Mote / Outfit, Tips og inspirasjon

(I samarbeid med Junkyard)

Outfit details

Genserkjole - NELLY

Belte - GUCCI

Sneakers - HER

Veske - Mango

Når jeg har en så hektisk uke som dette er det viktig at jeg kan bevege meg som jeg vil i det jeg har på og ikke minst ha noen behagelige sko som støtter meg gjennom de lange dagene. Er det noe jeg elsker så er det å være komfortabel, men samtidig stylish og det skal faktisk ikke så mye til.

Her har jeg valgt å bruke en stor genserkjole med et belte rundt midjen for å gi det et mer feminint preg. Bare dette i seg selv endrer hele looken. Siden jeg gikk for et ensfarget antrekk slang jeg også på min favoritt veske som har gulldetaljer og ulike prints.

Dette beltet og den veska som er mine to favoritt statement smykker kan få et hvilket som helst antrekk til å se bra ut. Til og med når man har på en genserkjole og noen svarte sneakers. Disse skoene er de nyeste i sneakerfamilien min og du kan få kjøpt de HER . Jeg trengte noen svarte sko som passer med alt og er veldig fornøyd med dette kjøpet. De er utrolig behagelige og om du leter etter sko som passer til lange og slitsomme dager anbefaler jeg disse på det sterkeste!

Siden jeg elsker denne kombinasjonen tenkte jeg å komme med mine favoritt tips til hvordan man kan kle seg både komfortabelt og moteriktig.


TIPS TO STAY COMFORTABLE AND STYLISH
Sneakers

Kjøp noen behagelige, men kule sko. Et par som kan gå med alt, men som samtidig løfter opp hele antrekket. Det kan enten være et par sneakers som skiller seg ut med fargen eller formen. Kanskje noe metallic? eller noe med litt ekstra bling? Ingen regler her!


Stoff og tekstil

Kjøp plagg av behagelig stoff. Enten om det skal være en hettegenser eller en skjorte. Unngå veldig tettsittende plagg og kjøp de i store størrelser. På den måten kan man heller justere størrelsen ved hjelp av andre tilbehør om man ønsker det.


Tilbehør

Gå for enkle og behagelige plagg, men fokuser på smykker og andre tilbehør. Kjøp belter som du kan ha rundt livet, øredobber som er synlige og fargerike vesker som er enkle å drasse rundt med seg. Det er denne delen av et antrekk som er avgjørende. En hatt kanskje? Eller hva med å investere i noen kule solbriller som skiller seg ut litt?


Boyfriend jeans

Man bommer aldri når man går for jeans og det passer til alt og nesten alle anledninger. Ingenting er mer behagelig og stilig samtidig enn noen boyfriend jeans. Det er som å gå i en joggebukse, bare i et annet stoff.


Oversized sweaters 

Oversized sweaters går aldri ut av moten og man kan faktisk aldri ha nok av disse. Ingenting er diggere enn å slenge på en varm og stor strikket sweater med noen strømper. Så fint, behagelig og passer perfekt til høstværet!

(bilder fra WeHeartIt)

xx, Anna .

Likes

Comments

Lifestyle, Photos

God mandags morgen dere!

Å stå opp og vite at man er ukens blogger er en ubeskrivelig følelse. Dette er garantert den beste mandagen på lenge og jeg kickstarter uken med masse motivasjon og ideer.

Det er så fint å få noe tilbake for jobben man gjør og all tiden man setter av til bloggingen. Det er noe jeg setter utrolig stor pris på. Så tusen takk til NOUW og ikke minst mine lesere ♡ Dere er fantastiske!

