FASHION

Jeg leser den setningen i alt for mange motebøker, blogger, magasiner og kunne ikke vært mer uenig.
Man er ikke "lat" eller uinteressert i mote fordi man velger å gå med comfy og sporty klær. Det handler om hvordan man kombinerer de ulike plaggene. Personlig elsker jeg å gå med sweatpants og liker å kombinere denne "streetstyle looken", med smykker, kåper og noen kule sko. Hvis man en dag velger å gå med sweatpants betyr det ikke at hele looken må se "slapp" ut. Mote handler ikke om hvordan hvert enkelt plagg ser ut, men hvordan det helhetlig resultatet blir og det gjelder faktisk joggebuksen også. Den ser kanskje ikke så "moteriktig" ut der den står alene, men så lenge man leker litt med fargene, mikser ulike stiler og gjør det om til sitt eget så vil man fortsatt klare å se moteriktig ut. Jeg kvitter meg i hvert fall ikke med joggebuksen.

Her har jeg kombinert min favoritt joggebukse fra Adidas med både en lang cardigan og kåpe. Jeg gikk for en ganske nøytral look med kun to farger i fokus toppet av litt gulldetaljer (som alltid).

OUTFIT DETAILS

Sweatpants - Adidas

Jacket - GinaTricot

Sneakers - Superga

Singlet - H&M

Cardigan - GinaTricot

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

LIFESTYLE

Jeg kan ikke være den eneste som synes det er skremmende hvor fort tiden har gått?! I dag er det den 1.desember og det er så utrolig mye rundt denne datoen. Vi entrer den koseligste måneden i året og man kjenner virkelig på julefølelsen med en gang man åpner den første luken i kalenderen. Samtidig er det tanken på at det kun er en måned av 2017 som treffer meg mest. Jeg har så mye å se frem til etter desember og 2017, og samtidig som jeg vil nyte den siste delen av året vil jeg også at tiden skal løpe. Tenk at jeg også snart har blogget i et år (!!), det føles som 2 måneder og jeg klarer nesten ikke tro det.

Så langt har jeg hatt den beste starten av desember! I dag hadde jeg muntlig eksamen og fikk en A i et fag som er veldig viktig når det kommer til vitnemålet mitt og som teller helhetlig mye. Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg faktisk er akkurat nå, men kan informere om at jeg nesten gråt av glede da jeg fikk vite dette av de to sensorene som satt foran meg. Ingenting er bedre enn å få tilbake gode resultater etter hardt arbeid, uansett hva det skulle handle om.

NOUW var en annen grunn til hvorfor desember starter så bra, for i går ble jeg invitert til julefrokost sammen med NOUW-jentene for å ønske julen velkommen. Det var utrolig koselig og selvfølgelig veldig god mat fordi vi var hos Albert Bistro. Christmas came early this year, for jeg gikk langt ifra tomhendt etter frokosten og fikk med meg de fineste julegavene fra NOUW og Anastasia Beverly Hills. Her er litt bildedryss fra gårsdagen tatt av flinkeste @eddam ❤️

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION

Vinyl skjørt er et must have denne sesongen and I´m just loooving it. Det er et lite statement plagg i seg selv og du kan style det på så mange forskjellige måter. En stor genser over eller en t-skjorte med et par sneakers, alt funker og du kan rocke det slik du selv ønsker og føler for. Det finnes ingen regler når det kommer til mote, men jeg har samtidig tre tips til deg før du eventuelt kjøper et vinyl skjørt.

1. LØST FREMFOR TETTSITTENDE

Personlig synes jeg det er så mye finere med et litt løsere vinyl skjørt enn et helt tettsittende et.
Jeg synes det gir hele looken en helt annen vibe og det blir så mye mer lekent.
Det er også mye lettere å legge til accessorises som belter når man bruker et litt løsere skjørt.

2. HIGHWAIST

Det er så mye enklere å style skjørtet med ulike overdeler når det er highwaist.
Samtidig er det med på å fremheve formen din. Det blir automatisk mye mer classy.

3. KOMBINER DET MED MYKT STOFF

Vinyl skjørt er veldig glansfult og synes godt,
derfor synes jeg det er fint å kombinere det sammen med andre myke stoff for å skape en balanse.
På den måten fremhever man skjørtet og forsikrer seg om at det ikke blir "for mye".

. . .

Her har jeg valgt å style skjørtet med en stor biker jakke og en svært synlig oransje genser (erstatter refleksen med denne). For å gi skjørtet det lille ekstra brukte jeg favoritt beltet mitt over, toppet med gullsmykker og min favoritt veske.

OUTFIT DETAILS

Vinyl skirt - Gina Tricot

Top - BikBok

Jacket - ZARA

Belt - Gucci

Bag - Accessorize

Shoes - Pink Paris

Likes

Comments

Musikken er grunnen til hvorfor jeg fortsatt klarer å ha litt fokus og ikke minst energi i kroppen. Jeg har tidligere lagt ut et innlegg med noen favorittsanger og dere likte det godt! Derfor tenkte jeg å komme med enda noen fler fordi spillelisten min jevnlig blir oppdatert (jeg fort blir lei). Noen nye og noen gamle, her er sanger som har vært on repeat i det siste:

Rock Your Body – Chris Brown
Cardio – Dani M
Mode Avion – Kalash
Er dette alt – Cezinando ft. Chirag
Hallucinations – dvsn
Uh Baby – Kida ft. Xhensila
Laila – Sleiman
Jumanji – B Young
Habibi – Ricky Rich
Blue Notes – Meek Mill
Jet – M.O, Aden & Asme
Consigliere – Kesi ft. Gilli
MotorSport . Migos, Nicki Minaj, Cardi B
On fire – Blizzy
Syrin Blues – Arif
Upgrade U – Beyonce
Body talk – Majid Jordan

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION

I dag måtte jeg ta en liten pause fra bøkene og møtte verdens morsomste og herligste jente, @lailan. Som alltid, tok vi oss en varm kaffe, spaserte langs gatene i Oslo og snakket om alt og ingenting. En veldig koselig søndag <3

Selv om det ikke et et godt miljøtegn må jeg innrømme at jeg er en av de som er glade for at snøen ikke har malt byen hvit helt enda. For meg betyr det bare mer sneakers. Det betyr fortsatt ikke at det ikke er kaldt og på dager som dette liker jeg å pakke meg selv inn i store skjerf og oversized kåper. Under de store plaggene hadde jeg på mine favoritt mom jeans og en hvit bluse med de fineste detaljene. Enkelt, fluffy, stilig og samtidig varmt. Her er dagens outfit, xx.

OUTFIT DATAILS

Jeans - BikBok

Coat - Bubbleroom

Scarf - H&M

Shoes - Superga

Blouse - BikBok

Likes

Comments

PERSONAL - THE PEN, LIFESTYLE

"Du bruker ditt falske og tilforlatelige ytre for å lure barnet til å tro at Islam og muslimer er ok. Men barnet vil senere lære at det er inne i hodet sykdommen sitter. Muslimer som deg er kamuflerte geriljasoldater."

... var det første jeg leste når jeg åpnet øynene mine i dag tidlig. For å være helt ærlig med dere så ler jeg av slike kommentarer, men synes samtidig det er skremmende at noen sitter med så mye hat og fordommer. Folk som ikke ønsker å se to sider av en sak. Etter hvert personlig innlegg jeg skriver er jeg alltid klar for kritikken jeg kan få som et resultat av det jeg mener eller føler. For jeg forventer selvfølgelig ikke at alle skal mene det samme som meg og skriver for å skape debatt, endring eller bare for å lufte noen tanker med resten av verden. Jeg pleier heller ikke å svare mennesker som kommer med slike kommentarer, men denne gangen vil jeg si til Peter at ekstremister ikke kun gjelder mennesker med tro, men også slike mennesker som deg.

Samtidig vil jeg takke alle som har delt, likt og kommet med gode tilbakemeldinger etter å ha lest innlegget mitt. Jeg blir så utrolig rørt over alle meninger jeg får og spesielt når jeg får vite at jeg også snakker på vegne av andre der ute.

Det er ikke alltid jeg kjøper papiraviser, men måtte selvfølgelig gjøre det i dag fordi innlegget mitt kom på trykk i Aftenposten! Jeg blir litt stolt av meg selv når slike ting skjer. Ikke kun fordi innlegget mitt kommer på trykk i avisen, men fordi jeg faktisk skriver og deler det jeg mener til tross for frykten jeg noen ganger kan ha før jeg trykker på "publiser".

