. Det var aldri et kjedelig sekund med denne gjengen,og vi hadde det utrolig gøy i hverandres selskap. Og selv om det kanskje blesett på som et ork å «follow the leader» innimellom, må jeg innrømme at jegaldri har hatt det så gøy som dette. Våre ledere var kule og snåle mennesker,som var engasjert i å gjøre reisen vår optimal.

Uten denne gjengen hadde ikke reisen vært det samme, og deter her jeg knyttet de sterkeste båndene. Jeg ble veldig knyttet til min leder,og flere av jentene her. Jeg fikk en svært nær venninne fra Trondheim, som jegden dag i dag også snakker mye med. Dette er på en måte en mer avslappet måte åbli kjent med mennesker – og jeg trivdes veldig godt under de ulike aktivitetene.Og noe jeg lærte ganske fort på reisen, som jeg anbefaler mange å tenke påallerede fra første stund : BLI ALLTID MED PÅ AKTIVITETENE MED ET SMIL – FOR UANSETTHVA, VIL DET BLI EN MORSOM OPPLEVELSE.

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Etter språkreisen til Brighton i sommer, fikk jeg virkelig lysten til å reise mer. Jeg har alltid vært glad i å reise, og har vært på en rekke reiser sammen med familien - men det å reise "alene" likte jeg på en helt annen måte. Jeg fant fort ut at jeg ville dra på enda en språkreise med EF - og fikk muligheten til å bli EF ambassadør og jobbe meg til en ny språkreise. 

Jeg har nå jobbet som EF ambassadør i knappe 3 måneder, og trives svært godt. Det jeg gjør som ambassadør er at jeg jobber i samarbeid med EF om å spre ordet om språkreiser, sammen med mine opplevelser. Det jeg da får muligheten til er å tjene opp poeng som jeg kan bytte inn i ulike premier - og hovedpremien, som jeg håper å oppnå, er gratis språkreise til Amerika. 

Etter du har reist, eller før for den saks skyld, kan du velge å bli med i ambassadørprogrammet. Da vil du samarbeide med EF med å gjøre ulike aktiviteter som å gå rundt og dele ut brosjyrer, holde foredrag om reisen din eller bare rett og slett snakke med ungdom som ønsker å reise på språkreise. Jeg opplever dette som utrolig givende og spennende - og trives svært godt med dette som "jobb". 

Jeg anbefaler dere alle å bli ambassadører om dere velger å reise på språkreise !!

Likes

Comments

Før avreise blir hver EF elev bedt om å ta en onlinespråktest. Her vil EF få inn informasjon om ditt språknivå, som hjelper de medå plassere deg i klasse med elever med samme språknivå som deg selv. Selvopplevde jeg å komme i klasse med mennesker med forholdsvis godt språknivå, ogjeg følte meg komfortabel med den klassen jeg ble tildelt. Dette gjør EF for åsikre gode klasser, der hver enkelt elev får mest mulig ut av reisen. Det vilfor eksempel være unyttig for en med høyt språknivå å havne i en klasse med desom så å si ikke kan språket – derfor er dette en slags kvalitetssikring for åse at alle får en klasse der de er komfortable og på lik linje med medelevenesine.

Min klasse bestod kunjenter, fra 5 forskjellige land. I min klasse var både Norge, Østerriket,Finland, Spania og Frankrike representert, og bestod av en rekke flotte jenter.Vi var naturligvis veldig forskjellige, da alle hadde nokså forskjelligbakgrunn. Men vi opplevde raskt at vi alle kom godt overens, og stiftet fort etgodt samhold med god stemning så å si hele tiden.

Ikke nok med at vi hadde en vidunderlig klasse ogklassemiljø, men vi ble også tildelt to fantastiske lærere. Våre lærere, Kenyaog Chelsea gjorde skoledagene interessante og spennende. De var veldig engasjerti å inkludere elevene ved å la oss selv bli med på å velge opplegget i timene.Vi hadde så å si hver dag et nytt og spennende tema, bestemt i samarbeid medelever og lærere.