Denne uken lover jeg å blogge hver dag tiltross for skolestart og jobb, men det er noe som gir meg glede i seg selv, så det skal nok gå bra. Jeg ble forresten intervjuet av NOUW og dere kan lese intervjuet HER! Jeg har så mye spennende og varierende å dele med dere denne uken og ser så frem til det, så det er bare å holde seg oppdatert ♡

Jeg ligger nå i senga og skriver til dere før jeg må hoppe opp for å nok en gang gjøre meg klar til skolestart igjen. Ferien er dessverre over for min del og jeg har nå kommet til det viktigste året innenfor studiene mine så langt. Siste året på Bachelor. De to siste studieårene har vært blod, svette og tårer, så jeg lurer virkelig på hva dette året skal by på. Det blir et år med internship og fag og jeg vil gjerne også dele den siden av livet mitt med dere. For selvom jeg elsker mote og sminke så drukner jeg også i bøker noen perioder.

et bilde sier mer enn tusen ord

Anyway, det kommer jo helt sikkert til å være mange av der som ikke har vært innom bloggen min før og jeg vil faktisk la dere bli litt bedre kjent meg gjennom noen bilder. Litt om hva jeg liker og hvordan stilen min er ♡

Håper dere får en super dag!

xx, Anna .

Likes

Comments

Mote / Outfit, Photos

I dag var jeg innom FUS OSLO arrangementet på Nydalen for å få et innblikk i kommende nyheter fra forskjellige merker. Det var runway show, make-up masterclasses og mange kule pop-up shops. Rett og slett et arrangement fylt med kreativitet, musikk, farger, make-up, sukker og mote. Her er noen bildedryss fra i dag ♡

girlpower
. . .
Todays Outfit
Outfit details

Kjole - MissGuided

Genser - BikBok (gammel)

Belte - Gucci

Veske - Accessorize

Sko - Public Desire

xx, Anna .

Likes

Comments

Lifestyle

Goood morgen!

Ja, jeg vet at klokken er litt over to, men så lenge jeg fortsatt har en messybun på hodet og nettop har startet med å spise frokosten min, så er det fortsatt morgen for meg.

Jeg elsker å lage frokost. Enten om det bare er til meg selv eller til flere mennesker. Jeg tror på at en god frokost kan gi en bra start på dagen, uansett hvordan humøret har bestemt seg for å være. Jeg synes det bare er en glede i seg selv å lage og en nytelse når man setter seg ned for å spise.


i love late mornings

Jeg er et alt eller ingenting menneske når det gjelder frokosten også. Enten så lager jeg en frokost med alt digg jeg kan tenke meg eller så skipper jeg den bare. Dette er en så dårlig egenskap fordi frokost er et av de viktigste måltidene, men jeg har virkelig ikke tid for en kjedelig frokost. Det er bare demotiverende i seg selv. Da drøyer jeg den heller litt til jeg får muligheten til å sette meg ned og nyte et godt måltid.

Jeg elsker mat, men er ikke en person som spiser så mye. Jeg blir fort mett og må ha noe spennende på tallerkenen hele tiden. Det må friste før jeg virkelig hopper i det. Ikke misforstå, jeg er null kresen på mat, men elsker små retter som ser fine ut og som smaker helt fantastisk. Da blir magen min fornøyd og det ble den i dag!

Jeg brukte morgenen på å svare på litt mail, planlegge den nye uken og gjøre meg litt klar til et spennende møte jeg skal ha i dag, med en god frokost, stor kopp te og favoritt magasinet mitt ved siden av meg. Helt perfekt.


Skal dere noe spennende i dag?

xx, Anna .

Likes

Comments

Mote / Outfit

(Inneholder annonselenker)

Puma er en favoritt og Rihanna er en annen og når begge bestemmer seg for å skape noe sammen så vet jeg nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg selv. Jeg elsket bokstavelig talt alt med FENTY kolleksjonen og har hamstret inn det jeg klarte.. Folk gikk jo helt berserk når kolleksjonen ble sluppet og det var ikke like enkelt å få tak i de ulike tingene og jeg skjønner virkelig hvorfor.

Uten om FENTY kolleksjonen må jeg si at jeg er veldig imponert over de nye sneakersene til PUMA. Jeg er en skikkelig sneakerhead og elsker å kjøpe sko som er spesielle og som kanskje er litt vanskelig å få tak i. Høsten er jo også på vei og jeg liker alltid å forberede klesskapet til en ny sesong (egentlig litt som en trøst for at sommeren snart er over). Junkyard er det perfekte stedet for både sneakers og streetstyle og favoritt innkjøpet var selvfølgelig derfra. Take a look!

