FASHION

I går gikk jeg for en casual-cool look med denim og leather i fokus. Jeg elsker denne kombinasjonen fordi det finnes utallige måter å style disse to sammen. Jeg gikk for noen mom jeans for å skape casual looken, stylet de med noen svarte høye boots for å sette et litt kulere streetstyle preg på hele antrekket og toppet det hele med gull detaljer.

Yesterday’s outfit was all about creating a casual and cool look with denim and leather pieces. I love this combination because you can style it in so many different ways. I went for some mom jeans to create the casual look, and styled them with black high heeled boots to give the outfit the cool street style vibe, and accessorizing it with gold details to give it the last touch.

OUTFIT DETAILS

Jeans - Gina Tricot

Jacket - ZARA

Top - BikBok

Shoes - PinkParis

Belt - Gucci

Likes

Comments

LIFESTYLE

Hey hey hey!

Som jeg fortalte dere skulle jeg på Dr.Martens event i dag! Jeg, Nada og Sommi stakk innom den kuleste butikken på Torggata for å få med oss høstens nyheter og kose oss med drikke og bra musikk. Det er virkelig en av de feteste butikkene jeg har vært borti i Oslo og du finner så mye fint der! Anbefaler alle å ta turen dit om du leter etter de perfekte skoene for litt kaldere dager. Resten av kvelden was all about catching up with my besties, burgers, good drinks and some ludo! Altså, vi elsker ludo og tar det spillet der for seriøst. Alt i alt en utrolig hyggelig kveld med bra mennesker. Oh and btw, kveldens antrekk kommer på bloggen imorgen! Her er bilder fra min torsdagskveld.

Hey hey hey!

As you already know, I was at the Dr.Martens event today. Nada, Sommi and I dropped by the coolest store in Torggata to catch up on this season's shoe trend as well as we enjoyed each others company with good music and drinks. I highly reccomend everyone to drop by this store, as they have so many shoes and bags! The rest of the night was all about catching up with my besties, burgers, good drinks and playing ludo. We love ludo and take this game way too seriously. At the end of the day, it was a great evening with great people. Oh and btw, pictures of today's outfit will be up on the blog tomorrow. Here are some pictures from my Thursday evening.

Mine favoritt jenter på jord.

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Hey there!

Hvis du liker Dr.Martens og sko generelt så har jeg en super nyhet til deg! Dr.Martens har endelig åpnet sin egen flagship butikk i Oslo og torsdag 19. Oktober klokken 19:00-20:30 har du muligheten til å være med på å feire dette. Eventer blir så mye morsommere når jeg får muligheten til å invitere dere også! Bli med på en innholdsrik shoppingkveld med god musikk, drinker og få 20% rabatt på høstens nyheter. Jeg og noen venninner er i hvert fall klare for torsdagen og jeg håper på å se noen av dere der.

For å melde deg på trenger du kun å sende en mail til: osa@nouw.com

Torsdag 19. Oktober // kl. 19:00-20:30

Oslo, Torggata 23

OBS: 18 års aldersgrense!

Jeg ble akkurat ferdig på jobb og er på vei til skolen for å lese litt. Jeg er i en utrolig hektisk periode og eksamenene mine nærmer seg. Jeg har allerede levert to deleksamener og forbereder meg på fire til. Det er derfor kvaliteten på bloggingen ikke har vært på topp, men håper dere har forståelse for dette ❤️ Gleder meg til koble litt av på Torsdagen!

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION, TIPS & INSPO

Hvis det er et tilbehør jeg har fått mye komplimenter for så er det denne hatten som har blitt et stor favoritt. Jeg har brukt den ofte i høst og får skikkelig Paris vibes av den. Jeg kan bruke den med hva som helst, er en livredder på dårlige hårdager og er fra GinaTricot, for alle som lurer på hvor jeg har kjøpt den. Et perfekt tilbehør som gi det lille ekstra til et hvilket som helst antrekket. 

xx, Anna .

