​Den här veckan har varit ett ständigt krig mellan mig själv och ett ihållande illamående, som jag börjar tro har gått över i sjösjuka? I Torsdags började jag må illa på vakten. Båten låg i hamn hela natten och vi hade inte åkt sedan måndagen. Jag sjukanmälde mig i två dagar för illamåendet för jag trodde helt klart att livet var över och att jag bara hade några dagar kvar att leva. Men igårnatt rullade båten en del och så kom illamåendet tillbaka och nu mår jag rejält illa igen, känner mig yr och helt enkelt lite instabil i hjärnan. 

Blir aldrig sjösjuk annars så fattar ingenting. Jag har tidigare haft en del problem med ihållande yrsel och jag tror att det har något samband med det här. Tror inte att det är ren åksjuka utan en kombination av någonting som överbelastat balansorganet. Vill bara få min lediga vecka och låta yrseln vagga ut så skiten försvinner!! Två nätter kvar, och lever på Postafen så länge.. Lär gunga på inatt också så då får väl hjärnan gunga ikapp.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När man har pengar att resa jorden runt eller köpa en bra häst.
Vilken känsla väger tyngst.
Vilken känsla är värd mest?

Likes

Comments

​citodonen fungerade inte, blev som förväntat bara dum i huvet och nu har jag bara fått ångest över och att jag tog den. Hittade en oöppnad ask Panodil bortglömd i ett skåp och efter en sån blev allt bättre. Så nu har jag kunnat röra mig så krampen släppt. Måste ha sovit konstigt inatt. 

På tal om ångest, så blev ångesten ännu värre av att jag åt för mycket kvällsmat. Det är ett återkommande fenomen. Jag får alltid ångest när jag ätit för mycket och blir sådär äckligt mätt. Jag får inte ångest över att jag äter onyttigt och sånt, men när jag blir mätt så jag mår illa så får jag sån jävla ångest. Jag vet inte om det sitter i hjärnan eller om det är kroppens sätt att reagera. Roligt är det iallafall Inte och nu lär resten av dagen vara förstörd. 

Likes

Comments

​För ca 1,5 vecka sedan blev jag olyckligt avkastad av en häst. Händelsen i sig var inte så dramatisk kanske då vi bara skrittade längst spåret i ridhuset och unghästen fick något spel och började bocka. Jag tappade ballansen vilket resulterade i att hon började bocka ännu mer, kastade sig runt och drog av mig. Jag landade riktigt dumt på nacken och åkte senare in till sjukhuset. Där fick jag ingen hjälp, allt de konstaterade var att jag hade hjärnskakning och efter 5 timmars väntan åkte jag hem 12 på natten. Hade extremt jävla ont i nacken och ner i ryggen i flera dagar. Sen gick det "över" och blev bättre så jag kastade mig in i praktik på Båten utan problem, lite snurrig och ont i mitt högra ben men inget större problem med nacken.

Men Idag! har jag fått tillbaka smärtan i nacken. Exakt samma smärta som efter jag ramlat av. De gör så JÄVLA ont så jag inte kan röra mig, det är som en brännande smärta och ibland gör det så ont att jag börjar grina. Och jag ska tala om att min smärttröskel är ganska hög. Har tagit en halv citodon nu i brist på annan smärtstillande och känns redan bättre. Synd bara att man blir helt jävla trög i huvet av skiten, men jag ska väl ändå bara ligga i sängen och sova bort det onda.

Likes

Comments

Norrsken över Gotland

Vid det här laget har jag insett att mitt 50mm 1.8 inte fungerar så där jättebra över natthimlen och börjar bli lite trött i fokusen. En vacker dag kanske jag skaffar ett vidvinkel, men det är tyvärr inte än.

Likes

Comments

min fina springare.

I Juli vandrade min vackra, bästa vän vidare. Dagen innan midsommarafton fick jag reda på av nya ägaren att hon tagit beslutet om att ta bort honom. Det värker än i hjärtat av sorg, att min första alldeles egna häst, som jag offrade allt för inte finns mer. Han som skulle bli gammal och skruttig och sedan få somna in av ålder. Visst hade han precis fyllt 20, men det är ingen direkt ålder på en häst. Inte om man jämför med våran första pingla Hetla iallafall som fyller 30 år nästa sommar och fortfarande pinnar på.

man brukar ju säga att allt händer av en anledning, fast jag hade nog helst av allt tagit hem honom igen och gjort allt för att han skulle få det bra. Men tyvärr kunde jag inte få ihop det just då.

Kvällen jag åkte och sa mitt sista hej då. Den kalla grå himlen sprack upp för oss en stund och lät solen lysa på oss en sista gång.
Han gick med oss hela vägen till grinden och ställde sig sedan där och såg sådär maffig och stolt ut som bara han kunde.
Jag kommer aldrig att glömma dig, aldrig glömma oss.Likes

Comments

Jag är en sån där som gärna snurrar runt på kinesiska klädsidor för alla vet ju att köpa direkt från Kina är mycket billigare än att köpa samma skit i Sverige. Hittade däremot en svensk shop som jag tyckte hade massor av fina plagg, men dyra. Efter ett tag insåg jag att kläderna på denna sida är från exakt samma kinesiska sidor som jag kollat in. Bland annat har de en jacka som de säljer för 999SPÄNN SOM JAG SJÄLV KÖPT FRÅN KINA FÖR EXAKT 179KR! Det är nästan 6 gånger så mycket pengar för samma jacka!? Förlåt för att jag är ärlig men sånt gör mig förbannad på riktigt! Visst att man ska lägga på några hundringar beroende på plagg, men seriöst 800kr för en jacka i skitkvalité? Det tycker jag är rent lurendrejeri på kundernas plånböcker. Allt vi köper iprincip är från Kina, som massproducerats fram i stora mängder av stackars människor för slavlöner. Så har svenskar mage att tjäna 800kr jackan! Fy, fan! Hoppas de sover gott om nätterna.

Likes

Comments

Hela eftermiddagen har gått åt att slita, knippsa och gräva fram gammal äcklig fastrvuxen taggtråd. Det ingick även en runda in i syrenhäcken för att plocka fram invuxna staketstolpar!. Och hälften av taggtråden är inte ens borta!! Får återkomma imorgon med att ta bort resterande för här ska inga djur göra sig illa!

Likes

Comments

Det är Rock n' Roll!

Rotade runt i mitt bombnedslag till Walk in closet aka "förrådet" och fann denna tröja som jag köpte i 7an. En väl använd och modifierad bandtröja som sett sina glansdagar. Den tar mig tillbaka till tiden när kläder inte var min högsta prioritet och när det största I-landsproblemen var att håret aldrig blev tillräckligt svart och man aldrig hittade en kajal som höll mer än några timmar.

Den ska få följa med mig till Sweden Rock iår och sedan ska den få stilla vila i sin grav. Dock bästa bandet som spelat på denna jord en stark kärlek som aldrig kommer att dö.


Likes

Comments