Puma x Fenty
Sneakerhead

Altså hvor kul er ikke denne genseren?! Jeg elsker ermene på den og blondedetaljene rundt logoen. I tillegg er den sykt digg å ha på og passer perfekt til det kommende høstværet. Et par nye sneakers er heller aldri feil. Disse skoene har vært på ønskelista en stund og det er rett og slett de store lissene som stjal oppmerksomheten min. De passer med absolutt alt og skiller seg ut på sin egen måte. Det som er så fint med både genseren og skoene er at de passer alle. De er veldig basic, men samtidig er det ikke som resten av tingene man har liggende i skapet. Det er så greit å ha slike klær og sko liggende for dager man ønsker å skille seg ut litt.

Jeg er så glad for at jeg fikk tak i så sjeldne og spesielle plagg på Junkyard! Som sagt så har jeg lenge vært på jakt etter noen skatter fra FENTY og om du ønsker å gjøre det samme er det bare å kjappe seg før de blir utsolgt.

Genseren kan du få kjøpt HER og skoene HER !

xx, Anna .

Likes

Comments

Mote / Outfit

Jeg elsker søvn og elsker å ligge i senga i flere timer før jeg bestemmer meg for å starte dagen. Jeg tror kanskje det er det jeg elsker mest med ferie og spesielt søndager. Bare ligge der uten om å ha noe som tvinger meg til å sette på en alarm eller forlate puta mi, til jeg selv bestemmer meg for det.

I dag var en slik morgen og jeg sto ikke opp fra senga før 1-2 tiden. Man føler man nesten har kasta bort halve dagen, men jeg vet godt hvor mye jeg skal savne slike morgener når jeg er tilbake til skolebenken. Hadde det ikke vært for sola og finværet som har lagt seg over byen, hadde jeg lett blitt under dyna. Slik ble det heldigvis ikke og jeg er så glad for at sommeren forlater oss med enda litt mer solskinn. Jeg føler at høsten sakte men sikkert kommer mot oss og selvom jeg liker høsten er jeg veldig lei meg for at sommeren snart er over. Det er helt sykt å tenke på hvor fort denne sommeren har gått. Litt skremmende egentlig...

Jeg skal straks ut for å møte mine fine venninner for å nyte denne dagen sammen og tenkte å slenge på litt bilder fra dagens outfit ♡

Jeg har vært helt dilla på dette denimskjørtet denne sesongen! Jeg kjøpte det i fjor og brukte det ikke før denne sommeren. Vet ikke helt hvorfor jeg har latt den ligge i skapet ubrukt så lenge, men den kom til nytte nå. Den passer med alt og jeg elsker slike plagg.

xx, Anna .

Likes

Comments

Lifestyle, Photos
blessed.

Det er dager som i går som gjør meg ekstra takknemlig og som får meg til å innse hvor heldig og blessed jeg er. Alle mine favoritt mennesker var samlet under samme tak og vi fikk en måned senere feiret bursdagen min.

. . .

Good vibes only. Jeg tror det er det som beskriver kvelden på best mulig måte. Jeg var omringet av så mye kjærlighet, glede, musikk, dans og ikke minst fantastiske jenter. For ingenting er bedre enn å danse med sine venninner som om det var ingen som så på og synge som om vi trodde vi alle sammen var Adele. Det er sånn man vet at kvelden var bra. Jeg er utrolig takknemlig for dere alle sammen og tusen takk for at dere gjorde dagen uforglemmelig. Dere er gull.

make a wish
whats 9 + 10?
bobler bobler
xx, Anna .

Likes

Comments

Sminke og Skjønnhet , Tips og inspirasjon

(I samarbeid med LOCO)

Noe av det mest irriterende jeg vet om er å betale mye mer for en vare enn hva den egentlig koster og jeg går ofte rundt med en følelse av at jeg blir lurt av flere butikkjeder her i landet. Denne følelsen styrkes også når jeg er i utlandet og ser den store prisforskjellen. Hvorfor må jeg helt til utlandet for å hamstre inn kosmetikk av god kvalitet til lave priser? Lenge har jeg ventet på en løsning til dette og endelig har det skjedd noe på det norske markedet som gjør en stor forskjell.