Timene var som nevnt veldig interessante, vi gikk gjennomtemaer som kultur, mote og ungdomslivet – og diskuterte da temaene opp imotvåre egne kulturer, og sammenlignet disse. Vi jobbet også mye i grupper, medipads og i praksis – som gjorde at bruken av engelsk ble jobbet med konstant,ofte i underbevisstheten.

Alt i alt var skolen en enkel sak, og jeg og medelevene minetrivdes veldig godt. Dette er absolutt ikke noe å frykte, og det vil bli en godopplevelse – det kan jeg love!

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Nå har det offisielt gått eksakt 3 måneder siden jeg komhjem fra en av de beste reisene jeg noen gang har opplevd – og savnet erenormt. Som noen av dere kanskje forstår, er min forkjærlighet for Brighton ogEF enorm. Jeg har aldri opplevd noe som er så godt organisert og vellykket somspråkreisen jeg dro på med de i sommer, noe som så klart skaper en del savn.

Jeg savner … lange kvelder med mine vertsfamilie søsken, dervi snakket om alt og ingenting. Den tiden på dagen da vi knyttet bånd og lærtehverandre bedre å kjenne. Dette var virkelig stunder jeg nå i ettertid setterstor pris på. Og dette er et savn jeg ofte kjenner på i kveldstimene. Vi lo,snakket og sang i timevis – og hadde det utrolig morsomt i hverandres selskap.

Jeg savner …. aktivitetene med min kjære aktivitetsgruppe.Vi fant på så utrolig mye morsomt. Møtene ved Churchill Square ville jeg aldrivært foruten. Vi dro på BBQ @the beach, bowling,
lazer-tag, Brighton pier, shopping in The Lanes – you name it
. Vi haddeikke noen kjedelige stunder i sammen, og jeg knyttet sterke og fine band med enhel del av folkene I denne gruppa.

Jeg savner …. utrolig nok, skolen. Forskjellen på skolen dernede og her hjemme er stor. Timene var fylt med godt engasjement og viljestyrkehos så å si alle elevene – da timene var ekstremt interessante og innholdsrike.Vi jobbet med svært interessante og aktuelle temaer, og knyttet dette opp imotoss selv og hverandres «kulturer». Vi jobbet rett og slett med det vi selvinteresserte oss i. Jeg kom selv i en full jenteklasse, og stemningen ossimellom er noe av det beste jeg har kjent på. Det var god stemning, hele tiden,og disse jentene er et stort savn nå i dag.

Ved å dra på språkreise med EF opplevde jeg en rekke fineopplevelser, som da igjen skapte savn nå i ettertid. Jeg ville aldri værtforuten min tur til Brighton, og gleder meg allerede til neste eventyr med EF.

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Jeg fikk for et par dager en mail fra en leser, der hun hadde et par spørsmål hun undret over - og jeg tenkte at de like så godt kan publiseres her - så dere andre også kan få et innblikk i mine tanker rundt enkelte deler av reisen. Disse spørsmålene er da rettet mer mot Brighton, men det meste omhandler EF språkreiser generelt. Her gir jeg svar og tips, og deler mine opplevelser.

•Hvordanvar det å bo hos vertsfamilie?
Jeg selv elsket vertsfamilie. Du får enmulighet til å bli bedre kjent med Englands kultur, og du får leve livet til enekte brite. Jeg kom selv i en tyrkisk familie, noe jeg var veldig skeptisk til,men da jeg kom dit kunne jeg ikke ha ønsket med en bedre familie. EF plukkersvært nøye ut vertsfamiliene, og de må igjennom en rekke «undersøkelser» før defår lov til å få studenter til seg, så man kan tillate seg å forvente en god ogkjærlig familie. Det var ekstremt koselig, og jeg følte jeg virkelig ble tattimot som et familiemedlem fra første stund.