Takk til Aftenposten som nok en gang delte innlegget mitt og for at de ser viktigheten i et tema som betyr utrolig mye for både meg og andre.

Håper dere alle sammen får en fin dag!

xx, Anna .

Likes

Comments

PERSONAL - THE PEN

”Jeg utsetter å si at du ser på en muslim
Til jeg allerede har gjort et inntrykk
Venter til vi blir litt kjent og Magdi e'kke sinnssyk
Du er'kke redd fordi det er ukjent
Du er redd fordi du tror du kjenner meg og jeg er ustemt.”

I det den 6 år gamle jenta fikk høre at personen hun så opp til og beundret var muslim, ble hele ansiktsuttrykket hennes endret. Hun fikk sjokk. Sjokk over at det faktisk eksisterer en snill muslim og svarte: "men du ser ikke muslim ut» og avsluttet det hele med «Jeg liker deg selv om du er muslim".

Jeg vet ikke hva du tenker når du hører de setningene, men jeg får frysninger over hele kroppen. Hva er det den 6 år gamle jenta har fått høre om muslimer for at hun skal reagere på den måten? En 6 år gammel jente skal ikke kunne skille mellom svart og hvit, muslim og kristen, «oss og de». En 6 år gammel jente skal ikke gå rundt med fordommer i en så ung alder. En jente på 6 år skal ikke læres opp til å dømme en hel gruppe på den måten.

Selv om det finnes mange integrerte muslimer er det fortsatt ikke de som det blir satt fokus på. Han som skriker ”Allah u akbar” før han skjærer strupen på en annen er mye viktigere. Det er han som skal representere min tro og store deler av min livsstil. Han er viktigere enn meg og viktigere enn alle andre muslimer som prøver å skrike ut om at dette ikke er islam. Han som bomber seg selv med en gjeng uskyldige, han skal liksom representere islam og det er kun trangsynte mennesker som gir han retten til å representere millioner av andre mennesker. Han bomber og andre fristes til å spre hat og fordommer. Et fantastisk samarbeid spør du meg.

Det er ikke fra nyhetene den lille jenta har lært dette, for det er verken noe barn ser på eller forstår. Dette er ting som blir snakket om hjemme, ting hun får med seg av sine nærmeste og hvis hatet for muslimer til og med har klart å gro i en 6 år gammel jentes hjerte og sinn så vet jeg ikke hvor langt vi klarer å komme å knuse Islamophobia og skillet mellom ”oss og de”.

For jeg vet ikke lenger hva som skal til for å bevise at de ikke representere meg. Jeg vet ikke lenger hva som skal til for å bevise at de ikke representerer min muslimske familie og min kultur. For det virker som om det ikke er nok med at jeg kan være meg selv for å ha makten til å endre bildet av Islam per dags dato. Jeg og mine medmennesker som deler samme verdier sliter mer og mer for hver dag som går, kun fordi andre ønsker å se på oss med samme dømmende blikk som de ser på ISIS.

Du lurer kanskje på hvorfor jeg som en moteblogger velger å engasjere meg så mye i akkurat dette. Jeg har alltid ment at religion er personlig og har aldri villet snakke og diskutere så mye rundt et emne som dette, fordi det er noe stort mellom kun meg og min Gud. Noe jeg egentlig ikke ønsker at andre skal blande seg inn i. Problemet er at vi per dags dato lever i et samfunn som liker å sette lyset mot det negative og det farlige. Det jeg ønsker å gjøre er å motsi det overskriftene mener om min tro. Jeg vil ta opp et så viktig tema som moteblogger fordi jeg vil at andre mennesker skal forstå at ikke alle muslimer representerer ekstremisme. Man kan fint be fem ganger daglig og samtidig ha på seg det man ønsker, bare ikke samtidig. Jeg ønsker å dele dette med dere med håp om å ødelegge bildet av hva folk tror om en muslim den dag i dag.

