View tracker

Har börjat älska att dekorera med glitter i år!! <33 lovelovelove

09:17 imorse <3333 så vackert. Är helt kär!

Wellwell har franska i över en timme snart. Väldigt segt att avsluta fredagen med det, men men what to do. Ikväll ska jag till min ungdomsgrupp i kyrkan, det skulle bara vara chillkväll med lovsång oså så det ser jag fram emot. Hoppas ni får en fin fredag eftermiddag/kväll!! Hade gött, hajjjj ;))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

FÖRSTA DECEMBER. Wow som jag längtat <33 och för en timme sen när jag precis slutat kollade jag ut och såg massamassa snö!!!???? asså wowowow kan inte bli bättre. ;))))

Hejsvejs på er, jag hoppas ni haft en lyckad vecka! Själv har jag haft lite jobbigt.. Inte haft så mycket energi och ork till något, och tyvärr har bloggandet blivit påverkat av det! Well well, tar nya tag till nästa vecka!!

Just nu sitter jag på kulturskolan och väntar på min gitarrlektion som börjar närsom. Jaja ni får ha en bra torsdagskväll i snön (eller utan snö). Hade gött hajjj :)))

Likes

Comments

Alltså wowowowo såhär såg himmlen ut imorse!!?

Kommer ni ihåg min röd/svarta off-shoulder blus? ( HÄR ) När jag köpte den valde jag mellan en likadan fast svart, och idag när det var 40% rabbat på BikBok så tyckte jag det kändes värt att köpa en till :ppp så yes i did och eftersom det är Jul fick det även bli en Röd sammett (!?) choker!! <3
jajajaj hoppas ni fått en fin fredag & att ni får en bra helg! Hade gött hajjjjj <3

Likes

Comments

Köpte mig en ny mössa igår :p så tjock och mysig <3

Igår var det EN månad kvar tills jul <333333 längtar så galet mycket!

Well, idag är det fredag vilket är skönt. Men är dock väldigt stressad! Mycket som händer i skolan & jag känner att jag inte har så mycket energi till något. Helgen kommer iallafall bli prima, åker ner till skåne imorgon med päronen och sover över hos saknade Ester <3333

Likes

Comments