• Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Tänkte starta dagen med en morgonpromenad tillsammans med Elin in till stan för att äta lite frulle och bara snacka. Olyckligtvis öste regnet ner men vi fick skjuts in. Jag beställde en macka, varm choklad och tranbärsjuice. När vi var klara så strosade vi runt ett tag inne i stan, kollade lite i affärer och på matmarknaden som är i stan nu. Därefter promenerade vi hem då vädret hade lugnat ner sig. Nu har jag varit hemma ett par timmar och ska börja byta om och åka till stallet för ett dressyrpass. Sedan är planerna för kvällen ännu oklara. :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I onsdags checkade jag och bästis in på hotell Savoy här i staden. Fannys mammas kollega fick förhinder och hade ett icke avbokningsbart rum så vi fick ta det. Vi började kvällen genom att gå ner till Coop och handla lite. Sen gick gick vi ner till spa:t på hotellet, där badade vi, bastade, bara tog det lugnt och snackade om allt mellan himmel och jord. När vi kände oss klara gick vi upp på rummet, tog på oss pyjamas och kröp ner i sängen med en film. Dröjde inte länge innan vi båda slocknade. I torsdags hade vi skoldag med start klockan 10 så vi klev upp i god tid, åt en god frukost och gjorde oss i ordning och begav oss till skolan. Var väldigt skönt att bara checka in på hotell mitt i veckan och få komma bort lite. Sånt händer inte så ofta!

Likes

Comments

​Ovan är lite blandade bilder från sommaren. Har varit en skön sommar med mestadels roligheter! Nu tackar jag sommaren 2016 och välkomnar hösten!

Likes

Comments

Halloj! Har hunnit vara hemma och äta middag och ta det lugnt ett tag sen jag kom hem från stan. Jag och Fanny gick en runda runt alla butiker i stan, fick med mig lite saker hem, bl.a. en kappa, ett par stövlar, underkläder och lite andra småsaker. Känns skönt att ha lite nytt i garderoben nu inför hösten!


Likes

Comments

​Godmorgon! Har just fått i mig lite gofrulle på sängen. Nu ska jag göra mig i ordning för att på ett tag åka in till stan och möta upp Fanny för en shoppingrunda inför skolstarten imorgon. (!!!!) Känns konstigt att börja skolan igen men känns samtidigt som att det är dags att återgå till normala rutiner igen!

Likes

Comments

​Wow vilken dag! Och vilken helg!! Åkte tidigt imorse och hämtade upp Fanny för att fortsätta mot Piteå. Leo stod uppstallad över natten så vi började med att kolla till och ge honom frukost. Sedan hade jag ett par timmar att såsa runt lite, äta lunch och förbereda mig själv. Närmare halv två var jag på framridningen för att värma upp inför klassen (Lätt A:4). Kändes jättebra på framridningen och hade dessutom Frida där som hjälpte mig med olika tips. När det var min tur gick jag in och red programmet med en bra känsla. Det slutade på 68,108 %. och vinst i hela DM:et!! Är så stolt över min fina häst som skött sig exemplariskt och otroligt nöjd med hela helgen. Har varit väldigt roligt och lärorikt. Nu sätter vi upp nya mål och ser fram emot nya utmaningar!

Likes

Comments

Instagram@annalovisaas