Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter två lektioner med redovisning och tal igår som gick toppen var det väldigt skönt och välbehövligt med helg. Jag och Vilma åkte till några killkompisar på kvällen och krökade lite. Vaknade upp av att mina syskon och deras respektive var här så då blev det brunch/fika med dom.

Nu ska jag städa mitt rum och försöka få lite ordning. Sedan blir det stallet en stund och efter det ska jag och Jonathan ut och äta på min favoritrestaurang. Mysigt <3

Likes

Comments

Likes

Comments

Åkte till Jonathan i Degerfors i torsdags och sov där tills fredag, han bor själv i en fin lägenhet eftersom att han spelar fotboll och går fotbollsgymnasium där. Sen kom iallafall Jonathan hem över helgen så då har vi hängt på Hammarö och i Karlstad. I fredags hade vi spelkväll med min familj som var supermysigt och på lördagen jobbade jag själv i stallet 7-16 och red ett pass också.

Jonathan kom hem till oss igen på kvällen och vi käkade och myste bara. Vi vaknade i tid och var ute i stallet redan vid 11 på morgonen, han är så snäll som följer med och hjälper till så gott han kan, haha <3 Vi hann även med en tur på Bergvik och så kollade vi en innebandymatch som min bror var med och spelade. Dock förlorade dom men var ändå kul att se. Jag köpte en jacka också, har inte haft någon bra och varm vinterjacka i år så det var ett bra köp helt enkelt.

Nu på kvällen har jag varit i stallet och även kollat lite på Idrottsgalan där Peder Fredricson vann Jerringpriset. Så välförtjänt och dessutom lite extra kul att ridsporten uppmärksammas!!!

Likes

Comments

Denna vecka har verkligen gått snabbt. Skolan har ju dragit igång och det var ändå lite skönt att komma tillbaka till rutinerna, även fast det har varit väldigt skönt och välbehövligt med lov såklart. Har haft ett jättebra och mysigt lov! Umgåtts mycket med familjen, ridit, haft många mys-och spelkvällar med kompisar och Jonathan och även firat på juldagen och skålat in det nya året med mina bästa vänner. Och i förrgår tog Jonathan körkort!!<3 Vet inte vem som är gladast över det av oss två, haha... Men nu är det tillbaka till skolan och plugget som gäller, bara att hålla ut nu sista terminen som jag tror kommer gå snabbt med massa roliga saker kvar. Många studentfester bland annat och sen är det inte långt kvar till bal och student.

Likes

Comments

Hej hej! Jag har länge funderat på att skaffa en blogg och nu blev det tillslut av. Jag gillar att skriva och jag tar massa bilder jämt så vad passar inte bättre än en blogg då, haha?

Anna Odenbrand heter jag iallafall och jag bor på Hammarö tillsammans med min familj. Jag är 18 år och går sista året på gymnasiet där jag läser samhäll beteende. På fritiden hänger jag mycket i stallet där jag har min häst Frasse. Vi tränar och tävlar i både dressyr och hoppning. Den tiden som blir över gillar jag att spendera tillsammans med vänner, familj och pojkvän. Älskar inredning, kläder och att resa också.

På den här bloggen kommer jag att skriva när jag har lust och tid, förmodligen mycket om min vardag. Så kika gärna in då och då, kram!!<3

Likes

Comments