View tracker

Hallihallå där! Lingon här igen! det går lite trögt med bloggandet men vi har nått att skylla på och det är att vi båda jobbar rätt så mycket och ses inte så ofta tyvärr.

Men jag tänkte att jag skulle ta och slänga in ett litet inlägg bara för att det ska hända nånting här haha.

nä men just nu så sitter jag på jobbet alltså Hälsocentralen i Ånge och jobbar sista dagen här för den här veckan i alla fall, ska hit och jobba den 30 november och v.52 också , så skönt att vara här trivs verkligen super duper bra​. I morgon är det halloween fest på mittis och man kan säga att jag är något taggad fy satan va kul de ska bli! Men får än känsla att jag kommer bli lite väl på lyset hehe  (som vanligt) haha närå tro de eller ej men jag kan sköta mig ibland jag också faktiskt haha.

nä nu ska jag fortsätta jobba så ska ja se till att den andra muppen tar och skriver nått här framöver så ska de börjas komma upp lite filmer å så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Halli hallå! Det är jag som är lingon! jag är en tjej på 19 härliga vårar, jag är bosatt i en liten kommun som heter Ånge mitt i smeten i härliga Norrland. Jag har nyligen tagit studenten och jobbar för fulla muggar, har 1 jobb på hälsocentralen här i ånge och även på en städfirma som heter alert sen jobbar jag heltid på moove och det är ett gym för er som inte visste det. Annars lever jag bara livet som det är bor med min kära mor och far för tillfället men det ska de bli ändring på här fram över när jag känner att jag har ork tid och pengar så klart!. 

Nä men vi kör 5 saker om mig själv så kanske ni får en liten blick av vad jag är för person.

1. Älskar att festa ( så klart)

2. Älskar djur! är en extrem djurmänniska,

3..Är en jäkligt snäll människa om man lär känna mig!

4. Jag bor hellre ute i skogen än inne i Stockholm

5. Jag dricker enbart öl ser du mig dricka nått annat så stå inte i vägen om du inte vill bli nerspydd haha.


Nä men ni får ta att blogg ser förjävlig ut just nu jag sitter nämligen på jobbet och har fixat de här lite snabbt, jag och blåbär (Anna) har pratat om att vi ska göra den här bloggen lääääänge men nu tänkte ja att de ska bli av också. Kommer snart upp en massa tok. ha det så bra så länge!. // Lingon (stina)

Likes

Comments