Helgen bara springer iväg, jag tyckte nyss de var fredagkväll... Lördag morgon drog jag och mamma Kotten till ridskolan för att hoppa tillsammans med Jannike och Lina, det gick helt okej. Blev lite på och av men i hel het, okej! Efter stallet sov jag nästan två timmar på soffan när jag försökte plugga, tröttheten efter nätterna är otroligt jobbig tycker jag. Man blir liksom trött och seg 2-3 dagar efter innan kroppen ställt om sig igen, helt klart baksidan med att jobba såhär.

Igår kväll kom några vänner hit och vi drack lite goda drinkar, pratade och lyssnade på musik innan vi drog till södra berget för bowling och lite tjur-ridning. Jag var helt klart sämst på båda grejerna, men någon måste ju vara de också ;) Hade lite kul med appen som man byter ansikten med också, haha!

Idag har jag pluggat ikapp lite och varit på Birsta för att fynda lite och få hem lite fräscha grejer! Bästa köpen idag nya träningsskor, mjuka härliga byxor och en nya ansiktskräm från body shop. Nu väntar Bingolotto och middag med min kärlek.

Kram Anna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hänger i stallet nu sen tre timmar tillbaka. Jag och Kotten har spendera en timme i skogen med massa galopp, allt för att göra av med så mycket energi som möjligt innan hovslagaren. Han är här nu och brottas med Kotten som inte är den snällaste... Eller han är inte elak men han kan inte stå stilla.

Likes

Comments

Idag har jag och Tobbe, min älskade sambo, min bästavän och han som alltid står ut med mig oavsett vilket humör jag är på eller hur jag ser ut. Jag har fått varit hans i hela två år, tiden bara springer iväg.

Älskar dig min prins ❤️

Likes

Comments

Är inne på sista natten nu innan 6dagars ledigt, kan tala om att det ska bli sjukt jävla skönt!! Men hur mycket ledigt det blir återstår väl och se... Jag har nämligen börjat plugga engelska, har valt att läsa det på närdistans. Vilket innebär att man inte måste hänga i skolan 3ggr/vecka men du har möjlighet och göra de om du vill och behöver, jag hoppas det kommer passa mig och att denna kurs blir klar om 10 veckor.

Imorgon väntar några timmars sömn innan jag ska bege mig till stallet och ta kotten ut och galoppera lite i snön innan han ska skos kl 14, han är inte den snällaste att sko så det brukar bli lite bättre om han fått rasta av sig lite ;). Halv 5 är det spinning och 5 är det 30min body pump, bra start på ledigheten!

Kastar med lite bilder, ena är från spinningen och andra från tabatan.

Innan jag åkte på jobbet idag så åkte jag in på Ica och hämtade ut ett packet, det var klubbjackorna som jag och mamma beställt. Sjukt snygga och väldigt sköna!

Kram Anna

Likes

Comments