Det har åpnet en ny butikkjede som heter LOCO hvor hele meningen deres er å selge kjente merkevarer til lave priser og tro meg, det gjør de virkelig. Da jeg for to dager siden stakk innom butikken på Metro senteret fikk jeg hakeslepp over prisene i forhold til merkene og jeg ble så glad for at noen endelig har valgt å gjøre noe med saken. 80% av sminken og nesten alt av skjønnhetsproduktene jeg bruker fikk jeg tak i der, bare mye billigere. Da jeg var der inne ble jeg både sjokkert over hvor mye de andre butikkjedene faktisk tar for disse produktene og samtidig takknemlig for at jeg nå fikk en annen løsning.

Jeg fant alt fra kjente til mindre kjente merkevarer på et sted og vil gjerne vise dere noen av mine favoritt produkter som jeg fikk tak i der og i tillegg vise dere forskjellen mellom Loco-pris og markedspris.


(Mobil: Dra ned ved prisene/under bildet for å se hele teksten)

Sensational mascara:

Loco-pris: 69,-

Markedspris: 149,-

Essie gel setter:

Loco-pris: 86,-

Markedspris: 139,-

Bahama mama bronzer:

Loco-pris: 155,-

Markedspris: 219,-

Mary-Lou Manizer highlighter:

Loco-pris: 180,-

Markedspris: 249,-

Nude tude eyeshadow palette:

Loco-pris: 310,-

Markedspris: 449,-

Meet matt(e) Trimony eyeshadow:

Loco-pris: 138,-

Markedspris: 419,-

L´oreal true match foundation:

Loco-pris: 119,-

Markedspris: 179,-


L´oreal true match concealer:

Loco-pris: 72,-

Markedspris: 109,-

Balm desert bronzer:

Loco-pris: 198,-

Markedspris: 249,-

REDKEN extreme shampoo:

Loco-pris: 158,-

Markedspris: 239,-

REDKEN extreme balsam:

Loco-pris: 176,-

Markedspris: 299,-

Dove deo-stick:

Loco-pris: 19,-

Markedspris: 49,-

Batiste dry-shampoo:

Loco-pris: 49,-

Markedspris: 79,-

. . . 

Det jeg likte mest med denne butikken er at det ALDRI er salg, men faste lave priser hele tiden. Nå slipper jeg for eksempel å vente på at det skal bli salg på andre nettsider eller butikker før jeg kjøper inn sminke og andre produkter jeg ofte bruker. Virkelig kosmetikk til usminkede priser!

Butikkene kan du finne på METRO og HORISONT senteret. Jeg vet også at de neste uke åpner på Stovner senteret. So stay tuned!

xx, Anna .

Likes

Comments

En blogg er ingenting utenom sine lesere.

For litt over et halvt år siden bestemte jeg å starte å blogge og jeg hadde aldri trodd at det skulle gå så bra som det gjør i dag. Det at jeg per dags dato er på topplisten på plattformen jeg blogger på er på grunn av dere og jeg vil rett og slett si tusen takk.

Det har ikke bare vært at folk har klikket seg inn på bloggen min, men jeg mottar hele tiden meldinger om hvor godt noen av dere liker det jeg deler og det varmer virkelig mitt hjerte. Meldinger jeg egentlig aldri trodde jeg skulle motta etter å ha startet denne bloggen og jeg blir utrolig rørt av hvor inspirerende mange av dere synes denne bloggen er. Ingenting er bedre enn å bestemme seg for å gjøre noe og deretter motta god respons. Dere har virkelig gitt meg en mestringsfølelse og en motivasjon til å blogge og ikke minst drive med det jeg liker mest. For selv om det bare er en ”blogg” så tenkte jeg mye på det før jeg valgte å flette det inn i min livsstil og når jeg fortalte mange rundt meg om det var det blanda tanker og meninger. Den dag i dag kan jeg i hvert fall si at jeg ikke angrer på valget og det er bare dere jeg har å takke.

