I cirka ett år har jag i perioder renoverat mitt rum, och nu är det i princip färdigt! Glömde tyvärr ta förebilder, men efter en hel del letande så hittade jag några bilder på hur mitt ut såg ut på ett ungefär innan vi renoverade (minus alla leksaker och barnböcker hahah).


De gamla tapeterna, som jag hade på en av väggarna.

Såhär såg det ut på ett ungefär, förutom att jag hade andra saker i bokyhyllorna, vita lådor istället för rosa och blå, och ett annat skrivbord. Fler förebilder har jag tyvärr inte, men här kommer bilder på hur mitt rum ser ut nu, enjoy!!

Trots att det inte riktigt är klart än och att det finns några saker jag vill justera så är jag verkligen supernöjd!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har bloggen stått stilla i cirka en månad, vilket jag är fullt medveten om. Med då det har varit sjukt mycket i skolan på sistone så har skolan gått i första hand, och bloggen har inte varit så värst prioriterad. Men vad har hänt sedan sist? Absolut ingenting.

I helgen var jag till Borlänge med min pojkvän. Vi shoppade och hade det allmänt trevligt. Köpte två t-shirtar och lite annat skojj. Bild på allt jag köpte kommer här!

Hoodie från Carlings, solglasögon och choker från glitter, strumpor från Bik Bok och skor från stadium!

Två stycken t-shirtar från Carlings!

Likes

Comments

Som rubriken lyder fick jag i fredags ett välbehövligt och efterlängtat lov! Hittills har inget roligt hänt, men imorgon bär det av till Sälen för en del roligheter. Bland annat ett biobesök och endel timmar i skidbacken 🎞🍿🎿⛷

Likes

Comments

Idag är det alla hjärtans dag, vilket jag tror ingen har missat haha. Dagen för mig kommer spenderas med min pojkvän Linus, och vad vi ska göra har vi inte planerat ännu. Kanske blir det ut och äta middag, eller bara film hemma hos honom. Mysigt blir det nog i vilket fall som helst! Vad ska ni göra idag?Likes

Comments

Två låtar som är 100% babe😍🙌🏻 Skulle någon vara intresserad av att följa min aktivaste lista på Spotify så finns den länkad här!
https://open.spotify.com/user/norstmo/playlist/7MhTpGz8m5NJ29lJhF6vNb

Likes

Comments

Trevlig söndag på er!

Likes

Comments