Ibland kan behöver man en paus från livet och just nu är en stund jag pausar mitt liv! Vandrar på stan, fikar, shoppar & njuter av att vi är påväg till sommar! Däremot har jag shoppat så mycket att jag lär snåla resten av månaden men det är det värt, hitta trots allt min studentklänning! Bilder och länkar kommer senare men nu ska jag fortsätta njuta lite till!

Likes

Comments

Fint väder och skolan gav oss ÄNTLIGEN ledig till och med 23:e så vi kan få sova ut på dagen!!! Skulle egentligen behöva sova typ en hel vecka men man får vara glad för det man får!

Under våra pauser så hann jag prova lite bomber jackor men dem hade ingen XS/S. Dem andra va nämligen förstora konstigt nog & allt under M hade den slut på lager så turen va inte på min sida

I tisdags (12/04) så va jag på skiva, temat va "American Collage Party" och oj vad roligt jag hade. Det var så länge sedan jag fick lite tid att vara med mina kompisar utanför skolsammanhang (pga musikal rep) SP den kvällen va välbehövlig!

Idag är det MUSIKAL PREMIÄR!!!!! Vi har bokstavligen gett blod, svett och tårar till den här musikalen så den blir så bra som möjligt. Sedan efter premiären får jag Finally spendera mer än en timme med min pojkvän! Tror imorrn blir en bra dag!!

Varje dag har jag också repat & vart otroligt sjuk men får bästa stödet då jag klarar mig!

Likes

Comments

www.nastgal.com 

Så fint & enkelt med rompers! 😍 Man slipper tänka ut olika outfits vilket är ett stort bonus för mig på morgonen! Vill man in och hitta plagg som inte så många i Sverige har rekommenderar jag Nastygal, galet fina kläder!

Likes

Comments

Without music, life would be a mistake

Likes

Comments

Musikalen har totalt slukat vårt liv men idag har vi fått HELA dagen ledigt och jag ska ta hand om mig själv och mitt rum.. Det ser ut som en alla världens alla naturkatastrofer har pågår i mitt rum! Gudars så skönt det ska bli att bara få vara, ingen söndagsångest här inte!
Ursäkta för dålig kvalité på bilderna

Likes

Comments