Helgen bara springer iväg, jag tyckte nyss de var fredagkväll... Lördag morgon drog jag och mamma Kotten till ridskolan för att hoppa tillsammans med Jannike och Lina, det gick helt okej. Blev lite på och av men i hel het, okej! Efter stallet sov jag nästan två timmar på soffan när jag försökte plugga, tröttheten efter nätterna är otroligt jobbig tycker jag. Man blir liksom trött och seg 2-3 dagar efter innan kroppen ställt om sig igen, helt klart baksidan med att jobba såhär.

Igår kväll kom några vänner hit och vi drack lite goda drinkar, pratade och lyssnade på musik innan vi drog till södra berget för bowling och lite tjur-ridning. Jag var helt klart sämst på båda grejerna, men någon måste ju vara de också ;) Hade lite kul med appen som man byter ansikten med också, haha!

Idag har jag pluggat ikapp lite och varit på Birsta för att fynda lite och få hem lite fräscha grejer! Bästa köpen idag nya träningsskor, mjuka härliga byxor och en nya ansiktskräm från body shop. Nu väntar Bingolotto och middag med min kärlek.

Kram Anna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments