I fredags så fick jag äntligen sommarlov & jag var med mina två närmsta vänner här där jag bor & vi var först hem till Madde & åt sen for vi hem till Vilma & badade i hennes jacuzzi & sedan sov jag över hos henne.

På lördagen så gjorde vi inte så mycket, hon gjorde alkoholfri mojito & så grillade vi igen & hade det allmänt mys. /Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara♡

Imorgon har jag skolavslutning, jag går ut 8an & det är en stor lättnad för mig eftersom 8an vart det jobbigaste året av alla, men detta inlägg ska inte handla om det utan om sminkningen jag eventuellt ska ha, många har svårt att veta vad dom ska ha för sminkning på skolavslutningen eller studenten även så jag. Så jag hoppas detta kan bli en hjälp för nån att veta ungefär va dom kan ha. Kommer även göra att inlägg imorgon/lördag om vad jag gjort under dagen & vad jag hade på mig på avslutningen.

Jag börjar med att ta en concealer/contour palett från fyndiq. Jag använder mig utan den gröna & gula concealern, den gröna tar jag för att täcka de röda ställerna som jag vet kommer komma fram efter ett tag om jag bara använder den vanliga concealern, som tex finnar osv. Den gula tar jag under ögonen för att täcka mörka ringar, jag blandar ut allt med min makeup svamp som jag även blandar ut resten av basprodukterna med.

När jag blandat ut det så tar jag en bb cream från loreal paris & blandar ut den, sedan tar jag en concealer från maybelline ifrån deras cellection fit me, den lägger jag under ögonen & där det behövs lite extra tekning.

För att låta basen smälta in lite, låter man det inte smälta in lite i huden är det lättare att det blir kakigt & spriker upp under dagen, så går jag tillbaka till paletten jag använde i början & tar den näst mörkaste contour färgen & lägger på kinderna & på sidorna av pannan för att få ett mer format ansikte för det kan lätt se platt ut när man sminkar sig men inte använder sig av bronzer/contore, när jag blandat ut det med en rundad borste så går jag in med en smal sneskuren borsete & drar två sträck på vardera sida av näsan för att den ska se lite smalare ut & lite under läppen för att få den att se lite fylligare ut, jag blandare ut det med min mackeup svamp.

Sendan är det dags att sätta allting med hjälp av ett transparant matt puder ifrån Isadora, när jag lagt på pudret så går jag in med en bronzer i puder format där jag lagt cream contore förut, för att fästa det & framhäva det lite eftersom det försvunnit lite pga pudret.

När jag tycker att jag fått tillräckligt med bronzer så går jag över till highlighter & den jag använder är ifrån Dollar Store & jag kan verkligen rekomedera den för man behöver inte mycket för att få ett fint skimmer. Den plaserar jag på kindbenen & lite gran längst fram på näsan & på amorbågen (över läppen).

Nu är det tags för ögonskugga jag tar först en ögonskuggs primer ifrån hm, jag använder mig av en palett ifrån the balm & paletten heter Nude Tude & färgerna jag använder är Sultry (för att få ett djup i ögat), Silly, Stand-Offish, Snobby & Sassy.

När jag är klar med ögonskuggan tar jag mina lösögonfransar från depend som är limited edition. Det är ett par väldigt naturliga fransar, jag använder ett franslim ifrån house of lashes, & väntar ca 30 sekunder på att limet ska torka lite så det är lättare att sätta fast fransarna, jag brukar använda en pinset för att sätta fast fransarna men min har försvunnit, men rekommenderar alla som tänker börja eller redan använder lösögonfransar att använda en pinset när ni sätter fast fransarna.

När dom torkat och jag kan röra på dom utan att dom ramlar av så apliserar jag lite maskara från Isadora för att få dom att smälta in med mina naturliga fransar & sen har jag lite på undre fransraden.

Sen är det ögonbrynens tur, där använder jag en ögonbryns penna från Isadora & en ögonbryns gel för att sätta dom.

Tillslut är det läpparna kvar & där använder jag en läppenna ifrån hms egna collection & över den ett läppstift ifrån Sleek & det torkar matt.

Så hoppas ni gillar sånna här format av inlägg / Anna ♡

Likes

Comments

Heeej allihopa!

Idag har jag varit och handlat och tänkte visa det eftersom jag inte gjort ngt inlägg på länge vilket jag ber om ursäkt för, men jag vet inte riktigt va jag ska skriva... så ni får gärna kommentera va ni skulle vilja se för inlägg:)

Vi var först inne på Hemmakväll där jag köpte godis bland annat Nerds älskar verkligen det godiset! (kommer inte ihåg hur mycket det blev för), sen var vi inne på DollarStore där jag hittade muggen och jag gillar sånna muggar så sjukt mkt så vrf inte köpa en till? Den kostade lixom bara 10kr så jaa, inne på ÖB hittade jag One Direction boken vilket jag blev jätte glad för och den kostade bara 29kr vilket var såå billigt för att vara ngt med One Direction.


Hoppas ni tyckte om detta inlägg gilla om ni vill ha flera hauls inlägg för nästa vecka kommer min bästa vän Bella hit och då kommer vi gå på stan så om ni vill så kan jag göra ett inlägg om det, gilla isåfall om ni vill ha det:) och va ni vill ha för sorts inlägg om ni vill att ja ksk ska göra inlägg om saker jag varit med om eller om pinsamma situationer eller ksk recept när jag bakar eller vad ni vill se. /Anna

Likes

Comments

​Hej, detta kommer nog inte vara så där jätte spännande inlägg men jag tänkte berätta lte om min dag.

Idag så hade vi prov i kemi... jag är sämst på det, men jag hoppas och tror att det gick bra men jag vill inte ha för höga förhoppningar men jaa.

Jätte kort jag vet men jag ville lägga ut ngt men vet inte vad jag ska lägga ut... vill ni att jag ska skriva om ngt ämne så kommentera gärna det och va ni skulle vilja se för inlägg /Anna

Likes

Comments

Hej jag tänkte berätta lite om mig själv

Namn? Anna

Ålder? 14

Intressen? Jag har en youtube kanal, jag spelar fotboll, sjunger i kör, gillar att vara med mina vänner och älskar att ta kort

Så detta va lite om mig hoppas ni kommer gilla min blogg

Länk till min youtobe kanal

https://www.youtube.com/channel/UCOTXtqG34HTfMM48W76wHmQ

Likes

Comments