Jeg ser virkelig frem til å dele mer med dere, på godt og vondt. Mine bra dager og mine dårlige. Mine problemer og mine gleder. Rett og slett mitt liv upyntet.

Takk til deg.

xx, Anna .

Likes

Comments

Lifestyle, Photos

Er det noen jeg kan ta en harrytur til Sverige med, så er det disse jentene. Jeg kommer hjem med hes stemme, bustete hår og det hele er egentlig en fest fra start til slutt. En AUX kabel og en bil er det eneste vi trenger, hahah.

Det beste man kan gjøre på en søndag er å ta en liten roadtrip og det var det vi bestemte oss for å gjøre i dag. Må si vi kom hjem med litt mer enn forventet tho.. Tenker uansett bare å slenge på litt bildedryss fra min dag fordi jeg ønsket å dele mer med dere fra hverdagene mine ♡

. . .
Sweeden
Girls, girls, girls . . .
roadtrip
<3 
Sugar sugar
I love them .
xx, Anna .

Likes

Comments

Outfit details

Jeans - BikBok

Belt - GUCCI

Sunglasses - Celiné

Shirt - Zara

Shoes - Suprega

Bag - Michael Kors

xx, Anna .

Likes

Comments

Da var første dag på jobb unnagjort og jeg sitter igjen med mange tanker, ideer og følelser. Dette er virkelig en ny start og ikke minst en stor mulighet og jeg er både nervøs, glad, spent og motivert på en gang.. Det er svært annerledes enn det jeg tidligere har jobbet med og jeg ser veldig frem til å lære og ikke minst utvikle meg selv på den fronten!

. . .

Etter jobb måtte jeg løpe hjem for å hente en gave til Nora og deretter løpe ut igjen. Nora er bestevenninnen min og hadde bursdag i dag og jeg ville så gjerne overraske henne selv om hun drukner i eksamensbøker for tiden. Det viktigste var at vi fikk litt tid sammen og samtidig få henne til å "koble av" litt. Alltid like godt å være med Nora ❤️ Vi koste oss til tross for at det var en kort tur.

less is more ...

Ooog bare se på den nye kjolen jeg har kjøpt meg. Den er utrolig enkel, med små detaljer som gjør den så elegant. Elsket hvordan beltet gjorde den enda finere. Jeg lever for slike "basic" plagg som fortsatt klarer å skille seg ut.

Black, white & gold
Stripes
Outfit details

Kjole - Zara

Belte - GUCCI

Pumps - Moods Of Norway

xx, Anna .

Likes

Comments

I dag var jeg bestemt på å starte dagen tidlig. I det siste har jeg ikke orket å få meg opp fra senga før to tiden og jeg har følt meg så slapp, så det måtte absolutt gjøres noe med saken. Dette er siste dagen med ordentlig ferie før jeg starter på jobb igjen imorgen og brukte morgenen til å spasere rundt i løkkas gater med fineste Lailan. Var utrolig digg å sitte i sola og nyte en god smoothie, og når to bloggere møtes blir det selvfølgelig en del bilder også.


Gray x Metallic

Jeg har levd i løse bukser denne sommeren og tror ikke det blir like enkelt å gå tilbake til jeans. Jeg gikk for et helt grått antrekk, men en metallic veske. Det er den nye vesken jeg har kjøpt og er garantert en ny favoritt. Enkel, men samtidig synlig.

Anyway, her er dagens outfit!

Oslo, du er så fin ...
Outfit details

Bukse - Zara

Genser - BikBok (klippet selv)

Sko - Superga

Veske - Zara

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med et par ting før jeg løper ned mot byen igjen for å møte Elisar. Vi skal hjem til henne og lage en god middag sammen og senere møte flere venner. Blir utrolig koselig ❤️ Håper dere får en fin dag videre!

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

Hello beauties!

Nå er det egentlig en stund siden jeg har skrevet noe særlig om sminke og andre skincare produkter og synes det er på tide. Jeg har snart testet ut et produkt i tre måneder for å kunne gi dere en skikkelig review. Tre måneder er en gyllen regel og jeg bruker alltid denne tidsperioden godt før jeg virkelig dømmer et produkt.