For folk blir like overrasket hver gang jeg takker nei drinkene. ”Ojja, du kjører?”, ”Nei jeg drikker ikke?”, ”hæ hvorfor ikke?”, ”Jeg er muslim”. Og det er her jeg forvirrer de, fordi jeg ikke ser ut som den muslimen media har klart å plassere i deres hoder. Fordi mange tror at muslimer ikke kan feste, kose seg, diskutere, heve stemmen og danse, spesielt ikke en jente og det er her alle tar feil, for alt kan gjøres med måte.

Fæle ting skjer hele tiden og media kommer aldri til å slutte å highlighte dette. Vår jobb er derimot å bli mer bevisste på at det finnes så mye mer. Vi må bli flinkere til å filtrere det media ønsker å fortelle oss og lære mer om hverandre. Jeg ønsket å starte med å blogge fordi jeg selv hadde mangel på at en jente som meg skulle representere mote på sin egen måte. Jeg hadde mangel på at en muslimsk jente med en arabisk kultur skulle stå i lyset og kanskje kunne klare å få like mye oppmerksomhet i media som andre etnisk norske jenter. Jeg ønsket å starte en blogg for å skape mitt eget univers hvor jeg kunne snakke ut om min religion og kultur, samtidig som jeg kunne informere om hvilken leppestift jeg bruker.

Noen endringer har skjedd og nye ansikter har bitt fremhevet, men det var ikke før i 2017 at en jente med hijab, Iman Meskini, var på coveret av et norsk moteblad. Det tok oss flere år før dette skjedde og spørsmålet mitt er om dette hadde skjedd om det ikke var for SKAM? Hvis Iman Meskini ikke ble representert som karakteren Sana som alle digget, hadde den norske motebransjen fortsatt hatt interesse i å fremme en norsk muslimsk jente på coveret sitt? Og valgte de egentlig å ha Iman Meskini på coveret sitt på grunn av kulturen og troen hennes eller på grunn av populariteten og skam-rollen? Jeg hadde mange spørsmål når jeg så dette coveret. Selvfølgelig ble jeg glad og løp til første kiosk for å kjøpe to eksemplarer, men samtidig ble jeg litt skuffet. For det måtte en karakter til før vi kunne sette litt fokus på jenter som alltid har vært en stor del av det norske samfunnet. Norske jenter med en annen bakgrunn som ikke ser like ”norske” ut.

Jeg er glad vi endelig har sett noe nytt på den fronten og det er slike ting øynene mine var tørste etter å se. Det er slike ting som kan være med på å knuse hat. Nå gjenstår det bare å se om det starter eller stopper hos Iman Meskini.

Jeg skriver dette med håp om at vi skal slutte å være dømmende før vi faktisk vet helt sikkert. For det finnes mange ulike former av et menneske med tro, uansett hva de skulle tro på. Vekk med fordommene og frem med menneskeheten, for jeg er ikke så jævla ulik deg selv om jeg er muslim.

Selv om episoden men den lille jenta var noe som påvirket meg veldig så ønsker jeg fortsatt ikke å miste håpet. For den lille jenta ”liker” damen enda, selv om hun er ”muslim”. Det finnes fortsatt litt kjærlighet der, til tross for fordommene og jeg er takknemlig på alle våres vegne at hun møtte en muslimsk dame som viste henne det motsatte av hva hun var i ferd med å tro og lære.

La oss ikke forme 6 åringer med fordommer. Er det mye å be om?

Likes

Comments

MAKE-UP & BEAUTY

Hello beauties!

Jeg må nok en gang beklage for lite oppdatering, men dere har helt sikkert fått med dere at jeg har nok av eksamener å tenke på. Jeg har også vært så heldig med å få senebetennelse i håndleddet den perioden av året jeg trenger håndleddet mitt mest. FLOTT OG TUSEN TAKK, dette er hva eksamen gjør med meg.

Til tross for en veldig hektisk periode har jeg fortsatt fått litt tid til å teste og samle noen favoritter for denne måneden. Jeg er den typen som liker å passe ekstra godt på meg selv under eksamensperioden og som jeg tidligere har sagt så prøver jeg å ikke reflektere hvordan sjelen føler seg på utseendet også.. Her er månedens favoritter ❤️

YASH - MAC Lipstick 

Det umulige har skjedd. Jeg trodde aldri jeg skulle få en annen Mac favoritt enn Velvet Teddy, men hele denne måneden har jeg faktisk brukt Yash som jeg har blitt helt forelsket i. Den er litt lysere enn den populære fargen Velvet Teddy og er den perfekte nude fargen.