•Vardu mye sammen med dem?
Vi var ikke "for mye" med vertsfamilien, men vi spiste både frokost og middaghjemme. Disse øyeblikkene satt jeg svært pris på. Det er veldig mye å gjøre iBrighton, så det å komme hjem til mat og få litt mulighet til å slappe av varveldig deilig. Det var også hostfamily evening 1-2 ganger i uken, der vi varhjemme istedenfor å ha aktivitet på kveldene, dette ble hos oss brukt til åhjelpe til hjemme og bruke tid på å bli bedre kjent. Det var utrolig hyggeligekvelder, og det er noe å se frem til!

•Hvordan var en typisk dag på språkreisen din?
En typisk dag på reisen var å starte med en frokost hos vertsfamilien, ogvidere ta bussen til skolen eller aktiviteter. (tok 20-30min). Det er slik atvi hadde skole og aktiviteter om hverandre, hvis det var skole før lunsj, vardet aktiviteter etter – og vis versa. Videre, etter skole og første aktivitetvar unnagjort, dro vi gjerne på shopping/noe annet kult i byen, eller hjem tilvertsfamilien og spiste tidlig middag. Etter denne fritiden, som varte rundt2timers tid – dro vi på kveldsaktivitet. Dette kunne være alt ifra en kulchallenge, til kveldsdisco – utrolig morsomt! Senere, etter aktivitet dro vigjerne hjem, spiste litt, og la oss i sengene og hadde vår daglige «nighttalk»(vi, er meg og mine to romkamerater). Det er veldig hektiske dager i Brighton,og du vil bli sliten. Jeg anbefaler derfor å ikke bruke all fritiden på shopping ogandre aktiviteter, og heller dra hjem og spise litt om du føler du er sliten.

Hvordan kom du deg til og fra forskjellige aktiviteter, og måtte du draforskjellige steder alene? (Til skolen, aktiviter, etc.)
Jeg hadde som sagt to romkamerater i vertsfamilien, og vi dro sammen til aktiviteterog skolen. Det er veldig sentralt i Brighton, og du må sjeldent dra noe stedhelt alene. Vi tok buss, du må kjøpe busskort selv der nede – så vær forberedtpå dette. Disse busskortene fungerer for all busstrangsport i byen, utenbegrensning så lenge det er gyldig.

•Hadde dere mye fritid der dere kunne shoppe, oppleve byen, etc?
Vi hadde mye fritid, følte jeg. Og vi fikk god tid til å gjøre det vi ville.Det er også mulig å gi ønsker til din aktivitetsleder om du har noen innspill for hva dere kan gjøre i aktivitetstiden. Her dro vi blant annet pårundtur i byen, bowling, shopping osv.

Er det en egen gruppe du går i klasse med, og en annen gruppe du er påaktiviteter med?
Du går i en egen klasse, og aktivitetsgruppen din består av denne klassen, ogen av de andre klassene. Du vil altså alltid være med klassen din, men iaktiviteter blir det en dobbel gruppe, der man slår seg sammen med en annenklasse.

Jeg håper dere fant dette behjelpelig - og håper dere tar kontakt om dere har noen spørsmål eller lignende!


♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Jeg fant meg selv sittende hjemme i høstkulden og øve til matteprøve for morgendagen, da jeg begynte å tenke på alt det fine jeg opplevde i Brighton i sommer. Jeg er nå tilbake til hverdagen, noe som gjør at jeg lengter ekstra mye til sommeren og dens opplevelser. Jeg fikk så mange minner i England - og for å få tømt litt savn, tenkte jeg å fortelle dere litt om disse nå! Tenker at dette kan bli en litt morsom "serie" jeg kan fortsette med - hva syns dere om det?

