Kenya , vardag

​Hejsan! hoppas allt är bra med er, det är det iaf med mig! Fick igår höstlov, vilket var så skönt! Och inoron åker vi till kusten, där ska vi bo på ett hotel som heter amani tiwi, de kommer blir såå najs! 

Idag har jag inte hunnit göra mycket mer än att packa, ska snart hoppa in i duschen och sen ska vi gå några till junction äta lunch, och handla lite nödvändigheter inför resan! kram <3 

bästa målet på dagen, kvällsfika 

godaste cappuccino milkshaken från art <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Kenya , vardag

Hej på er!!
Idag har jag avklarat två prov engelska och samhälle, väldigt skönt att ha de avklarat! Då plugget nu lugnat ner sig.
Nu sitter jag och kollar på prison break, och inväntar min och Vendelas mat beställning från en kinesisk resturang!
Kram!

Likes

Comments

Kenya , vardag

Hejsan! Idag är det Onsdag, vilket är min kortaste skoldag, går bara från 09:50 till 12:20. Jätte skönt. Däremot måste jag utnyttja den tiden endast till samhällsplugg, då jag har prov imorgon om ekonomisk politik.

Nu ät det endast 4 dagar kvar till diani, är sjukt taggad och det ska bli så skönt med en vecka utan skola och plugg. kram

fika på art - Nelly, jag och Sophie <33

Likes

Comments

Kenya , vardag

Hej på er!

Idag är det Måndag, vilket betyder att jag har varit här i hela åtta veckor nu. Helt galet att tiden gått så fort. Redan på fredag får vi höstlov, och på söndag drar hela internatet dvs. 80 ungdomar till kusten. Där ska vi vara i 5 dagar, sola, bada, dyka och ha det riktigt härligt!

Förra veckan var väldigt händelserik, hade väldigt mycket plugg, vilket ledde till riktigt dålig uppdatering. Men denna veckan är mycket lugnare, så bättre uppdatering kommer det bli. Ska även få tillbaka min mobil idag, efter många veckor utan den, så fler bilder kommer!

Tänkte även meddela att om man skulle vilja skicka post till mig, kanske lite svenskt godis <3 så är detta min adress:

Anna Petersson
Swedish school association of Kenya
P.O Box 21324, Nairobi
00505, Kenya

​Fina klassen <3 

Likes

Comments

Kenya , vardag

tjena!!
Denna dagen har varit väldigt annorlunda från andra vardagar. Det började med att jag och Olivia gick till skolsköterskas och prata om besök till vårdcentral. En timma senare satt vi i taxin på väg. Och jag var faktiskt positivt överaskas över att det var så fräsch, trevlig personal och extremt billigt. Vi fick ta prover, och prata lite med några läkare, en stund senare fick jag utskrivet tre mediciner. Så nu går jag på smärtstillande, antibiotika och något mer, vet inte riktigt vad det är faktiskt. SÅ nu får vi hoppas att magen blir bättre snart <3 Resten av dagen har spenderats pluggande och sovande. Nu är det snart kvällis, och sen läggdags tidigt idag! kram <3 <3 <3

riktigt charmiga bilder :)

Likes

Comments

Kenya , vardag

hej på er!

Hoppas allting är bra med er, med mig är det bra förutom fortsatt magont och mycket skolstress. Det blir bara mer och mer i skolan nu, och jag som trodde de skulle lugna ner sig.. äsch, idag har jag haft en kort skoldag från 10-12:20. Därefter var det håltimma till två, och då var det svenska prov, och det gick bättre än förväntat vilket var jätte skönt.

Nu är läxis snart slut, och jag har pluggat matte i två timmar... Men nu är det äntligen kvällis och efter det blir det antagligen mys med korridorstjejorna. De är så de flesta kvällarna slutar, då alla i min korridor oftast har dörrarna öppna så alla springer in i ett rum och snackar och myser. Det är helt underbart

Puss och Kram

Likes

Comments

Kenya , safari

Kom igår kväll hem från helgens utflykt till Masai Mara. Det var en jätte roligt helg om man bort ser från 30 timmars bussresor och mycket magont. jaja, vi hade väldigt tur och fick se jätte många djur! Lejon, leoparder, geparder, flodhästar osv. Nu har vi en bara noshörning kvar så har vi sett hela the big 5. Vilket är lejon, leopard, buffel, elefant och noshörning !

Kl. 7 på Lördag morgonen avgick bussen. det tog ca 10-11 timmar inklusive en game drive i slutet!

Dag 2 - Söndag


Kl sex satt alla redo i bussarna för morgonens game drive. Game drive är när man åker runt i parken i safari bilar eller bussar och kollar på djur. Vi åkte iaf så vi skulle se soluppgången, det var såå fint!

Även på eftermiddagen var vi ute på en game drive.

Dag 3 - Måndag

Ännu en tidig morgon med en game drive, då vi lyckades se lejonen :)) Efter det var det hemgång!

Likes

Comments

Kenya , vardag

Hejsan!! Är ledsen för halv kass uppdatering, skolan och plugget har varit prio 1. Men nu efter torsdag kommer det lugna ner sig lite, då vi ska till Masai Mara. Ännu en national park, som vi ska besöka lördag till måndag, tror det kommer bli riktigt kul.

Igår var vi på Karen Blixten's museum här i Nairobi, på en guidad tur, sen hade jag hål i tre timmar, därav två lektioner. så jag fick sluta vid halv fem, och direkt efter jag slutat var det dags för träning. Det var cirkel-dys och det var riktigt jobbigt i värmen.. men som alltid lika skönt i efterhand.

Och idag är en vanlig dag, från 08:30 till 16:20.. efter de ska försöka hinna med ett gympass, sen middag och därefter läxis. Veckodagarna ser väldigt lika ut, vanliga skoldagar, sen träning/aktivitet, middag och plugg. Däremot blir skoldagarna inte lika jobbiga, när man har någon håltimma per dag och då kan lägga sig vid poolen eller gå och sova. Helt underbart <3 kram


Bilder från härliga bussresor. Har extrem bildbrist just nu pga ingen mobil... Förhoppningvis kommer den nästa vecka

Likes

Comments

Kenya , vardag

Hej på er! Både fredag och lördag kvällen spenderades utanför internatet. Fredagen började på ett sushi ställe i greenhouse, vilket va jätte gott!! Sen drog vi vidare till libanesen och satt där ett tag. Och igår kväll åt vi middag på skolan, och drog senare till art för efterrätt :)) kram

Likes

Comments