Scrunshies

Jeg går for det meste med håret oppe og er avhengig av å ha en god strikk. Disse scrunshiene har jeg ikke gått en dag uten og jeg elsker hvordan de gir så mye volum til en hestehale og hvordan de får en "dott" til å se så fyldig. Jeg har testet ut mange forskjellige, men ble mest fornøyd med Glitter sine.

ST. TROPEZ - Selvbruning

Jeg er egentlig ikke fan av selvbruning og solarium, men denne gradual tan kremen fra ST.TROPEZ begynte jeg å bruke for ca. ett år siden og ble så fornøyd! Den redder en blek vinterkropp og gir det fineste naturlige resultatet. Det som også er så fint med den er at man selv velger hvor intenst det skal være ved å bygge på fargen, men uansett hvor mye man tar vil man ikke ende opp med en oransje farge. Anbefales på det sterkeste.

Pink EOS

Kulden er her for real og leppene trenger derfor ekstra pleie. Jeg har brukt EOS siden jeg gikk i 10.klasse og er en trofast kunde. Den er naturlig, fukter leppene godt og har det fineste designet.

Books, books & more books

Jeg har egentlig nok å lese på skolen og skjønner ikke hvorfor jeg velger å lese enda flere frivillig. De er verdt det tho... Som dere ser heter bøkene "To søstre" og "How to be Parisian wherever you are", veldig stor kontrast på bøkene og deres handlinger, men det er godt med en balanse der også. "To søstre" handler om to jenter fra Norge som reiser ned til Syria for å krige med ISIS og støtte de og er basert på en ekte historie. "How to be Parisian wherever you are" er den beste koseboken du kan finne og handlingen står rett og slett i tittelen. Jeg er ikke ferdig med de helt enda, men kan allerede nå anbefale de på det sterkeste!

Brow Gel - MAC Cosmetics

Jeg har brukt MAC sin Transparent Brow gel så lenge jeg kan huske, men byttet nylig til fargen Bold Brunette og skjønner ikke hvorfor det tok må så langt tid før jeg gjorde dette valget. Jeg valgte å teste ut denne etter å ha vært på en liten samling med MAC hvor make-up artisten brukte denne fargen på en blond modell som fikk det fineste resultatet! Den passer med andre ord til alle hårfarger og jeg bare digger den.

Luna 2 - FOREO

Denne lille maskinen har reddet huden min under alt eksamensstresset og kviseutbruddene som kommer som et resultat av dette. Jeg kan ikke legge meg før jeg har renset huden min med Luna 2 fra FOREO og anbefaler absolutt alle å bruke den uansett hvilken hudtype man har.

Soothing Toning Lotion - Exuviance

Jeg skipper aldri toner og det har lenge vært en fast del av min nattrutine. Favoritt toneren er for tiden Exuviance sin Soothing toner som fjerner døde hudceller og gir deg en sunn hud. Ser virkelig gode resultater etter å ha brukt denne og om du liker å investere i gode produkter til huden din så bør du teste den ut.

Setting Spray - Urban Decay

Trenger jeg å si noe egentlig? Dette bildet sier mer enn tusen ord fordi det rett og slett ikke finnes en bedre setting spray enn Urban Decay sin All Nighter. Jeg prøvde å teste ut andre setting sprays i løpet av den siste perioden, men endre opp med å løpe til nærmeste Kicks for å kjøpe denne igjen.

xx, Anna .

Likes

Comments

Årets stjerneskudd
Årets stjerneskudd er det nye influencer-stjerneskuddet, og går til influenceren som med nyskapende innhold, originalitet og kvalitet har kommet inn som et friskt pust eller først ha blitt oppdaget for alvor under det seneste året.

Årets influencer: mote
Årets influencer innen mote er først ute med det siste, og er signert influenceren med en fingerspissfølelse for mote, trender og tendenser og som med sin unike stil også våger å skape egne trender.