Hostfamily evening & boller
Når du velger å bo i vertsfamilie med EF, har du en til to ganger i uken hostfamily evening. Det går ut på at du skal være hjemme og bånde med familien din, og du har da ingen organiserte aktiviteter med gruppen din den kvelden.
Jeg husker godt hvor mye vi koste oss i vertsfamilien på disse kveldene! Som nevnt tidligere, hadde jeg en fantastisk vertsfamilie - og vi hadde det så gøy sammen! Og en kveld, etter at jeg og min norske hostsister hadde fortalt vår vertsfamilie om fenomenet "hveteboller" - bestemte rett og slett vår vertsfamiliemamma at vi nettopp skulle lage hveteboller sammen! Det var omtrent 2 uker inn i oppholdet, så det skal jeg si dere, hveteboller var KNALLGODT på dette tidspunktet! .... Ooog ikke bare var det godt, men det var ekstremt koselig å få lage boller med vår hostmum og vise litt av våre "bakevaner" fra Norge! Denne kvelden er et SÅÅÅ godt minne, og jeg ville aldri vært foruten våre hostfamily evenings!

Hello London!!!
Når du velger å dra til Brighton med EF, følger det med hele 2 dagsutflukter til London (hver lørdag er den en slik utflukt. 2 til London, 1 til Plythmouth), en dedikert til shopping (whopwhop!!) og en til sightseeing (...også whoopwhoop!!).
Allerede første helgen i Brighton var det klart for London Sightseeing! Her så vi så mye forskjellig. Vi gikk på en rundttur rundt om i byen, der vi blandt annet så Big Ben, London Eye, Buckingham Palace, Buckingham Palace Park, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent garden og mye, mye mer. Det jeg spesielt husker fra denne turen, er lunsjen i Trafalgar Square! Da bestemte jeg og mine to bestevenninner fra turen oss for å kjøpe lunsj på PIZZAHUT (!!). Vi endte rett og slett opp med en god gammeldags skinkepizza, midt på torget på Trafalgar. Omringet av fantastiske gateartister, og nøyt synet av de ulike menneskene vi kunne spotte. Dette var såå morsomt, og igjen, noe jeg ikke ville vært foruten! Det vil kanskje ikke virke så spesielt å spise en pizza på Trafalgar - men tro meg, det er utrolig koselig, og man får mye gøy ut av å sitte og se rundt omkring på de ulike menneskene som streifer rundt.

Lazer Tag, babyyy
Sammen med din aktivitetsgruppe kan man innimellom ønske og planlegge ulike tilleggsaktiviteter. Vi valgte mye rart, blandt annet BBQ on the beach, Lazer Tag, Bowling, Kino m.m. Dette er såklart noe aktivitetsgruppa må bli enige om, og det vil være ekstra kostnader involvert om dette skjer.
TILBAKE I BRIGHTON bestemte vi oss en dag og dra på Lazer Tag med vår aktivitetsgruppe! Det er et slikt "spill" der alle får på seg vester, blir tildelt et lag og en laserpistol - deretter blir man plassert inne i et rom med ulike hinder/baser/stasjoner, og poenget med spillet er å treffe dine motstandere og samle opp poeng! På slutten vil det da bli annonsert vinnere, og de med best poeng og resultater vant da en liten sjokolade, som vi var så heldige og få av vår aktivitetsleder. Dette var utrolig gøy! Det er undervurdert å løpe rundt i et mørkt rom og leke "laserkrig", man blir aldri kvitt barnsligheten, kan man si! Det var utrolig morsomt å få "leke" seg litt og prøve noe man kanskje ikke ellers er så interessert i å være med på. Jeg ble veldig glad i min aktivitetsgruppe, og dette var en super aktivitet og finne på sammen! Det var en utrolig morsom opplevelse - så takk til min aktivitetsleder Jonathan som fikk oss alle med på Lazer Tag!!

Med dette velger jeg og avrunde dette innlegget - er dere interessert i lignende innlegg senere? Greit å vite hva dere liker, og ikke liker - og hva dere finner hjelpsomt!

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!


Et lite bildedryss //

Likes

Comments

Det er nå over 2 måneder siden jeg kom hjem fra vakre Brighton, England. Jeg savner det såå mye!! Reisen ga meg så utrolig mye, og jeg er evig glad for at jeg valgte å dra. Man opplever og lærer så mye forskjellig, samtidig som du har det gøy og opplever nye språk og kulturer.