Produktet jeg vil snakke om er faktisk et lite såpestykke fra Dove som heter Beauty Cream Bar. Jeg hørte om den og om hvor god den var for ikke så lenge siden og tenkte jeg ville teste det ut selv. Denne såpen brukte jeg for å fjerne sminken på kveldstid og for å vaske ansiktet på morgenen. Rett og slett som en skincare rutine for både morgen og kveld, og jeg må si at jeg er svært overrasket over hvor god den er. Den har etterlatt huden min myk, ren og fungerer superbra som en sminkefjerner.

Hovedgrunnen til hvorfor jeg ville prøve den var fordi jeg hørte at den var effektiv mot uren hud og kviser, fordi den var med på å tørke ut kvisene slik at de forsvant mye raskere.. Noe som stemmer. Jeg undervurderte såpen veldig før jeg startet å bruke den, men den har nå blitt mitt nye favoritt hudpleieprodukt. Funker som bare det! Give it a try ❤️

Skincare

Som sagt så likte jeg den godt som en sminkefjerner, men om man har på et tykt lag med mascara eller litt mer sminke enn vanlig, så må man ta rundt to eller tre runder med såpe og vann. Den eneste "ulempen" med såpen er altså at den ikke er like effektiv, men personlig syntes jeg den ga mye bedre langsiktig resultat på huden enn andre sminkefjernere.

xx, Anna .

Likes

Comments

Rommet mitt er mitt lille studio og jeg tilbringer så mye tid her. De fleste bildene jeg poster på instagram er tatt her inne og jeg får faktisk en del spørsmål om det. Hvor de ulike tingene er fra osv... Rommet mitt er ganske lite og mange av dere tror kanskje at det er litt større enn hva det faktisk er. Grunnen til hvorfor det ser litt stort ut er fordi jeg har en del store speil som dekker det meste av veggene mine. Det er hvitt, grått og beige. Ikke så veldig fargerikt, men det er slik jeg liker at soverommet skal være. Ellers er det veldig jentete og det første du ser når du kommer inn døra er sminke, sko og vesker...

. . .

Jeg synes soverom er ganske personlig, men siden jeg tar de fleste bildene mine her så kan jeg like godt dele resten med dere. Jeg vet at venninnene mine elsker rommet mitt og har selv knipsa en del bilder her og håper noen av dere kanskje får litt inspo <3 Små soverom må ikke undervurderes og kan alltid gjøres noe med.

Alt av hyller, skrivebord og stol er fra IKEA

Rammene og bildene som står på skrivebordet mitt er fra Desenio

My fav corner

Sminkeskuffene og hyllene er fra Blivakker

Jeg har en hel vegg som er dekket av grått slangeskinn.. Jeg hater slanger av hele mitt hjerte, men syntes denne tapeten var så kul og elsket hvordan den endret hele rommet. Garantert et valg jeg ikke angrer på.

Det var egentlig alt! Nå fikk dere et innblikk i min lille boble og kanskje ble dere også litt mer kjent med meg.

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

Hallo <3

I dag stakk jeg, Sevval og Sommi innom byen en tur. Jeg skulle se om jeg kunne finne noe bursdagsantrekk for feiringen min snart, men endte opp med å kjøpe alt annet utenom enn det (typisk)... Jeg fikk kjøpt en sykt kul veske da, så det er jeg fornøyd med. Etter en lang shoppingtur endte vi opp på Dominos som har åpnet rett ved siden av meg. Vet ikke helt om jeg skal smile eller gråte for at det har skjedd, men selvkontrollen må ihvertfall på plass... Nå sitter vi på balkongen til Sevval og nyter den fine utsikten og jeg tenkte egentlig å bare stikke innom for å oppdatere dere litt. Det er ikke alltid jeg skriver om hverdagene mine og tenker derfor å starte med det. Jeg vet at noen av dere synes det hadde vært gøy (selv om jeg ikke har et så spennende liv haha).

Jeg fikk også knipset noen bilder av dagens outfit! Det ble et like så forvirret antrekk som det norske været. Jeg prøver uansett å holde på summerviben så godt jeg kan...

