Helgen bara springer iväg, jag tyckte nyss de var fredagkväll... Lördag morgon drog jag och mamma Kotten till ridskolan för att hoppa tillsammans med Jannike och Lina, det gick helt okej. Blev lite på och av men i hel het, okej! Efter stallet sov jag nästan två timmar på soffan när jag försökte plugga, tröttheten efter nätterna är otroligt jobbig tycker jag. Man blir liksom trött och seg 2-3 dagar efter innan kroppen ställt om sig igen, helt klart baksidan med att jobba såhär.

Igår kväll kom några vänner hit och vi drack lite goda drinkar, pratade och lyssnade på musik innan vi drog till södra berget för bowling och lite tjur-ridning. Jag var helt klart sämst på båda grejerna, men någon måste ju vara de också ;) Hade lite kul med appen som man byter ansikten med också, haha!

Idag har jag pluggat ikapp lite och varit på Birsta för att fynda lite och få hem lite fräscha grejer! Bästa köpen idag nya träningsskor, mjuka härliga byxor och en nya ansiktskräm från body shop. Nu väntar Bingolotto och middag med min kärlek.

Kram Anna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hänger i stallet nu sen tre timmar tillbaka. Jag och Kotten har spendera en timme i skogen med massa galopp, allt för att göra av med så mycket energi som möjligt innan hovslagaren. Han är här nu och brottas med Kotten som inte är den snällaste... Eller han är inte elak men han kan inte stå stilla.

Likes

Comments

Idag har jag och Tobbe, min älskade sambo, min bästavän och han som alltid står ut med mig oavsett vilket humör jag är på eller hur jag ser ut. Jag har fått varit hans i hela två år, tiden bara springer iväg.

Älskar dig min prins ❤️

Likes

Comments

Är inne på sista natten nu innan 6dagars ledigt, kan tala om att det ska bli sjukt jävla skönt!! Men hur mycket ledigt det blir återstår väl och se... Jag har nämligen börjat plugga engelska, har valt att läsa det på närdistans. Vilket innebär att man inte måste hänga i skolan 3ggr/vecka men du har möjlighet och göra de om du vill och behöver, jag hoppas det kommer passa mig och att denna kurs blir klar om 10 veckor.

Imorgon väntar några timmars sömn innan jag ska bege mig till stallet och ta kotten ut och galoppera lite i snön innan han ska skos kl 14, han är inte den snällaste att sko så det brukar bli lite bättre om han fått rasta av sig lite ;). Halv 5 är det spinning och 5 är det 30min body pump, bra start på ledigheten!

Kastar med lite bilder, ena är från spinningen och andra från tabatan.

Innan jag åkte på jobbet idag så åkte jag in på Ica och hämtade ut ett packet, det var klubbjackorna som jag och mamma beställt. Sjukt snygga och väldigt sköna!

Kram Anna

Likes

Comments

Resultatet igår blev 4fel, han kändes väldigt lydig och fin. Tyvärr var det mitt fel att bommen rulla då han låg bra och i luften kände jag att det här går bra så jag tar ett tygeltag åt vänster över hindret så ena bakhoven snuddar bommen så den föll. Men man kan inte alltid ha turen på sin sida och jag har förhoppningsvis lärt mig något.

Bjuder på en film snutt.

Idag är det måndag och en ny jobbvända är igång, kliver av på fredag morgon längtar som satan! 18:30 ikväll är det spinning, ingen rast ingen ro här inte.

Kram Anna

Likes

Comments

Japp idag är det tävling, när man vaknar pirrar det alltid lite extra och man är lite mer laddad och pepp på att kliva upp och starta dagen. Tävlingen är i Timrå och det blir endast en klass för mig och Kotten idag en 1.10 bed A:0/A:0. Vi väljer att bara starta en klass då vi börja lägga 1meter bakom oss (men såklart kommer jag rida 1meter någon gång i sommar och kanske i slutet på säsongen, då jag ibland vill att vi bara ska kunna gå in på banan och bara rida för att det är kul utan några krav och att man inte behöver fundera så mycket, jag tävlar för att det ska vara kul och inget annat).

Steget från 1.10 till 1.20 är i mina ögon stor, då banorna oftast blir mer tekniska och hindren högre. Kotten har inga problem med den höjden utan det sitter i mig, jag måste våga och tro på att vi klarar det tillsammans så jag ger han rätt förutsättningar för att klara uppgiften. Kotten blev skadad i slutet på förra säsongen och i år har vi knappt tränat på hinder som är högre än 1.10 därför planerar jag att vänta två helger innan vi förmodligen tar oss an en 1.20 bana. Hoppas kunna få in en träning för Jenny innan den helgen så vi kan få lite mer tips hur vi ska ta oss an den uppgiften.

Åter till idag, klassen jag ska rida är den tredje för dagen, så även fast tävlingarna började kl 9 imorse så har jag räknat att min klass startar omkring 1.

Hade lite svårt att bara gå hemma och vänta på att åka till stallet, så valde att ladda upp med att köra bilen i en biltvätt.

Snart är den ren och då ska jag förbereda Kotten för tävling! Dagens mål: Ha kul, rida så bra som jag kan också får vi se vart det slutar!

Kram Anna

Likes

Comments

Sitter på jobbet försöker piggna på mig, kan tala om att när man kliver upp 4:30 på morgonen så är man trött redan kl 9.. Så att hålla ut till 18 är väldigt jobbigt vissa dagar. Men det är bra att vi har så mycket ledighet!

Drog på gymmet igår, ökade vikterna för att varierar och bli starkare. Känner av att den blev tränad igår, men jag tycker det är skönt! Idag efter jobbet blir de intervaller på bandet och magträning. Snart är det helg, wihoo!

Var på stadium häromdagen och köpte en smartshake, väldigt smidig och lätt att ha med sig. Rekommenderas starkt.

Kram Anna

Likes

Comments

Idag är det en ledig dag och den består av massa härligheter! Stallet, lunch på stan med min favorit vän, gym och matlagning till morgondagens jobb.

Solen lyser och det är otroligt varmt och skönt, en perfekt ledig dag! Gårdagen var också solig och varm, hann då med träning, stall och en promenad med Mojje. Så härligt att hämta honom på dagis och ta en promenad tillsammans i ett soligt väder!

Bjuder på lite bilder som sammanfattar dessa två dagar.

Kram Anna

Likes

Comments

Detta är Kotten i ett nötskal, omöjligt och fixa färdigt tränset innan han börja ;)

Likes

Comments

Som rubriken lyder är det sista jobbnatten nu, vi går mot ledighet. Hela 6dagar ledigt, tyvärr blir det inte så för min del denna gång då jag har planerat in ett byte med en kille på ett annat skift. Det är något som är väldigt bra på detta jobb, att man kan byta med folk på andra skift som kanske vill vara ledig en dag så får den personen jobba tillbaka det. Så för mig vänta två lediga dagar tills torsdag då det blir två dagspass innan en ledig helg som kommer bestå av hästar och hästar och åter lite häst!

Nej nu är det bäst man tar sig i kragen och jobbar vidare så man får lägga sig och sova snart.

Världens finaste vovve!

Kram Anna

Likes

Comments