Før jeg dro ned til Brighton, tenkte jeg ikke for mye på hva slags virkninger denne reisen faktisk ville gi - men jeg ser jo nå i etterkant at det er så mye jeg fikk gratis ved å reise på språkreise med EF! Vi praktiserte veldig mye engelsk, og som naturligvis ga meg mer trygghet om å snakke og uttrykke meg selv på engelsk. Jeg merker svært godt hvor komfortabel jeg nå er sammenlignet med før jeg reiste. Jeg har så og si ingen problemer med å snakke høyt i engelsktimene på skolen - noe jeg tror er takket være språkreisen jeg var på i sommer.

Jeg opplever også at jeg har blitt mye mer selvstendig som virkning av at jeg reiste utenlands uten familie. Jeg fikk en mulighet til å velge litt mer selv, og finne ut av de ulike tingene på egenhånd - noe som var utrolig givende for meg som person. Jeg utviklet meg på en helt annen måte enn det jeg ville fått muligheten til ved å bli hjemme. Man får rett og slett muligheten til å finne en del av seg selv imens man reiser!

Samtidig får man muligheten til å skape relasjoner rundt om i hele verden. Man møter så mange fine og forskjellige mennesker - som man knytter seg til ved å skape vennskap. Ved å reise med EF vil du oppleve at å være på en slik destinasjon med jevnaldrende ungdommer er veldig spennende og morsomt - og det blir sjeldent en kjedelig dag på språkreise.

Som dere forhåpentligvis forstår er det så mye mer enn bare en "reise". Du får muligheten til å praktisere og bli mer trygg på engelsk. Du blir mer selvstendig, trygg og lærer deg selv mer å kjenne ved å kunne utvikle deg på en slik reise. Som en bonus vil du også få muligheten til å knytte vennskap med ungdommer fra hele verden - og hvem vet? Kanskje reiser du og besøker de neste sommer. Det er så mye positivt som kommer ut av en språkreise! Så har dere lyst til å dra på språkreise - grip dagen og gjør det!! Det er fantastisk, tro meg.

min fantastiske activitygroup, som jeg savner så aaalt for mye

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Fant du hjelp i bloggen min ? Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevner navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Før reisen var jegbåde redd og spent, og var usikker på hva som ville møte meg i Brighton. Jeghadde brukt uker etter uker på å søke og se på ulike videoer av byen, og haddedannet meg et bilde av hvordan det ville bli å være borte i 3 hele uker frahjemme. Jeg forventet et eventyr uten like, med en rekke nye og spennendeopplevelser – og det morsomste av alt, HELT ALENE! Så klart kom det til å blibåde utfordrende og skummelt. Jeg kjente klumpen i magen vokse seg større ogstørre jo nærmere reisedatoen vi kom. Jeg skulle faktisk ut i verden alene??Det var jo helt sykt å tenke på..

Reisedagen kom og jeg var utrolig spent. Jeg var utrolignervøs på å møte de norske jeg skulle reise med, spesielt min venninne Janne(fra Trondheim) som jeg ble kjent med via MyEF-appen. Det var et par ungdommerjeg allerede kjente litt fra før, som også skulle reise med meg – noe som varveldig beroligende. Dette var mennesker jeg både hadde blitt kjent med viaappen, og ved tidligere anledninger. Vi møttes alle sammen på Gardermoen,13.juli 2016, alle klare for 3 uker i Brighton. Første møtet var mye lettereenn tidligere forventet, alle var så imøtekommende og snille – og jeg fikk megallerede på flyplassen en rekke nye og gode venner.

