Hej fina läsare! Just nu befinner jag mig på Orust och har lite semester från jobbstresset. Skönt att verkligen känna att det är sommarlov och inte ha några måsten. Tyvärr har jag varit sjuk några dagar men börjar äntligen känna mig bättre, nu är det istället allergier som gör det jobbigt. Jaja, jag klarar mig!

Nu ska jag ut och sola och ta vara på det fina vädret. Puss och kram

Bildbomb från fina Orust!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur underbart med sol, sommar och en härlig middag! Dagarna bara rullar på och jag vill bara att tiden ska sakta ner. Njut av sommar nu!

Likes

Comments

Godmorgon på er! I skrivande stund är jag påväg till omklädningsrummen på jobbet. Jobbar 13 till 19:30 idag. Hoppas det går fort! I alla fall tänkte jag visa några bilder från Orust. Hur fint?? Jag och Emil var där i söndags på hans landställe och spenderade även natten där. Alltid skönt att komma bort lite. Om bara några veckor ska vi ditt igen men då stannar vi längre. Längtar!!

Puss och kram på er, njut av sommarlov!

Likes

Comments

Hej baebs! Har haft ett lite dålig uppdatering här senaste. Mest på grund av jobb som gör slut på min kropp! Blir helt död och trött efter en dags arbete... Nu har jag haft två dagars ledighet vilket verkligen var nödvändigt! Igår hade jag en myskväll med Tess, vi köpte frukt och Cola innan vi satte oss på hennes balkong och myste! Perfekt sommarkväll! Puss

Likes

Comments

Idag är det min "officiella" första jobb dag på mitt nya jobb. Nämligen på Liseberg! Har inte nämnt tidigare att jag fått jobbet men tyckte det var en bra tid nu när jag börjar jobba. Det ska bli så himla roligt. Jag fick jobb på deras resturang Skeppsmagasinet som ligger nära gasten och Hamnkrogen om ni vet vart det ligger. Jag har jobbat en gång tidigare, i torsdags, då jag hoppade in för en tjej som inte kunde. Men idag är det enligt schema första jobbdagen. Känner mig ändå lite stolt att vara en av de ca 600 som fick jobb på Liseberg av 5 000 sökande. Helt sjukt hur många! Nu vet ni lite mer om mitt jobb.

Puss & kram

Bilder tagna från google, collaget gjort av mig.

Likes

Comments

Några härliga bilder från min och Tildas myskväll. Vi bäddade ner bagaget och myste till det med täcke och kuddar, köpte pizza, åkte till Röda Sten, kollade på solnedgången och pratade i timmar. Bästa sommar! Önska vi kunde ha sommarlov för alltid.

Likes

Comments

MÅNDAG

ölprovning på jobbet

träning - gym på programmet idag

träffa Tilda

TISDAG

jobba

mys vid havet med kompisar

ONSDAG

jobba

picknick med Tess, Richard och Sandra

TORSDAG

jobba fram till kl 23

FREDAG

tävling på Ullevi

jobba

LÖRDAG

köpa presenter till min lillasyster

SÖNDAG

kolla in min brors nya lägenhet

gå på Kaninfest med jobbet

Likes

Comments

Satte mig precis i bilen och är påväg hem ifrån säsongens första tävling. Det regnade och förutsättningarna var inte på min sida. Men det gick okej. Jag vill mer men det går inte. Det har inte gått på två år. Men snart. Snart så. Livet fortsätter och så även drömmarna om att klara mycket högre höjder. En dag så kommer jag klara det. Ge aldrig upp!

Likes

Comments

Min lördag var en riktig mys-dag! Det började med en lång sovmorgon och mamma som gjorde pannkakor. Sen drog jag mig in till stan för att träffa Tess. (Hur snygg är inte hon på bilden ovan??) Vi pratade länge, om allt och inget, och åt lunch på La Pain Francais. Det var helt okej, har ätit bättre. Lite dåligt av dem att inte ha menyn på engelska också, vi fick sitta och översätta menyn till sällskapet bredvid oss som inte förstod svenska haha.

På eftermiddagen sen myste jag bara med Emil. Vi spelade Wii vilket var så längesedan, innan vi (Emil*) somnade framför en film. Perfekt mys lördag! PUSS

Likes

Comments

Instagram@annapasse