Japp idag är det tävling, när man vaknar pirrar det alltid lite extra och man är lite mer laddad och pepp på att kliva upp och starta dagen. Tävlingen är i Timrå och det blir endast en klass för mig och Kotten idag en 1.10 bed A:0/A:0. Vi väljer att bara starta en klass då vi börja lägga 1meter bakom oss (men såklart kommer jag rida 1meter någon gång i sommar och kanske i slutet på säsongen, då jag ibland vill att vi bara ska kunna gå in på banan och bara rida för att det är kul utan några krav och att man inte behöver fundera så mycket, jag tävlar för att det ska vara kul och inget annat).

Steget från 1.10 till 1.20 är i mina ögon stor, då banorna oftast blir mer tekniska och hindren högre. Kotten har inga problem med den höjden utan det sitter i mig, jag måste våga och tro på att vi klarar det tillsammans så jag ger han rätt förutsättningar för att klara uppgiften. Kotten blev skadad i slutet på förra säsongen och i år har vi knappt tränat på hinder som är högre än 1.10 därför planerar jag att vänta två helger innan vi förmodligen tar oss an en 1.20 bana. Hoppas kunna få in en träning för Jenny innan den helgen så vi kan få lite mer tips hur vi ska ta oss an den uppgiften.

Åter till idag, klassen jag ska rida är den tredje för dagen, så även fast tävlingarna började kl 9 imorse så har jag räknat att min klass startar omkring 1.

Hade lite svårt att bara gå hemma och vänta på att åka till stallet, så valde att ladda upp med att köra bilen i en biltvätt.

Snart är den ren och då ska jag förbereda Kotten för tävling! Dagens mål: Ha kul, rida så bra som jag kan också får vi se vart det slutar!

Kram Anna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments