Lyckades åka på en riktigt grov förkylning så jag har bäddat ner mig i sängen. Har även slagit på första Beck filmen så blir väll att se alla filmerna som tidsfördriv! Ska försöka tillfriskna till torsdag då vi ska flytta tillbaka till Vitå.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner verkligen att det är dax att börja ta tag i maten igen. Börja äta mer grönt och sluta helt med socker! Känner att kroppen bara mår sämre av det, tränar ju väldigt mycket nu på veckorna, bara torsdag jag är ledig. Så nu är det bara maten som återstår, så vi får väll se. På tal om träning så har jag cup i helgen, + en match på tisdag, känns lite tråkigt att min hockey säsong snart tar slut. Vet inte riktigt om jag har tid nu när jag börjar gymnasiet, så känns lite svårt. Men boxningen är jag helt kär i! Helt slut efter dagens träning, så nu tänkte jag gå och såsa ner mig i säng och förhoppningsvis får jag en bra dejt med John blund.

Likes

Comments

Haft ett ganska bra sportlov, det enda negativa är väll att det tog slut så fort. Imorgon är det ju skola, kommer gå tungt för har hunnit vända om dygnet helt men det är ba att kriga sig dit. Bjuder på nå bilder som sammanställer mitt lov, är för lat för att skriva, haha.

Likes

Comments

En film jag verkligen rekommenderar starkt, även fast den här filmen är ganska uttjatad och gammal så är den otroligt bra!

Likes

Comments

Så himla länge sedan jag skrev, men jag tänkte iallafall börja blogga igen. Så kommer börja skriva här på Nouw då! Sitter och lyssnar på blandade ballader och ska snart tvätta bort sminket. Bara 110 dagar tills skolavslutning, och så blir det ju mindre när det är sportlov, påsklov osv. Så himla skönt det ska bli att sluta högstadietiden och börja på nytt i Piteå, för det är ju nog där jag hamnar. Sen åker jag ju också till Turkiet med hjärtat och mamma dan efter så är sjukt taggad, så då är vi där i tre veckor. Ska bli så skönt att bara komma bort helt och hållet.Likes

Comments