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Hey babes!

Nå har jeg endelig opprettet en Tise bruker og lagt ut noen klær der! Jeg kommer til å oppdatere den ofte med tiden og selger kun ting jeg har brukt pent eller klær og sko som fortsatt er helt nye. Ta en titt på brukeren min @annarasmia <3

Likes

Comments

FASHION, LIFESTYLE

Dagen i dag kan jeg beskrive med et ord; KALD. Jeg ville gråte da jeg gikk nedover Karl Johan etter jobb, sammen med @lailan i dag. Det føltes som vi hoppet direkte til vinteren og minusgrader. Det er ikke lenge til jeg tar frem vinterjakken foråsirresånn. På den positive siden pynter høsten omgivelsene med de fineste fargene og man kan ikke gå forbi uten å knipse noen bilder. Her er dagens outfit!

OUTFIT DEAILS

Sweater - H&M

Bag - Day Birger Et Mikkelsen

Trousers - ZARA

Platforms - Public Desire

Jacket - MissGuided

_____________________________________________________

Jeg sa jeg skulle bli «sunn», men er nå med jentene hvor vi alle sitter med en Bislett kebab i hånda. Vi utsetter det ene målet der litt, hehe. Vi skal straks sette på en film og nyte litt kvalitetstid sammen.

Likes

Comments

TIPS & INSPO

På torsdag nevnte jeg at jeg skulle på et spennende møte og jeg kan nå fortelle dere at jeg er en av ambassadørene for den internasjonale musikk festivalen OSLO WORLD med Beirut & Beyond som hovedprosjekt. Det er en stor ære å få være med på et så fantastisk, spennende og ikke minst viktig arrangement.

Beirut & Beyond skiller seg ut fra alle andre festivaler. Det er et sted hvor mote, dans, musikk, samtaler og design samles. En festival som gir deg et innblikk i hvordan Midtøsten egentlig er. For mitt Beirut er ikke i nærheten av det media ønsker å definere det som.

Mitt Beirut er ikke kun en krigssone fylt med lyden av bomber. Det er et sted hvor musikk, kunst og mote blomstrer. Et sted som gir meg inspirasjon på alle mulige måter og et sted som er mitt hjem. Beirut er et sted hvor mine røtter er plantet og en hovedstad som aldri slutter å imponere. En liten hovedstad som tilbyr så mye forskjellig til oss alle.

Det var perfect timing at jeg i dag fikk en melding av en venninne som er i Libanon. ”Girl lebanon er fancy as fuck. Jeg fikk sjokk” sto det, og det sjokkerer meg ikke at hun selv var sjokkert. For alle som reiser ned til Libanon får et helt annet bilde når de kommer hjem igjen. Det media-skapte bildet av Beirut blir visket ut og et nytt bilde dannes og er akkurat det vi ønsker å skape gjennom Beirut & Beyond. Det skal være et arrangement som viser deg det virkelige Beirut og som gir deg en reiseopplevelse selv om du fortsatt befinner deg i Oslo.

Torsdag 2. november tar Oslo World med seg Beirut & Beyond til Sentralen og fyller bygget med musikk, dans, samtaler og design fra Midtøsten. I tillegg til opplevelser, pop up og konserter med Love & Revenge, Kinematik, The Great Departed og Yasmine Hamdan, kommer Assaad Awad til Beirut & Beyond. Den verdenskjente designeren, som har lagd klær og smykker til store navn som Madonna og Lady Gaga, samt motehus som Balenciaga og Mugler vil lage noe helt spesielt til årets Oslo World.

Det er en gyllen mulighet til å oppleve en liten del av Beirut som er mitt favorittsted i verden. Beirut the fighter, Beirut the survivor, Beirut full of contradictions, Beirut the conservative, Beirut the sexy, Beirut..fancy as fuck. For det er virkelig ”fancy as fuck” og noe du ikke vil gå glipp av.