Vi ankom Brighton midt på dagen, der vi ble møtt av en rekkeEF-ledere på et ‘æmøtested. Siden jeg og min venninne Ellen hadde valgt å bo ivertsfamilie, måtte vi vente på møtestedet til en taxi kom og hentet oss. Hermøtte vi også vår hostsister Iines (Finland) som skulle bo med oss. Dette var utroligspennende, og jeg tror aldri en taxi-tur har vært så lang. Jeg tror vi satt itaxien rundt 20 minutter, men det føltes så mye lenger. Jeg var SÅÅ spent på åmøte min vertsfamilie. Vi skulle tross alt bo der i hele 3 uker, i en fremmedfamilies hjem. Igjen, var det en god opplevelse å møte de vi skulle bo hos,akkurat som det var en god opplevelse å møte de vi reiste med. Vertsfamilienmin var såå koselige, og jeg kunne ikke fått en bedre familie. Det er jeg heltsikker på. Jeg trivdes fra dag 1.

Alt i alt var reisen dit og første møtet med Brighton ensuper følelse – og jeg var super lettet etter å ha gru-gledet meg i såpasslange tider. Det fant jeg jo ut til at det var ingen grunn til, da alle varkjempe hyggelige og imøtekommende. Både elever og ledere. Mitt tips til deresom skal reise er å ikke være redd eller nervøs – og vær glad og utadvent nårdu møter nye mennesker – så går det lett som bare det! Alle er veldig koselige,og er på samme reise som deg for å lære, oppleve og ikke minst få nye venner!Dere har en super duper opplevelse å se frem imot – og hvis du vurderer å reiseanbefaler jeg det på det sterkeste! DERE VIL IKKE ANGRE!

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevnener navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments

Du får oppleve så mye. Du bor i et ukjent land der du møter mange nye og spennende mennesker. Du får muligheten til å oppleve mye du ellers ikke ville opplevd, og du får prøvd ut dine språkkunnskaper og testet det i praksis. Ikke bare forbedrer du dine språkkunnskaper, du knytter bånd med studenter over hele verden, og skaper vennskap som varer livet ut. Du får rett og slett en fantastisk opplevelse med mye sosialt og praktisk på kjøpet.

Hvorfor velge EF til din språkreise?
I over 50 år har EF jobbet med å sende eventyrlystne elever ut i den ukjente verdenen for å lære seg nye språk. De har sammen med studenter jobbet iherdig med å forbedre sine kurs, og jobber stadig med å forbedre og tilpasse kurset til de kommende studentene. EF har en rekke forskjellige destinasjoner spredd utover hele kloden, og det finnes destinasjoner til enhver smak. Ønsker du og reise til Japan, og lære japansk samt oppleve den japanske kulturen - eller er du glad i storby og ønsker en destinasjon som New York eller Brighton? EF har kurs som kan tilfredsstille enhver ungdoms ønsker.
Min erfaring// Selv opplevde jeg det å reise med EF som fantastisk. EF følger deg opp igjennom hele oppholdet, og du er alltid trygg og under oppsyn av din kursleder. Du blir godt fulgt opp av både din norske leder, samt en lokal leder på destinasjonen - så du har alltid noen å henvende deg til om det er noe du lurer på. Det er et bredt utvalg aktiviteter du får oppleve, og det går ikke en eneste dag som ikke er spennende og interessant!

Hvorfor dra på språkreise?
En språkreise gir deg muligheten til å praktisere et språk og oppleve en helt annen kultur enn det Norge har! Du lærer deg å bli mer selvstendig - og lærer mye om hvordan man kan reise og oppleve ulike ting. Du knytter bånd rundt om hele kloden, og skaper vennskap for livet. Du får en opplevelse uten like der du får utfordret deg selv og lære mye nytt - både igjennom EF school og de ulike aktivitetene som tilbys ved hver destinasjon.

♥Håper vi snakkes, og at dere vil følge meg på veien videre !!

Gjerne kontakt meg på mail, om det er noe som helst du lurer på ♥ // acwilhel@ostfoldfk.no

GJERNE KOMMENTER om du har noen ønsker for innlegg eller destinasjoner som jeg skal skrive mer om, så vi sammen kan jobbe imot din livs beste sommer!

Når du bestiller så hadde jeg vært evig takknemlig om du nevnener navnet mitt under, "Har et EF Crew medlem anbefalt dette programmet for deg?" Som vist på bildet under!

Likes

Comments