Det er ikke lenge siden jeg startet å blogge, men samtidig er jeg så stolt over hvor langt jeg kommet med den per dags dato. Stolt over at jeg turte å starte med noe jeg lenge har tenkt på og at jeg har klart å vekke andres oppmerksomhet med ting jeg publiserer og skriver, med min stil og med mine meninger. Jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve så mye gjennom bloggen som jeg gjør i dag og trodde i hvert fall ikke at alt skulle skje så fort. På et år har jeg lært utrolig mye og opplevd ting jeg ikke hadde noen forventninger til og er noe jeg er evig takknemlig for.


I år vil jeg prøve meg på VIXEN influencer awards 2017. Hvis jeg har klart å inspirere deg, skrike ut på vegne av deg eller fått deg til smile hadde jeg satt utrolig stor pris på om du kunne nominert meg til "Årets stjerneskudd" eller "Årets influencer:mote".

Om du mener jeg fortjener å vinne kan du stemme på meg HER!
Det er mulig å stemme hver dag frem til 16.november

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION

-"En Caramel Macchiato, takk"
- "Enkel eller dobbel?"
-"Dobbel, med ekstra caramel"

En varm kopp kaffe er en mandagsmorgens bestevenn og var det jeg trengte i dag. De neste ukene gjelder det å holde fokus og hode kaldt. Det er kun skole som gjelder fremover og bøkene kan jeg ikke skyve vekk lenger. At the same time har jeg noen spennende eventer og samlinger som jeg skal prøve å rekke og som jeg lover å oppdatere dere med i løpet av uken.

Anyway, over til dagens antrekk! Under perioder som dette prøver jeg å holde det stilig, komfortabelt og ikke minst VARMT. I dag stjal jeg mammas rutete dressbukser og kombinerte de med noen sneakers, en svart genser og en lang kåpe. Her er dagens antrekk!

OUTFIT DETAILS

Trousers - H&M

Jacket - Bubbleroom

Bag - Mango

Belt - GUCCI

Sweater - GinaTricot

Sneakers - Nike

Likes

Comments

LIFESTYLE
Du vet det har vært en bra kveld når du er støl etter all dansingen dagen etter. Jeg inviterte noen venninner hjem til meg i går for å feire Halloween og det hele endte opp med å være en utrolig hyggelig og ikke minst morsom kveld. Jeg elsker hvor EXTRA jentene mine er!
Jeg arrangerte denne festen kun en uke før Halloween-helgen (som vanlig) og ble veldig spontant fra både min og mine venners side. Alle klarte likevel å få til en makeover og energinivået kunne ikke vært bedre. Jeg valgte å kle meg ut som Cleopatra og brukte kun ting jeg hadde hjemme! En slik spontan feiring smitter selvfølgelig over på antrekket, men jeg endte opp med å bli fornøyd med resultatet. Her er noen bildedryss fra gårsdagens feiring og hvis dere vil se videoer er det bare å sjekke ut min Instastory på @annarasmiaa!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

OUTFIT DETAILS

Cardigan - GinaTricot
Shoes - Puma Fenty by Rihanna
Jeans - H&M
Top - BikBok
Bag - Michael Kors

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Jeg er ganske så sikker på at dere har fått med dere mitt smykke-og tilbehør obsession. Som jeg tidligere har sagt synes jeg at det er gjennom accsessories vi kan gi antrekket et personlig preg med kun noen enkle steg og triks. Mitt nyeste innkjøp av tilbehør er noen bag-straps som man kan feste på alle veskene man har og er lite veske tips fra meg til dere! Hvor mange vesker har man ikke stående på hylla fordi man er lei de eller føler de er oppbrukt? Jeg følte seriøst jeg hadde to nye vesker etter å ha byttet ut strapsa på de og digget resultatet. De gikk fra å være enkle til å bli noen statement vesker og hvem elsker ikke det?

Merker som Louis Vuitton, Marc Jacobs og Fendi har noen utrolig kule straps. Om du vil ha en litt billigere løsning kan du få kjøpt noen på Accsessorize som er like fine og er der jeg kjøpte mine. Det jeg digget med de er at det er to ulike design på hver strap som betyr at jeg kan snu og matche de med mange andre vesker. Her er noen før-og etter bilder for å vise dere hvor stor endringskraft noe så lite som å bytte straps kan ha på en veske.