Jeg kommer selvfølgelig med mer updates etter hvert, men ville så gjerne dele denne nyheten med dere nå og håper det er noe du vurderer å være med på. Ikke velg å bli kjent med verden kun gjennom medias overskrifter og bilder, for det finnes alltid to sider av en sak og i dette tilfellet er den siden vi velger å fremheve, den beste.


Billetter er allerede ute og du kan få kjøpt de HER!

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION, LIFESTYLE

Det beste man kan feire er kjærligheten og i går var det Jessica og Aza sin tur. En utrolig bra forlovelsesfest med like så bra stemning og mennesker. Det var liv fra start til slutt og de av dere som følger meg på Instagram fikk en liten smakebit der! Jeg elsker alt som minner meg på hjemlandet mitt og det var noe denne festen gjorde. Gratulerer så mye til Jessy og Aza og tusen takk for en super kveld.

Her er litt bildedryss fra gårsdagens fest og antrekk.

Yesterdays outfit

Kjole - MissGuided

Veske - Gina Tricot

Sko - Nelly

Alt er love

Nå skal jeg straks ut med familien for å nyte denne solrike lørdagen sammen før jeg videre møter noen venner. Blir lykkelig når jeg ser sola skinne og jeg må virkelig utnytte meg av det før de mørke dagene kommer.

Håper dere får en fantastisk lørdag!

xx, Anna .

Likes

Comments

TIPS & INSPO

Musikk er mer enn viktig for meg og Beatsa mine er klistra til ørene mine 80% av tiden.

Musikksmaken min er like variert som stilen min. Jeg hører ikke på en spesifikk sjanger eller kun på engelsk musikk og jeg tenkte derfor det hadde vært litt gøy å dele litt av spillelisten min med dere. Med en så variert liste kan sikker mange av dere finne noen dere liker. Alle har dager man er helt lei av sangene i spillelista si og det er alltid greit med en liten oppdatering.


Her er noen nye og gamle sanger som har vært på repeat de siste dagene.

FAVORITE SONGS ATM...

Ma jolie – Jul
Gave Em Hope – Meek Mill
Dommini – Muslim
Bi Chwiya – Lefa
Superpower – Beyonce
Comportement – Aya Nakamura
Denne Dunya – Gee Dixon
DA -PNL
Samira – Scridge
Pills & Automobiles – Chris Brown
21 Questions – 50 Cent
Shotgun – Gallant
Kbhavana – Sivas
Vi er perfekt men verden er ikke det – Astrid S
Souleyma – Soapkills

Likes

Comments

Selv om jeg allerede savner sol og varme er det godt å kunne bruke digge og store gensere igjen. Det er skikkelig sweater weather ute og det er så mange måter man kan burke disse genserne på. Min favoritt kombinasjon er garantert med boyfriend jeans som gjør det hele komfortabelt og stilig samtidig. Grått, behagelig, sølv og metallic er en god beskrivelse av dagens antrekk.

Even though I am missing summer already, it is good to be able to wear my big sweaters again and there are so many ways to wear them! My favorite combination has to be with a pair of boyfriend jeans which makes it so comfy and stylish at the same time. Gray, comfy, silver and metallic describes today’s outfit perfectly.

OUTFIT DETAILS

Jeans - H&M

Sneakers - Adidas

Bag, jacket & sweater - ZARA

Belt - BikBok

-
Senere i dag skal jeg på et spennende møte som jeg gleder meg å dele mer av med dere. Noe litt annerledes og nytt.

Later today, I am having an exciting meeting, which I am looking forward to be sharing more about with you guys. Something a little different and new.

Likes

Comments

FOOD

God morgen!

Som jeg tidligere har skrevet så fungerer jeg ikke uten en god frokost og den må være digg for at jeg i det hele tatt skal gidde å spise den. Jeg har vært dilla på cottage cheese i det siste og har spist det nesten hver morgen. Det er utrolig sunt og man kan gjøre så mye forskjellig med det. Jeg tenkte jeg derfor ville dele min favoritt frokost for tiden. Den er sunn, god og gir deg den kick-starten du trenger hver morgen.

