Resultatet igår blev 4fel, han kändes väldigt lydig och fin. Tyvärr var det mitt fel att bommen rulla då han låg bra och i luften kände jag att det här går bra så jag tar ett tygeltag åt vänster över hindret så ena bakhoven snuddar bommen så den föll. Men man kan inte alltid ha turen på sin sida och jag har förhoppningsvis lärt mig något.

Bjuder på en film snutt.

Idag är det måndag och en ny jobbvända är igång, kliver av på fredag morgon längtar som satan! 18:30 ikväll är det spinning, ingen rast ingen ro här inte.

Kram Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Japp idag är det tävling, när man vaknar pirrar det alltid lite extra och man är lite mer laddad och pepp på att kliva upp och starta dagen. Tävlingen är i Timrå och det blir endast en klass för mig och Kotten idag en 1.10 bed A:0/A:0. Vi väljer att bara starta en klass då vi börja lägga 1meter bakom oss (men såklart kommer jag rida 1meter någon gång i sommar och kanske i slutet på säsongen, då jag ibland vill att vi bara ska kunna gå in på banan och bara rida för att det är kul utan några krav och att man inte behöver fundera så mycket, jag tävlar för att det ska vara kul och inget annat).

Steget från 1.10 till 1.20 är i mina ögon stor, då banorna oftast blir mer tekniska och hindren högre. Kotten har inga problem med den höjden utan det sitter i mig, jag måste våga och tro på att vi klarar det tillsammans så jag ger han rätt förutsättningar för att klara uppgiften. Kotten blev skadad i slutet på förra säsongen och i år har vi knappt tränat på hinder som är högre än 1.10 därför planerar jag att vänta två helger innan vi förmodligen tar oss an en 1.20 bana. Hoppas kunna få in en träning för Jenny innan den helgen så vi kan få lite mer tips hur vi ska ta oss an den uppgiften.

Åter till idag, klassen jag ska rida är den tredje för dagen, så även fast tävlingarna började kl 9 imorse så har jag räknat att min klass startar omkring 1.

Hade lite svårt att bara gå hemma och vänta på att åka till stallet, så valde att ladda upp med att köra bilen i en biltvätt.

Snart är den ren och då ska jag förbereda Kotten för tävling! Dagens mål: Ha kul, rida så bra som jag kan också får vi se vart det slutar!

Kram Anna

Likes

Comments

Sitter på jobbet försöker piggna på mig, kan tala om att när man kliver upp 4:30 på morgonen så är man trött redan kl 9.. Så att hålla ut till 18 är väldigt jobbigt vissa dagar. Men det är bra att vi har så mycket ledighet!

Drog på gymmet igår, ökade vikterna för att varierar och bli starkare. Känner av att den blev tränad igår, men jag tycker det är skönt! Idag efter jobbet blir de intervaller på bandet och magträning. Snart är det helg, wihoo!

Var på stadium häromdagen och köpte en smartshake, väldigt smidig och lätt att ha med sig. Rekommenderas starkt.

Kram Anna

Likes

Comments

Idag är det en ledig dag och den består av massa härligheter! Stallet, lunch på stan med min favorit vän, gym och matlagning till morgondagens jobb.

Solen lyser och det är otroligt varmt och skönt, en perfekt ledig dag! Gårdagen var också solig och varm, hann då med träning, stall och en promenad med Mojje. Så härligt att hämta honom på dagis och ta en promenad tillsammans i ett soligt väder!

Bjuder på lite bilder som sammanfattar dessa två dagar.

Kram Anna

Likes

Comments

Detta är Kotten i ett nötskal, omöjligt och fixa färdigt tränset innan han börja ;)

Likes

Comments

Som rubriken lyder är det sista jobbnatten nu, vi går mot ledighet. Hela 6dagar ledigt, tyvärr blir det inte så för min del denna gång då jag har planerat in ett byte med en kille på ett annat skift. Det är något som är väldigt bra på detta jobb, att man kan byta med folk på andra skift som kanske vill vara ledig en dag så får den personen jobba tillbaka det. Så för mig vänta två lediga dagar tills torsdag då det blir två dagspass innan en ledig helg som kommer bestå av hästar och hästar och åter lite häst!

Nej nu är det bäst man tar sig i kragen och jobbar vidare så man får lägga sig och sova snart.

Världens finaste vovve!

Kram Anna

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj!

Sitter på jobbet just nu och har en välförtjänt rast. Igår efter jobbet bjöd jag och Tobbe nästan in oss själva på middag hos min syster och Joel, hehe. Dom bjöd på en god kyckling med klyftpotatis och vitlökssås, sen hade vi med oss godis till efterrätt. Det blev lite Melodifestivalen i bakgrunden medan vi spelade lite kort, en härlig kväll men människor som ger massa energi!

Klev upp vid halv 9 och drog till stallet där mamma hjälpte mig och Kotten att hoppa lite, mamma tvivlar lite på sig själv när det gäller att hjälpa oss med hoppningen. Kotten har varit en häst som mamma vissa dagar inte ens har vågat suttit på läktaren och kolla för han kan syssla med lite olika konster mellan hindren. Men nu när han blivit lite lugnare och jag har(oftast) lite mer kontroll så brukar jag försöka ta hjälp av mamma istället för att alltid träna för en riktig tränare. Det gick iallafall väldigt bra, alla tre var nöjda och glada efter.

Hann med att sova 2h innan middag och avfärd till jobbet.

Starta dagen med en bra frukost vilket är viktigt och gott!

Kram Anna

Likes

Comments

Ciabatta med basilika kyckling och klyftpotatis.

1 Ciabatta
400g kyckling
Basilika
Sallad
Lök
Vitlökssås
Potatis
Salt & peppar

Tvätta potatisen och skiva sen i klyftor, lägg sedan potatisen på en ugnsplåt och ringla över flytande smör och salt, rör om lite. In i ugnen på 200grader 20-25min.

Skär kycklingen i tärningar, stek i salt, peppar och basilika. Dela på ciabatta och stek på halvorna i en stekpanna med olja, tills de får en fin yta.

Släng ihop allt och servera!

Likes

Comments