SIMPLE

STATEMENT

Likes

Comments

FASHION
Det finnes ingen regler når det kommer til mote og om du en dag er usikker på om du skal ta på deg favoritt blusen eller genseren, så stemmer jeg for begge! Bluser og gensere er en annen favoritt kombinasjon i høst. Ikke bare holder du ekstra godt på varmen, men det ser samtidig veldig stilig ut. Når jeg satte sammen dette antrekket gikk jeg for en fargerik bluse og tok en svart genser over som jeg knøt rundt livet. Jeg trakk også opp ermene på genseren for å fremheve mer av de fantastiske detaljene på blusen min. Begge disse plaggene er nye innkjøp og kan kombineres med mye annet. For å løfte opp antrekket måtte det selvfølgelig en knasj farge til. Min lille oransje veske var den perfekte løsningen og jeg kommer snart med et supert veske tips til dere, so stay tuned! Her er noen antrekksbilder så lenge.
OUTFIT DETAILS

Bag - Accessorize

Blouse - GinaTricot

Jacket - Zara

Sweater - GinaTricot

Sunglasses - CELINÉ

Trousers - Zara

Shoes - The Kript

Rings - Bjørklund

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION, LIFESTYLE
Alarmen ringte i flere timer denne morgenen. Slumre. Slumre igjen og enda en gang til. Kroppen er sliten, men tanken på at jeg har mye å gjøre er det eneste som fikk meg opp fra sengen. Jeg var allerede sen og hadde ikke råd til å tape mer tid. Jeg lever i en evig kamp mot klokken for tiden. Jeg prøver å balansere et liv med skole på fulltid, jobb og blogging og kjenner presset ekstra godt noen perioder. En del av meg synes jeg bør legge fra meg alt og kun fokusere på skole, men samtidig vil jeg ikke gi opp på det som faktisk gleder og inspirerer meg. Klokken har ikke vunnet helt enda, her er dagens outfit.
OUTFIT DETAILS

Hat - GinaTricot

Top - BikBok

Shoes - The Kript

Belt - Gucci

Jacket - Lace

Trousers - GinaTricot

For ikke så lenge siden spurte jeg de av dere som følger meg på Instagram om dere ville lese mer om mote eller livsstil på bloggen min. Det var veldig 50/50 og jeg ble litt overrasket over at det var så mange som ville få et litt større innblikk i min hverdag. Jeg skal derfor starte med å vise og skrive mer om dette på bloggen min og tenkte det hadde vært en god start med å dele noen av mine planer for uken med dere.
Mandag

Møte @lailan for å knipse noen outfitbilder.

Bloggplanlegging. Selv om jeg pleier å planlegge for bloggen på søndager ble dette utsatt til i dag, jeg må derfor sette meg ned å planlegge om hva jeg skal poste og sørge for at det blir innholdsrikt!

Det er utrolig lenge siden jeg har fått kvalitetstid med familien, så i dag skal jeg holde meg hjemme for å lage taco og kose meg med min lille familie.

Jeg slipper selvfølgelig ikke unna skolearbeid og må helt sikkert bli sittende igjen med dette litt senere på kvelden.

Tirsdag

Jobbe og deretter dra til skolen for å jobbe med eksamensoppgaven min. Jeg må i tillegg innom hovedbiblioteket for å finne pensum til oppgaven..

Onsdag

Møte en venninne en liten tur før jeg må løpe til et møte.

Kvelder blir her også tilbrakt på skolen for å lese. Denne onsdagen skal jeg faktisk ta et viktig valg for bachelorgraden min.. Jeg skal sette meg ned med hun jeg skal skrive bacheloroppgaven min med og vi skal bestemme oss for hvilket tema og bedrift vi skal skrive om. (Tiden har gått så fort omg)

Torsdag

Jobber tidlig.

Senere er jeg invitert til et Beauty Bar event som jeg gleder meg masse til.

Fredag 

Jobber tidlig og skal senere dra til skolen for å lese.

Lørdag

Kanskje den dagen jeg ser mest frem til denne uken. Hva er Halloween uten et Halloween-party?
Jeg har invitert noen venninner hjem til meg og skal virkelig nyte denne kvelden sammen!

Søndag

Planlegge for bloggen og lade opp batteriene.