Du trenger:

Cottage cheese

Honning

1 Banan

1 Avokado

Valnøtter

1

Start å blande så mye cottage cheese du vil ha med litt honning

2

Kutt bananen og avokadoen i små biter og ta frem så mye valnøtter du ønsker å ha med

3

Legg de over cottage cheesen and enjoooy. Så enkelt og så godt!

Derfor er denne frokosten utrolig sunn:

cottage cheese er en god kilde til protein som er viktig for musklene våres, inneholder masse kalsium og veldig lite fett.

Honning er ikke bare søtt og godt, men inneholder også helsebringende stoffer som vi har godt nytte av! Den fungerer også som en energi-booster og er derfor perfekt å starte dagen med.

Avokado er en vitamin bombe i seg selv. Blant annet er den grønne herligheten rik på kalium og B-, E-, K-, A- og C-vitaminer!

Banan inneholder viktige næringsstoffer! Det er i tillegg rikt på mineraler, fiber og får deg i godt humør!

Valnøtter inneholder blant annet polyphenoler som kan beskytte oss mot kreft, umettet fett og omega 3-fettsyrer som forebygger hjerte- og karsykdommer. De er også rike på mineralet magnesium, som både styrker immunforsvaret og beinstrukturen.

Likes

Comments

FASHION
OUTFIT DETAILS

Jeans - Gina Tricot

Belt - GUCCI

Jewelry - Bjørklund

Watch - Michael Kors

Blouse - Gina Tricot

Pumps - Moods Of Norway

Likes

Comments

MAKE-UP & BEAUTY

(I samarbeid med ELF cosmetics)

Hallo!

Jeg har vært så heldig med å få være en av de første i Norge som tester ELF sine nye hudpleieprodukter. Jeg er jo en stor fan av å teste produkter og er stadig på jakt etter nye som kan bli en del av min store favorittsamling, så det at jeg er den først norske bloggeren som får testet disse gjør meg veldig gira.

Dette er en serie som i hovedsak skal gi mye fuktighet og etterlater huden frisk og glødende. Det passer perfekt med en slik serie nå på grunn av været som blir kaldere og kaldere og det er veldig viktig at vi tilpasser hudpleieproduktene våres etter hvilke behov huden har. La oss ta en nærmere titt på disse produktene.

Dette er kanskje en av de mest effektive sminkefjernerne jeg har prøvd og den fjerner alt av hud-, leppe- og øyesminke på kun noen få sekunder. Den inneholder arganolje, rosevann, seed oils og vitamin C som er en gave til huden. 

Over til nattkremen! Denne fungerer som en dyptpleiende nattmaske som skal gi huden mye fuktighet og fungerer veldig godt til tørr hud. Den inneholder Aloe Vera, vitamin E og jojoba.

Denne Bubble masken er favoritten i serien. Jeg har sett så mange folk på Youtube som tester disse og endelig fikk jeg muligheten til å gjøre det samme! Hele prosessen med denne masken er gøy. Alt fra pakningen, hvordan den blåser seg opp og resultatet var noe jeg likte veldig godt.

Det er alltid viktig å gi fuktighet til huden før man setter på sminke og ved hjelp av denne primer misten får du gjort den jobben på en veldig effektiv måte. Jeg brukte den i tillegg til fuktighetskremen min og hadde den i veska for å friske opp huden i løpet av dagen.

-

Denne serien kom ut i dag og du kan få kjøpt de hos WWW.ELFCOSMETICS.NO

Likes

Comments

FASHION

Hey there!

Jeg må aller først beklage for en litt dårlig oppdatering, men jeg måtte levere en eksamen på fredag som tok alt av oppmerksomhet og tid jeg hadde. På den positive siden er helgen her og jeg skal bruke den godt på å samle opp energi igjen. Jeg har kjøpt inn utrolig mye fint til høsten og gleder meg til å dele dette med dere fremover. Fargerike bluser, kule jakker, store gensere og denim er på motelisten min denne sesongen som gjør det til en fryd å style antrekket hver morgen.

