Idag åkte jag till stan för att gå till lush i hopp om att få hjälp med min katastrofala hud:|| Dom visade mig några exemplar och jag gick hem med en ansiktsmask som skulle hjälpa som låg på 135 kr vilket jag tyckte var ett okej pris om den nu var ett under för min hud. Sedan fick jag även med hem ett exempel på en rengöring som också skulle hjälpa:)) Alltså jag typ dör när jag är där inne, det luktar sååå gott och jag blir på ett sånt himla myshumör haha så imorgon ska jag bada! Myyys<3 Godnatt på er;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Okej titeln kan väl överdriva lite men typ så har jag känt idag haha
Först var det ju morgonfodring kl 07:00 vilket gick hyfsat fort, sedan åkte jag hem och sov i ca 4 timmar. Det var däremot as skönt men sedan gick jag upp vid 12 tiden och åt lite brunch. Vid 2 tiden åkte jag till stallet för jag trodde att hon jag skulle rida med var där då men fel hade jag. Två timmar fick jag vänta helt själv i stallet och svälte halvt ihjäl pga att hen var försenad. Suck. Men sedan vid fyra kom hon och vi red en kort runda:) sedan var det snabbt hem och äta och duscha för att sedan åka tillbaka till stallet för att kvällsa. Och det är här jag befinner mig nu;) Här kommer lite bilder från morgonen på sötnöten Doris och dagens stalloutfit:))

Likes

Comments

Goodmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen för jag och pappa ska åka och morgonfodra:) Det var är otroligt skön känsla idag typ. Konstigt nog känns det friskt i luften Hahah;)

Likes

Comments

Myser mig framför ett nytt avsnitt utav riverdale som är absoluta toppserien nu! ÄLSKAR<3

Likes

Comments

Goodmorgon!
Sitter just nu och äter min fantastiskt graciösa frukost och gosar med kattisarna<3 Varken idag eller imorgon kommer jag att vara i stallet utan kommer vara där på lördag och söndag då jag både har ponnysar att rida samt fodring hela helgen:) Jag har även tagit varannan lördag på Cirkus nu då jag och min kusin ska ha ponny äventyr den dagen! Såå mysigt<3
Helgens schema ser iallafall ut såhär:
Lördag: Alla fyra fordringar samt uteritt på Harry
Söndag: Alla fyra fordringar samt uteritt på både Cirkus och Harry, myyys<3
Efter denna helgen är mitt hästlov över och skolan börjar igen. USCH
Ångesten börjar redan komma men ska försöka ta vara på dom 4 kommande lovdagarna så gott som möjligt!

Likes

Comments

Efter ett längre inlägg på instagram känner jag en vilja att nå ut till en större mängd människor som kanske delar samma dröm som jag. Därför valde jag att nystarta denna blogg jag gömt under en sten ett tag men tänkte nu starta om på nytt och förhoppningsvis kunna orka uppdatera här dagligen så att den hålls igång och kanske för engångs skull kan starta påriktigt! :) Idag var det iallafall ett eget pass med kusinen i paddocken på Mir, ett helt ok pass enligt mig och min presentation men mirre var super och kämpade på även om det var jobbigt! ;)) Vi övade iallafall på att göra galoppfattningar från skritt och trav för att komma igång i bakbenen, bra men jobbig övning! Men jag gillar att kämpa, det blev ju bra i slutändan så det var värt det! Det är det alltid!🤛🏻

Likes

Comments