Om jeg har energi tar jeg meg kanskje en tur til skolen for å lese enda litt til...

Likes

Comments

FASHION

I går gikk jeg for en casual-cool look med denim og leather i fokus. Jeg elsker denne kombinasjonen fordi det finnes utallige måter å style disse to sammen. Jeg gikk for noen mom jeans for å skape casual looken, stylet de med noen svarte høye boots for å sette et litt kulere streetstyle preg på hele antrekket og toppet det hele med gull detaljer.

Yesterday’s outfit was all about creating a casual and cool look with denim and leather pieces. I love this combination because you can style it in so many different ways. I went for some mom jeans to create the casual look, and styled them with black high heeled boots to give the outfit the cool street style vibe, and accessorizing it with gold details to give it the last touch.

OUTFIT DETAILS

Jeans - Gina Tricot

Jacket - ZARA

Top - BikBok

Shoes - PinkParis

Belt - Gucci

Likes

Comments

LIFESTYLE

Hey hey hey!

Som jeg fortalte dere skulle jeg på Dr.Martens event i dag! Jeg, Nada og Sommi stakk innom den kuleste butikken på Torggata for å få med oss høstens nyheter og kose oss med drikke og bra musikk. Det er virkelig en av de feteste butikkene jeg har vært borti i Oslo og du finner så mye fint der! Anbefaler alle å ta turen dit om du leter etter de perfekte skoene for litt kaldere dager. Resten av kvelden was all about catching up with my besties, burgers, good drinks and some ludo! Altså, vi elsker ludo og tar det spillet der for seriøst. Alt i alt en utrolig hyggelig kveld med bra mennesker. Oh and btw, kveldens antrekk kommer på bloggen imorgen! Her er bilder fra min torsdagskveld.

Hey hey hey!

As you already know, I was at the Dr.Martens event today. Nada, Sommi and I dropped by the coolest store in Torggata to catch up on this season's shoe trend as well as we enjoyed each others company with good music and drinks. I highly reccomend everyone to drop by this store, as they have so many shoes and bags! The rest of the night was all about catching up with my besties, burgers, good drinks and playing ludo. We love ludo and take this game way too seriously. At the end of the day, it was a great evening with great people. Oh and btw, pictures of today's outfit will be up on the blog tomorrow. Here are some pictures from my Thursday evening.

Mine favoritt jenter på jord.

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Hey there!

Hvis du liker Dr.Martens og sko generelt så har jeg en super nyhet til deg! Dr.Martens har endelig åpnet sin egen flagship butikk i Oslo og torsdag 19. Oktober klokken 19:00-20:30 har du muligheten til å være med på å feire dette. Eventer blir så mye morsommere når jeg får muligheten til å invitere dere også! Bli med på en innholdsrik shoppingkveld med god musikk, drinker og få 20% rabatt på høstens nyheter. Jeg og noen venninner er i hvert fall klare for torsdagen og jeg håper på å se noen av dere der.

For å melde deg på trenger du kun å sende en mail til: osa@nouw.com

Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30

Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

Jeg ble akkurat ferdig på jobb og er på vei til skolen for å lese litt. Jeg er i en utrolig hektisk periode og eksamenene mine nærmer seg. Jeg har allerede levert to deleksamener og forbereder meg på fire til. Det er derfor kvaliteten på bloggingen ikke har vært på topp, men håper dere har forståelse for dette ❤️ Gleder meg til koble litt av på Torsdagen!

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION, TIPS & INSPO

Hvis det er et tilbehør jeg har fått mye komplimenter for så er det denne hatten som har blitt et stor favoritt. Jeg har brukt den ofte i høst og får skikkelig Paris vibes av den. Jeg kan bruke den med hva som helst, er en livredder på dårlige hårdager og er fra GinaTricot, for alle som lurer på hvor jeg har kjøpt den. Et perfekt tilbehør som gi det lille ekstra til et hvilket som helst antrekket. 

xx, Anna .

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Hey babes!

Nå har jeg endelig opprettet en Tise bruker og lagt ut noen klær der! Jeg kommer til å oppdatere den ofte med tiden og selger kun ting jeg har brukt pent eller klær og sko som fortsatt er helt nye. Ta en titt på brukeren min @annarasmia <3

Likes

Comments