Idag gikk jeg for et helt svart antrekk og fokuserte heller på smykkene. Disse røde brillene er fortsatt en stor favoritt og jeg digger hvor kule de er. Jakken jeg har på en et av de nyeste innkjøpene denne høsten og er akkurat den biker jakken jeg trengte i livet mitt. Hvis jeg måtte velge å bruke et antrekk for resten av livet så hadde det vært dagens.

Hey there!

First of all, I want to apology for the bad update on this blog lately. I had an exam this Friday which took all of my time and attention. My main focus this weekend is all about relaxing and getting my energy back. This fall I have shopped till I dropped and have so much to share with you guys. Colorful blouses, cool jackets, big sweaters and denim are on my fashion list this season which makes it fun to style my outfit every morning.

I went for a black outfit today and wanted to focus more on the accessories. These red sunglasses are still a big favorite and I love how cool they are. The jacket I am wearing is one of the newest in the closet and is exactly the biker jacket I needed in my life. If I had to wear the same outfit for the rest of my life, it would definitely be todays outfit.

OUTFIT DETAILS

Biker Jacket - ZARA

Skrit - Gina Tricot

Shoes - Pink Paris

Bag - MANGO

Sunglasses - TheKript

Sweater - Gina Tricot

xx, Anna .

Likes

Comments

MAKE-UP & BEAUTY

(Inneholder annonselenker)

NY SESONG BETYR NY SMINKE.

Å oppdatere sminkebagen og tilpasse den en ny sesong er et must. Nå som det er høst liker jeg å bruke litt varmere og mørkere farger. I tillegg begynner de fleste av oss å miste den fine bronze fargen etter sommeren og vi må justere litt på the basics i sminkebagen som foundation og concealer også.

Jeg har samlet mine favoritt produkter for denne måneden. Dette er en kombinasjon av både gamle og nye favoritter. Noen produkter klarer jeg virkelig ikke å bytte ut, men er mer åpen for dette når det kommer til andre merker. Jeg vet også at mange av dere har ønsket seg en sminkevideo hvor jeg viser min daglig make-up rutine og tenkte jeg kanskje skulle lage en salgs step-by-step post hvor jeg bruker en del av mine favoritt produkter snart!

La oss aller først ta en titt på hvilke produkter dette er med litt swatching og meninger fra min side!

Giorgio Armani - Luminous silk foundation

Dette er min all time favorite foundation. Jeg har skrevet om den flere ganger og er et produkt jeg ikke bytter ut. Det jeg gjorde denne gangen var å bytte farge. Jeg brukte 5,5 en lang periode, men valgte nummer 6 denne gangen. Dette er en foundation med medium dekkevne som gir en fantastisk glød. Om du ikke har prøvd den har du virkelig gått glipp av noe.

KJØP DEN HER!

Urban Decay - NAKED SKIN concealer

Det er første gang jeg prøver denne concealeren fra Urban Decay og jeg er utrolig overrasket og ikke minst overbevist om at dette er en av de beste man kan få tak i. Den dekker absolutt ALT og gir en flawless finish. En ny favoritt som har kommet for å bli! Jeg har den i fargen medium light warm.

KJØP DEN HER!

MAC lipsticks

Altså Velvet Teddy og Persistence leppestiftene fra MAC har jeg alltid noen ekstra på lager av. Dette er to farger som jeg bruker hver dag og som går med absolutt alt. Dette er også farger som passer perfekt til høsten.

KJØP DE HER!

Anastasia Beverly Hills - Renaissance

Endelig er dette øyenskyggepalettet mitt. Det har vært utsolgt over alt og jeg gleder meg utrolig mye til å bruke det. Jeg ble bare mer og mer forelsket i det når jeg swatchet fargene. Helt perfekt.