Outfit details

Denim skirt - Gina Tricot

Genser - BikBok

Belte - Gucci

Veske - Mango

Sko - Superga

Vi skal sette på bra film og kose oss sammen resten av kvelden. Det er slik jeg foretrekker lørdagene mine for tiden.

Håper dere får en god helg!

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

Det er snart en ny uke og en ny måned. Det er trist å tenke på at favoritt måneden min snart er ferdig og at rutiner sakte men sikkert løper mot meg. Jeg signerte kontrakt med den nye jobben for noen dager siden og starter allerede neste uke. Det er faktisk noe jeg gleder meg til. Blir spennende å jobbe med noe nytt og mer studierelevant. Skolen starter ikke før om en måned og det er herlig i seg selv. Jeg trodde vi hadde mye tidligere skolestart, så det blir enda mer sommerferie og skolefri. Det er også rart å tenke på at jeg kun har igjen 1 år før jeg er ferdig med bachelorgraden min. Det har gått så utrolig fort og jeg gleder meg til å bli ferdig med siste innspurt.

. . .

Dagen startet rett og slett med å samle litt tanker og fylle noen tomme ruter i kalenderen min. Det er alltid greit å planlegge for neste periode og få en oversikt over hva som skal skje og hva man vil gjøre. Og all den planleggingen blir selvfølgelig bedre med en god lunsj.

Goodbye July . . .

Håper dere alle sammen får en super dag!

Xoxo, Anna . 

Likes

Comments

(sponset)

Hei igjen!

Jeg skal straks ut for å møte jentene og tenkte jeg skulle poste noen bilder av dagens outfit. Jeg har fått en ny jakke fra bubbleroom og jeg bare elsker den. I tillegg passer den perfekt til dette grå været som har lagt seg over Oslo..

Og btw, det er nå salg på denne jakken og du kan få kjøpt den HER. Jeg elsker at man kan justere på midjestørrelsen og digger gulldetaljene, men nå må jeg faktisk løpe for Sommi venter nede! Vi vet ikke helt hva vi skal, men det finner vi ut av og kanskje kommer det noen bilder på bloggen imorgen ♡

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

helluuu!

Om jeg fikk en krone for hver gang noen spør om hvor jeg har fikset neglene mine så hadde jeg vært rik.

Lange og freshe negler har lenge vært en trend og de fleste jenter går med et fint sett med negler for tiden. Jeg har naturlige negler og har aldri fikset de hos noen før. Enten så er det genene mine som har gitt meg så sterke negler eller så er det jeg som steller og passer godt på de (tror faktisk det er begge, for mamma har amazing negler). Det morsomme er at jeg under ungdomstiden min pleide å bite neglene mine og de så seriøst ikke ut. Jeg sluttet med det da jeg leste en artikkel om at det er renere å sleike et dosete på et offentlig toalett enn å bite neglene sine. Jeg vet ikke om det er sant, men det var det eneste som skulle til for at jeg skulle stoppe og jeg hadde prøvd alt fra ekle salver til alt annet man kunne få på apoteket. Så i dag sitter jeg her og er veldig fornøyd med neglene mine og vil derfor dele noen tips med dere.

My natural nails

Det er ikke så mange steps som skal til for å få lange, fine og sterke negler, men tålmodighet må du ha.

1. Alltid neglelakk

Når du først og fremst bestemmer deg for å spare til lange negler må du aldri la de være uten noe form for neglelakk (ihvetfall hvis du har svake negler). Selv om neglelakk kan føre til misfarging er det samtidig med på å gjøre neglen "sterkere" og redusere sjansen for å faktisk brekke de. Grunnen til dette er fordi man setter på et eller flere lag over og neglen vil da tåle mer.

2. Neglfiler

Ha alltid med deg en neglfil i tilfelle du skulle få noen riper på siden av en negl (du vet når den begynner å sette seg fast i klærne dine?) Det er også veldig greit å regelmessig file de LITT på sidene noen ganger i uken for å holde på en jevn kant og overflate. På den måten kan du fort kvitte deg med små ting som kan utvikle seg til større neglproblemer.

