Nora och jag leker på hennes rum just nu, väntar på att klockan ska bli 10.30 så ska vi till förskolan och jag till jobbet.

Morgonen började bra, hon bjöd på sovmorgon till 07.30 sen har vi ätit mysfrukost tillsammans och kollat på lite barnmusik. Babyloonz är favoriten just nu. Men det ändras drastiskt.

Nora har börjat svara ja eller nej på frågor vi frågar henne. Så himla gulligt. Frågar vi om hon vill gå och sova så är det alltid "nej". Frågar vi om hon vill ha frukost så nickar hon på huvudet. Gulliga.

Jag har börjat med Viktväktarna för att gå ner mina sista gravidkilon och främst för att få en mycket bättre kost och hälsa för herre-gud vad jag har ätit så mycket onyttigt. Men nu är det ändring på det. Har avklarat en vecka och jag tycker det går jättebra. Jobbigt ibland att stå emot alla småätningar jag tycker om så mycket men som jag vet inte är så nyttigt. -1,5kg första veckan. Det händer mycket av att bara lägga om kosten till nyttigt. Har inte tränat ett dugg. Ska försöka göra det veckan som kommer nu.

Lillfisen tycker regn och vattenpölar är kalaskul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Det var ett tag sedan.. inte. Haha, börjar alla mina inlägg så. Jaja, bättre nått än inget.

Vad har hänt sen senast? Jobbat, förskola, busar och lekt. Juste, vi har målat om också. Kolla här!

Jag är så nöjd. Har dock bara hunnit målat ett lager än så länge. Tänkte måla nästa lager i helgen.

Nu ska Nora och jag leka lite ute i det fina vädret innan det är förskoledags.

Likes

Comments

Vardag

I lördags följde vi med Ebba till hennes ridning och lillknorret fick sitta på pollen. Så gulligt!

Igår jobbade jag ett monsterpass, 12 timmar. Idag jobbar jag lite kortare, 12-21.15.

Vet ni vad? Nora kan säga till när hon bajsat. Då pekar hon på rumpan och säger "ba". Hon kan även säga äpple "ple". Nu märker man på henne hur hon lyssnar och försöker härma.

I måndags var vi och badade med moster Julia. Armpuffarna på✌🏼

Likes

Comments

Vi valde att stå över skogen då himlen föll ner. Jäklar vad det regnar! Vi har lekt med Fingerfärg. Herre min gud vad det blev kladdigt överallt, haha. Men kul var det😍

Likes

Comments

Vardag

Gissa vem som fick sova hela natten inatt? Förutom ett avbrott när David kom hem och ett annat när Nora tappade nappen där kring 2-3 snåret. Me, me, me! Woho. I'm like a new person.

Knorret sover middag just nu och är fortfarande prickig.

Men jag tror dom är påväg bort? Nästa vecka blir det nog förhoppningsvis förskola! Oavsett så får David vabba då. Har ruttnat på att bara vara hemma och inte kunna vistas bland folk.

Nu: vänta på att Nora ska vakna så ska vi hämta jullan då för att åka till skogen och grilla. I skogen får man ju vara, där smittar man ju högst en tall eller en kotte. (Julia har redan haft vattkoppor, därför vi hänger med henne)

Likes

Comments

Funderingar, Vardag

Alltså städa, kan det finnas nått tråkigare? Jag tycker jag städar och städar och städar. Och då menar jag inte bara plocka i ordning, utan damma lister, torka rent skåpluckor, torka väggar på små kladdiga fingeravtryck, städa badrummet osv. Det tar aldrig slut. När jag känner mig glad och nöjd och det känns som det är rent och fint, det håller i sig i en dag. Nästa dag ser det lika dammigt ut igen och lika mycket skit på golven. Vad gör jag gör fel? Är det bara hemma hos mig det blir så här?

Sitter och googlar lite nu och småsneglar på städhjälp en gång i månaden. Hehe, kanske nått man kan önska sig av tomten i jul.

Likes

Comments

Vardag

Här hemma har vi precis ätit upp vår frukost och nu dansar vi till discodängan på youtube.

Tänkte gå en sväng med Nora, till en lekpark kanske. Om det inte är nått annat barn där.

Likes

Comments

Vardag , Nora 1 år

God morgon. Lillskruttan har vattkoppor! Eller jag tror i alla fall det är vattkoppor. Det går på förskolan och hon hade 40graders feber och varit hängig tills igår men igår var hon pigg och glad hela dagen men prickig överallt. Mest i rumpan, där ser det ut att ha blivit infekterat så ska ringa till BVC nu när klockan blir 8.

Igår var vi hemma hos mamma och pappa och lekte med Julia. Vi bakade morotskaka och åkte till Hemlingby och gick i spåret. Klarade oss precis undan regnet.

David är i Skåne med jobbet så det har varit jag och Nora bara. Han kommer hem sent ikväll. Vi längtar efter honom.

Noras nätter är hemska just nu. Måste vara pågrund av vattkopporna? Hon vill bara somna bredvid mig i sängen så jag måste gå och lägga mig sjukt tidigt och under natten vaknar hon hela tiden och grinar tills jag typ klappar henne på ryggen eller gör henne medveten om att jag är där. Och ersättning vill hon inte heller dricka, tror det är för hon har en vattkoppa i munnen. Men skulle kännas skönt att få i henne nått. Hon vill inte äta heller på dagarna.

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag jobbat 06.30-14 sen åkte jag och hämtade min lilla plutt som har lekt med moster Julia och morfar. Sen plockade vi lite äpplen på baksidan och åt mellis. Nu ska vi bege oss hem till farfar och Cina. Ska bara vänta klart på David som är på toaletten. Tror han har fastnat i toastolen. Hehe.

Likes

Comments

Vardag

God morgon. Igårkväll vaknade Nora precis när jag skulle gå och lägga mig. Jag tar in henne så hon får ligga med mig i sängen och tillslut så somnar hon. David är fortfarande ute i soffan och kollar på tv. Efter ett tag så går jag ut med Nora och bär över henne till henens säng. David är då på toa. Sen går jag och lägger mig igen och vaknar sen klockan 6 morgonen därpå. Ser att täcket fortfarande är rullat som jag rullade det för att Nora inte skulle ramla ner. Fundersamt undrade jag vart David hade sovit och varför han hade sovit någon annanstans? Hörde kaffekokaren och gick ut.

Jag: vart har du sovit?
David: i Ebbas säng (en liten växasäng).
Jag: varför då?
David: kikade in och jag såg att ni sov så jag ville inte komma och störa utan låta er sova ifred, ifall Nora skulle ha vaknat om jag la mig.
Jag: men.. Nora sov ju i sin säng?
David: nej?
Jag: jo, jag bar över henne när du var på toa
David: .... fan

Då har han sovit i Ebbas säng och sovit asdåligt helt i onödan 😂 gulligt i alla fall.

Imorse blev det morgon 05.00, snark. Så vi gick upp och hängde i soffan. Nu sitter vi och äter frukost. Bad står på schemat idag, på fjärran med Nora, Carro och Emelie.

Från i lördags när vi var med Ebba till hennes ridning.

Likes

Comments