KJØP DET HER!
De har det på lager nå, så om du ønsker deg det så bør du være rask før det blir utsolgt igjen!

LH Cosmetics - Finishing brush

Denne kosten fra Linda Halberg kolleksjonen fikk jeg i en goodiebag og ble veldig raskt en favoritt. Jeg bruker den til å påføre bronzer og blush og får the perfect finish med den. Det som er så fint med den er at den gir deg muligheten til å jobbe og blende så godt du vil med hvilket som helst produkt. Nummeret på kosten: 310

DU KAN FÅ KJØPT DEN HOS KICKS PÅ GLASMAGASINET

Matte & Glossy

Si hei til de nyeste produktene i leppestiftfamilien! E-L-S-K er det eneste jeg trenger å si for å beskrive disse. Jeg er egentlig ikke en "gloss-jente", men denne lipglossen fra BUXOM er helt magisk. Den glinser, plumper leppene og passer alene og over hvilken som helst annen leppestift. Jeg har den i fargen Sugar!

KJØP DEN HER!

Også har jeg endelig funnet den perfekte røde leppestiften som passer meg! Den er fra The Balm i fargen Adoring fra kolleksjonen Meet Matt(e).

DU FINNER DEN HOS LOCO

Essie - nailpolish

Den perfekte burgunder neglelakken er et annet must hver høst og hvis du leter etter den beste lakken og fargen så har jeg allerede funnet den for deg! Jeg bruker fargen 50 Bordeaux fra ESSIE.

KJØP DEN HER!

-

Dette var altså noen gamle og nye favoritter som skal brukes godt denne sesongen. Har du noen anbefalinger eller favoritter som du aldri bytter ut?

xx, Anna.

Likes

Comments

LIFESTYLE

Jeg sier hele tiden at det er flere ting jeg vil bli flinkere på, men jeg skulle ønske det var like enkelt å gjennomføre det … Vi er snart ferdig med 2017 (!!) og det hadde vært litt typisk å si at jeg vil vente til nyåret før jeg skriver ned noen mål eller områder jeg vil forbedre meg på. Det vil jeg faktisk ikke gjøre denne gangen og vil hoppe i det asap.

Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke tar noe som dette seriøst før jeg skriver det ned og tenkte det hadde vært morsomt å dele noen nye mål med dere. Mange av disse tingene eksisterer allerede i hverdagen min, men som jeg bør ta mer seriøst og forbedre.

MATPAKKE
Er det noe jeg bruker mye penger på så er det mat og den siste perioden har jeg nesten kjøpt mat hver dag på skolen. Det er veldig unødvendig når kjøleskapet hjemme er fylt med mye digg 24/7. Så her må jeg skjerpe meg og tenke litt mer på hva jeg bruker pengene mine på!
CHEAT-DAYS
Sukkerinntaket har vært skyhøyt helt siden sommerferien. Jeg er egentlig ikke en person som er så streng mot meg selv når det kommer til hva jeg velger å spise, men ønsker nå å faktisk bli det. Det handler ikke kun om hvordan kroppen ser ut, men faktisk også om hvordan helsa er og hvordan den utvikles og da er hva vi velger å putte i oss veldig viktig. Jeg spiser bare sunn mat, men vil bli mye strengere når det kommer til godsaker. Derfor skal jeg innføre cheat-days (helgen), ellers skal jeg kun spise sunt.
MILJØ

Hjemme har vi kildesortert så lenge jeg kan huske, men det er så mye mer jeg kan gjøre! Jeg vil bli flinkere til gjenbruk av klær, lage en bruker på TISE hvor jeg selger ting jeg ikke bruker og ikke minst slutte med å kjøpe ting jeg virkelig ikke har bruk for.