3. Base coat

NEVER SKIP THIS STEP! Noe av det aller viktigste er å bruke en god base coat under neglelakken. Dette er en lakk som beskytter neglen for misfarging, styrker neglene, får fargen til å vare lengere og om du kjøper en god base coat med vitaminer kan den hjelpe deg med å få lange negler på kortere tid.

Jeg bruker og anbefaler NAILSINC sin SUPERFOOD base coat. Jeg har brukt den i en lang periode og er veldig fornøyd med den. 

4. Top coat

Dette steget har ikke så mye med neglstyrking å gjøre, men er en veldig viktig del for meg. Jeg elsker at negler skinner og har en blank overflate og bruker ESSIE sin GEL SETTER for å oppnå det perfekte resultatet. Dette er en top coat som kan brukes over hvilken som helst neglelakk. "Ulempen" med denne er at den er ganske tykk og kan bruke litt tid på å tørke, men den er helt verdt det. (Og nei, du trenger ikke en lampe for denne)

nailhack

Hvorfor jeg velger å skrive om dette i dag er fordi noe av det verste jeg vet om har skjedd (luksusproblem + høres ut som barbie), MEN neglen min har fått en sprekk på siden og skal snart si farvel. På den positive siden har jeg en nailhack som jeg har brukt i så mange år og som alltid funker (til neglen ikke vil samarbeide mer).

FOR, selv om du har en liten sprekk på siden trenger du ikke klippe av neglen helt enda. Det er et lite triks som faktisk får neglen til å holde ut litt mer og du trenger kun:

1. En te-pose

2. Base- eller top coat

3.En liten saks

4. En pinsett


DETTE GJØR DU:

1. klipp te-posen og kast innholdet.
Posen skal brukes som et lite lag som skal settes over sprekken. Det som er så fint med den er at den er så tynn, men samtidig beskyttende.

2. Deretter klipper du enda en liten bit av posen slik som dette:

4. Etter å ha klippet en liten bit som dekker sprekken tar du enten base- eller top coat på neglen. Dette gjør man for at papirbiten skal lime seg fast. Bruk deretter en pinsett for å plassere og justere biten, slik som dette:

5. Til slutt tar du enda et lag med base- eller top coat over, for at alt skal lime seg sammen og for at biten ikke skal være synlig gjennom neglelakken med farge og resultatet vil bli slik:

extraaaaa

Ja, man kan være litt extra med negler også. Jeg valgte å gå for en nøytral nude farge og synes det da blir fint å sette på litt bling bling. Jeg har kjøpt to små krukker med strass. Den ene er fra Ebay og den andre er fra H&M, og med deres hjelp så neglene mine tilslutt slik ut:

Du trenger kun strass, superlim og en spiss gjenstand

Du trenger kun en liten dråpe med superlim på neglen for så å plassere steinen over, og litt lim på den spisse gjenstanden for å kunne plukke opp steinen. Så enkelt og greit!


Håper dette kan være nyttig for noen av dere,

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

En bok, en liten verden, min egen boble av inspirasjon

De siste dagene har vært fylt med moteblad, papirbiter, lim, glitter og Meek Mill sitt nye album i bakgrunnen. Jeg er i en kreativ fase for tiden hvor jeg er så åpen for å bli inspirert og ikke minst lære mer om ting jeg virkelig brenner for. Etter at jeg kom tilbake fra ferie har jeg brukt store deler av dagene mine på å lese i motebøker og samle alt som inspirerer meg på et sted. Jeg kjøpte en stor hvit skrivebok som jeg fyller inn med ting jeg klipper ut fra magasiner og tekst fra bøker som inspirerer og motiverer meg. Tidsfordriv og terapi i seg selv.

My inspiration
Cut it!
Christian Dior
The fashion book
My fav fashion books

Dette er tre favoritter som jeg anbefaler alle moteinteresserte å ha. Et must!

The fashion book

The little dictionary of fashion - Christian Dior

100 ideas that changed street style - John Sims

Ønsker dere alle en fin dag videre ♡

Xoxo, Anna .

Likes

Comments

NEW POSTS