Header

Sitter på Gotland igen, varit här i snart en vecka och vet inte när jag åker tillbaka hem till mig. Eller om det blir över huvud taget, sitter och velar fram och tillbaka om jag ska bo kvar i min fantastiska lilla lägenhet eller om jag ska flytta tillbaka till ön. Blandade känslor över båda alternativen.

Den lilla sover ute, jag tog en lång sovmorgon och sedan en stor frukost för att klara av dagen. Planerna idag är att Sofia ska komma över och ta en promenad.

Likes

Comments

Att sakna en plats är en sådan otroligt konstig känsla. Det är inte så långt bort samtidigt som det är omöjligt att ta sig tillbaka. Det var nu ett år sedan sist jag satt i Dakar, tog promenader på stranden, drack sött te och älskade alla dagar som passerade. Jag vill bara tillbaka nu.

En månad. Ett år. Tio år. Jag vet inte, men det är där jag vill vara. Tyvärr är det så mycket som måste förberedas innan, det måste finnas en ekonomi (även om jag önskade så är det inte bara att packa ihop och åka), någonstans att bo, något att försörja sig med och något mer planerat än tidigare.

Sitter dagligen, planerar och funderar ut hur snart jag kan vara tillbaka, där solen alltid skiner, där alla hälsar på dig, där den lokala maten antingen är det bästa du smakat eller smakar som sopor, där gatorna alltid är sandiga och där husen aldrig byggs klart. Det är där jag vill vara och en dag kommer jag att vara tillbaka. En dag kommer jag bara vara borta härifrån och du kommer inte veta att jag åkt. En dag kommer jag att sluta svara dig, en dag kommer jag ha skapat ett nytt liv igen på en ny plats.

Längtar tills att jag kan säga snart så.

Likes

Comments

Väcktes idag av en liten dotter som krälade runt i sängen, var verkligen tydligt att hon inte ville ligga kvar. Det var bara att gå upp och göra frukost, jag åt under tiden som hon satt och lekte på golvet. Nu pysslar hon för sig själv och jag ska se till att lämna in det sista i psykologikursen. Annars är det bara studier som står på schemat idag, ska ta och grotta ner mig nu några timmar.

Hoppas ni får en fin dag.

Likes

Comments

2017. Nytt år. Hur känns det egentligen?

Även om jag inte gillar allt som har att göra med nystart kanske det är det bästa. Börja om, fundera på vad man egentligen vill och fokusera på det som gör en hel. Jag har tidigare bloggat på http://annanorberg.tumblr.com/ men kommer ge den här portalen ett försök - kanske som en nystart.

Det är nytt år och på något sätt känner jag att jag måste börja ta tag i saker. Kanske inte för min egna skull utan för människorna omkring mig. Ja, jag ska presentera mig också.

Mitt namn är Anna Norberg, jag är 19 år och mamma till en liten dotter och tillsammans bor vi i en lägenhet utanför Karlstad. Jag tog i somras studenten, födde barn och bara njöt av att spendera tid med min familj som bor på Gotland.
Jag älskar att resa - och det är väl det jag kommer att fokusera mycket på just nu. Jag vill ut och resa, jag vill tillbaka dit jag mår som bäst och bara njuta. Sedan försöker jag ta mig till gymmet i alla fall några gånger i veckan, vänner umgås jag inte speciellt mycket med även om jag skulle vilja det och så pluggar jag heltid på universitetet med mest inriktning på psykologi vilket jag tycker är otroligt intressant.

Hoppas att ni kommer att tycka att det är intressant att följa mitt liv här! Kram.


Likes

Comments