SPARING
Ved å faktisk tenke på hvordan jeg bruker penger og hvordan jeg kan tjene smarte penger så kan jeg faktisk ende opp med å sitte igjen med en liten fin sum som jeg for eksempel kan bruke på ting som betyr noe. Reiser <3
SØVN
Man må aldri undervurdere viktigheten av søvn. Hele dagen og effektiviteten min avhenger av hvordan søvnen min har vært. Jeg har ingen problemer med søvn, men jeg skaper de selv. Istedenfor å legge meg når jeg kjenner at jeg blir trøtt så kan jeg ligge timevis på mobilen og plutselig blir klokken 2:00. Jeg har virkelig ikke råd til lite søvn med så hektiske hverdager og skal virkelig jobbe for at jeg minst får 8 timer søvn.
TRENING
Jeg MÅ bli aktiv igjen og husker ikke sist jeg var på SATS… Jeg elsker at jeg har venner med så mange forskjellige talenter og interesser. Min herlige venninne Yara er en treningsfreak og jeg sendte henne en spontan melding om at jeg ønsket å ha henne som min ”personlige trener”. Hun var like gira som meg og sa selvfølgelig ja. Hun sendte meg like etter en treningsplan som var basert på mine ønsker og behov. Elsk på slike mennesker. Trening er derfor noe som MÅ bli prioritert. Nok er nok.

Likes

Comments

FASHION, LIFESTYLE

Hallo!

Håper dere har hatt en fin Torsdag så langt! Nå er jeg hjemme etter å ha vært på jobb og skal straks til stillesalen på BI for drukne i tall og bøker. Gjett om jeg gleder meg til helgen! Ukedagene går virkelig kun til skole og jobb for tiden og jeg rekker så vidt å være hjemme. Det er dager som dette jeg skulle ønske jeg hadde min personlige fotograf som fulgte etter meg og tok antrekksbilder. Jeg prøver så godt jeg kan å prioritere bloggen like mye som alt annet og selv om motivasjonen er på topp så kan det fortsatt dukke opp litt utfordringer. Å blogge på heltid hadde vært det perfekte, men så herlig er ikke livet helt enda. Derfor blir det OOTD ft. MIRROR idag.

Hello!

Hope you’re having a nice Thursday so far! I’m finally home after being at work, and I’m soon heading to my uni to drown in numbers and books. I’m really looking forward to the weekend! My weekdays are basically just about work and university, and I can barely find the time to rest. It’s days like these I wish I had my own personal photographer following me around and taking my outfit pictures. I’m trying my best to update this blog as much as possible, but even when the motivation is on top, some challenges unfortunately occur. I wish this blog was the only thing I had to worry about, but life ain’t that perfect. Here is my OOTD ft. MIRROR.

Dagens antrekk er stylet for en travel dag hvor jeg vil ha det behagelig, men fortsatt se litt stilig ut. Svart og hvitt, men en liten rød detalj og gull smykker. Klassisk og safe. Skjorter er min fav trend for tiden og her har jeg tatt en helt vanlig hvit en og knytt den rundt midjen for å fremheve formen. Den svarte buksen jeg har på er helten i skapet og jeg slenger den alltid på meg når jeg vil ha det behagelig.

Todays outfit is all about being comfy yet stylish. Black and white with a little red detail topping it with gold accessories. Classic and safe. I’m obsessed with the shirt trend this season and here I’m wearing a basic white shirt that I tied around my waist. These trousers really are a lifesaver in my closet, and I always wear them when I need something comfy.

Outfit dateils

Shirt - Lindex

Trousers - ZARA

Hat - Gina Tricot

Mules - TheKript

iPhone Cover - IdealOfSweden

Watch - Michael Kors

Ring - Caroline Svedbom

xx, Anna .

Likes

Comments

FASHION, TIPS & INSPO

(Inneholder annonse)

Det beste med høsten må være at man kan bruke de fine jakkene man har og best er det når de er oversized.

Jakker er nesten som coveret til en bok. Man skal ikke dømme utifra det første man ser, men samtidig har det en stor påvirkning på om man vil lese mer eller ikke. Det er et veldig viktig tilbehør og de klassiske som den svarte skinnjakken er et must å ha i skapet. Samtidig er det for min del viktig å ha noen liggende som skiller seg ut og som kan redde et hvilket som helst basic plagg. Denne hvite kåpen er min all time favorite. Jeg elsker både tekstilen og fargen på den fordi den passer med alt. Under har jeg på svarte og basic plagg med et par hvite sneakers og dette antrekket hadde garantert ikke vært det samme om jeg gikk for en safe svart skinnjakke.

-

The best thing about the fall season is that we can wear our pretty coats and jackets again.

A jacket is almost like the cover of a book, and you can't judge a book by its cover. However, it is what will draw you more towards the book and make you want to pick it up or not. A jacket is a very important accessory, and the classic one like the black leather jacket is a must. At the same time it is really important (in my opinion) to have some jackets that stand out from the rest, and which can save you from any basic and boring outfit. This white coat is my all time favorite, I love its textile and color because it fits with everything. Under this I´m wearing some black and basic pieces with white sneakers. You can clearly see that this outfit would not have been the same if I went for the safe black jacket instead.

As you can see, this is the first post where I'm writing in both norwegian and english. I have a lot of readers that don't understand what I write on this blog but keep coming back because of the pictures I post here, and I really appreciate that. My english level may not be the best, but I will try as much as possible to write my posts in English from now on, especially for my fashion posts.

Outfit details

Sneakers - Puma HERE

Trousers - ZARA

Jacket - Gina Tricot

T-shirt - Céline

Watch and bracelet - Daniel Wellington
(Use the code "ANNARASMIAA" for 15% off your purchase at DW)

xx, Anna .

Likes

Comments

Den første fargen jeg tenker på når jeg hører ordet "høst" er oransje. Uansett hva moten sier føler jeg alltid for å kle meg i den fargen under høstsesongen. Enten om det er snakk om plagg eller tilbehør. Jeg tror det kanskje har noe med at jeg elsker hvordan bladene faller av og blir like fascinert over hvor vakkert de legger seg ned på bakken og maler omgivelsene med farger som varmer oss selvom det har blitt litt kjøligere ute.

Oufit details

Top - H&M

Jeans - BikBok

Jeg blir inspirert av alt rundt meg. Av mennesker, kultur og ikke minst av naturen og sesongen vi er i. Denne toppen fant jeg på H&M og selv om den virker litt sommerlig ga fargene meg en skikkelig høstfølelse.

Likes

Comments

TIPS & INSPO, FOOD

Været skuffet ikke i går og solen ville ikke forlate oss helt enda. Det gledet sommersjelen min at jeg fortsatt kunne gå rundt i t-skjorte og la solen kysse huden min enda litt til. Jeg var helt bestemt på at jeg skulle utnytte dagen godt og var akkurat det jeg gjorde, og fikk en helt perfekt avslutning på det hele.

Du vet du har funnet det perfekte stedet når det både gleder kameraet og magen. Jeg har alltid gått forbi Albert Bistro på Akerbrygge, men ga ikke restauranten sjansen før i går og gjett om jeg ble fornøyd. Et fantastisk sted og en perle midt i Oslo som tilbyr utrolig god mat. Jeg og Lailan tok turen dit etter en lang dag og gikk ut derfra med et stort smil. Dette er garantert en ny favoritt spot og anbefales på det sterkeste.

Albert Bistro
Two salads please...
Yummy yummy . .
Paris or Oslo?
-
Blogger: OFF Student: ON
Planen for idag er å bli hjemme og jobbe med skolearbeid. Det har vært en hektisk uke og jeg kjenner det på kroppen at jeg må hvile litt og ikke minst sette fokuset mot skole igjen siden dette ble litt nedprioritert denne uken. Siden jeg også pleier å planlegge litt for bloggen på søndager så lurer jeg på om hva dere liker å lese om her? Er det noe dere synes jeg burde skrive mer om og har dere noen ønsker?


Håper dere får en fantastisk søndag!

xx, Anna .

Likes

Comments